188Channel

標題: 只有SP 的人生#1,2,4,16,19,22 [打印本頁]

作者: lovepro    時間: 2017-10-7 17:06     標題: 只有SP 的人生#1,2,4,16,19,22

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lovepro    時間: 2017-10-7 17:14

第一次同陌生人親近係yr3 clubbing ge 經驗

因為中學無接近過女色,大學成日都想抽女仔水,但真係唔敢抽:smile_42:最多都係掂到下手仔
原來哩個世界有一個地方既女仔願意俾人抽水,仲越抽越開心:smile_34::smile_34:

上去果日係xmas inter-u day, 去既大部分都係大學生,應該8大都有, 但我只識左3大...(KX, CX, PX)
果日12點入到去,跟住個frd 去左bar 台
個個冬天都one piece, low cut, deep V, skirt.
show 胸show 長腿,得A級果D 當然收番埋啦.
第一次見到咁多女,真係剩望都已經夠:smile_04:
好快個frd就拉左我出dance floor 開始被引人入性。

第一次初來報到, 剩係企係度真係成look 木咁
個frd話跟beat跳得架啦但係我連beat都唔識數,跟咩呢??:smile_19:結果我應該係全場最投入係自己世界入面

過左一陣,feel 到大脾有D 暖暖地,係我大脾度打圈,又好有彈性,連我EX 都無咁做過。只係享受左半分鐘,我揸左佢pat pat 一下,真係好彈,係佢彈走左:')我的第一次親密咁就走左我連佢個樣都未見過

估唔到過左一分鐘我個frd 帶住兩個米七高的女仔過來:smile_47:兩個都著住一件絲質one piece, 長髮, B尾到C
唔記得介紹下個frd 添, 同我一樣6呎高, 有D 似明星同佢落club, 未見過佢識唔到女仔
介紹下我識的女仔先, 米7高 完全係model 身材, 有pat 有波, 條腰應該走肥
一開波個女仔就坐落來磨:smile_47:第一次俾女仔背住係咁磨,真係好敏感, 點解我D EX 都無咁做...
我諗佢好快就feel 到我起左機:smile_47::smile_47:但佢都無怕羞, 繼續係我大脾跳舞

其實第一次真係好生硬, 又未飲野, 好怕羞. 大概知道佢係港島大學, 細我一年
磨左一段時間又唔敢周圍摸, 好驚佢走左去,磨得耐驚佢悶,所以我作出左好大膽的就行為:smile_04::smile_04:
儲力向前撞左一下, 見佢無反抗, 咁我當然繼續捉住佢條腰再慢慢輕屌, 再慢慢加快速度, 間唔中又大大力撞落去
每撞一下條J 就硬多一分, 撞落去就多一分刺激, 真係想除左佢條裙直接屌(不過我係唔識架)
估唔到我咩都唔識但就係club 入面將個女仔就地正法
同埋佢身體比例真係好岩, 撞落去好彈好好屌,仲要佢係會向後撞番我:smile_o06:
當時我諗起就係AV 入面對男女不斷咁撞, 只不過我地係著左衫(依家當然知就咁企係度係屌唔到架啦)
最尾佢叫我去飲野, 我就話唔去啦...(因為個frd 入去前同我講有D 女仔專呃酒飲)
但都好感謝佢俾左美好的第一次我

其實我有諗過kiss 佢, 但又好驚拒絕我, 所以無做到...會唔會一巴車埋來
最後,原來我frd 個partner 就係俾我meet pat pat 果個:smile_o04:

作者: lovepro    時間: 2017-10-7 17:14

第一次落club 之後都有攬過一個無波又好細粒的女仔同埋試過俾個女仔無啦啦捉住我一陣french kiss :smile_o09::smile_o04:
跟住拍左陣拖好快散左, 因為佢從來都無愛過我wor:smile_o08:最後一個gf, 唔可以婚前性行為, 結果我日日都要靠自己...
佢連french kiss 都唔好:smile_o05:結果雖然對佢有性慾, 但都唔想搞佢...搞完慶合合又要自己打飛機或者去訓, 真係好無癮:smile_o16:
廿幾歲仔都仲未做過愛, 男仔無需求就呃你ge, 可能就係咁所以對性越來越好奇:smile_o05:

之後間唔中都落club, 尤其是星期5, 6, 每次落去都有少少進步, 但當然可以成日食lemon
其實clubbing 同做愛都幾似, 由見面有好感, 跳舞時互相磨擦, 攬腰跳dirty dance, 務求為對方帶來快感
如果大家有feel 就可以french kiss, 大家都有需要時就可以進行ONS
作者: lovepro    時間: 2017-10-7 17:15

