188Channel

標題: 深圳 女拳手 酒吧 [打印本頁]

作者: 酒店花色廁紙    時間: 2017-10-5 20:51     標題: 深圳 女拳手 酒吧

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: luckbee    時間: 2017-10-5 22:42

係囉,正常應該有市場
作者: earth008    時間: 2017-10-5 22:58

重有些少
作者: kellykaka2000    時間: 2017-10-5 23:29

深圳19吧
作者: tonyfok01    時間: 2017-10-6 05:24

引用:
原帖由 kellykaka2000 於 2017-10-5 11:29 PM 發表
深圳19吧
19吧我都經常去喎,搵日一齊去呀
作者: 酒店花色廁紙    時間: 2017-10-6 11:12

引用:
原帖由 tonyfok01 於 2017-10-6 05:24 AM 發表

19吧我都經常去喎,搵日一齊去呀
十九吧 唔係執咗喇咩   記得以前樓上有間 揼骨 好似唔錯   而家十九吧咩環境  係咪仲好似同以前一樣?
作者: 11d6789    時間: 2017-10-6 14:39

廿年前玩意……近六,七年已無再玩!
作者: copypaper    時間: 2017-10-6 17:24

幾個月前玩過,兩個人去,8,9個人入來呃酒飲,有男有女,埋單好貴,去夜總會好過
作者: kelly33    時間: 2017-10-6 19:20

以前就糖果,跟住就快車道,呢期就名門、囍點,不過如果你唔識經理,無酒送價錢貴好多。
作者: 紀sir    時間: 2017-10-6 20:40

作者: sas369    時間: 2017-10-7 03:06

唔識人好易比人揾笨。
作者: 紀sir    時間: 2017-10-7 04:50

作者: tonyfok01    時間: 2017-10-7 06:46

都係猜猜枚,劈酒!不過近排多左好多靚女拳手喎
作者: xxcougarxx    時間: 2017-10-7 07:46

引用:
原帖由 酒店花色廁紙 於 2017-10-6 11:12 AM 發表

十九吧 唔係執咗喇咩   記得以前樓上有間 揼骨 好似唔錯   而家十九吧咩環境  係咪仲好似同以前一樣?
早幾日去過 兩打酒埋單七舊幾 拳手都幾好
作者: 11d6789    時間: 2017-10-7 12:54

拳手成日玩game boy ! 飲兩杯就扮醉……埃埋黎吾想飲!依家猜得,飲得既吾算多……靚既就梗加吾會!
作者: .In.逍遙~    時間: 2017-10-7 13:45

19 喜點就女拳手 名門就200坐到尾 要爆房自溝
作者: reddoor    時間: 2017-10-7 23:19

引用:
原帖由 11d6789 於 6/10/2017 08:54 PM 發表
拳手成日玩game boy ! 飲兩杯就扮醉……埃埋黎吾想飲!依家猜得,飲得既吾算多……靚既就梗加吾會!
主任,經理輪流痴酒飲就大把,大圍亂劈,屎色爛飲就多,靚女使乜做拳手,劈成晚飲到赖尿幾舊水埋单!
作者: busofuncle    時間: 2017-10-7 23:41

作者: 酒店花色廁紙    時間: 2017-10-8 11:27

師兄 點解我上傳唔到相片 請問邊度有得上傳 指導一下😎😎
作者: Billyb1975    時間: 2017-10-8 21:45

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-7 11:41 PM 發表
西部神未執,舊場,唔知點解可以頂咁耐。
請問最近有無 師兄去過,N年前去過玩一排唔知宜家有咩玩?
作者: 紀sir    時間: 2017-10-9 04:06

作者: 紀sir    時間: 2017-10-9 04:07

作者: .In.逍遙~    時間: 2017-10-9 14:24

引用:
原帖由 紀sir 於 2017-10-9 04:07 AM 發表
名門又在哪 ?
黃貝嶺
作者: yauyau2017    時間: 2017-10-9 14:28

作者: fb3541842    時間: 2017-10-9 14:44

金光華對面 SOHO
作者: kelly33    時間: 2017-10-9 16:55

名門要收$200坐全晚,
好多時都有靚妹仔、良家婦女兼職,
撈味無咁重,不過就真係陪玩、陪飲,
想搞野就要溝,同朋友去玩,就時不時都有得食。
作者: luckbee    時間: 2017-10-9 17:21

