188Channel

標題: [原創作品] 『徵文比賽』題目一《太陽燈店的淫蕩女職員》 [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2017-9-16 16:05     標題: 『徵文比賽』題目一《太陽燈店的淫蕩女職員》

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-16 16:14

作者: 劉金發作品    時間: 2017-9-16 16:33

spamna君亦貼出他的參賽作品!:smile_o13:

喜歡這個作品的讀者給個『洋蔥頭』推薦啦!

作者: spamna    時間: 2017-9-16 16:37

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 16-9-2017 16:14 發表
... 駛唔駛咁快手???:smile_35:
有少少野做 , 之後睇完再回文 , 不過 ... 圖呢???
參與下,上文都有廿分,隨意啦:smile_o06:
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-16 18:53

作者: spamna    時間: 2017-9-16 19:31

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 16-9-2017 18:53 發表

上星期忙到彩 , 所以今日主要想HEA同寫下D歷史野
(順便幫史區宣一宣傳)

不過我之後個半禮拜都會比較得閒 , 所以應該會參賽
... 係喎 , 好似改左賽規 , E+四題每題可出一篇
小弟快將收皮既精力 , 最多都係出一 ...
快啦,等你咋,今次上圖方便好多囉,唔同以前咁樣,要用a/c開,仲要打密碼,今次真係好方便快捷,比我唔使上圖人士簡單方便:smile_o12:

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-17 11:22

作者: spamna    時間: 2017-9-17 17:03

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 17-9-2017 11:22 發表

小弟看完了拉 ... 我幾鐘意臨尾既顏射 , 好多時女人肯比男人顏射
其實都係因為怕比男人中出 !!!
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

開頭既情挑都好唔錯 , 不過我覺得有少少女職員既內 ...
今次用兩小時去寫作,掂都會甩漏或未夠好,再下星期寫第二個題目(唔係題目二)
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-17 21:05

作者: spamna    時間: 2017-9-18 15:01

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 17-9-2017 21:05 發表

咁 ... S兄覺得我個設定點先???:smile_47:
如果你轉acc,通知我喎,我暫時唔睇參賽作品,免得抄襲人地作品
洋蔥有5 豬豬都係5,正呀,唔知計唔計埋豬豬呢?

作者: 劉金發作品    時間: 2017-9-18 15:26

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-18 03:01 PM 發表

如果你轉acc,通知我喎,我暫時唔睇參賽作品,免得抄襲人地作品
洋蔥有5 豬豬都係5,正呀,唔知計唔計埋豬豬呢?
猪豬唔計。
作者: spamna    時間: 2017-9-18 16:54

引用:
原帖由 劉金發作品 於 18-9-2017 15:26 發表

猪豬唔計。
:smile_o04:吓!人地有誠意比豬豬我,最多加項負皮豬王比我:smile_o06::smile_o05:
作者: taikongbaby    時間: 2017-9-23 10:20

作者: spamna    時間: 2017-9-24 21:31

引用:
原帖由 taikongbaby 於 23-9-2017 10:20 發表

S兄,睇左咁耐我發左一樣野....暫時為止,好似得你一個寫"太陽燈"
多謝,而家寫多個,參與下啦

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)