一個依家都仲好回味但好多人都睇唔起的女仔

有一次去左B 記,落去前已經飲左2枝8.4 and voka coke. pre-drink, 同埋要用酒令自己high D
跳到兩點都係未識到女仔...原本已經打定輸數 點知過左一陣,有個女仔(A)係我面前出現
佢著完高跟鞋都係米5多D...著住一條黑金色波點裙
另外真係好瘦,80磅多D, 但個胸係:smile_47:飛機場:smile_35:
一開始都係互相望下大家,好快我地互相靠近, 當時只係想搵女仔攬下
慢慢我對手放左係佢條纖腰,真係好纖,我問左得22吋...應該好多女仔好羨慕:smile_o06:
另外,我好鐘意女仔著絲質ge 衫,因為比較滑,方便我:smile_30:對手游下水咁
跳左一陣,A被佢個frd(B) 拉走左. 佢一直係旁邊, 成日望住我同A 跳, 好唔妥我咁
我其實心中真係得個屌字
但我開始上腦就一直癡住A
慢慢有個男仔去左同B跳.我果下真係DKLM. 個男仔矮過去,瘦過我,樣我唔講啦. B同個男仔係咁跳之制,仲間唔中拉走A
就係B 同男仔去飲野, 緊係拉走埋A, 自己搵到食都唔好阻人搵食呀
去到sofa,我叫左杯long island 同A 飲. 我好鐘意叫ong island, 其一係第一次同frd 落lkf 係飲哩杯,易入口. 其二係夠度數,上得快
叫完之後見到B已經同個男仔車起上來:smile_14:我望住A,一野咀左埋去.
佢係我遇過最好咀的女仔. 佢咀唔係肥美type, 係典型櫻桃小咀,但個咀仔真係好滑
跟住我輕輕咬住佢個嘴唇,佢彈開左對住我笑左笑.然後我杯野飲來啦
當然我唔會俾佢咁簡單飲到啦
我:你想飲?
A:緊係想啦,跳左咁耐.成身汗,你估唔口渴架
我:咁要俾D 甜頭先得wor
A:想要咩先,頭先仲唔夠呀?
我飲左一啖之後就咀左落去佢度咁大家都知發生咩事架啦:smile_40:當然D 酒係會有附帶條件
當我條利掂到佢條利,真係觸左電, 好軟滑, 一定正過山水豆腐花. 我都kiss 過30個女仔佢真係好軟滑, 咁耐得一個拍得住佢
首先用番最緊單的利疊利先,真係好甜.好想可以搵到個女朋友咁滑TT依家諗番佢幫人含時,應該無人會頂得住
果一下,我只係enjoy french kiss,將佢條利吸過來據為己有,仲間唔中咬下佢條利
咩式都試齊,咬,吸,啜,點,含,推,卷,數牙齒.
果次Kiss 左有半個鐘...
諗番我拍過幾次拖,真係無一個肯多過5分鐘,唔知係佢地唔鐘意定真係我kiss 得差
我當然無將佢正法啦,因為B 一直都係隔離望住. 跟住我拉番A 出舞池,諗住跳下hot dance, 主要目的係抽下水:smile_47:
點知有個男仔過來搶左佢,原來係佢個frd 咁我就無左contact lu:smile_15:

作者: 丁春秋    時間: 2017-10-7 19:02

你d ex全部都咁高 保底有腿wo
作者: 小Tbaby    時間: 2017-10-7 19:46

樓主咁純品既~
作者: lovepro    時間: 2017-10-8 01:14

引用:
原帖由 丁春秋 於 2017-10-7 07:02 PM 發表
你d ex全部都咁高 保底有腿wo
依家先明白身高的重要性... 有腿真係好重要, 因為本身都高, 依家好多時要就姿勢
作者: lovepro    時間: 2017-10-8 01:15

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2017-10-7 07:46 PM 發表
樓主咁純品既~
細個無接觸女仔, 而且又成日俾人蝦, 結果太內向啦
作者: 寂寞小奴    時間: 2017-10-8 01:55

咁宜家呢?
作者: 丁春秋    時間: 2017-10-8 03:43

引用:
原帖由 lovepro 於 2017-10-8 01:14 AM 發表

依家先明白身高的重要性... 有腿真係好重要, 因為本身都高, 依家好多時要就姿勢
同感
腿>腰>胸
平胸可以唔focus個胸到
但象腿,水桶腰真係會做到想走場,甚至唔起機
作者: 山邊野生的烈女    時間: 2017-10-8 08:43