引用:
原帖由 kelly33 於 2017-10-9 04:55 PM 發表
名門要收$200坐全晚,
好多時都有靚妹仔、良家婦女兼職,
撈味無咁重,不過就真係陪玩、陪飲,
想搞野就要溝,同朋友去玩,就時不時都有得食。
師兄,酒錢點計?
作者: 新時代新時代1    時間: 2017-10-9 21:00

落酒吧 開張台然後叫女埋來飲
作者: 11d6789    時間: 2017-10-9 21:51

引用:
原帖由 新時代新時代1 於 2017-10-9 09:00 PM 發表
落酒吧 開張台然後叫女埋來飲
一定平過劈酒場!
作者: 11d6789    時間: 2017-10-9 21:52

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-10-7 11:19 PM 發表

主任,經理輪流痴酒飲就大把,大圍亂劈,屎色爛飲就多,靚女使乜做拳手,劈成晚飲到赖尿幾舊水埋单!
嗰D系想攪大你张单!好玩留低……廢既過注!
作者: 11d6789    時間: 2017-10-9 21:55

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-7 11:41 PM 發表
耆英院……入去扮四大探長!
作者: tinnytml    時間: 2017-10-10 06:22

上下沙而家都系部長陪玩,都系自己溝啦,玩下無妨
作者: ksz0214    時間: 2017-10-10 15:16

作者: 粗俗的水管    時間: 2017-10-10 15:20

其實香港大陸玩法差唔多,喺香港就仔圍女,大陸就女圍仔,有啲港佬就好難侍候,部長多就話人地消你酒,無咩部長埋身又話悶,至於部長靚唔靚就各花入各眼,質素係越來越差,同坐枱女一樣係事實!如果你够定力又有一班人去,駛幾百玩成晚就一定好玩過香港酒吧嘅
作者: ~臘腸~    時間: 2017-10-10 17:50

作者: ~臘腸~    時間: 2017-10-10 17:52

作者: busofuncle    時間: 2017-10-10 23:52

作者: busofuncle    時間: 2017-10-10 23:53

作者: busofuncle    時間: 2017-10-10 23:56

作者: Oscaropii    時間: 2017-10-11 03:25

SOHO 都係咩?
想當年就有
近年都係開酒 開枱 自己溝
無拳手....
作者: 紀sir    時間: 2017-10-11 05:03

作者: 紀sir    時間: 2017-10-11 05:05

作者: 紀sir    時間: 2017-10-11 05:07

作者: 紀sir    時間: 2017-10-11 05:07

作者: 紀sir    時間: 2017-10-11 05:08

作者: ~臘腸~    時間: 2017-10-11 12:18

作者: ~臘腸~    時間: 2017-10-11 12:19

作者: luckbee    時間: 2017-10-11 12:55

引用:
原帖由 ~臘腸~ 於 2017-10-11 12:19 PM 發表

3分鐘數晒啦:smile_04::smile_04:
師兄,有時一個人想飲下酒,有拳水可以陪玩下,有冇邊間場介紹?
作者: busofuncle    時間: 2017-10-11 15:27

作者: ~臘腸~    時間: 2017-10-11 16:00

作者: ~臘腸~    時間: 2017-10-11 16:03

作者: busofuncle    時間: 2017-10-11 16:55

作者: luckbee    時間: 2017-10-11 19:09

引用:
原帖由 ~臘腸~ 於 2017-10-11 04:03 PM 發表

一个人,去coco park 同 kk one 釣下魚:smile_04::smile_04:
去過一次,可惜我唔夠靚仔😭
作者: ~臘腸~    時間: 2017-10-12 14:07

作者: earth008    時間: 2017-10-12 14:09

名门,系边。
紅宝路果边?長成酒店隔離?
作者: 11d6789    時間: 2017-10-12 18:57

引用:
原帖由 luckbee 於 2017-10-11 07:09 PM 發表

去過一次,可惜我唔夠靚仔😭
点會呢?一個半個点都會so 下你既!
作者: luckbee    時間: 2017-10-12 19:56

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-10-12 06:57 PM 發表

点會呢?一個半個点都會so 下你既!
真係冇哦!邊間多女仔點?
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2017-10-13 12:50

:smile_27: 呢D場又唔可以摸女, 齋飲酒.....唔係好過癮....
作者: tinnytml    時間: 2017-10-17 08:35

引用:
原帖由 ~臘腸~ 於 2017-10-12 14:07 發表

又熄左燈
有部份場今个月停到28號
應該系只可開招牌燈到二点,始終十九大,不過好多都仍然有做生意
作者: tinnytml    時間: 2017-10-17 08:46

