188Channel

標題: 同事、T-back、白虎、SP (相 p.1, p.2, p.4x2, p.6,新相p.8) [打印本頁]

作者: yahoho    時間: 2017-9-28 12:52     標題: 同事、T-back、白虎、SP (相 p.1, p.2, p.4x2, p.6,新相p.8)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: savisavi    時間: 2017-9-28 13:05

問你做乜唔約佢飲野

已經係超大暗示
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 13:33

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 12:52 PM 發表
雖然古乳有暈,係度食唔好係度痾,不過回顧番咁多年,始終同公司就近水樓台得多,都有唔少既經驗可以分享,今次出post 先講其中一個。

先自我介紹,今年35歲,已婚有1個小朋友,外貌見仁見智,不過好多人都話靚 ...

唔知大家睇唔睇到張相呢? :smile_46:
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 13:35

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-9-28 01:05 PM 發表
問你做乜唔約佢飲野

已經係超大暗示
係呀,其實我覺得願意講自己同條仔既野,都反映可以食既機會大大提高。

當然可以食,同俾唔俾你食,係兩回事,都要睇佢對你有無好感。
作者: Skidsteer    時間: 2017-9-28 13:51

同事的確因為相處時間長,往往容易產生好感,甚至發展到SL關係,小弟都試過一次,不過試過比人撞到我地約會,人妻同事唯有分手:smile_39:
作者: Matty04061989    時間: 2017-9-28 13:53

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 12:52 PM 發表
雖然古乳有暈,係度食唔好係度痾,不過回顧番咁多年,始終同公司就近水樓台得多,都有唔少既經驗可以分享,今次出post 先講其中一個。

先自我介紹,今年35歲,已婚有1個小朋友,外貌見仁見智,不過好多人都話靚 ...
Support support
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 13:57

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-9-28 01:51 PM 發表
同事的確因為相處時間長,往往容易產生好感,甚至發展到SL關係,小弟都試過一次,不過試過比人撞到我地約會,人妻同事唯有分手:smile_39:
C-Hing 係俾同事、定老婆既朋友撞到?

我地講明係 SP 關係,佢有鬼佬男友,我有屋企。唔會去約會,似乎純粹互相解決對方需要,不過當然外貌雙方都覺得有吸引力先引起欲望。

平時約食lunch 就無問題,都係正常活動,俾人撞到都唔緊要既。
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 13:58

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2017-9-28 01:53 PM 發表

Support support
謝謝師兄 !
作者: Matty04061989    時間: 2017-9-28 14:00

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 01:58 PM 發表

謝謝師兄 !
重有冇食呀?
作者: savisavi    時間: 2017-9-28 14:01

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 01:33 PM 發表

正, 衣著一流, 褸屌
長腿, 加對呢 d 斗零漆皮 真係會硬晒

仲有冇 ?
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 14:05

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2017-9-28 02:00 PM 發表

重有冇食呀?
暫時食左兩次,不過都幾大食。佢好容易濕,係公司試過摷完,佢就話好想要。

我都要努力 D 操下,唔係應付唔到佢。
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 14:07

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-9-28 02:01 PM 發表

正, 衣著一流, 褸屌
長腿, 加對呢 d 斗零漆皮 真係會硬晒

仲有冇 ?
唔多,呢張係偷影。

佢唔肯影太多,暫時只係send 左3張俾我,係佢屋企影,仲要一張用手遮住佢隻白虎,我久唔久就拎出黎欣賞下 :smile_04::smile_04::smile_04:
作者: 小王子    時間: 2017-9-28 14:20