師兄,留個contact ar
作者: lovepro    時間: 2017-10-8 22:39

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2017-10-8 01:55 AM 發表
咁宜家呢?
依家當然知道女仔俾緊signal, 但可惜同EX 都係無試過, 只有係唔同地方識過SP
遲D 會講更多
作者: lovepro    時間: 2017-10-8 22:41

引用:
原帖由 丁春秋 於 2017-10-8 03:43 AM 發表

同感
腿>腰>胸
平胸可以唔focus個胸到
但象腿,水桶腰真係會做到想走場,甚至唔起機
我反而最focus 係個樣度, 要順眼到靚女先起到松
我排法會係 樣>腿>胸>腰
我都係鐘意D baby fat, 太瘦撞落骨到感覺唔太好
有時肥肥地但識打扮都好得, 有女人味
作者: lovepro    時間: 2017-10-9 00:27

引用:
原帖由 山邊野生的烈女 於 2017-10-8 08:43 AM 發表
師兄,留個contact ar
留左俾師姐你啦
作者: kerorokei    時間: 2017-10-9 09:11

樓主成日重覆開post,呢個post已經係第3定4個,重覆唔緊要,但内容可以寫d新野,#4係每次重開都有,你唔悶我都悶啦!
作者: lovepro    時間: 2017-10-9 23:58

今次係第一次係LKF 場摷

哩件事就係發生係lala 入面, 依家已經變左level
有左幾次係LKF 攬女, yo 女,kiss 女的經歷, 要識女仔最緊要就係勇敢D, 就算當場俾女仔拒絕最多都係推一推開你, 唔會當眾落你面, 所以遇到有心的就好去馬, 唔係睇住人地開心,自己企係度就唔好啦

開場就唔講啦, 係一大班人夾份開左張台飲左幾杯就出pool 自己搵食
成個場其實都無咩大家吸引大家的女仔, 結果都係自己周圍9 fing fing

終於遇到個米6高的女仔:smile_47:
一開頭都好正經咁互相磨下大家, 咁我都好易就俾佢磨起左, 仲更貼緊俾佢feel 到條小巨龍
慢慢佢捱左落來, 我係佢耳邊輕輕吹左啖氣等佢完全無力咁
聞到一種秘密的香水, 我竟然係佢件One piece 上面伸左隻手入去揸佢 (之後問番原來有38D, 因為本身都肥底)
當時,我係第一次揸到C 級以上, 係隻手揸唔晒的感覺實在太正啦
忍唔住將佢轉半圈向住我, 今次係one piece 下面向上揸對車頭燈(無錯, 佢係走緊光, 因為佢對手一直都盡量禁番低條裙):smile_35:
honestly, 係lkf 應該都見慣人當場摷 (我試過有對男女french kiss 緊, 放左隻手指入去幫個女仔, 仲要係好濕, 個女仔又無推開我,幾想係後面後入)
間唔中揸, 又圍住lin 頭打圈同彈下佢, 8 已經係我耳邊呻吟, 好彩附近有強勁的music, 無人聽到
就係哩個時候, 我好掙扎要唔要摷佢, 因為之前最多都係揸下女仔, 未試過摷
可能佢都好想要, 竟然主動用下面磨我小巨龍
我一放隻手擺近小西, 竟然已經feel 到一股濕氣...
最後我都係隔住底底幫佢完事, 一齊搭小巴走

係小巴車程其實一直都有玩弄對車頭燈, 因為真係好大.當然隔離D 乘客就係度睇好戲, 好彩果時無咁多smart phone 姐
係MK 落左車仲當街壓住佢kiss 同揸,想就地正法咁
最後送左佢去搭小巴番屯門就算

