188Channel

標題: [原創作品] 『徵文比賽』題目四《女神性治療師》 (全文完) [打印本頁]

作者: pure3000    時間: 2017-9-25 13:26     標題: 『徵文比賽』題目四《女神性治療師》 (全文完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: taikongbaby    時間: 2017-9-25 13:33

作者: pure3000    時間: 2017-9-25 14:37

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-9-25 01:33 PM 發表
P兄得意文風再下一城,小弟率先支持!!
謝謝師兄支持
作者: pure3000    時間: 2017-9-25 15:43

第一章: 為博女神一笑,哪怕被人取笑

我身為一個國家級”性愛人形”調教師,並唔係浪得虛名,經過我”調教”過嘅公仔,好多客都會返轉頭幫襯我嘅公司買,貪佢哋”像真度”夠高,不過唔知係咪”屌”得公仔多,我對住”真人”女女,碌鳩會唔聽使,有又想扯,又唔想扯,唔知佢想點,睇過醫生,佢話我患咗”吹氣公仔鳩芝麻碌性功能障礙症候群”,簡稱:”吹鳩障”,係無藥醫嘅,只有揾真人做多啲愛,特別係嗰啲專業嘅性愛治療師做,會加快復原

既然係咁,當然首選係我嘅女神“呂莊兒”啦,佢係一個手機apps直播平台”女神性治療師”嘅主播,我好喜歡佢棚哨牙,如果比佢含撚,佢棚牙咬到我碌鳩,一定好”痛快”,係碌鳩又痛,射得又快。

其實我一向有個心願,就係”中出女神”,將我嗰3億精子,全部射晒落去“女神gap",一粒都唔會浪費,就係咁,我參加咗一個叫”課金先鋒”嘅活動,每個月最多課金頭10位會員,可以得到女神”呂莊兒”性愛治療10分鐘,而我今個月課咗成萬9幾蚊,僥倖排第10位,可以同女神仆嘢嘞

今日我準時到咗”直播室”,去到先發覺有百9幾個虛擬影像喺度,個個都成個on 9仔咁款,全部唔著衫,揸住自己條賓州,準備圍觀我同女神扑嘢,原來係”女神”間公司,同某電訊商合作,搞手機號轉台送虛擬圍觀現場仆嘢一次,咁仆街嘅綽頭都諗得去出,緊係”數字台”想搶客啦,因為之前比”字母台”出 cheap plan 80蚊10
TB數據搶客,依家要反擊

女神終於現身,佢著住”3點式”,一上床就除晒,當然我都唔客氣,9秒9除晒,但係....
觀眾A大聲話: 嘩! 條仔”賓州”咁撚短,女神點樣算?
觀眾B:條仔咁撚柒㗎!識唔識扑嘢㗎?
即刻擒上條女度啦,仆街
就係咁,班虛擬觀眾,你一言我一語,嘈撚住晒,我心諗:你班仆街,叻得過我可以真係實牙實齒扑鳩女神,你班"柒菇碌”只係可以做,一邊睇住我扑嘢,一邊喺屋企打飛機嘅可憐蟲,突然唔乜嘢時候,女神已經坐咗落我碌鳩度係咁上下搖動,發出又消魂又姣嘅呻吟聲:啊啊啊啊,好舒服呀,我流晒”西水”出嚟啦

作者: 劉金發作品    時間: 2017-9-25 18:37

pure3000 君貼出了第二篇參賽作品,很好!:smile_o03:
女主竟然變成國家級『性愛人形』調教師!
:smile_o06:
喜歡這個作品的讀者給個『洋蔥頭』推薦吧!
:smile_o12:

作者: pure3000    時間: 2017-9-28 08:02

第二章:眾人皆J我獨屌,中出女神不可少

我一聽到女神“呂莊兒”話淫水流晒出嚟,我即刻加快速度抽插,務求令女神欲仙欲死,等班宅男羡慕死,但係好奇怪,我平時扑野好快射頂多3分鐘,但今次竟然屌極到仲未有要爆嘅感覺,所以我要轉玩其他花式,包括:女神”瀨”屎眼

女神波波夾腸仔

作者: pure3000    時間: 2017-9-28 10:09

搞咗一大輪,再將碌鳩
插入女神Gap,當我碌鳩插入去嘅時候,同女神啲”gap 肉”磨擦,感覺好實在,呢種感覺,係”性愛人形”點都比唔到既,所以花咗皮幾嘢都係值得
不過無論點屌,都仲未射得出,突然,“叮噹”,有一把非常刺耳嘅聲音話:會員“中出女神”,時間已經夠啦,請你離開直播室,主播要準備幫第二個會員個性治療啦
:smile_42:

作者: pure3000    時間: 2017-9-28 13:15

唉!話過要中出女神,可惜仲未出嘢已經夠鐘,走去廁所打埋J先走,點知10秒已經射, 就係呢10秒,比多10秒我已經可以中出女神,心有不甘,决定要捲土重來
作者: pure3000    時間: 2017-9-28 14:36