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 01:33 PM 發表

斯文又得狂野又得:smile_38:……得咗
恭喜師兄食好西

作者: lummo17    時間: 2017-9-28 14:26

師兄,條女好正!
請繼續分享!
你要操多D,吾係吾夠操!
作者: Matty04061989    時間: 2017-9-28 14:35

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 02:05 PM 發表

暫時食左兩次,不過都幾大食。佢好容易濕,係公司試過摷完,佢就話好想要。

我都要努力 D 操下,唔係應付唔到佢。
有冇係公司?
作者: jeamjeam1228    時間: 2017-9-28 14:45

師兄~~寫得好好睇~~引人入性~~期待更新
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 15:30

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2017-9-28 02:35 PM 發表

有冇係公司?
好多年前試過同其他人,同呢個就未試過,佢話唔鐘意係公司,開放得黎又有番少少矜持,只愛係床上。
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 15:31

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2017-9-28 02:45 PM 發表
師兄~~寫得好好睇~~引人入性~~期待更新
多謝,有時間就寫埋其他。
作者: holland1988    時間: 2017-9-28 15:34

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 03:31 PM 發表

多謝,有時間就寫埋其他。
nice post, look forward for your update!!!
作者: pc6983    時間: 2017-9-28 15:55

睇到我硬晒
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 16:32

Part 2:

第一次完事後,由於要交人,所以就離開,而由於聽日一早都要返工,所以佢都決定唔係酒店訓一晚而返鬼佬屋企過夜,於是間酒店房就好似當左時租咁,好唗 (早知下次可以安排師兄,自己安排條女上去訓番晚好過,益晒間酒店)

第二日返到公司,其實都係正常返工,因為係公司入面又唔會有咩唔同,只係whatsapp / wechat 傾時就會傾私人野,而大家亦都好清楚大家既關係,只係 SP,因為佢真係好大食。

據佢所形容,佢平均一星期會食佢條洋腸4-5次 :smile_04:  個鬼佬都俾佢Chur 得幾盡。係屋企,佢有時就全裸咁行黎行去,忽然想做就即刻同鬼佬開波,盡顯佢淫底既一面。不過佢又唔係隨便同人搞,所以我都係佢唯一一個 SP。

而之後同佢做完抖緊氣既時候,有時都會講開以前既經驗。原來佢以前大學畢業後出黎做野,有近一年時間係無拍拖,但由於佢需求好大,所以一度同時有2個SP (而對方係知道佢仲有另外的SP 的),即係「SP 界既一腳踏兩船」,例如今個星期邊個得閒就出黎執一濟,過幾日就有另一個去滿足佢,但佢地唔係拍拖既關係,純粹滿足大家性需要。當然之後佢拍拖了,就無再咁淫亂既生活,只專心服侍佢條仔。不過可能由於佢有過咁既背景、經歷,所以佢係性同愛之間都分得好清,而我亦都幾清楚知道佢唔係我可以過人世既類型,但佢身型的確幾好,而佢既技巧亦都好好,而家28、29歲經驗豐富,好識玩、識享受,亦識加快令我射出黎,真係一個好強既對手,等閒之輩我諗真係幾分鐘可以俾佢KO。

作者: yahoho    時間: 2017-9-28 16:48

Part 3:

未講第二次同佢大戰之前,師兄睇標題見我寫 T-Back,但我一直無提過。

試過有一晚係公司會議室得我地兩個,咁就忍唔住車起上黎,咁佢著起一條連身裙 OL 打扮,情到濃時我就一邊嘴一邊用手捧住佢屁股,然後就伸手入佢裙底向上掃,竟然俾我發現佢著住條 T-back !

