188Channel

標題: 為淫師表最驚嚇的一次 [打印本頁]

作者: b2rd    時間: 2017-9-24 18:01     標題: 為淫師表最驚嚇的一次

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 中年的臂彎    時間: 2017-9-24 22:50

作者: G_yan    時間: 2017-9-24 22:54

作者: adamsmith1723    時間: 2017-9-25 00:28

感謝分享
作者: 二等肥天使    時間: 2017-9-25 00:28

作者: x_richboy_x    時間: 2017-9-25 00:44

照師兄的講法,都有彈過下琴的小弟直覺係,老細可能對你哋心存懷疑,不過唔會當場話你哋,以致少咗個客,師兄都應該明白,正常教琴的係呢會關門/鎖門的,呢個算係不成文規條,說算係練琴都唔會咁做,不過講咩都冇用,玩得開心冇出事就ok啦
作者: kitkit360    時間: 2017-9-25 05:54

我都識教人吹簫
作者: b2rd    時間: 2017-9-25 10:52

引用:
原帖由 中年的臂彎 於 2017-9-24 10:50 PM 發表

有圖有證據,期待。。。
你可以當故仔看,我無圖無真相,而且唔想幫人地老細賣廣告,總有細膩的網友睇相就知係邊度。
作者: b2rd    時間: 2017-9-25 10:55

引用:
原帖由 G_yan 於 2017-9-24 10:54 PM 發表
理得佢細佬點諗,你諗吓你老婆發現咗會點仲好。。。。
以前真係發現過(我認我不小心),結果同C一個幾月無聯絡
作者: b2rd    時間: 2017-9-25 10:58

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2017-9-25 12:44 AM 發表
照師兄的講法,都有彈過下琴的小弟直覺係,老細可能對你哋心存懷疑,不過唔會當場話你哋,以致少咗個客,師兄都應該明白,正常教琴的係呢會關門/鎖門的,呢個算係不成文規條,說算係練琴都唔會咁 ...
真係怕出事,所以次次琴房我的狀態都算差,正式埋門開始計都係得5-10分鐘。越諗越驚,都係開房最穩陣,慢慢玩
作者: G_yan    時間: 2017-9-25 19:45

作者: susanY    時間: 2017-9-25 23:30

傻瓜 乜你唔知間房有cam架咩
作者: 511toprun    時間: 2017-9-26 00:01

呢個世界有種東西叫CCTV㗎!
恭喜你們做了主角!
作者: CXXiang    時間: 2017-9-26 00:17

引用:
原帖由 b2rd 於 2017-9-24 06:01 PM 發表
做左Cd rom好耐,有時間分享下。
小弟3x歲已婚有2SL, 其中一個是女主角C,2x歲。C跟我學琴幾年了,最近見面時間少d,又要同佢準備考8級,自然無時間開房。不嬲佢都會租不同的琴房上堂,工厦有、琴行又有,咁又要滿足 ...
淫師出高徒!繼續update,師兄!
作者: bae146    時間: 2017-9-26 01:15

作者: b2rd    時間: 2017-9-26 02:33

引用:
原帖由 susanY 於 2017-9-25 11:30 PM 發表
傻瓜 乜你唔知間房有cam架咩
個Cam 放得太明顯(但又不是牆上角落頭位),被C臨時移走個鏡頭位置,錄不到
作者: b2rd    時間: 2017-9-26 02:44

引用:
原帖由 G_yan 於 2017-9-25 07:45 PM 發表

笑咗。。。。認不小心而唔係認衰

玩果陣係好刺激好high,通常無諗過會玩到無咗個家庭....唉....玩夠好收手啦
謝謝忠告,還好我無仔女
作者: Newt_Franklyn    時間: 2017-9-26 10:50

C小姐:我也想被你調教
作者: reddy109    時間: 2017-9-26 19:14

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)