第三章: 天生碌鳩必有用,千金散盡好撚勇

失敗,乃成功老母,有過上次屌女神經驗,今次一定能中出成功,所以連銀行戶口剩低嗰兩皮嘢,都攞嚟”課金”,終於有做到”課金先鋒”,有機會再扑佢

古時啲人打仗,會用一年時間備戰,而我就用咗一個禮拜”備戰”,首先揾我個同事”jacky仔”,用“人臉識別+3D 打印”,整咗一個A貨女神頭,裝上”性愛人形”,我再用手機 apps”調教”一下,包括扑嘢時表情、淫水氣味、擘大脾角度,務求令到A貨女神,像真度去到90%, 而後當然就係攞個”人形”嚟扑,實習一下,計吓時,每次都唔夠3分鐘就射精,臨去扑女神前3日,我戒打J, 務求要”一擊即中”
作者: pure3000    時間: 2017-9-28 15:02

今日終於到咗”返啅”女神嘅大日子,去到現場,我連衫都費鳩事晒時間除,剩係除褲就上床,先嚟女神瀨屎眼

然後就女神”撚雀仔”

作者: pure3000    時間: 2017-9-28 15:22

女神女上男下

佢夾到我碌嘢好舒服,不斷上下擺動,不斷淫叫:啊啊!主人,屌得我好舒服啊,個”gap"又痕又癢又興奮,好多”西水”流出嚟啦,我大力揸波

再揸揸揸,揸爆佢對奶

然後男上女下

再後推,我屌呀屌呀屌呀,屌撚爆佢隻西呀

突然又”叮噹”
作者: pure3000    時間: 2017-9-28 16:50

又係嗰把討撚厭嘅刺耳聲話夠鐘啦,仆佢個街,有無呃鐘㗎大佬?咁撚快10分鐘,女神以”神速”走落床,就係咁,我又中出唔到佢啦,谷鳩住度氣,走去廁所打J, 打咗6秒就射,6秒,就係少咗呢6秒,令我再一次失敗同失落

返到屋企,見到”性愛人形”A貨女神,我要將自己嘅心頭之恨,盡情發泄落佢度,我將佢”5花大綁”,再用條”假撚”插佢”屎忽”,自己就一嘢屌鳩佢,A貨女神即時發出淫叫:啊喔!我頂唔順喇,主人碌鳩又長又粗又硬,屌到我個”西”同屎忽就嚟高潮啦,佢一講完我就射咗,但係咁都減唔到我嘅怒火,我攞支”電鑽”出嚟,鑽爆A貨女神個西,再用刀仔拮爆佢對波,突然好眼瞓,就咁瞓著咗

作者: taikongbaby    時間: 2017-9-29 05:48

作者: pure3000    時間: 2017-9-29 11:20

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-9-29 05:48 AM 發表
睇左兩集先醒起....咩係"呂莊兒":smile_47:
P兄口味幾重喎:smile_47: :smile_47: :smile_47:
哈哈,其實都唔算“重口味”,喺扑嘢角度嚟講,佢可能幾好扑,成件”戰爭格”咁,不過我純粹以搞笑手法寫,並無想影射及踩低某人
作者: pure3000    時間: 2017-9-29 12:09

第四章: 世事無話對唔對,只有條女醉唔醉

世事就係咁,往往事與願違,心情低落下,去咗某酒吧飲酒,飲咗一陣,突然被我見到女神“呂莊兒”貓咗瞓咗喺梳化度,平時我上網嗰時,會化身”正義撚”,屌鳩嗰啲乘人之危嘅”仆街”,“執屍”嚟屌,但當發生喺自己身上,我二話不說執佢返屋企玩

返到屋企,諗到皇天不負有心人,終於可以中出女神,唔諗咁多,第一時間用碌鳩插入佢個“gap", 好能係佢醉咗,個“西窿”顯得比平時窄,要用多少少力先拮得入,我不斷將碌鳩抽出抽入,興奮無比,正想“爆漿”嘅時候,佢突然醒返擘大眼
呂莊兒:嘩!你仲乜呀?你係邊個?救命呀!
佢講完仲即刻搵兩隻手指插我對眼,我痛撚到撻咗落床,就喺落床嗰吓,碌鳩忍唔住射咗空氣,佢部手機突然發出警鐘聲,原來佢裝咗”防狼”apps "有啲色魔應該死“, 呢個apps喺會直接去警局,而喺2069年呢個年代,係完全無私隱,所有嘢都會去晒政府,包括地址、身份、銀行戶口,相信唔洗10分鐘就會有差佬上嚟,諗住呢度我第一時間逃走,但係走多兩步又諗,4周圍都係”天眼”,連過馬路都有天眼影住人有冇沖紅燈,走得去邊?既然係咁,一不做二不休,返去再强姦女神,無論如何都要中出 。