點解我唔去ons?
1. 當時仲係處
2. 個女未令我有衝動, 不過當時都想有D 突破, 所以enjoy 當下就算

作者: bnal    時間: 2017-10-10 00:03

作者: lovepro    時間: 2017-10-10 01:02

引用:
原帖由 bnal 於 2017-10-10 12:03 AM 發表

支持你繼續出自傳
ching 係附近都有唔少經驗wor
作者: lovepro    時間: 2017-10-10 01:34

都想快D 講到真係有sex 果part, 決定講番第一次開房先

自從試過摷慶女仔, 我都好想再來:smile_34:平時睇youtube / 戲D 人成日好易就識到女仔
但唔係好多女仔落去LKF 都想同男仔有身體接觸, 去到俾你同佢咁親近就更加難啦:smile_39:
好彩落左去7-8次都識過兩個女仔可以咁做:smile_30:但有一個前戲做左半個鐘, 按摩小穴都幾個仔,主動問我:去邊?
我答左一句: 同個frd番屋企:smile_30:
另一次送到個女仔搭MK 車上小巴捉住我叫我送佢走, 我又:smile_44:
當時都係因為一個原因, 想留番第一次俾我最重要的人
但另一方面, 最重要的人永遠都唔肯, 結果係好frustrated, 一到夜晚就好需要自己解決:smile_39::'):smile_o03:

直至有一次...
個女仔米6高(E), 個頭岩岩掂到我下巴, 著住件deep V 藍色裙
其實都係個pool 周圍行 左去班女仔後面, 一開始yo 條女已經壓晒落來, 有D 女仔係預左同男仔跳舞,有D 一見男仔就會彈開
好快就已經french kiss 緊, 但個女仔好鐘意出盡力吸我條利, 我遇過吸得最實的女仔
係哩個時候佢D frd 竟然拎出偉大的蘋果留低罪證影左我5,6張相都有, 仲有flash night:smile_o04::smile_o16:
跟住我發生左french kiss 最慘痛的經歷, 有一下俾人扯斷脷筋的感覺真係好痛, 我一野推開左個女仔:smile_43:
但佢竟然跟住我,攬住我,最尾我係佢耳邊講:好痛呀
B: 咁你會永遠都記得我
我: 唔準再咁大力
同時我繼續駛出九陰白骨爪開始玩弄佢對吸手波(偷偷地離開佢班frd)
就係哩個時候佢係第一個主動R 我條小巨龍的女人...
B: 佢做咩硬晒
我... 只可以用行動回應, 一隻手繼續吸波, 另一隻手開始掃豆豆
玩到咁上下諗住走時, 原來佢D 朋友已經走晒:smile_43:

諗住各自各走啦,但佢竟然話屋企人會鬧佢飲酒唔番得...所以我地係去搵地方開房...
最好笑係我出去只會帶八達通同$100, 結果我地去左MK 開房, 錢都係女仔出:smile_44::smile_44::smile_40:

上到房, 一開始大家french kiss 下, 我都慢慢開始玩弄雙乳, 就係哩個時候佢個frd 竟然打來問佢做咩
E 好直接咁答我地去左開房:smile_14:乜依家D 女仔原來咁open 架
果時我諗起左AV 最鐘意的情節, 開始係佢小穴附近遊走, 間唔中掃下又間唔中揉下, 感覺到佢呼吸加快, 又唔可以表現出來:smile_40:
最尾佢急急腳傾完個電話, 我又好累, 就訓著左:smile_35:B一定

作者: lovepro    時間: 2017-10-11 00:17

引用:
原帖由 kerorokei 於 2017-10-9 09:11 AM 發表
樓主成日重覆開post,呢個post已經係第3定4個,重覆唔緊要,但内容可以寫d新野,#4係每次重開都有,你唔悶我都悶啦!
多謝ching 一直支持
作者: lovepro    時間: 2017-10-11 18:11