玩過既師兄應該知道,當你一隻手攬住佢條腰,其實得番一隻手摸飽魚,其實唔係幾方便,好講求手指既靈活度。咁條 t-back 就方便好多,當我隻右手食指輕輕一提高,就提起條 T-back 既帶,咁我隻中指就可以好輕鬆咁捽佢粒豆豆,甚至插入去。

當我不停捽既時候,佢一邊同我講緊公事,一邊就令佢專心唔到,見到佢個腦海好似一片空白,仲要條腰左扭右扭,然後細細聲講: 「唔好啦,公司黎架,搞到我好想要呀」聽到佢咁講我都真係好想就地正法,無奈我都仲有少少理智,雖然公司無人不過都唔好太過份,最終就用手嘗試滿足佢。當我伸番隻手出黎既時候,幾隻手指都全部濕晒,係一d半透明既液體,佢真係好易濕。

而佢同我講,其實除左黎 M o個一星期,佢大部份時間都係著T-back。我問佢唔會覺得唔舒服咩? 佢話佢已經習慣左,唔會唔舒服,同埋夏天著仲涼爽添! 有邊個估到係外表斯斯文文既OL 連身裙既底下,竟然有咁誘人既 T-back 係入面呢?

下圖係有一次佢要同條仔去旅行,臨出發前主動send 過黎引我,仲話俾我知而家只係著住一件鬆身 T 恤,連底褲都無著,仲加多句「呢十日你自己好好解決喇」你地話點忍? :smile_29:

作者: pc6983    時間: 2017-9-28 16:49

越嚟越精彩喎
作者: gunfan    時間: 2017-9-28 16:55

作者: Matty04061989    時間: 2017-9-28 16:56

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 03:30 PM 發表

好多年前試過同其他人,同呢個就未試過,佢話唔鐘意係公司,開放得黎又有番少少矜持,只愛係床上。
Haha 調教下佢
作者: yahoho    時間: 2017-9-28 17:24

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-9-28 03:55 PM 發表
睇到我硬晒
師兄快d 打個飛機先啦,多謝支持 !
作者: benng2012    時間: 2017-9-28 17:27

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-9-28 01:51 PM 發表
點撞到先?
作者: Skidsteer    時間: 2017-9-28 19:02

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 01:57 PM 發表

C-Hing 係俾同事、定老婆既朋友撞到?

我地講明係 SP 關係,佢有鬼佬男友,我有屋企。唔會去約會,似乎純粹互相解決對方需要,不過當然外貌雙方都覺得有吸引力先引起欲望。

平時約食lunch 就無問題,都係正 ...
試過一次食早餐, 俾佢部門同事撞到, 其實都還可以, 因為知道條友唔係八卦友。 但第二次係在車上一齊食魚旦嘅時候, 比另一同事見到, 果條友係喇叭筒, 所以佢非常驚。大家有所不知, 我虎虎都在同一公司, 所以行事要絕對安全, 但比人見到就冇辦法喇。
作者: 彎月亮    時間: 2017-9-28 21:20

作者: 演唱會1999    時間: 2017-9-28 22:29

係同一間公司食靚女真好
作者: kam12512    時間: 2017-9-28 22:47

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 04:48 PM 發表
Part 3:

未講第二次同佢大戰之前,師兄睇標題見我寫 T-Back,但我一直無提過。

試過有一晚係公司會議室得我地兩個,咁就忍唔住車起上黎,咁佢著起一條連身裙 OL 打扮,情到濃時我就一邊嘴一邊用手捧住佢屁股, ...
這些機會是屬於你地
Ching你就好啦
仲有無
繼續寫
作者: 炎武邪神2    時間: 2017-9-28 23:03

師兄你老婆有無呢個同事咁正:smile_04:
作者: migge    時間: 2017-9-28 23:03

對腳真係好正
作者: 蕭欣桐    時間: 2017-9-28 23:10

對腳真係唔錯:smile_34:
作者: 6inch5    時間: 2017-9-28 23:34

very nice, more pls!!:smile_40: :smile_40:
作者: 511toprun    時間: 2017-9-29 00:32

作者: 頹廢攝影者    時間: 2017-9-29 00:39

正呀CHing, 精彩, 等你繼續更新
作者: Lojcetp    時間: 2017-9-29 01:45

關係開始易,保持比較難,加油喔!
期待你嘅故事!
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 09:06

