188Channel

標題: BH,4個綠,朋友又中伏! [打印本頁]

作者: fb1884255    時間: 2017-9-25 01:13     標題: BH,4個綠,朋友又中伏!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: SS000    時間: 2017-9-25 01:48

作者: mkson    時間: 2017-9-25 11:44

作者: fb1884255    時間: 2017-9-25 14:34

777未試過,好似瑞季過嚟。樣起碼真實好多。
作者: sas369    時間: 2017-9-28 02:19

冇生活相睇,好大機會中伏。
作者: winglee249    時間: 2017-9-28 23:11

又是那些害人照片。害人排隊排住中伏。要掃一掃商品法
作者: lok170    時間: 2017-9-29 14:08

試過中係中伏
作者: 名留萬世    時間: 2017-9-29 22:38

引用:
原帖由 fb1884255 於 2017-9-25 01:13 AM 發表
朋友見到咁爆鐘,以為好野又約,叫左佢冇真實相有d伏,又唔信,上完鐘,比我預計既仲差,佢講到波接近飛機場,樣整容,有d嚇人,唯一好係皮膚幾滑,服務也很普通,可以用hea嚟形容,都唔知點解仲可以收340,笑 ...
乜原來係機場,見張照片幾萌仲話想試試!
作者: llacc123    時間: 2017-10-3 22:14

作者: llacc123    時間: 2017-10-3 22:30

作者: yuyu227    時間: 2017-10-4 21:15

作者: 名留萬世    時間: 2017-10-4 21:27

間場裝修兩年需然硬件仲好新浄但真係好唔鐘意D
間格,入到去好似玩迷宮一樣!

作者: 名留萬世    時間: 2017-10-4 21:30

引用:
原帖由 mkson 於 2017-9-25 11:44 AM 發表
而個一早知係伏黎,佢轉過好多場
微信5千個人,一人呃一次,都呃左5千個鐘,一個鐘賺2舊,你話d錢幾好賺
反而想知bh777如何,有冇試過
你今晚可以去試有中秋大抽獎,大奬1000,細獎都有100
不過唔唔係個個有,唔知限幾多份!係相熟報料的!
作者: 港女冇波    時間: 2017-10-5 05:50

引用:
原帖由 mkson 於 2017-9-25 11:44 AM 發表
而個一早知係伏黎,佢轉過好多場
微信5千個人,一人呃一次,都呃左5千個鐘,一個鐘賺2舊,你話d錢幾好賺
反而想知bh777如何,有冇試過
好多系咁
作者: itemwah2    時間: 2017-10-11 12:59

我尋日去左BH,見到有條女,因為聽聞4個綠化妝似少林足球既阿梅,咁哩條女就真係幾似,身材是村姑款,佢行路動作好似想打人咁款,個樣又串串貢成個臭西格,就算比錢我都唔想食,唔知係咪樓主講果個4個綠

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)