188Channel

標題: 有腹肌係唔同啲 [打印本頁]

作者: 秦始皇七世    時間: 2017-9-25 20:42     標題: 有腹肌係唔同啲

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ho501501    時間: 2017-9-25 21:14

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2017-9-25 08:42 PM 發表
我十幾年前20歲返深圳玩,溝係溝到女,不過始終係使錢多,反而而家三十幾歲,去手推或正骨揼香薰,發覺一除衫,有6舊腹肌,啲囡囡真係會兩眼發光,隻手係咁摸係咁問,玩手推妹,有好多都係咁錫我個肚,我 ...
啲囡一摸我大鵰夠嘆為觀止,有啲仲忍唔到口即刻同我擔添,話未見過咁長咁大咁粗仲要咁硬!同佢哋仆嘢都系佢哋主動要試,唔洗肉金加上去佢哋香龜房錢都慳埋添:smile_38:
作者: mmt2    時間: 2017-9-25 21:29

作者: 名留萬世    時間: 2017-9-25 22:08

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2017-9-25 08:42 PM 發表
我十幾年前20歲返深圳玩,溝係溝到女,不過始終係使錢多,反而而家三十幾歲,去手推或正骨揼香薰,發覺一除衫,有6舊腹肌,啲囡囡真係會兩眼發光,隻手係咁摸係咁問,玩手推妹,有好多都係咁錫我個肚,我 ...
Ching不無道理!我身形都唔差,所以好多時都覺D技師
招呼得我唔差!仲有時碰啱D有操開的技師教我點去操身型會更好!
作者: 名留萬世    時間: 2017-9-25 22:10

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-25 09:14 PM 發表

啲囡一摸我大鵰夠嘆為觀止,有啲仲忍唔到口即刻同我擔添,話未見過咁長咁大咁粗仲要咁硬!同佢哋仆嘢都系佢哋主動要試,唔洗肉金加上去佢哋香龜房錢都慳埋添:smile_38:
你可能遇上果D係正宗大食妹所以好喜歡你的大鵰!
作者: asasasasasasas    時間: 2017-9-25 22:31

其實男仔未过35,樣吾太差,頭髮濃密既話,常骨妹都会主動撩你傾計
作者: 秦始皇七世    時間: 2017-9-25 23:09

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-25 10:08 PM 發表

Ching不無道理!我身形都唔差,所以好多時都覺D技師
招呼得我唔差!仲有時碰啱D有操開的技師教我點去操身型會更好!
而家好多大陸妹都鐘意健身或者做瑜伽,我撞過幾個手推妹都玩瑜伽嘅,不過同健身真係完全2回事
作者: cmkk09    時間: 2017-9-26 00:16

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-25 09:14 PM 發表

師兄明顯高過樓主好多班
作者: (沙兄)    時間: 2017-9-26 06:04

駛乜要腹肌,前后都係公仔仲多女模
:smile_38:
作者: ho501501    時間: 2017-9-26 07:35

引用:
原帖由 cmkk09 於 2017-9-26 12:16 AM 發表

師兄明顯高過樓主好多班
梗係啦,你諗下有條大雕個身型都有返咁上下啦,唔通大肥佬會有條大鵰咩,所以話淨係有腹肌係冇用架,有腹肌但得條小蟲啲女見到都歧視你啦!有大鵰先係王道!:smile_38:
作者: ho501501    時間: 2017-9-26 07:37

引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-9-25 10:31 PM 發表
其實男仔未过35,樣吾太差,頭髮濃密既話,常骨妹都会主動撩你傾計
最幤好多麻甩佬未到三十五已經光頭呢:smile_39:
作者: polotiger    時間: 2017-9-26 09:07

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-26 07:37 發表

最幤好多麻甩佬未到三十五已經光頭呢:smile_39:
冇大雕冇腹機光頭樣衰都吾緊要,有毛伯伯D女仲冧你。
作者: ho501501    時間: 2017-9-26 09:10

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-9-26 09:07 AM 發表

冇大雕冇腹機光頭樣衰都吾緊要,有毛伯伯D女仲冧你。
對!糸冧你啲毛伯伯:smile_30:
作者: sky19771    時間: 2017-9-26 09:48

放成疊毛伯伯出來,的女除晒衫要你
作者: 真神    時間: 2017-9-26 10:26

作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2017-9-26 13:41

:smile_14: 呢度真係吹水區, 個個都好吹得....:smile_41:
作者: alankhyip    時間: 2017-9-26 14:32

引用:

支持大鵰!
作者: 大口Sam    時間: 2017-9-26 14:48

引用:

呢樣真, 我好多毛, 心口都有. D JS 通常都笑問我係咪 聖肉強. 一見我弟弟就讚靚仔. 有個仲話想唔用膠套, 嚇得我丫, 好彩佢諗一諗就話同我第一次, 唔熟, 熟D先
作者: 沙田樹根    時間: 2017-9-26 16:54