引用:
原帖由 炎武邪神2 於 2017-9-28 11:03 PM 發表
師兄你老婆有無呢個同事咁正:smile_04:
老婆都唔差,不過係乖乖女型,性方面比較怕羞、被動。呢個同事係主動型,識享受,會主動榨乾榨淨你,第一次少D 定力真係幾分鐘就派報紙。

被動型既好處係,當你想射時,可以自己控制速度回一回氣先; 主動型,如果俾佢知道你就黎射,佢唔會俾你停之餘,仲要進一步郁得快D 等你快D 射。
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 09:51

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2017-9-28 04:56 PM 發表

Haha 調教下佢
係呀,其實我想嘗試調教下佢玩 3P :smile_46::smile_46::smile_46:
佢無乜興趣,不過有諗過當我同佢大戰後,如果佢唔夠喉,可以搵個佢睇得上眼既黎幫幫手 :smile_04:
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 09:51

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2017-9-28 11:10 PM 發表
對腳真係唔錯:smile_34:
淨係對腳都玩成晚? :smile_04::smile_04:
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 09:53

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-9-28 07:02 PM 發表

試過一次食早餐, 俾佢部門同事撞到, 其實都還可以, 因為知道條友唔係八卦友。 但第二次係在車上一齊食魚旦嘅時候, 比另一同事見到, 果條友係喇叭筒, 所以佢非常驚。大家有所不知, 我虎虎都在同一公司, 所以行事要 ...
嘩,師兄你都好勇。虎虎係同一公司都夠膽,真係「最危險既地方係最安全既地方」?

最後條喇叭筒無爆俾你老婆聽呀嘛?
作者: bentayga    時間: 2017-9-29 09:57

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 01:35 PM 發表

係呀,其實我覺得願意講自己同條仔既野,都反映可以食既機會大大提高。

當然可以食,同俾唔俾你食,係兩回事,都要睇佢對你有無好感。
高層淫魔係有so嘅!支持師兄繼續!
作者: 急焦肥肥豪    時間: 2017-9-29 11:38

作者: haustanddo    時間: 2017-9-29 11:41

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-28 04:48 PM 發表
Part 3:

試過有一晚係公司會議室得我地兩個,咁就忍唔住車起上黎,咁佢著起一條連身裙 OL 打扮,情到濃時我就一邊嘴一邊用手捧住佢屁股, ...
對腳好得👍🏻
作者: 雨宮慶太    時間: 2017-9-29 12:18

真係羨慕師兄
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 15:25

Part 4:

由於上次唔夠喉,只做了一次然後就急急腳走人,於是過左一陣就再安排第二次。

E 呢個淫娃真係好大食,仲笑我上次表現唔好,咁快就射晒出黎   (由插入計,大概10-15分鐘左右掛) 自問表現唔係超人,不過俾佢咁笑,真係火都黎,即刻要安排覆桌。

不過我上次認真有輕敵,無諗過 E 會咁主動、同埋反客為主、加上條長腿、身型的確令我好興奮,加上佢亦都主動用手挑逗下,真係好難忍。

第二次我就約左佢中午,我先去Check in。佢o個日請假,依然係一副戰鬥格裝扮、又係超短熱褲加高跟鞋,一開門見到佢 ,又令細佬有d 反應。佢話佢鐘意有情調,我就播住d 輕音樂、點左枝紅酒,一邊傾下計一邊飲兩杯。我慢慢係佢耳邊吹下氣、講兩句情情塔塔既說話,佢又係我耳邊講番兩句,不過係直接咁講「今日要餵飽我」。我話我未試過連續做幾次,最多一日 5-6 次 (不過每次都要抖番 2 個鐘回一回氣,仲要唔係次次射,有時攰又係床上面休息下)。

