188Channel

標題: 水警鬆雀 [打印本頁]

作者: newbc    時間: 2017-9-7 09:51     標題: 水警鬆雀

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: newbc    時間: 2017-9-7 09:58

不如直接去斜骨場玩仲好,3舊左右出埋,又唔使俾人老屈,又可以互動,建議斜骨場新增鬆雀服務好過!:smile_30:
作者: polotiger    時間: 2017-9-7 10:23

引用:
原帖由 newbc 於 2017-9-7 09:58 發表
不如直接去斜骨場玩仲好,3舊左右出埋,又唔使俾人老屈,又可以互動,建議斜骨場新增鬆雀服務好過!:smile_30:
好多大埸都老屈客人入房,開天殺價。仲係吾靚既28-30既中女。成7,8舊打過飛機,係咪on 9.鬆腿會好快式微件係咁。懷念以前常平莞式足浴,平靚正。
作者: 名留萬世    時間: 2017-9-7 11:05

引用:
原帖由 newbc 於 2017-9-7 09:51 AM 發表
承蒙前輩指引終可一試,技師極進取,前後共4次叫我入房,每次叫之前都會燃硬隻雀,好彩佢唔係我杯茶,真係慳返唔少!
初初開價2個鐘錢加一舊小費,再另俾4舊,痴銀線,打過飛支要成7舊?當我水魚?
之後主動減一舊 ...
正常操作!
作者: mwong12    時間: 2017-9-7 11:40

老實講, 正場大廳比人玩下雀係幾過癮, 幾刺激
但係我只係想玩下, 唔想出, 班女就好似煩到hihi咁係咁問, 唔肯就西面
真係好煩
作者: newbc    時間: 2017-9-7 13:34

引用:
原帖由 mwong12 於 2017-9-7 11:40 AM 發表
老實講, 正場大廳比人玩下雀係幾過癮, 幾刺激
但係我只係想玩下, 唔想出, 班女就好似煩到hihi咁係咁問, 唔肯就西面
真係好煩
好多人既心態都係咁,偷偷地既感覺,又舒服又刺激,但又唔係想出野,好多年前試過鬆腿,全程幾乎按雀週邊位置,前裂線位,有時又撞下支掍,埋單都係舊幾兩舊,真係平靚正,可惜返唔到轉頭!
作者: 秦始皇七世    時間: 2017-9-7 17:34

唔係你杯茶,就無謂叫人上鐘,嘥佢時間,人地爭取時間去搵第二個起機客好過,叫得鬆腿妹就出火,人地黑面正常
作者: 秦始皇七世    時間: 2017-9-7 17:38

水警出哂名係機場,搞埋都試過,入去唔打飛機玩2舊半,班人都望你下次唔好再嚟
作者: Jack_boy    時間: 2017-9-7 17:54

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2017-9-7 05:34 PM 發表
唔係你杯茶,就無謂 叫人上鐘,嘥佢時間,人地爭取時間 去搵第二個起機客 好過,
叫得鬆腿妹 就出火,人地黑面 正常
認同,水警 主打 鬆腿要出火 ~
要鬆腿唔出火 去第二個場 會好d :smile_45:

作者: Shanks520    時間: 2017-9-7 21:03

作者: fb3541842    時間: 2017-9-7 21:43

高級情調,偷...不偷如不到.....
作者: YuanYuan    時間: 2017-9-8 00:27

所以依家做鬆腿好on居,幾十分鐘引你入房,都無真正鬆過下腿,此服務已經唔存在,名存實亡
作者: mainlanddiscuss    時間: 2017-9-8 01:41

咁又冇理由想個個客都打j,D腿妹又吾系咁正
作者: achilies2016    時間: 2017-9-8 09:19

水警啲女係咁,反而好奇想知之後去左邊間足仔
作者: 真神    時間: 2017-9-8 10:03

作者: polotiger    時間: 2017-9-8 10:08

引用:
原帖由 真神 於 2017-9-8 10:03 發表
想知道有邊間腿妹平均又年青又靚的
東方園技c會好D,最好預7,8舊,否則冇雀仔摸。
作者: newbc    時間: 2017-9-8 11:02

引用:
原帖由 achilies2016 於 2017-9-8 09:19 AM 發表
水警啲女係咁,反而好奇想知之後去左邊間足仔
近羅湖關口,見合眼緣就是但入一間咋!
作者: 高文    時間: 2017-9-8 11:42

師兄你定力好夠,小弟連車尾燈都追唔上!:smile_o12:
作者: 商界真空的老闆    時間: 2017-9-9 00:25

作者: sas369    時間: 2017-9-9 02:45

正場邪按係高消費玩法。
作者: ho501501    時間: 2017-9-9 10:05

引用:
原帖由 商界真空的老闆 於 2017-9-9 12:25 AM 發表

東方完
東方完啲女靚無用,玩得唔盡興兼大咬
作者: Hkpeoplepower    時間: 2017-9-10 14:31

作者: polotiger    時間: 2017-9-10 20:34

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-9 10:05 發表

東方完啲女靚無用,玩得唔盡興兼大咬
東方園吾一定系靚女,亦有扒供應,
吾入房服務指數都系低。
作者: mwong12    時間: 2017-9-13 12:50

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2017-9-7 05:54 PM 發表

]

鬆腿會摸J既女, 有邊個會唔R你出火:smile_42::smile_42:
個個場都一樣
作者: YuanYuan    時間: 2017-9-13 16:04

個個場一卵樣,以前有正經鬆腿,好舒服,之後多左香薰鬆,只係輕輕hi袋,都好舒服。
後來出現香薰鬆hi鳩頭,但無得入房。之後明目張膽劣鳩嘩硬到出水,要入房了事,囡囡栽客剎介!
作者: nicotine23    時間: 2017-9-16 16:48

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2017-9-7 05:54 PM 發表

請問是那個場呀?
鬆腿有無得撚雀:smile_04:?
作者: nicotine23    時間: 2017-9-16 18:19

最後一個方案, 偷偷在大堂打出
「2個鐘錢+ $100小費+$200現金」
減番原本會畀的1個鐘錢和$50小費, 即係要畀多$319
(我有無理解錯?)

看來已經是BEST OFFER, 但畀我揀, 我都唔制! (最多$150)
作者: newbc    時間: 2017-9-17 11:40

大堂打出一定無互動,波皮都摸唔到,仲要俾多3舊水先走到人!
我都係計死數,攞果3舊水去機場玩仲好,又可以玩多條女,擺明車馬有互動又放
作者: Jack_boy    時間: 2017-9-17 23:27

引用:
原帖由 nicotine23 於 2017-9-16 04:48 PM 發表

請問是那個場呀?
鬆腿有無得撚雀:smile_04:?
而家 皇崗 福田 唔係 好多場 唔係 水立 凍方 Big水 世外 咁會係邊間呢 猜猜

都說了 人家 主打 出火 你還要問 有無得撚雀 :smile_41:
作者: 真神    時間: 2017-9-18 10:30

作者: A.TUNG    時間: 2017-10-25 21:02

作者: batitgoal1    時間: 2017-10-26 00:56

作者: 賭得細巴能閉    時間: 2017-11-27 08:08

作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2017-11-27 12:13

:smile_27: :smile_27: 大堂鬆腿真係好無謂....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)