走返屋企,呂莊兒正想逃走,我拉佢返入去,將佢”5花大綁”,又好似先頭咁,大大力強姦佢,我姦姦姦呀,佢一路嗌”唔好呀”,但係又一路呻吟,好似好 enjoy咁,啲”西水”已經浸到張床都濕晒,當我正想中出佢嘅時候,終於可以完成心願,突然身後傳嚟“砰”一聲,幾個差佬已經衝入嚟,夹硬拉我落床,就喺跌落床嗰一刻,我啲精就射咗出嚟,再一次浪費咗3億精子啦,唉!天意難違,我4擒4插做淫狼,到最後都係中出唔到女神

作者: pure3000    時間: 2017-9-29 12:22

事情發展到最後,我只係判咗240小時社會服務令,因為個官覺得可能係涉及勞資糾紛,基於疑點歸被告,執返身彩,不個喺呢個年代,社會服務令已經發展到唔係掃街、唔係洗廁所,而係周圍教人唱”國歌”,唱足1萬次,搞到我呢個原本唔係咁愛國嘅人,都變咗”愛國撚”
作者: pure3000    時間: 2017-9-29 12:55

最終章: 天下女神何其多,何必偏偏為這個

2069年9月29日9時29分,我終於完成240小時社會服務令,而我公司同一時間發佈”性愛人形”升級版,”AI”人工智能”Mary 1號”,呢個係扑嘢嘅里程碑,代表啲“宅男”以後可以更加”宅”, 唔使溝女同”叫雞”嘞,而我個好同事“jacky仔”為慶祝我重獲自由,送咗一個升級版公仔比我玩,個頭唔駛再整”呂莊兒”啦,我依家女神係佢表妹“里惠形子”,我即刻調教佢玩花式,基本上佢已經像真度去到95%, 可以晚晚同佢扑嘢,依家我最鍾意唔係玩中出,而喺”顏射”

全文完
作者: pure3000    時間: 2017-9-29 13:43

寫後感:

哈哈,正如我4日前出 post, 我預計9月29日可以出晒篇文章,果然達標,其實我寫故事,每次都希望,除咗”鹹濕”、搞笑之餘,仲有”弦外之音”,上次題目”靚太”就講”賤男”始終有報應
,今次想講科技愈發達,一個人就愈無私隱,不過呢個喺世界趨勢,除此之外,多咗人玩”吹氣”公仔,但並不代表,”風化案”係會愈來愈少,我發覺一個人只有”知足”,才會令到社會更加安全,唔會為咗一己私欲,以身試法

作者: 深山老人    時間: 2017-9-29 19:12

師兄要作故,都咁多時間在貼圖區貼圖:smile_30:
作者: pure3000    時間: 2017-9-29 20:26

引用:
原帖由 深山老人 於 2017-9-29 07:12 PM 發表
師兄要作故,都咁多時間在貼圖區貼圖:smile_30:
謝謝關注,睇貼圖用電腦睇一流,會繼續出相㗎,哈哈
作者: taikongbaby    時間: 2017-9-29 20:56

作者: pure3000    時間: 2017-9-29 23:00

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-9-29 08:56 PM 發表

咦,食用專家來喎:smile_47:
既然講左呢件"戰鬥格",另外兩種種頪既囡囡--資優生同粗口妹,P兄又覺得如何??
資優生當然係好嘢啦,”表面斯文,內裏西痕”嘛
作者: pure3000    時間: 2017-11-10 17:18

再來寫後感:
時間過得快,寫完呢個故事後,已經過咗40日,突然有啲嘢想補充
卡通片 Simpson 經常有某啲隱喻,例如911事件,而我得到啟發,都想在我嘅故仔裏加啲隱喻,就好似呢個故事,已經有幾樣嘢,
1. 故事開頭話”iphone X"炒到上兩萬,依家就係人都知,iphone X唔單止炒唔到上兩皮,仲係濃味甚濃,好可能係比我烏鴉口講衰咗
2. 呢個故事有講及”性愛公仔”,事有巧合,文章出咗幾日後,就有報紙報道瑞典有”性愛機械人”,比鬼佬參觀者玩爛咗,有緊急維修,睇嚟鹹濕科技真係進步得好快,2069年去到像真度95%真係唔出奇
3. 2069年啟德新盤炒到20萬一呎,真係唔奇,剛剛就有報紙話,華富邨公屋賣萬9幾一呎,所以50年後私樓,炒到20萬一呎,真係唔奇,另外我話實用面積只有69呎,依家已經係,有納米新盤,得百5呎,實用面積可能真係得幾10呎,但都大把人排隊買,呢樣我已經講中咗,呢種咁畸型嘅樓市生態,我會喺我未來嘅故仔,加入呢類故事,用來曲線譴責嗰啲仆街,搞到大部份人,要比地產佬奴役
4. 未來無晒私隱,乜都比政府管,呢樣一定係,唔會收窄,只會愈來愈多,所以網上有人話,打死唔用“豬腐簿”,費事資料去晒“支政那府”   
幾樣未來嘢,都比我噏中,證明我都有 Simpson能力(講笑)

將來嘅故仔,都會有呢啲元素, 即係我嘅故仔風格會係:科幻、超現實、鹹濕、搞笑、諷刺時弊共治一爐

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)