下次導入到去我開始搵sp 既經過先
作者: lovepro    時間: 2017-10-17 00:05

係LKF 成年, 但每次都係yo 下女就走, 無試過ons,直正遇到佢
可能大家都會對第一次有好多幻想, 希望第一次的女仔會係好索

其實佢只係一個普通的女仔, 周街都會遇到, 而佢只係合眼緣, 有feel 咁解:smile_o13:
當日我係北京飲左杯long island 就進入狀態
一落到dancing pool, 見到有兩個大約廿歲的女仔一齊跳舞, 大概1.65米高, 著One piece:smile_35:, 我target 係深黑色少少露胸加絲襪裝
有一把金色長駛
所以我都係諗住正常咁yo 下女warmup 下, 但估唔到佢好快就捱左落來
當時先聞到佢原來搽左香水,不其然我係佢頸邊索左兩次
估唔到佢突然縮左下,話好痕呀,原來唔小心個鼻已經掂到佢
就係哩個時候, 當然要打蛇隨棍上, 撥開把秀髮, 問一句:你叫咩名呀?
C: 我叫XXX (唔好意思,幾年前都唔記得晒)
我: 你咁香既?
C: 我搽左victoria secret嘛
我: 唔似wor, 應該係你既天然香:smile_47:
C: 你咁口花花, 成日落來架?
我: 唔係呀,真係覺得你索先咁講
同時乘機索多兩下
就係哩個時候, 感覺到佢成身軟晒, 我就雙手由放下大脾掃到上肚仔, 再係腰側同肚子間來回
C 都好配合咁坐我大脾係咁磨
我已經慢慢失去理性,雙手不斷試探佢的底性, 隻手間唔中都hi 到波邊
可惜佢個胸唔大, 只有B, 但青春搭夠, 而且高度唔差
而佢一直都無推開我,咁我知道可以進行下一步:smile_o05:
一手就揸住右胸. 我隻手夠大, 通常可以一手同時按摩左右胸:smile_o01:依家就咪咁狼死啦
見佢無動作就又揉又揸又震, 玩左大概半個鐘就請佢去飲杯野
無錯, 都係long island,等佢再醉D,咁有mood 先好玩
係等緊野飲時, 佢問我:咁多人,唔驚俾人見到咩?@@
我話: 但你好enjoy wor, 都無叫停我
C:smile_o05:成塊面突然紅晒
跟住杯野飲就來左,佢拎左杯野飲左一大啖, 係哩個時候我:smile_o09:左埋去
享受住冰島帶來的滋潤, 讓我倆的舌頭圍繞著對方盤旋
在推送口腔的酒精哩個時候我忍唔住又繼續玩弄C 的雙乳, 今次雙手都不斷游走又按壓C
當初我真係諗住可以同C 試一次
點知突然佢個frd 同佢講要走, 兩個一齊走=0=:smile_o16:

落得去玩都知, 抄牌通常第二日都不了了之, 估唔到佢肯覆我
原來仲要住我附近, 傾傾下過左幾日一齊食宵夜, 送佢番屋企途中好靜, 真係好想同佢繼續上次的情緣:smile_o01:
但係哩個世界邊有咁易呀, 送到佢番屋企途中一直都有人:smile_o16:
就係走的時候, 佢叫我 (大家一定估叫我上佢屋企), 但邊有咁易
佢只係同我去左一條僻D 既路隔離french kiss...:smile_o07:

作者: lovepro    時間: 2017-10-17 19:35

.

作者: lovepro    時間: 2017-10-25 02:05

執左執D 文筆
作者: lovepro    時間: 2017-10-29 03:20

First Sex

一直都想約C 出來, 奈何佢平時放10-11點, 好難夾到時間.等左兩個星期, 佢終於主動約我
仲要係上大陸按摩:smile_29:咁仲唔係俾晒green light 我:smile_o13:

當日11點約左係九龍灣MTR 等, 其實係11月尾, 而且我又好緊張,因為終於有機會破處啦,大個仔啦,所以個人係度震:smile_o05:
等左十分鐘就見到佢,佢岩岩放工, 所以只係普普通通, 無咩dressup
係架車度, 其實佢岩岩放工都累,只係訓係我膊頭. 好快經過埋關口搭的士去到佢成日按摩的地方

有去過大陸按摩都知, 佢地好鐘意擺2-3張單人床係房, 真係一個人岩岩好訓一張only
你想兩個人訓一張, 就算打側身都做唔到, 而我已經盤算緊點可以同佢做劇烈運動
作者: SOULKING    時間: 2017-11-1 00:31

作者: lovepro    時間: 2017-11-2 19:22

引用:
原帖由 SOULKING 於 2017-11-1 12:31 AM 發表
同樓主有少少似
但我未去過party
都係no sex with gfs 定成日去玩唔食呢
作者: yesterday_gun    時間: 2017-11-4 06:40

引用:
原帖由 lovepro 於 2017-10-8 10:41 PM 發表

我反而最focus 係個樣度, 要順眼到靚女先起到松
我排法會係 樣>腿>胸>腰
我都係鐘意D baby fat, 太瘦撞落骨到感覺唔太好
有時肥肥地但識打扮都好得, 有女人味
肥妹仔好屌
作者: lovepro    時間: 2017-11-5 02:23

引用:
原帖由 yesterday_gun 於 2017-11-4 06:40 AM 發表

肥妹仔好屌
ching 食肥妹多過普通?
作者: 76john1005    時間: 2017-11-5 02:30

作者: lovepro    時間: 2017-11-5 09:35

引用:
原帖由 76john1005 於 2017-11-5 02:30 AM 發表
師兄好浪費
回想當初, 一D 原則keep 左咁耐, 確實係會令人失去好多
所以最後我都係戰敗

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)