188Channel

標題: [原創作品] 玩女同好姊妹條仔做咗friends with benefits [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2017-10-15 14:40     標題: 玩女同好姊妹條仔做咗friends with benefits

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: dcat20    時間: 2017-10-15 14:44

我同阿青條仔做咗,佢幾好,於是我同佢開始咗friends with benefits嘅關係,兩、三星期一次。

佢個人幾好嘅,最少好過追我同阿青嗰一大班厚面皮、自我陶醉嘅狗公,做男朋友或者炮友都相當理想。

但因為佢係阿青條仔,我儘量避免同佢太密,怕鍾意咗。

但係搵其他男仔真係爭啲。8-10分鐘之內的確係好正常,不過當妳試過45分鐘的話,8-10分鐘真係唔夠喉。45分鐘可能耐咗啲,下面會攰,20-30分鐘就理想喇。

阿偉同阿青一直糾纏不清,嗌吓交又好返。

阿偉上嚟搵阿青嘅時候,我同阿偉見到對方會打聲招呼就冇講嘢。我哋一齊食飯,雪兒同阿偉最多嘢講,我同阿青講起左近有間舖頭有件衫好靚,阿青話去睇吓,佢話女仔睇衫男仔冇興趣,叫阿偉喺度坐吓。有時候覺得阿青真係好唔識做,拍拖嗰個佢就唔嗲唔吊,其它男仔撩佢佢就照啋。我就叫阿偉一齊。睇完衫,阿偉買咗啲嘢飲上我哋度,我話我哋度賣嘢飲你唔使買吖嘛。佢話係喎。飲吓嘢,傾陣偈,佢哋入房做愛。阿青做愛嗰陣冇乜醒,但阿偉un到張床有聲。我同雪兒有啲無聊,就開電視,用啲聲蓋過佢哋un床啲聲。

有一次,阿青發現阿偉有麥包啲相,問佢點嚟。阿青冇諗過阿偉知道麥包嘅存在,佢更加冇諗到麥包、阿華呢啲人發訊息撩佢,佢同阿偉一齊嗰陣都照覆,有時覆到忘哂形,當阿偉冇到,阿偉喺旁邊一早就知道呢班人。

阿青起勢解釋,話呢條麥包只係其中一個成日撩佢嘅人。阿偉話妳唔啋佢佢唔會成日撩妳。阿青不斷想知阿偉點樣得到麥包啲相,阿偉話其實我一早已經知道呢個人,佢係妳條仔。阿青先知道阿偉原來知道佢唔少事情。佢起勢想知道邊個俾麥包啲相阿偉,阿偉係都唔講。

其實麥包之前係溝阿青,行吓街拍吓拖,不過自從麥包知道咗好多人撩阿青,而阿清都肯啋之後,就對佢冇乜興趣。

阿青一直唔想向阿偉提起麥包,淨係話之前自己結過婚,結婚前有過男朋友,之後有一個男朋友係做裝修,阿偉就係佢第四個男朋友,佢唔想阿偉覺得佢係人撩都啋。

佢對阿偉着緊咗,每日搵阿偉好幾次,但係儘量唔想再講麥包同其他人啲嘢。

有一排,我同阿青鍾意煲一套劇,有時一齊煲、一齊研究,又互相睇手機。

有次我唔記得咗手機有我同阿偉做愛啲相,同阿青煲煲吓劇放低部手機去廁所。阿青居然心血來潮攪我手機見到啲相,知道咗我同佢條仔做愛。

阿偉好鍾意影相,每次都要影,於是阿清知道咗我同阿偉嚟過好多次。我出到嚟佢對我大叫,佢話枉佢當我好姊妹,估唔到我攪佢條仔。我頭當堂麻一麻。原本都覺得自己唔啱,唔想同佢嘈,但係我都唔抵得佢咁對阿偉,於是頂返佢,話如果妳唔係咁對條仔就唔會攪到咁。佢話我又冇同人上床,相反妳哋有。