見到靚女扯旗,隻鵰當然大啦!
作者: polotiger    時間: 2017-9-26 17:51

引用:
原帖由 alankhyip 於 2017-9-26 14:32 發表

支持大鵰!
支持毛伯伯!
作者: bridgehead    時間: 2017-9-26 17:53

作者: polotiger    時間: 2017-9-26 18:17

引用:
原帖由 bridgehead 於 2017-9-26 17:53 發表
紋個Hello Kitty 係心口,條女會否奶不停^_^
不如紋kitty喺條啫度,條女奶到你爆槳。
作者: fung234    時間: 2017-9-26 18:56

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-9-26 02:48 PM 發表

呢樣真, 我好多毛, 心口都有. D JS 通常都笑問我係咪 聖肉強. 一見我弟弟就讚靚仔. 有個仲話想唔用膠套, 嚇得我丫, 好彩佢諗一諗就話同我第一次, 唔熟, 熟D先
打飛機都要用膠套?定係KB..開大場的話在深圳嗎?
作者: 11d6789    時間: 2017-9-26 19:03

引用:

有!仲試過俾技c捉番佢屋企添!
作者: 烈海皇    時間: 2017-9-30 14:18

羅莽都好大雙,好多女lum?
作者: ho501501    時間: 2017-9-30 15:14

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-9-30 02:18 PM 發表
羅莽都好大雙,好多女lum?
樓主開帖分享換來俾人當笑話:smile_30:
作者: ~壽~    時間: 2017-9-30 17:33

腹肌有得練,但大鵰冇得練
所以大鵰完勝:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: ho501501    時間: 2017-9-30 18:30

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: stord823    時間: 2017-9-30 18:48

我自問唔算靚仔(雖然我十一歳時好多人已經話我靚仔過宋仲基),
我三年前係買咗嗰 三十皮嘅Gmy package專練腹肌同隻大鵰,
腹肌唔洗講,好似八舊 toro 咁,連 基佬見到都暈, 隻大鵰到更加
不得了,不但毛水烏黑,青筋怒現,個鵰頭仲練到八角型,
啲骨妹一見我除衫剝䃿就嗶嗶大叫,骨妹下便更加好似冷氣機滴水咁
我以為得米,就明下唔俾小費起嗰機得唔得?
骨妹即刻 call 部長黎話要打柒我!
作者: 烈海皇    時間: 2017-9-30 19:29

師兄神回
作者: 大口Sam    時間: 2017-10-1 15:24

引用:
原帖由 fung234 於 2017-9-26 06:56 PM 發表
打飛機都要用膠套?定係KB..開大場的話在深圳嗎?
果次係KB女, 起場內開大.
PS: 係羅胡細場.

作者: ho501501    時間: 2017-10-1 15:34

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-10-1 03:24 PM 發表

果次係KB女, 起場內開大.
PS: 係羅胡細場.
又話(好彩佢諗一諗就話同我第一次, 唔熟, 熟D先 )
依家又話系場內開大!.......有冇記錯呀?
作者: 大口Sam    時間: 2017-10-1 16:45

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-1 03:34 PM 發表

又話(好彩佢諗一諗就話同我第一次, 唔熟, 熟D先 )
依家又話系場內開大!.......有冇記錯呀?
冇記錯呀. 加3百場內搞, 係第一次見. 佢話熟D先係指唔用套. :smile_30:
作者: ho501501    時間: 2017-10-1 18:30

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-10-1 04:45 PM 發表

冇記錯呀. 加3百場內搞, 係第一次見. 佢話熟D先係指唔用套. :smile_30:
熟唔熟都唔會用啦:smile_30:
作者: rogers123    時間: 2017-10-2 08:40

作者: AVSUPERMAN    時間: 2017-10-2 12:12

作者: rogers123    時間: 2017-10-2 12:30

作者: ho501501    時間: 2017-10-2 12:33

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2017-10-2 12:12 PM 發表
我無腹肌又無大鵰,只有毛伯伯,D女问我可唔可以做佢男朋友
上得去嘅人人都有毛伯伯啦,問題系有幾多可以給予囡囡啫:smile_30:
作者: BankWest    時間: 2017-10-2 22:15

有腹肌但生得矮同樣衰又點睇?出嚟玩逢場作戲好多時就唔好咁認真,真係冧死女嘅就唔洗山長水遠返上去大陸搵骨妹自high啦,生得高大靚仔喺香港都大把高質女比你溝啦,洗乜又操乜嘢腹肌又乘,好似嗰件什麼張繼聰咁,丑人多八怪,比你操到八舊又點?個樣唔掂,d女一樣唔會對你有興趣
作者: winglee249    時間: 2017-10-3 00:24

