188Channel

標題: [原創作品] 女女攝影樓(短文女同慎入) [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2017-9-8 12:58     標題: 女女攝影樓(短文女同慎入)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: spamna    時間: 2017-9-8 12:58

:smile_o05:
Renae不知幾時行我身邊:「睇咩咁入神呀?」

嚇得我合番本相簿,見Renae唔知幾時除咗衫,穿上蕾絲紫色bra,想唔到佢都係有料人士喎,禾草冚珍珠?佢輕搭我膊頭:「還有兩套新內衣仲要影呀。」

Renae對波碰到我手臂『佢對波好咁...有彈性呀。。。』最後內衣綁繩,Jennifer叫我床上扮嬌艷地床上滾動,和坐在床上,降開一條繩,構思令人遐想趴底圪籮,Renae在旁想了一想:「好似欠少少嘢,塗少少boby oil,閃令令出來效果會更美?」

我點頭:「好呀。」

Renae摷出枝boby oil來,佢幫我搽:「Jennifer你坐定定唔好郁呀,我幫你搽會勻循。」

我乖乖地坐在床度,俾Renae幫我搽油,剛好我雙眼對住佢奶子搖下搖下咁,有時見到大奶子,唔好講男人吖?連我差啲忍唔住揸落去,會唔會同我一樣咁彈手呢?唔知佢挺啲定我挺啲呢?好奇去問:「Renae妳平時工作都係咁樣咁大膽?」我手指指向佢胸口。

Renae明白我意思:「哦!我一時時啦,睇情況,同埋我助手都係女人,好似今日咁,得女性工作,多數會咁樣穿,都幾free㗎,我都冇所謂,講大膽,妳職業咪仲有膽。」Renae搽完我雙手搽我胸部和小腹再背部。「前面ok,轉身搽背脊。」

我站立轉身,Renae細心地搽背:「吖!你皮膚好好呀,人又靚,身材有好,一定男仔追啦?」

我笑笑來:「嘻!我邊有妳講得咁好呀,我都嫌自己下盤肥咗少少姐?」

Renae搽緊我大腿內側:「你邊度肥呀?妳下圍都OK啦。」

我扭轉上半捏住自己籮友:「唔係呢喱!我都覺得係喱?」

Renae笑談:「咁樣都唔知足,幾多人羨慕妳,好啦;雙腳搽好晒油啦,開工。」Renae說完拍拍我pat pat。

我伸出脷仔:「哦!唔該晒。」

我同Renae又熟稔一步,我更戲弄做佢,拍照時做出夾胸來,或分開雙腿,露出中間,激Renae好嬲定好笑。

Renae拍拍下放下相機,突然間沉思中,我好奇問問:「我唔係有問題...嗎?」

Renae指一指自己胸部:「好似唔夠...凸起來?」

我望望自己自豪雙峰:「乜...唔夠凸呀?」

Renae行近我前,手指輕輕觸碰我對胸:「我啱啱諗到idea,想性感多少少,我想妳粒蓮頭凸起來拍,效果一定會好?」

我都第一次聽到咁樣情況:「咁...我點做呀?」Renae隔住個bra捏粒蓮頭:「搓搓佢刺激佢凸起!」

我噢晒嘴:「吓!自己捏...粒的...得唔得呀?」

Renae搭我膊頭:「信我!」

我唯由照佢意思,起佢面前捏捏自己粒蓮頭。

「唔係咁樣,伸入去捏!」Renae手指搖擺著。

我震驚地:「吓...伸隻手指捏...玩到咁大呀?」

Renae保持笑容地點頭:「怕咩呀?大家都係女人,快啲做完,快啲收工。」

「咁由係嘅!」

我點頭後,揭起胸罩來,雙手一齊捏捏粒蓮,死啦,唔知係咪緊張得劑?捏極唔識凸出來添!!!

Renae笑笑口:「咁啦,用工具幫下妳啦?」

工具?