咁我地好快就一絲不掛,個人對白虎係有少少情意結,見到光脫脫既妹妹更加興奮,我將 E 壓係上床面,而佢已經忍唔住主動扶住小弟弟放入去,一輪抽插之後,我再將佢雙腳放係我膊頭上面,望住佢既面情輕咬嘴唇、面色慢慢變紅,似乎呢個姿勢可以插得更入 (係唔係真就要要請師姐分享),我都唔忍得咁多,佢仲有時仲隻手係下面偷桃,一邊抽插緊一邊輕力刺激我既袋底,坦白講我係溫柔型,好少好粗獷、粗暴咁,面對咁主動既對手經驗真係唔多,令到我好快大腦就好刺激而想射,我估大概抽插左10分鐘左右就忍唔住射晒出黎。

由於我好大汗,發覺不停抽插既同時,不知不覺間滴到佢全身都濕晒。咁我就用紙巾幫佢清潔,係我跨過佢身體去拎紙巾既同時,可能佢未夠喉,突然反客為主將我推低,然後「琴」係我身上面,一邊用手又同時用口鍚小弟弟,令小弟弟有少少興奮但又有少少痛 (一射完之後弟弟都好有性格,需要抖一抖,可能無左性慾,好難可以即時繼續,有無師兄分享點樣訓練可以即時再戰? ) 咁細佬硬左一陣,佢就將即刻再放入去,可惜再插插下,原來真係唔得住,慢慢軟番,而佢都有D 攰 (雙腳放係我膊頭一段時間),於是大家就訓係床上面休息下。

係休息既時間我攬住佢傾計,佢又講下佢以前年輕時既荒淫 (例如前文講既同時有2個SP,不過唔係拍拖),而佢曾經試過一個對手,做開健身、身型一流但持久力好低 (曾經聽過講法做健身飲大隻奶粉通常好睇唔好食),有一個對手就真係好耐都唔射,可以不停插45分鐘 (佢懷疑對方食左偉哥,不過佢完全唔enjoy,反而叫對方停)。又講下佢個鬼佬男朋友第一次直頭緊張到硬唔到,唔夠幾分鐘就派報紙,話而家佢一星期 chur 4-5 次,個鬼佬表現只係合格,例如每次都係 5-10分鐘完事。由此可見,唔一定大隻佬身型、插得太耐都未必取悅到女方,反而情調、氣氛、技巧,可能係女性更加重視。

聽完佢不停講性史,我就係佢耳邊吹一吹氣,細細聲同佢講「香港人唔係東亞病夫,我休息一陣你就知味道」

P.S. 下圖係上一次張相既延續,佢話佢得件T恤,連底褲都無著,有留意到隻白虎嗎? :smile_04: :smile_04:

https://postimg.org/image/xkugo9wyd/

作者: pc6983    時間: 2017-9-29 15:54

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-29 03:25 PM 發表
Part 4:

由於上次唔夠喉,只做了一次然後就急急腳走人,於是過左一陣就再安排第二次。

E 呢個淫娃真係好大食,仲笑我上次表現唔好,咁快就射晒出黎   (由插入計,大概10-15分鐘左右掛) 自問表現唔係超人,不 ...
見到,我已經硬咗
作者: Matty04061989    時間: 2017-9-29 16:17

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-29 03:25 PM 發表
Part 4:

E 呢個淫娃真係好大食,仲笑我上次表現唔好,咁快就射晒出黎   (由插入計,大概10-15分鐘左右掛) 自問表現唔係超人,不 ...
正,冇毛好砌d!
作者: brotheron    時間: 2017-9-29 16:50

有無著黑絲先?
作者: Stoned    時間: 2017-9-29 17:42

師兄呢個post非常高質,引人入性啊!
期待更新呢!
作者: gunfan    時間: 2017-9-29 17:53

作者: yahoho    時間: 2017-9-29 18:06

Part 5:

由於 E 唔鐘意影相,裸照就更加唔影。呢幾張係佢出 Trip 前益我既,就係僅有既「引人入性」相。當時我叫佢影幾張相引下我,每send 完一張我就叫佢再send 多張,俾我引導之下,我建議佢將手指放係咁靚既白虎上自己捽下豆豆。不過佢唔鐘意 DIY (反正佢半同居,想要隨時可以搵鬼佬救火),所以佢勉為其難試下用手捽左一陣就影左以下呢張相

見就黎國慶 + 中秋,不如貼埋最後一張本人認為最誘人既,希望各位師兄師姐中秋節快樂!