我話妳俾唔到妳條仔安全感,佢先會搵我慰藉。

佢發咗顛咁鬧我,仲顛過嗰次鬧阿佳。我話我講事實啫,妳自己諗吓每日幾多人得閒冇事撩妳妳都啋。仲要條仔喺度都掛住同人哋訊息,如果同第啲人冇嘢咁點解唔同條仔交待清楚?佢話同咩人聯繫冇需要向人交待,又唔係有咩。我話妳明知嗰啲人對妳有嘢,妳都肯日日啋佢哋,我係阿偉都會唔高興,好正常。

之後我哋面左左,大家好難再一齊住,我要自己搵地方住。

阿偉幫我搵地方,佢預咗同阿清冇㗎喇。阿清睇住阿偉上嚟幫我執嘢、搬屋,佢哋一句說話都冇。我反正冇男朋友,其他男人,尤其嗰啲口花花、自我陶醉嘅狗公,我對佢哋冇乜好感,嗰啲炮友,好老實唔多滿足到,我就諗吓不如試吓同阿偉做男女朋友。

我冇攞出嚟講,諗住實行一段時間睇吓點。我同佢行街、食飯,每日打幾次電話睇吓佢做乜,每星期同佢做兩、三次。

我亦漸漸唔啋其他追我嘅人,我俾佢哋啲訊息阿偉睇,等佢知道我同佢哋冇嘢。其他男仔嘍我開房,我直接話唔想。阿偉漸漸感覺到我想同佢嚟真,開始當我好似女朋友咁,每日打電話俾我,叫我bb,我有少女拍拖嘅感覺。

做愛嘅時候,我感覺係真正嘅做愛,而唔係單純滿足性欲。以前佢係為咗high而喺我身上un,而家佢有心機好多,一路插我一路講好多說話氹我,叫我做bb,好溫柔咁摸我頭髮、面,唔淨係一味想high、要激。佢好溫柔咁喺我下面出入,好順暢嘅動作,佢父母賜俾佢一支大嘢,令佢一插入嚟已經令我好滿足,只要佢繼續喺我入面郁動我已經好陶醉,佢根本唔需要狂隊、狂抽插,好溫柔咁喺我入面出吓入吓,我已經有麻醉嘅感覺。有咗佢,我唔再需要同第二個做。

正當我覺得一切都好美滿、打算settle嘅時候,阿清搵我,佢話掛住阿偉,想同返阿偉一齊。我話妳應該同阿偉講唔係同我講,佢話知道阿偉而家同咗我一齊。我話假如我令阿偉不滿,有第二個女仔令阿偉更加鍾意,我唔可以勉強捉住佢。男人天性係鍾意四圍玩,但有時都要諗吓自己能唔能夠俾同愛自己嘅男人安全感。我話唔好介意我話佢,阿偉係我遇過最好嘅男仔,對女朋友一流,做愛更加冇得頂,佢其實好鍾意妳,都俾妳整到佢咁。咁好嘅男仔妳自己唔好好珍惜,嗰班口花花老粗,好似麥包、史坦利、阿華嗰啲撩吓妳,妳個個都啋,俾我做妳男朋友早就冇癮,阿偉同妳來往三年,已經好難得。

阿青話佢會搵返阿偉,如果有一日發現佢哋有乜嘢,叫我唔好嬲佢。我話即使佢同妳做愛,唔代表佢愛返妳。

嗰晚,我叫阿偉嚟睇我唱歌,我收工,佢送我返屋企。入到屋,我除咗條底,我下面着住條短裙,條底跌落我對靴上面。佢伸手入去我裙底摸我下面,摸我啲毛,摸我入口。我除佢條褲,攞佢支嘢出嚟玩,玩到硬咗。我叫佢幻想我係阿青,叫佢想點對阿青就點對我。佢初初唔想,我叫佢唔使怕,我話我幫佢做心理治療,叫佢放膽啲、儘情當我係阿青,於是佢就幻想起嚟。佢叫我阿青,摸我額頭同塊面,輕輕錫吓我個咀,然後話,我真係好仲意妳。佢將支嘢ut埋我入口度起勢捽,我下底已經好濕,佢一吓ut入去,好舒服。我問佢我下面點樣,佢話少少鬆、有啲淺。佢抱起我上床,我腳喺床邊,佢腳喺床外面抽插。我試吓學阿青咁唔出聲,儘量控制住反應,阿偉見到我冇乜反應就插得更加粗魯,吓吓成支出、成支入,大大力咁撞入嚟。我好快就high,佢越un越快,我忍唔住終於叫出聲。