我都O晒嘴,見Renae起化粧箱拎枝掃筆來:「等我幫妳啦。」

Renae行到我面前,拿起枝掃筆,左手輕輕托住"波底",掃筆一掃粒蓮,全身好似電流走動咁樣,我都成身震晒。

Renae細心地掃:「忍下好快搞掂。」

我瞇埋雙眼,雙臂自覺地挾緊雙乳,身體控制唔到係咁縮同震。

Renae吋我:「乜妳咁敏感呀?」

係;我係一個易動"情"女人,好彩我坐在床度咋,成身好似輕飄飄。

Renae像玩返我轉頭:「妳粒蓮好可愛唷!真想去吻下啊。」

我都唔知掂回答:「啊!!!」

Renae真係吻下來啜我粒蓮,嘩哇;酥酥癢癢啊!雖然我都唔係第一次俾女人錫過,但今次強烈好多呀,Renae未夠喉似的,除咗吻之外,仲用脷奶粒蓮頭,依一下我直頭投降了成身軟晒。

我肉緊得輕咬手指哼出聲來:「呵…唔好啦!停口啊!。」

Renae口不饒人地,勁力奶我粒蓮和用化妝掃筆掃另一粒蓮:「妳真係想我停口嗎?但我feel到妳好享受咁喎。」

作者: spamna    時間: 2017-9-8 12:59

我都未回答時,Renae軟軟熱熱嘴唇吻我嘴,我心臟好似跳出來咁樣,俾唔到咩反應,但冇拒絕Renae,Renae輕輕握住我牙巴:「未試過…同女人錫錫嗎?唔係咁失敗吖!」

我唔可以面前失威,微微擰頭:「試過…玩過下啦!」

Renae溫柔地撫摸我臉:「其實女人同女人錫錫好開心㗎,男人係冇得比!妳盡量試下,唔好咁緊張,放鬆可以啦。」

我一時語塞「我……我!」但我冇用手即時推開佢。

Renae隻手好柔撫摸我胸襟和腰間,佢嘴再次輕吻我一下:「妳唔使驚,我會帶妳…錫我。」

我好似著魔咁,半開朱唇吻Renae熾熱紅唇,今次比剛才感覺仲震撼,同男友kiss係兩回時。

Renae還向我的耳仔吹氣和輕咬耳珠,我不禁吞了一下口水。

這招任何女人都會心軟心癢,難以抗拒!更令我含春蕩漾,激蕩下我小“妹妹”少少泛起西水。

Renae更將我身體推下瞓底:「妳閉起雙眼來感受!」

Renae在我肩膀到手臂間上下撫慰著,嘴和脷頭酥癢我兩粒蓮頭,翹起比剛才還要硬。

我諗嗰一刻好樣衰,柳眉輕皺地害怕著地呼:「咿呀!不…不行!請…請不要做…這樣…好痕…好酸唷!」

Raenae要消除我憂慮:「一切就交給我,妳可當我係...妳心愛人咁!」

我俾Renae弄得成身軟晒,冇氣力再思想鬥爭,想做就去想吧?Renae小巧脷尖在我滑滑腹部打圈著,不覺間Renae除咗我胸罩來,雙手更不停地時大時細力度揸我對波,及輕輕拉長和輕指頭彈我粒蓮,手法十分順熟,令我不禁從嘴裡衝出來:「啊…!」