P.S. 收到師兄既PM 就唔意外,不過估唔到竟然都收到唔少師姐既PM,唔通我呢類溫柔型既人夫都仲有市場? :smile_04: :smile_04:
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 18:20

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-9-29 04:50 PM 發表
有無著黑絲先?
E 好似唔係太鐘意黑絲,而且夏天都唔會著啦。就黎入秋睇下有無機會先,不過我個人對黑絲就無乜感覺,唔係特別鐘意!
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 18:23

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-9-29 05:53 PM 發表
有修剪已經正,仲要白虎,真的欲罷不能。師兄可看看有関 PC muscle 同 男仕多重高潮 的文章, hehe
我都好意外,第一次未見到、純粹用手摸妹妹時,真係內心暗叫左一聲:「無毛既?」,真係又驚又喜!:smile_46:
作者: yahoho    時間: 2017-9-29 18:24

引用:
原帖由 Stoned 於 2017-9-29 05:42 PM 發表
師兄呢個post非常高質,引人入性啊!
期待更新呢!
謝謝師兄支持 ! :smile_46:
作者: 快樂人妻    時間: 2017-9-29 18:34

作者: yahoho    時間: 2017-9-29 18:36

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-29 06:34 PM 發表

好誘惑嘅相 =)
我覺得妳既相仲誘人啊,支持師姐繼續引人入性 :smile_46::smile_46:
作者: Skidsteer    時間: 2017-9-29 21:16

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-29 09:53 AM 發表

嘩,師兄你都好勇。虎虎係同一公司都夠膽,真係「最危險既地方係最安全既地方」?

最後條喇叭筒無爆俾你老婆聽呀嘛?
好彩就冇,不過都驚, 後果會好大鑊。我個人妻同事都係白虎😸
作者: Lojcetp    時間: 2017-9-30 03:43

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-29 09:06 AM 發表

老婆都唔差,不過係乖乖女型,性方面比較怕羞、被動。呢個同事係主動型,識享受,會主動榨乾榨淨你,第一次少D 定力真係幾分鐘就派報紙。

被動型既好處係,當你想射時,可以自己控制速度回一回氣先; 主動型, ...
無錯,我SL都係咁主動型,佢會不惜一切,務必成晚chur爆你為止⋯⋯3⃣、4⃣次係2⃣個鐘頭之內完成,直至佢腳都軟埋,行路腳震震先肯話「不如抖抖先吖」先肯停一停!當然大家都好enjoy 嘅!
好,沖個涷水涼咪又係再嚟過...

當然老婆就係佢嚟咗咪一齊沖個涼,鳴金收兵囉⋯⋯

作者: andy1805    時間: 2017-9-30 06:50

支持師姐,我又要相
作者: yahoho    時間: 2017-9-30 11:15

引用:
原帖由 Lojcetp 於 2017-9-30 03:43 AM 發表

無錯,我SL都係咁主動型,佢會不惜一切,務必成晚chur爆你為止⋯⋯3⃣、4⃣次係2⃣個鐘頭之內完成,直至佢腳都軟埋,行路腳震震先肯話「不如抖抖先吖」先肯停一停!當然大家都 ...
我都思考緊點解我射完要抖一陣😂😂2個鐘射4次?

我上次2個鐘做左2次,第二次耐好多,真係令佢好滿足嗌救命😜
作者: 離火    時間: 2017-9-30 12:15

留名學習下點樣滿足大食淫娃先~
作者: lun355355    時間: 2017-9-30 12:24

我都想要原圖呀,唔該!