我跟住佢un嘅節奏喘氣,每一吓都有聲,好快入咗忘我境界,只係知道佢喺我下面出同入,慢慢全身麻痹,然後全身劇震。

大概四、五個字之內,我到咗兩、三次,佢仲繼續un,我雙腳繞住佢後面,佢問我射唔射得入去,我叫佢射。佢就起勢抽插,然後就射。我叫佢留喺我裏面,然後我收縮下面擠壓佢,等佢啲精儘量唧哂入去。佢初初以為我高潮過後下體抽搐,我話我係特登控制嘅,佢話妳可以控制?我話個個女人都做得到嘅,我想將你啲精儘量唧入去。

我話,其實我係呢幾日排卵。

佢話妳傻㗎?我話你唔使怕,我會自己讓,唔使你養。妳會好辛苦㗎!辛苦我都照養。

我話俾佢聽阿青想同返佢一齊,佢話事實仲好掛住阿青,不過同佢一齊太冇安全感、太多嘢諗,同我一齊好開心,完全放心。佢話知道我以前有同其他男仔做愛,但同咗佢一齊就已經冇。我話我唔會介意佢同阿青上床,但如果佢哋喺返埋一齊,希望佢話俾我知等我自己識打算。佢話佢會用行動話俾我知,叫我唔使擔心。

我知道阿青真係有搵返佢,仲嘍過佢做過幾次,阿偉同阿清做咗兩、三次之後話俾阿青知佢哋已經唔係男女朋友。阿青話佢真係從來冇同過麥包佢哋做呢啲嘢,阿偉話問題係妳從來唔願意同我好好傾吓,妳明知佢哋咁樣撩妳係有嘢,都仲一路啋佢哋,又唔肯公開我哋嘅關係,我好難放心。

阿青唔敢再搵阿偉、阿偉唔再搵阿青之下,佢哋再冇來往。咖啡室仲有做,我偶然會同阿青見面,計吓數咁。我肚越嚟越大,而佢知道係邊個嘅,佢冇再問。有一日,我俾邀請卡佢,我同阿偉結婚,喺香港公園湖邊間餐廳簡簡單單攪個party,請佢嚟。結婚嗰晚,我哋玩到癲咗,叫埋雪兒、阿青上嚟,我同阿青重修舊好,我話想睇我老公同佢做愛,問佢可以嘛?佢有啲難為情,我叫阿偉同佢做,我話,老公,做俾我睇...

作者: josefkafka    時間: 2017-10-16 00:55

你不停的重複同一個故事。
作者: josefkafka    時間: 2017-10-16 01:03

你不停的重複同一個故事。為什麼呢?這些故事都是花很多時間寫的。為什麼要這樣做?同一班人物,不停的換背景,為什麼要這樣做?是不是想向某人表達什麼訊息?
作者: loklok163425    時間: 2017-10-16 01:57

支持
作者: dcat20    時間: 2017-10-16 07:10

引用:
原帖由 josefkafka 於 2017-10-16 01:03 AM 發表
你不停的重複同一個故事。為什麼呢?這些故事都是花很多時間寫的。為什麼要這樣做?同一班人物,不停的換背景,為什麼要這樣做?是不是想向某人表達什麼訊息?
多謝你留意。不過,故事係唔同嘅,只係人名一樣。呢個安排的確係專登嘅,但並唔係向任何人傳達咩訊息。