Renae關心問道:「整痛妳嗎?」

我傻笑地回答:「嘻!唔係呀,妳錫得我好舒服姐。」

Renae反手脫埋個bra扔在一旁,竹筍型乳房,左手托住自己左邊波,遞在我嘴上:「錫我…!」

我再冇去克制自己?伸脷尖舔舔Raenae乳頭,Renae輕微發出聲來:「唔…嗯!用力啜我。」

我毫不猶疑雙手用勁力揸佢對波,奶佢對粒蓮,佢粒蓮已凸起來,我都第一次啜女人粒蓮,Renae粒蓮好似橡皮糖好好啜,Renae扭動上身,佢忍唔住再來和我濕吻。

我打“茄輪”唔係話好叻,同男友打“茄輸”閒閒地都打成五六分鐘未停過,但今次比Renae打“茄輪”法,我真係輸比佢,佢條靈活有勁舌頭,在我口腔裡竄動,溫柔地吸出,然後再被輕咬著,用很細緻的動作和技巧把我的牙齒和上顎都舔了個遍,打“茄輪”出神入法,第一次和女女的感覺好爆,Renae脷尖在我口裡攪拌著『佢啲口水...流入來....』兩人彼此交流口水液。

我身體釋放出強烈的第一次快感,原來女人同女打“茄輸”可以咁奇妙!Renae還用胸去劑壓我胸部,擦我兩粒蓮頭,原先我羞恥而變成強烈感覺,佢的手慢慢移動到我的下半身,伸入內褲觸摸我“妹妹”,還用手指在我的陰蒂上來回撓動。Renae:「Jennifer妳開始濕濕地唷!」

我只哼了一聲:「嗯!」

Renae用手指在我濕潤嫩嫩小穴擠壓出半透明的西水給我看。

我羞澀地捉緊佢手:「唔好啦…好肉酸呀!」

Renae身體往我下身,解開我綁繩內褲來,我濕濕黑色“松露”呈現佢眼睛。

「好美唷!」Renae用兩隻手指輕輕壓下我肉縫裡。

我:「嗯喲…唔!」

Renae好認真地奶我的敏感地帶,仲將周邊的西水啜得乾淨:「妳知嗎?女人最free唔係前面個窿?而係第四個口最敏感同好high㗎?」

我一時想唔到咩係第四個口,前面後面嘴巴三個口???

好快知到第四個口係咩啦?尿道口呀!

Renae脷尖撩我尿道口外,小小窿用來尿尿,Renae都肯去舔,我男友幫我奶西都不肯,原來尿道play感覺咁刺激更加舒服,我竟然享受這種變態嘢?同時我陰蒂和陰道也同時進擊,因為我下體的麻痺舒爽,好難再以抗拒這種快感,我再忍唔住要叫啦:「呀…嗯啊啊…唔…啊!」。

Rrnae本身都也不住性慾,佢都脫下緊身褲和內褲,將身體跨向我身上,來一招69式來:「兩人一齊做會更happy㗎。」

作者: spamna    時間: 2017-9-8 13:25

我都未試過咁近睇女人嗰度同奶西!我同男人含就試得多姐,奶西完全係生手,只好憑想像去做,我用手指撩撥Ranae兩邊陰唇,瞇眼去舔Renae個“妹妹”,味道有少少腥和苦澀味,但冇男人嗰度咁臭。

我都漸漸學試奶西,此總冇Renae咁熟練。

我下面俾Renae捏玩嫩“妹妹”的刺激和挑逗,像萬千蟲蟻咬著!讓我感到彷彿有電流貫穿全身,我忍受唔到快感,雙腿夾住Renae頭部。

Renae手指在陰道壁內挖我G點要害,不斷加速,發出了「噗滋噗滋」的聲音來。我身體裡面好似所有嘢都被吸走一樣,頭腦一陣白光,我知道高潮要來:「我…唔得…啦…要要去…呀嗯!」