作者: 想曳曳既純純    時間: 2017-9-30 22:14

作者: 雨宮慶太    時間: 2017-10-1 07:19

白虎妹,我都想試下:smile_13:
作者: yahoho    時間: 2017-10-1 10:16

引用:
原帖由 想曳曳既純純 於 2017-9-30 10:14 PM 發表

張相真係正到不得了
師姐又影下丫,妳個 post 我都有追開,都好正呀
作者: yahoho    時間: 2017-10-1 22:02

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2017-10-1 07:19 AM 發表
白虎妹,我都想試下:smile_13:
真心覺得好正。未試過天生白虎,但後天全剃,已經好正
作者: 向前號    時間: 2017-10-1 23:09

有冇波波睇呢?佢有冇旅行SEND相比你
作者: CKL9    時間: 2017-10-2 19:08

作者: yahoho    時間: 2017-10-3 12:12

引用:
原帖由 向前號 於 2017-10-1 11:09 PM 發表
有冇波波睇呢?佢有冇旅行SEND相比你
無呀,佢唔鐘意影相,尤其係裸照添 :smile_46:
作者: yahoho    時間: 2017-10-3 12:13

引用:
原帖由 CKL9 於 2017-10-2 07:08 PM 發表
正,白虎
師兄係同道中人? 有無遇過白虎分享下?
作者: Mr.Mustache    時間: 2017-10-3 12:37

有圖有真相,多謝分享正相,繼續食好野。
作者: HKSDC2    時間: 2017-10-4 05:22

作者: tiger115    時間: 2017-10-4 09:21

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-10-1 10:02 PM 發表

真心覺得好正。未試過天生白虎,但後天全剃,已經好正
我最中意白虎
作者: tiger115    時間: 2017-10-4 09:25

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-10-3 12:13 PM 發表

師兄係同道中人? 有無遇過白虎分享下?
我玩过剃白虎,laser 白虎

剃嘅有鬚根,ok,但唔夠滑。我前度自剃,然後叫我吊佢屎眼

我E仔係出去俾錢蠟脫毛,愛不釋手。

另外我太太 Laser 白虎冇鬚根,好奶又好吊。好正。
作者: yahoho    時間: 2017-10-5 23:49

引用:
原帖由 tiger115 於 2017-10-4 09:25 AM 發表

係,我呢個 SP 都係 laser,好滑
作者: Matty04061989    時間: 2017-10-6 09:02

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-10-5 11:49 PM 發表

冇毛好正
作者: scorpion7788    時間: 2017-10-6 09:29

I like shaved pussy too! Feel so smooth when eating !
作者: tiger115    時間: 2017-10-7 09:31

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-10-5 11:49 PM 發表

陰公朱,其實 laser 係幾痛下,不過女仔愛靚
作者: fung2005    時間: 2017-10-7 12:18

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: haaercuopmk    時間: 2017-10-7 16:43

作者: blackwine    時間: 2017-10-7 17:17

作者: 向前號    時間: 2017-10-7 21:21

佢重未返黎同你HAPPY呀?
作者: larrry    時間: 2017-10-8 20:54

作者: Metalwai26    時間: 2017-10-9 12:49

作者: yahoho    時間: 2017-10-9 13:41

最近大家都比較忙,同埋 E 返黎後要調理下身體,好似有少少因為月經呀、失調呀等女人病需要睇醫生,佢話自己成個月都無做過,而我都要體諒下對方,始終做愛係兩個人既事,亦都唔係只係自己射出黎嗰一下,而係雙方感覺都要照顧到。