引用:
原帖由 luckbee 於 2017-10-11 12:55 發表

師兄,有時一個人想飲下酒,有拳水可以陪玩下,有冇邊間場介紹?
如果一個人,街頭個几間都會比較招呼好d,之後個d就几個比較歡迎多d,至於部長靚吾靚,問心講,各花入各眼,坐一晚,有人陪玩陪唱陪喝酒,仲想点,而且,他們有時可以偷雞早些開,當happyhour咯
作者: luckbee    時間: 2017-10-17 12:39

引用:
原帖由 tinnytml 於 2017-10-17 08:46 AM 發表

如果一個人,街頭個几間都會比較招呼好d,之後個d就几個比較歡迎多d,至於部長靚吾靚,問心講,各花入各眼,坐一晚,有人陪玩陪唱陪喝酒,仲想点,而且,他們有時可以偷雞早些開,當happyhour咯
師兄,你講緊Coco Park?
作者: tinnytml    時間: 2017-10-17 13:41

引用:
原帖由 luckbee 於 2017-10-17 12:39 發表

師兄,你講緊Coco Park?
吾系,講緊沙咀酒吧街啫
作者: luckbee    時間: 2017-10-17 16:06

引用:
原帖由 tinnytml 於 2017-10-17 01:41 PM 發表

吾系,講緊沙咀酒吧街啫
嗯,謝!
沙咀酒吧街未去過,搵日去試下,謝!
作者: 粗俗的水管    時間: 2017-10-17 16:59

沙咀酒吧街已經物非所值,酒貴,場細,位逼。。。。
作者: luckbee    時間: 2017-10-17 19:42

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2017-10-17 04:59 PM 發表
沙咀酒吧街已經物非所值,酒貴,場細,位逼。。。。
師兄,有冇邊度掋玩?
作者: 查篤撐    時間: 2017-10-18 15:33

作者: luckbee    時間: 2017-10-18 16:05

引用:
原帖由 查篤撐 於 2017-10-18 03:33 PM 發表
有呀, 布吉蓮花路仲有
查總:點玩法?多唔多間?
作者: 俗世遊人    時間: 2017-10-18 21:54

作者: haljordon    時間: 2017-10-20 11:05

引用:
個場有可能強嫂早年仲叫價平時買左...........估咋,
淨靠班熟客無可能頂成1X年, d部長轉得好快, 新黎又有樣既一定有客帶過場, 樣唔得都比入職祗係點檔,
等生客玩仆傻瓜, 多幾人頭無甘難睇姐, d 經理淨睇住自己熟客, 做夠數 ( 加埋自己個份 ),
生面口又單支+酒都叫唔到12支個d / 直頭無叫酒 = 無人會埋你身, 等你悶到無引自動埋單走人

強嫂樂園路金剛 (業主收番 ) + 湖背路名豪 ( 上年頭裝修緊, 唔知囀手定再搵parter )黃金十年都搵夠啦
作者: haljordon    時間: 2017-10-20 11:09

19 吧 ?
請教各方英雄, 老頂係咪一個身高6呎既光頭佬, 香港人

問定先, 驚係襯家:smile_22:
作者: haljordon    時間: 2017-10-20 11:16

如果單支去玩沙咀酒吧街又唔熟地頭既朋友, 儘可能00:00之前條街仲人多就較,
仆傻瓜依家都仲有架, 尤其年尾, 切記切記
作者: ngtungsee    時間: 2017-10-20 13:48

引用:
原帖由 查篤撐 於 2017-10-18 03:33 PM 發表
有呀, 布吉蓮花路仲有
但係大媽陪酒喎:smile_45::smile_45:
作者: 粗俗的水管    時間: 2017-10-20 14:03

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-20 01:48 PM 發表

但係大媽陪酒喎:smile_45::smile_45:
你講出重點!我十年前去一間叫牛仔吧,十蚊支大啤,全部部長都超過35或以上,有小部份兼職後生部長,但後來先知道係小姐喺度釣魚。。。800過夜!
作者: 粗俗的水管    時間: 2017-10-20 14:05