潮吹起“妹妹”深處潮噴出來,我全身好似抽搐咁樣虛脫感喘氣來,同女人做係另一番風味,比起同男人或自慰係冇得比。

我眼角不奇然流少少淚珠,唔係我唔開心,反而係興奮而流淚,女同女做仲未有過咁high過!我不得不承應女同女咁有樂趣。

Renae滿頭大汗,輕撫我臉頰講:「妳好叻女呀?噴得好多水出來,比起娜姐還要多啊?真係樂在其中,妳再想唔想再開心少少呀?」

我個腦一片空白外,都未試過咁樣衝擊,我傻傻地點頭:「嗯!」

Renae下了場,光著身子在工作枱櫃內拿出假陽具連褲,在手中fing下fing下行在我面前給我看,我捂住嘴笑:「哈哈!咁大碌!」

我知道下步會更加……。。。完

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-8 15:21

作者: spamna    時間: 2017-9-8 15:35

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 8-9-2017 15:21 發表
哇 , 做咩出文都唔通知我???:smile_47:
先留言 , 閱後再回
我諗依編真係收皮作啦,後期我都唔寫啦,草草收場算啦:smile_o07:
作者: assault    時間: 2017-9-8 20:03

作者: spamna    時間: 2017-9-8 20:22

引用:
原帖由 assault 於 8-9-2017 20:03 發表
女女sex哩part寫得唔錯,唔知有無吸引到Les網友睇呢?

不過標點符號用得唔恰當,當中分號同問號好多用錯。標點符號其中作用係令到句子帶來語氣感情、同埋意思,所以執執佢就更好。

總結哩篇色文抵讚,支持你! ...
多謝assault意見標點符號求其用咋,我盡量識下去執執啦,再多謝妳欣賞啊:smile_o06:,望多少有吸到Les入來這區睇啦。:smile_13:

作者: Tina33c    時間: 2017-9-8 21:45

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-8 01:25 PM 發表

我都未試過咁近睇女人嗰度同奶西!我同男人含就試得多姐,奶西完全係生手,只好憑想像去做,我用手指撩撥Ranae兩邊陰唇,瞇眼去舔Renae個“妹妹”,味道有少少腥和苦澀味,但冇男人嗰度 ...

寫得超好,超喜歡!

令小妹想起兩部三級片的劇情 - 香港艾曼妞

太太的情人

作者: asdasdhk    時間: 2017-9-9 01:33

好久沒見師兄啲文 先回再看 有時間多寫呀 以前娜娜系列好正
作者: spamna    時間: 2017-9-9 16:31

引用:
原帖由 Tina33c 於 8-9-2017 21:45 發表

寫得超好,超喜歡!

令小妹想起兩部三級片的劇情 - 香港艾曼妞
?oh=4aacd9f405dd1909a591e17ea ...
天娜姐喜歡,我都安慰,原本仲有下文,不過要搵食冇時間去寫,再下次寫多個女女短文,下次天娜姐擔戲來做好嗎?
不過今次出文都幾驚"色文車禍",怕寫得不倫不類咁,今次再有冇睇到濕濕呢?你所講兩套"香港艾曼妞"和"太太的情人"有印象,但冇睇過:smile_27:,我真失敗啦,要搵返出來睇睇先:smile_13:。
而家多少少時間睇妳套"絕代雙嬌"
作者: spamna    時間: 2017-9-9 16:42

引用:
原帖由 asdasdhk 於 9-9-2017 01:33 發表
好久沒見師兄啲文 先回再看 有時間多寫呀 以前娜娜系列好正
好多謝你欣賞我啲文,應承你,一有時間再寫多 而近排都出了 "女女短文-藝人保母" 有睇過嗎?

娜姐系列...你咁喜愛,好啦,安排下年出返套全新娜娜系列啦
作者: Tina33c    時間: 2017-9-9 21:44

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-9 04:42 PM 發表

好多謝你欣賞我啲文,應承你,一有時間再寫多 而近排都出了 "女女短文-藝人保母" 有睇過嗎?