咁我呢排唯有乖乖地用言語令 E 感覺被關懷先,鋪定路為下一次啦。

不過上星期佢有公事搵我,我就順便手多多摸下佢裙底,發覺佢已經換番一條 T-back,即係月經應該都完左了。佢一路拎住份文件,企係度同我解釋,我就坐係度,隻左手一路係佢裙底摸住佢個屁股,唔知係咪去完旅行食多左野,好似圓潤左、飽滿左好多,不過仲好有彈性,真係一手都渣唔晒,我估應該有 35-36 左右,佢臨轉身走時,我仲刻意將佢條裙揭起,半個屁股即時係我面前曝光,當然無其他同事見到先咁做啦。

不過當然佢唔會俾我即刻拎相機出黎,所以唯有試下再係枱底偷偷影佢啦

作者: yahoho    時間: 2017-10-9 13:43

引用:
原帖由 tiger115 於 2017-10-7 09:31 AM 發表

陰公朱,其實 laser 係幾痛下,不過女仔愛靚
咁我唔知道個感覺,但佢似乎習慣左,不以為然話大概每個月都會去做一次
作者: yahoho    時間: 2017-10-9 13:46

引用:
原帖由 Metalwai26 於 2017-10-9 12:49 PM 發表
有d咁正嘅女同事,真係好
可遇不可求,以身型黎講真係算1班尾、2班頭咁既質素,我最鐘意既係白虎同埋對性既衝動、我估真係一日24小時可以不停咁砌,因為佢搞兩下就想要。
作者: lions    時間: 2017-10-9 13:50

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-10-9 01:46 PM 發表

可遇不可求,以身型黎講真係算1班尾、2班頭咁既質素,我最鐘意既係白虎同埋對性既衝動、我估真係一日24小時可以不停咁砌,因為佢搞兩下就想要。
咁大需要.:smile_o05:
作者: yahoho    時間: 2017-10-9 13:56

引用:
原帖由 lions 於 2017-10-9 01:50 PM 發表

咁大需要.:smile_o05:
佢應該係好易濕,每次其實我用隻手摸一陣,佢已經忍唔住話想要。

我試過用手指、用口服侍緊佢既時候,佢已經想要細佬放入佢多過手指。佢話手指係無得揀既時候先用 (例如剛剛射完要回氣,若佢未夠就可以用手指 / 口,否則其他時間梗係用細佬)
作者: marionsuns    時間: 2017-10-9 14:43

T back 女, 仲要白虎, 摸下個pat都爽
作者: bnal    時間: 2017-10-9 23:01

作者: savisavi    時間: 2017-10-10 01:05

呢 d 漆皮斗零真係超正
作者: 雨宮慶太    時間: 2017-10-10 14:08

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-10-9 01:41 PM 發表
最近大家都比較忙,同埋 E 返黎後要調理下身體,好似有少少因為月經呀、失調呀等女人病需要睇醫生,佢話自己成個月都無做過,而我都要體諒下對方,始終做愛係兩個人既事,亦都唔係只係自己射出黎嗰一下,而係雙 ...
淨係條腿都有排玩
作者: 演唱會1999    時間: 2017-10-11 00:05

正宗ol腳,連對鞋!!!引死人
作者: heaethan    時間: 2017-10-11 21:28

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-10-9 13:56 發表

佢應該係好易濕,每次其實我用隻手摸一陣,佢已經忍唔住話想要。

我試過用手指、用口服侍緊佢既時候,佢已經想要細佬放入佢多過手指。佢話手指係無得揀既時候先用 (例如剛剛射完要回氣,若佢未夠就可以用手指 ...
巴打真係好性福
不過巴打最好
食多啲白烚雞蛋白,牛油果,雞胸肉
再每日做30分鐘運動
希望巴打可以砌到佢飽飽滯滯啦
作者: 向前號    時間: 2017-10-11 21:31

同E仔玩過?
引用:
原帖由 tiger115 於 2017-10-4 09:25 AM 發表

作者: armydepoema    時間: 2017-10-12 03:39

作者: jabichan    時間: 2017-10-12 07:52

我 GF 係蠟脫毛; 好好奶

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)