難度你就是face哥哥
作者: ho501501    時間: 2017-10-3 06:50

引用:
原帖由 BankWest 於 2017-10-2 10:15 PM 發表
有腹肌但生得矮同樣衰又點睇?出嚟玩逢場作戲好多時就唔好咁認真,真係冧死女嘅就唔洗山長水遠返上去大陸搵骨妹自high啦,生得高大靚仔喺香港都大把高質女比你溝啦,洗乜又操乜嘢腹肌又乘,好似嗰件什麼張繼聰咁,丑 ...
張計衝唔掂?人哋有個大波老婆謝安奇噃,大把人恨唔到呀:smile_39:
作者: BankWest    時間: 2017-10-3 08:00

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-3 06:50 AM 發表

張計衝唔掂?人哋有個大波老婆謝安奇噃,大把人恨唔到呀:smile_39:
佢老婆未整容前你啃得落?
作者: 大口Sam    時間: 2017-10-3 09:19

引用:
原帖由 BankWest 於 2017-10-2 10:15 PM 發表
有腹肌但生得矮同樣衰又點睇?出嚟玩逢場作戲好多時就唔好咁認真,真係冧死女嘅就唔洗山長水遠返上去大陸搵骨妹自high啦,生得高大靚仔喺香港都大把高質女比你溝啦,洗乜又操乜嘢腹肌又乘,好似嗰件什麼張繼聰咁,丑 ...
樣係先天性. 毛伯伯係後天陪養. :smile_30:
作者: 大口Sam    時間: 2017-10-3 09:19

引用:
樣唔掂可以面上貼毛伯伯, 包亮仔. :smile_30:
作者: rogers123    時間: 2017-10-3 09:23

作者: 大口Sam    時間: 2017-10-3 09:35

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-1 06:30 PM 發表

熟唔熟都唔會用啦:smile_30:
咁勇:smile_14:
作者: ho501501    時間: 2017-10-3 10:34

引用:
原帖由 BankWest 於 2017-10-3 08:00 AM 發表

佢老婆未整容前你啃得落?
原來整過容架:smile_27:
作者: 曦霖    時間: 2017-10-3 15:41

引用:

秒杀!
作者: ho501501    時間: 2017-10-3 20:17

引用:
原帖由 曦霖 於 2017-10-3 03:41 PM 發表

秒杀!
谢谢你的支持
作者: 斗零買支筆    時間: 2017-10-7 13:18

作者: 主挑好食    時間: 2017-10-7 13:45

引用:
原帖由 斗零買支筆 於 2017-10-7 01:18 PM 發表

呢度好多自high L:smile_38:
都無乜話自唔自high,如果樓主真係
樣子不差又練得一身肌肉人到場有
好D服務係唔出奇!
只係覺得唱得反調果D就多數係......
男人外形討好唔好話good囡,對住乜女都會討好D
(有腹肌無樣或七老八十則例外)!
不過女睇男就比男睇女複習好多,只得外表內涵一點
文化也沒有都一樣無滿分!夾唔夾倒就更為重要!
所以這題目我都投正方!

作者: 主挑好食    時間: 2017-10-7 13:47

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-3 10:34 AM 發表

原來整過容架:smile_27:
人地講緊練成復肌,你就講到練成一只大鵰!
你都真係好得呀!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-7 14:12

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-7 01:45 PM 發表

都無乜話自唔自high,如果樓主真係
樣子不差又練得一身肌肉內到場有
好服務係唔出奇!
只係覺得唱得反調果D就多數係......
男人外形討好唔好話good囡,對住乜女都會討好D
(有腹肌無樣或七老八十則例外) ...
上大陸玩心態放輕鬆d,唔好咁大心理包袱,去d一視同仁的場,無論你係毒男,型男,高矮,有無肌肉,d女都會好好服侍你,放假上大陸嫖都係想輕鬆下,返大陸衣著方面同談吐都唔使主意,d女都會好好服侍你,你係客唔使討好d女。
作者: 11d6789    時間: 2017-10-7 16:07

外型好當然係着数D!
佢地都系人……你揀人……人揀你!
作者: ho501501    時間: 2017-10-7 16:40

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-7 01:47 PM 發表

人地講緊練成復肌,你就講到練成一只大鵰!
你都真係好得呀!
我的不是練的,糸天生出來的!
再講你有見過佢六舊腹肌咩?
作者: 11d6789    時間: 2017-10-7 18:28

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-7 04:40 PM 發表

我的不是練的,糸天生出來的!
再講你有見過佢六舊腹肌咩?
之c見到你……手推埸都變成kB 福利!幸福!
作者: ho501501    時間: 2017-10-7 20:47

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-10-7 06:28 PM 發表

之c見到你……手推埸都變成kB 福利!幸福!
都唔系個個技師糸咁架,一般只有比較淫果啲先會:smile_44:
作者: ohgal    時間: 2017-10-8 18:39

大碌囡囡通常唔大鍾意6舊腹肌
佢地最鍾意一舊過個種腹肌😁

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)