娜姐系列...你咁喜愛,好啦,安排下年出返套全新娜娜系列啦
:smile_35::smile_35::smile_35:

娜娜系列是不是寫女同故事嗎? 又用上小妹個名,
巧合地我的女友及姊妹們都是叫我做娜娜,
相信會令小妹看得特別投入的, 真令人期待 !
作者: spamna    時間: 2017-9-9 22:16

引用:
原帖由 Tina33c 於 9-9-2017 21:44 發表

:smile_35::smile_35::smile_35:

娜娜系列是不是寫女同故事嗎? 又用上小妹個名,
巧合地我的女友及姊妹們都是叫我做娜娜,
相信會令小妹看得特別投入的, 真令人期待 !
早期作品,起碼有七年前作品啦!我諗未必啱妳睇,啱男人睇多啲,妳想知可以色區後面搵搵,我冇留底,所以冇得再整比妳睇囉,回憶起那時點擊數閒閒地都過萬,幾四五天過,但而家就.... ....冷清

作者: Tina33c    時間: 2017-9-9 22:18

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-9 04:31 PM 發表

天娜姐喜歡,我都安慰,原本仲有下文,不過要搵食冇時間去寫,再下次寫多個女女短文,下次天娜姐擔戲來做好嗎?
不過今次出文都幾驚"色文車禍",怕寫得不倫不類咁,今次再有冇睇到濕濕呢?你所講兩套"香港艾曼妞" ...
"香港艾曼妞之獸性培欲" 是一部令人十分有驚喜的港產片, 小妹(當時21歲)有幸是電影的臨時演員,

亦有幸見過女主角孫亞莉真人, 她真的十分美及好身材, 可借她後來因欠債而輕生了! :')

另一部就是"太太的情人", 也是一部有女同情節的港產片, 性愛埸面都算很大膽的.

如果純以女同作主題而又有女同性愛埸面的電影, 只有幾部: 女歡, 禁色及下女的誘惑.

還有一些電影中, 有女同性愛內容的, 印象比較深刻的都有好幾部:
現代豪放女, 聊齋艷談, 玉蒲團之偷情寶鑑, 玉蒲團之玉女心經, 偷窺無罪...

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-10 01:20

作者: Tina33c    時間: 2017-9-10 11:30

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-10 01:20 AM 發表

T姐列舉既幾套 , 小弟幾乎全部都睇過 , 只有未睇
... 和都係只聞其名 , 未看其片

都如果講女同片 , 個人最喜歡係 , 另外麥家琪果場 ,
我覺得畫面好鬼靚 ... 另外果個女仔一直係咁錫佢 ,
鍚到落佢下面~~
...

玉蒲團之玉女心經中, 李麗珍被有棒棒舒淇幹那一幕, 在意識上是十分大膽的,
小妹寫的色文劇情, 多少都有這個想法融入在其中.
這段戲不能令李麗珍完全投入享受性愛當中, 是因為劇情需要她忍耐著, 不可以先過舒淇來高潮.
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-10 15:56

作者: 一一一木木木    時間: 2017-9-10 16:08

玩69玩到潮吹左。高潮完重要玩假九?好期待。
作者: spamna    時間: 2017-9-10 21:32

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 10-9-2017 15:56 發表

估唔到 S兄今次寫輕口味又寫得幾好喎 ...
尤其由Renae玩女主linlin開始 , 到打茄輪 , 再到奶西都好正 ,
而且我覺得 S兄今次好似有刻意忍手 , 係咪???

不過我始終係男性觀眾 , 可以寫得 "肉味" 濃些少會仲好 . ...
只我者莫若大將軍啦,我真忍手好多了,此終Jennifer和Renae兩人都你初見面,Renae做主動,Jennifer做被動,女和女我諗應該談論怛愛會多過真係做,所以會減咗少少囉,尾段原本再有,不過冇時間去寫,或者咁樣結尾,等大家自己諗諗,寫女女都幾輕鬆呀,我再寫多個女女短文,你都參一腳寫寫玩玩
作者: spamna    時間: 2017-9-10 21:34

