188Channel

標題: [原創作品] 【徵文比賽】題目四《爆笑女神性治療師》(全文完) [打印本頁]

作者: 駱天龍    時間: 2017-10-2 02:26     標題: 【徵文比賽】題目四《爆笑女神性治療師》(全文完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: pure3000    時間: 2017-10-2 05:47

引用:
原帖由 駱天龍 於 2017-10-2 02:26 AM 發表
《爆笑女神性治療師》(初版)

早洩陽萎,使你一生精神痛苦。
以前,我在油麻地看到這個招牌,總是一笑置之。
從來沒有想過,我也有這一日……

「始終係一場兄弟,冇理由我呢個做大佬既,眼白白睇住你抬唔起 ...
真係好爆笑,比了洋蔥頭
作者: 劉金發作品    時間: 2017-10-2 11:08

駱天龍君貼出了參賽作品!:smile_o06:
爆笑演繹樊昌秀(快槍手)的早洩煩惱!
:smile_o03:
喜歡這個作品的讀者給個『洋蔥頭』推薦一下喇!
:smile_o12:

作者: headlinenews    時間: 2017-10-2 13:26

寫完未㗎?
定係好似「愛的故事(上集)咁,上集只係個故事名?

作者: taikongbaby    時間: 2017-10-5 14:57

作者: discussabc1234    時間: 2017-10-6 11:56

作者: 駱天龍    時間: 2017-10-8 03:00

初稿已經完成,校對後便可發表了,希望各位能繼續支持。

作者: 駱天龍    時間: 2017-10-11 02:39

「跟住會教你幾招物理治療,對醫早洩好有效架。」
「首先你屌我四下,然後蚊番出泥。」
用做愛來治早洩,我當然樂意,馬上爬到她的身上,提槍插穴。
下半身勤勞地抽動,雙唇熱情地吻著她,舌頭還貪婪地抹她的貝齒和舌。

插到第四下的時候,她立即推開我,用兩根手指捏住我的龜頭,另外兩根手指則握住陰莖,說:「每次想射野個陣,都要咁樣鍊住碌鳩,幾分鐘姐,試多幾次,碌鳩會襟屌好多架啦!」
於是,我強忍著這幾分鐘的痛楚,再次插進她的小穴裡,而且很用力地捏她的乳房。
這次活塞運動進行時,每一下插入,都有她的叫聲在伴奏,不過,她沒有忘記到第四下便要我抽出來。

如此天堂與地獄間往返的性經驗,我真的是第一次,插幾下便捏幾分鐘,插幾下便捏幾分鐘,很難受,真的,很難受。
可是,有些事始終是不受控制的,在我經歷第六次抽插後,拔出來給她捏住時,竟然射在她的乳溝上,也濺到粉頸上。

「梳哩,我真係忍唔住啦。」
「冇所謂,反正我地尐性治療師係段鐘計,一粒鐘做幾多次都係咁多錢架勒。」
「乜咁架,姐係我要比幾錢?」
「每個鐘兩皮野,冇收多你架啦。」
「下,我以為兩三千就得啦!仲羅得三千係身添。」
「咁呀!交低張老身,落樓下襟錢啦!」
「我,冇咁多錢呀!」
「叫你老婆去差館接你啦!」
我沒有再說下去的勇氣,垂頭喪氣地下床,抓起掛在牆上的衣服……

「等陣,冇走得咁易……」
周姑娘衝了進來,抓住我雙手,並且以膝撞打我的小鳥。
想不到她這麼大力氣的,她一揚手便將我壓在地上。
「哇!好撚痛呀!停手呀!」
「冇咁易,傳左出去我仲有面見人既咩!」
「求下妳地,求下妳地停手……」

「同我去死啦!」
「哇!好撚痛呀!停手呀!」

☆    ☆    ☆

「喂!老友,醒一醒呀!」
給人拍了兩下臉頰後,我慢慢地睜開眼。
有二個穿著藍色制服的人,額頭分別寫著警察甲和警察乙的在看著我。
「阿蛇,咩事呀!」
警察甲說:「你點解訓左係度架,之前發生過咩事?你條褲呢?」
警察乙張開手說:「攞你張身份證出泥。」
我在他們的摻扶下坐了起來,搖了搖頭,驅散了那陣討厭的眩暈,卻感到斯眼像火燒般灼熱。
我掩著斯眼說:「阿蛇,我下面好似裂左。好痛。」
警察甲打量了我全身後,說:「下面裂左,頭先你做過尐咩泥?」
「阿蛇呀,我頭先幫襯左個性治療師,點知帶唔夠錢,俾佢用碌假狗爆我菊花。」
「係幾點既事?」
「大概,晏奏十二點幾,做乜咁問呀?」
「係咁既,今朝十點個陣,垃圾會通過左條性治療師專業守則,性治療師用性玩具導致客人受傷,係合情合理冇責任,愛國愛黨值得表揚的行為。」
「下?」
「你唔好彩啦,下次早尐呀嘛!」
「唔係掛,仲有下次?」
警察乙說:「PC14794,係痾屎公園發現個條裸體既撚樣,佢報稱下面裂左,要call白車。」
我笑了出來:「一世柒鳩死,阿蛇你個冧把好搞笑。」
警察甲揚起我的身分證,說,「香港?這是甚麼地方來的?」
「孤寒搜尋不到,係你自己整架?」
「連毒撚知道都冇依個地方喎!」

「呢尐返警署再講,依家阿蛇要告你霸佔痾屎專用區,妨礙他人痾屎,當眾露械,同埋辱警罪。」
「下?」
「個袋野係咪你架?」
我的身旁多了一個為乜超市的黃色膠袋,袋裡有我的內褲和牛仔褲。
「係呀!阿蛇。」
「係咁你著番條褲先。」
當我取出我的紅色內褲時,警察乙立即抓住我的手,問:「呢條咩泥?有五顆黃星既?」
「我條底環呀!阿蛇。」
我還把它張開。
「依家阿蛇告多你一條侮辱國旗罪。」
「下?」
「不如泥多條淫蕩罪啦,咁我就夠票收工啦!」
「下,阿蛇,呢度咩地方泥架,尐罪名咁奇怪既!」
警察乙瞪大了眼,看著我說:「咁都要問,呢度咪係生揀唾逼洗精豬羅,你係咪生揀人泥架?」
「生揀唾逼洗精豬,邊度泥架?」
「咁你都唔識,第一日做人呀?」
「下?」
「即係話,你係穿越者啦!」
「根據生揀圾泥公民評級(修正)條例,你呢尐穿越者會列入肉便器級,成為十六歲以上人士既洩慾工具,而且你要絕對服從,不得反抗。否則,會被判處十八年爆菊,兼且罰飲六千公升精液。」
「依家唔係事必要你講,但係你同我地含完撚之後,罪名會輕好多架。」

「下?搞乜野呀?阿蛇,會唔會係你搞錯左?」「算啦!晒時間,返去比班大蛇爆菊啦!」「下?」救護車來到後,兩名警察將我挾了上車,跟三名救護員說了幾句後,用黑布蒙著我雙眼,用手扣把我鎖上,然後感覺到褲子被撕開……

作者: 駱天龍    時間: 2017-10-11 02:53

後記:大概是接觸太多同人作品了,結果寫真人時不自覺地換了思維,沒差吧!順道教訓那堆內地的穿越者,沒可能人人都在異界大展拳腳的,總有令人倒霉的時候,只差是誰遇上。
首次發表日:2017年10月2日
作者: r161267    時間: 2017-11-12 08:19

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)