我特登安排一班人喺唔同時空輪迴嘅錯覺,但呢班人既有相似性,亦係唔同嘅一班人。每個故事,既好似有關連,又其實係獨立、唔同嘅故仔。
作者: dcat20    時間: 2017-10-16 07:11

引用:
原帖由 loklok163425 於 2017-10-16 01:57 AM 發表
支持
多謝哂。
作者: hongsiu168    時間: 2017-10-16 07:43

Good story!
作者: dcat20    時間: 2017-10-16 11:36

引用:
原帖由 hongsiu168 於 2017-10-16 07:43 AM 發表
Good story!
多謝喜歡😊
作者: josefkafka    時間: 2017-10-17 00:29

引用:
原帖由 dcat20 於 2017-10-16 07:10 AM 發表

多謝你留意。不過,故事係唔同�,只係人名一樣。呢個安排的確係專登�,但並唔係向任何人傳達咩訊息。

我特登安排一班人喺唔同時空輪迴�錯覺,但呢班人既有相似性,亦係唔同�一班人。每個故事,既好似 ...
眾多人物之中,個人覺得以藍藍/阿青最特出,是你筆下最立體的人物,寫出了寂寞而迷惑的心情。反而你筆下的男人比較糢糊。如果我沒估錯,你應該是女性吧?看出你文字的背後充滿了寂寞。這一點和這裡的其他文章不同。一切ok嗎?有什麼不開心的經歷,讓它過去吧。
作者: QuienQuien    時間: 2017-10-17 13:22

作者: dcat20    時間: 2017-10-17 13:41

引用:
原帖由 QuienQuien 於 2017-10-17 01:22 PM 發表
樓主,雖然你(妳)寫得好詳細,但我覺得太平鋪直敘了,可能睇頭一個故仔時會覺ok,但之後幾個故事,幾乎一個模式,講真,我覺得好悶,小小意見,唔好介意
唔緊要呀,多謝回應。
作者: dcat20    時間: 2017-10-17 13:50

引用:
原帖由 josefkafka 於 2017-10-17 12:29 AM 發表

眾多人物之中,個人覺得以藍藍/阿青最特出,是你筆下最立體的人物,寫出了寂寞而迷惑的心情。反而你筆下的男人比較糢糊。如果我沒估錯,你應該是女性吧?看出你文字的背後充滿了寂寞。這一點和這裡的其他文章不同 ...
多謝回應。

其實我啲故仔,係真假參半,當然我將人物、事件撈亂,再加啲創作。所以每一個人係有真實藍本嘅。

我寫嘢,首先第一個係滿足咗自己先,我對搏like唔係完全冇興趣,不過,平日返工做嘢要左度右度去滿足人哋,嚟呢度寫嘢,首要係自己過癮先,其它嘢唔係咁考慮。

至於上面有人俾意見或模式重覆呢點,某程度上我係有少少特登嘅,亦唔會刻意改變,我只係想借呢樣嘢滿足一下下自己先,如果人哋鍾意,good。如果人哋唔鍾意,冇法囉。
作者: pure3000    時間: 2017-10-18 08:02

引用:
原帖由 dcat20 於 2017-10-16 07:10 AM 發表

多謝你留意。不過,故事係唔同嘅,只係人名一樣。呢個安排的確係專登嘅,但並唔係向任何人傳達咩訊息。

我特登安排一班人喺唔同時空輪迴嘅錯覺,但呢班人既有相似性,亦係唔同嘅一班人。每個故事,既好似 ...
原來係咁,短篇故事我鍾意睇,一路食早餐,一路睇一個鹹故,係我生活習慣
作者: dcat20    時間: 2017-10-18 10:09

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-10-18 08:02 AM 發表
原來係咁,短篇故事我鍾意睇,一路食早餐,一路睇一個鹹故,係我生活習慣
多謝留言,多謝支持。
作者: stoneseng    時間: 2017-11-20 01:41

Good story 
作者: dcat20    時間: 2017-11-27 21:30

引用:
原帖由 stoneseng 於 2017-11-20 01:41 AM 發表
Good story 
多謝喜歡

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)