188Channel

標題: 戲院樓上間"金港"唔見錢傳聞原來係真嘅 [打印本頁]

作者: batitgoal1    時間: 2017-10-3 22:55     標題: 戲院樓上間"金港"唔見錢傳聞原來係真嘅

作者: busofuncle    時間: 2017-10-3 23:20

作者: batitgoal1    時間: 2017-10-3 23:25

作者: 名留萬世    時間: 2017-10-3 23:31

引用:
原帖由 batitgoal1 於 2017-10-3 10:55 PM 發表
呢間嘢開張後一直有幫襯,
直到年幾前相熟技師無做後就少咗去,
但間唔時都會去下,
前排見有帖話被偷錢都唔多信,
今日中午入去前數數銀包有7張500,5張100,共4仟元的大紙(唔計10蚊,20蚊)
離開時埋單港 ...
多謝ching一再提醒!尼間我未去過相信都唔會去!
但去得尼D場所都係要小心自己財物好D!
作者: emau1    時間: 2017-10-4 00:40

引用:
原帖由 batitgoal1 於 2017-10-3 10:55 PM 發表
呢間嘢開張後一直有幫襯,
直到年幾前相熟技師無做後就少咗去,
但間唔時都會去下,
前排見有帖話被偷錢都唔多信,
今日中午入去前數數銀包有7張500,5張100,共4仟元的大紙(唔計10蚊,20蚊)
離開時埋單港 ...
銀包永遠跟身
就算沖涼
作者: sfkwok168    時間: 2017-10-4 01:14

金港國際,在福田口岸,德興城斜對面,我在之前師兄出帖說被偷錢時,己經說過幾個月前朋友去時,朋友進去時,見到locker仔打開一個locker門,見我朋友入去,馬上関上locker門,我從此就沒去了,那張卡還有錢都不去了,這開黑店,執到都要去.
作者: 紀sir    時間: 2017-10-4 09:36

作者: (沙兄)    時間: 2017-10-4 09:44

我平時都唔帶銀包入房,銀包得幾十蚊,有手機就用微信支付好方便,又5駛帶甘多現金
作者: 真神    時間: 2017-10-4 10:41

作者: polotiger    時間: 2017-10-4 11:33

引用:
原帖由 真神 於 2017-10-4 10:41 發表

Ching 你也被偷錢了, 這家場真的很離譜, 越偷越多越習慣
金港國際,金港明珠,豪園。都係同一老闆,其他2間locker仔有冇問題?
作者: itemwah2    時間: 2017-10-4 13:52

一個客偷一二百,一人過百過客,一個月真係搵得多過老細
作者: Shanks520    時間: 2017-10-5 01:32

作者: glue123    時間: 2017-10-5 09:42

大卵獲,我成日去呢間,我銀包成日有幾千蚊從來吾數錢
作者: Magic_hkmph    時間: 2017-10-5 13:25

下次抄低钞票号码,裝9佢地!一唔见錢,就報公仔佬。
作者: YuanYuan    時間: 2017-10-5 15:03

放幾個老鼠夾在袋入面,唔敢伸手入去
作者: luiz32    時間: 2017-10-5 19:23

裝9佢,擺個cam入袋,到時有證有據再報公安
作者: Magic_hkmph    時間: 2017-10-5 20:47

引用:
原帖由 luiz32 於 2017-10-5 07:23 PM 發表
裝9佢,擺個cam入袋,到時有證有據再報公安
万一連个cam也偷埋,那就未免蝕埋,最理想的做法是透過各大平台宣揚开去,令人不去這場,等佢執9埋!
作者: glue123    時間: 2017-10-5 23:23

發現吾見錢,報警驗個銀包有無更衣仔指毛就得,不過問題係班撚樣會吾會受理,醒距地幾皮一定幫你查出真兇:smile_34:
作者: 真神    時間: 2017-10-6 09:53

作者: fung234    時間: 2017-10-6 13:22

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-5 11:23 PM 發表
發現吾見錢,報警驗個銀包有無更衣仔指毛就得,不過問題係班撚樣會吾會受理,醒距地幾皮一定幫你查出真兇:smile_34:
慣犯識戴手套無難度
作者: 幸運小寶    時間: 2017-10-6 16:26

講左多次我都識徒手開櫃:smile_27: :smile_27:
作者: 秦始皇七世    時間: 2017-10-7 00:05

每逢去親一間骨場,當你入去換衫無乜客,就代表locker仔好得閑同無乜油水撈,會有大把時間做古惑野,咁就自己醒水銀包跟身啦,
我去呢間場幾次,換衫沖涼無一次多過5個人嘅
作者: sas369    時間: 2017-10-7 02:57

咁多師兄唔見錢,都係去少一間。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)