引用:
原帖由 tinnytml 於 2017-10-17 01:41 PM 發表

吾系,講緊沙咀酒吧街啫
尋晚九点半行過酒吧街熄哂灯,沙咀部份埸都要停業幾日
作者: busofuncle    時間: 2017-10-20 14:30

作者: haljordon    時間: 2017-10-20 15:14

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-20 02:30 PM 發表

金剛,名豪,原來同一個老細?  名豪:最近一次去係十五年前; 金剛就二十年啦!
金剛摺左8年左右啦, d女西部神 &名豪兩邊走, 佢地講我知咋:smile_13:
金剛 08年熟個湛江既小妹, 樣身材仲, 但衰在得4'10".望落似16......
試過去食飯, 比人問:依, 你個女咁大個拿
個心當堂:smile_27::smile_o08:..........所以最終都無食到

名豪係頂番黎做, 位就靚, d人唔得姐, 好樣d幾日就閃, 多單支老hea捧埸, 經常2~3百人仔玩到打佯,
我都有一排係常客, 最印象深唔係d女得唔得...除左小玲跟本無個得,
係有位奇客, 成日右手插褲袋唱曰文:故鄉的雨, 唱完無人拍手佢唔起身落台.....:smile_14::smile_14::smile_14:
我怕佢比人趙(港佬), 所以一定第一時間拍手:smile_30::smile_30::smile_30:, 諗起都笑自己岸溝:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: haljordon    時間: 2017-10-20 15:32

上下沙 d KTV, 07'前係好好玩, 樣唔太衰基本上都有女部長埋身同你玩下傾下, 邊使等架
如果你後生+靚仔 = 食到:smile_42::smile_42::smile_42:, 仲有錢收添呀

個時有間叫德記皇KTV識到兩件部長, 樣+身材都正, 21 對 26, 甘多數人都梗係比21埋位啦,
點知一解甲, :smile_39::smile_39::smile_39:.....幾乎不舉, 打後借d意想反攻26.......
但唔使問一定食唔番啦........自己揀, 可以點 ?:smile_27:
作者: haljordon    時間: 2017-10-20 16:36

講開去玩, 各位朋友真係要留意有以下類似事件.

上得去玩既, 乜人都有, 飲大兩杯+人多幾時都有意想不到既事發生,
上下沙交界以前有間叫傳奇既埸, 我都經常去玩, 自不然識到一班say hi say bye既酒肉朋友,
一次兩班都認識既, 開大房10~12人左右, 當時都飲到上哂腦, 就為唱一首 : 總有你鼓勵, 邊個唱倫永亮個part
小小事姐,:smile_13: 咁都可以開波, 打到出廳, 結果球証傻仔光吹恒雞叫收疆...........

原本傻仔光都話兩邊都識佢, 當比面收番5個4, 第晚擺一圍, 兩邊齊人食餐飯就數毛.

但第晚佢老頂水爺就話唔岩數, 個場做唔到生意個壇點計 :smile_34:?
結果係人頭5個4呀, 唔見錢唔走得.......住

好在我當晚要早走交人, 避左一劫, 所以飲還飲, 要有底至好:smile_13:
作者: busofuncle    時間: 2017-10-20 17:31

作者: tinnytml    時間: 2017-10-20 17:31

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2017-10-20 14:05 發表

尋晚九点半行過酒吧街熄哂灯,沙咀部份埸都要停業幾日
只系吾俾開招牌燈,仍有做生意
作者: busofuncle    時間: 2017-10-20 17:35

作者: haljordon    時間: 2017-10-20 19:26

Yes, 當時仲係兌105年代, 5萬4港紙, 水爺仲話 : 唔便既, 可以搵陀地貴仁幫手
作者: haljordon    時間: 2017-10-20 19:31

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-20 05:35 PM 發表

以前啤酒一jer計,買二送一,送生果,都係二百零蚊.
上下沙我去玩既時候, 全支/罐裝, 無喳渣上喎, 但就真係絕大多數都250樓下埋單,
有飲有唱仲有女陪玩, 真係往事祗能回味:smile_39:
作者: haljordon    時間: 2017-10-20 19:35

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-20 05:35 PM 發表

以前啤酒一jer計,買二送一,送生果,都係二百零蚊.
sorry, 金剛我去玩時巳 支/罐裝, 除非開紅酒+軟野至見過有喳上
作者: haljordon    時間: 2017-10-20 19:38

有無英雄上過中興6樓玩過, 當然N年前喇:smile_30:
作者: busofuncle    時間: 2017-10-20 21:20

作者: haljordon    時間: 2017-10-20 21:31

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-20 09:20 PM 發表

8月頭,單拖喺咀咀酒吧街玩過,兩打啤酒,五百四。
:smile_14:單支都炸兩打 ? 梗係玩得很高興
C兄玩街頭定中間 ? 5條一個鐘 / 駐場部長陪玩 ?:smile_13:
作者: busofuncle    時間: 2017-10-20 23:19