引用:
原帖由 一一一木木木 於 10-9-2017 16:08 發表
玩69玩到潮吹左。高潮完重要玩假九?好期待。
多謝三木兄觀看,短文完咗啦,假鳩唔會再寫囉,再次多謝你
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-11 06:42

作者: abe123456789    時間: 2017-9-11 09:54

作者: spamna    時間: 2017-9-11 13:05

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 11-9-2017 06:42 發表

如果我寫女同 , 可能變左重口味女同

我係講真架 ... 市面上既女同文 , 太溫柔  太浪漫拉 ,
好似女同之中 , 就個個都係好人咁 ; 但我相信人性本質 ,
就係會有妒忌  懷疑  控制等等~~

有D場景我成日想寫 ...
兩者啦溫柔浪漫少女都啱睇,粗獷暴力都有市場(你最愛)是乎去寫姐,你都快手交作品出來囉,咪偷懶
作者: spamna    時間: 2017-9-11 13:07

引用:
原帖由 abe123456789 於 11-9-2017 09:54 發表
娜娜系列……咁啦,寫個短文出來好嗎?:smile_35: 。
作者: Tina33c    時間: 2017-9-11 13:40

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-11 01:07 PM 發表

娜娜系列……咁啦,寫個短文出來好嗎?:smile_35: 。
:smile_35: 長篇或短文都好期待呀!
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-11 20:52

作者: Tina33c    時間: 2017-9-11 22:15

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-11 08:52 PM 發表

唔 ... 如果剩係忍住唔出果PART , 時下男女都好似有玩 "邊個先洩就當輸"
:smile_47: :smile_47::smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過舒淇有棒棒兼扑埋珍妹 , 呢個設定又真係幾好J !!!:smile_47:
但係我會 ...
滴汗中
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-12 05:54

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-12 10:53

作者: Tina33c    時間: 2017-9-12 20:26

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-12 10:53 AM 發表

其實我出道頭幾年 , 就寫過一篇女同(唯一一篇)架拉 ,
果時仲係好大男人主義 ... 背景大概係講 , 一對女同戀人
其中一個係富家女 , 為左唔比屋企人知就嫁左個中佬
... 個中佬又對佢好好 , 所以佢同中佬生左個女
...
梗係D重口味野
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-13 10:28

作者: Tina33c    時間: 2017-9-13 18:55

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-13 10:28 AM 發表

既然 T姐都問到勒 , 咁我就分享下拉

其實呢篇真係無咩重口味 , 為左方面講解女主就叫TB同婆拉 :

TB係有錢女  婆都係著名人妻 , 佢地有次親密果陣 ,
比男主錄低左 , 咪迫住就範羅 ... 男主要佢 ...
:smile_35: TB穿左假陽具去扑婆, 在我們 女同/BI的世界裡是 很平常的事, 3P或換"妻"在BI的世界裡都是很平常的事; 其實玩後庭/SM都不是什麼新鮮事, 是不過是小妹不喜歡!
作者: spamna    時間: 2017-9-13 19:26

引用:
原帖由 Tina33c 於 13-9-2017 18:55 發表

:smile_35: TB穿左假陽具去扑婆, 在我們 女同/BI的世界裡是 很平常的事, 3P或換"妻"在BI的世界裡都是很平常的事; 其實玩後庭/SM都不是什麼新鮮事, 是不過是小妹不喜歡!
憑妳講出來,知妳係性情中人,受小弟一拜
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-13 22:05

作者: Tina33c    時間: 2017-9-15 11:06

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-13 07:26 PM 發表

憑妳講出來,知妳係性情中人,受小弟一拜
:smile_35: 唔好拜小妹啦! 小妹只是個凡人!
作者: Tina33c    時間: 2017-9-15 11:09

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-13 10:05 PM 發表

說到我寫的都好小CASE ... T姐你這樣說有考慮過我 ,
在文區 "首席重口味" 的稱號 , 再掛不掛的住嗎???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
:smile_35: "首席重口味" 非師兄莫屬...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)