作者: haljordon    時間: 2017-10-21 00:18

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-20 11:19 PM 發表

鬼咩!四五個車輪戰;中間;駐場部長。
:smile_30::smile_30::smile_30:
比幾個維穩圍車, 4,5舊玩幾個鐘, 值呀
作者: jonathansham    時間: 2017-10-21 10:18

作者: ericmak617    時間: 2017-10-21 13:00

作者: 11d6789    時間: 2017-10-21 13:33

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-20 07:38 PM 發表
有無英雄上過中興6樓玩過, 當然N年前喇:smile_30:
中興有!大廳無線咪系好正!
我地成班fd初時去明月吧度玩……之後轉左去金刚,西部神,金山站,醒一吧!之收就蘋果,糖果,单身,舊19, 相约99 ,置地b and k,名豪!
我地初期飲揸啤……確系好抵玩!明月,金刚同西部神先有……有D女好撚醒見到你地飲揸啤就擰歪面吾埋台好攪笑!D酒系確實難劈!
作者: busofuncle    時間: 2017-10-21 13:41

作者: haljordon    時間: 2017-10-21 13:41

引用:
原帖由 ericmak617 於 2017-10-21 01:00 PM 發表
相約19酒吧 - 搬咗去 金龍大廈
金龍玉鳳 - 搬咗去 羅湖大酒店
快車道 - 搬咗去 新銀座 改名叫 夢之戀
喜点 - 大廈赶拆停業

曄!! 呢d就堅係幫到手既有用資訊, 堅係要比禮:smile_15::smile_15::smile_15:
作者: haljordon    時間: 2017-10-21 13:50

引用:
原帖由 ericmak617 於 2017-10-21 01:00 PM 發表
相約19酒吧 - 搬咗去 金龍大廈
金龍玉鳳 - 搬咗去 羅湖大酒店
快車道 - 搬咗去 新銀座 改名叫 夢之戀
喜点 - 大廈赶拆停業
C兄 : 有小小資訊求教
     金龍玉鳳, 快車道, 蘋果吧等都打過躉 既廣州仔自稱深圳劉德華
     既駐場歌手有無耳聞 ?
作者: haljordon    時間: 2017-10-21 13:57

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-10-21 01:33 PM 發表

我地成班fd初時去明月吧度玩……之後轉左去金刚,西部神,金山站,醒一吧!之收就蘋果,糖果,单身,舊19, 相约99 ,置地b and k,名豪!
我地初期飲揸啤……確 ...
嘩, 堅係師兄輩
明月, 金山都玩過, 勁
單身吧 ? 蘋果樓上5樓個間 ?
有鴨仔坐檯堝:smile_04:
作者: haljordon    時間: 2017-10-21 14:09

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-10-21 01:33 PM 發表

我地初期飲揸啤……確 ...
中興我去玩時係9樓, 可能d野折舊得快, 我就勉強收到貨, 但眼見就頗多陀地上去玩,
有時唱唱下, 有d飲大左沖過黎搶咪........本來1人唱1 part 變左人地一接就唱到尾

真係乜都有:smile_04:
作者: 11d6789    時間: 2017-10-21 14:21

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-21 01:50 PM 發表

C兄 : 有小小資訊求教
     金龍玉鳳, 快車道, 蘋果吧等都打過躉 既廣州仔自稱深圳劉德華
     既駐場歌手有無耳聞 ?
我見過佢……成日上台合唱掃佢場!佢支咪夠響睹……吾覺佢勁!據聞已被人據為己有……內情吾提!
作者: 11d6789    時間: 2017-10-21 14:23

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-21 02:09 PM 發表

中興我去玩時係9樓, 可能d野折舊得快, 我就勉強收到貨, 但眼見就頗多陀地上去玩,
有時唱唱下, 有d飲大左沖過黎搶咪........本來1人唱1 part 變左人地一接就唱到尾

真係乜都有:smile_04:
咁你就吾好唱朋友囉!人仲多添……
作者: 11d6789    時間: 2017-10-21 14:25

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-21 01:57 PM 發表

嘩, 堅係師兄輩
明月, 金山都玩過, 勁
單身吧 ? 蘋果樓上5樓個間 ?
有鴨仔坐檯堝:smile_04:
我無見過喎?系咪已經後期既事?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)