188Channel

標題: 布吉鴻鑫足浴保健城過橋抽板 [打印本頁]

作者: yeahID    時間: 2017-9-7 08:58     標題: 布吉鴻鑫足浴保健城過橋抽板

作者: 豆腐dove    時間: 2017-9-7 09:18

引用:
原帖由 yeahID 於 2017-9-7 08:58 AM 發表
布吉鴻鑫足浴保健城:啲部長捶之前同捶之後既態度係完全兩回事既!捶之前就乜都托塔都應承!係前台登記證件之前!再三咁問:是否有房過夜呀?佢地話有!但捶完之後呢?本人在房瞓瞓下!半夢半醒之際!就俾他們啲仆街 ...
最好方法就係,以後唔去:smile_38:
作者: 名留萬世    時間: 2017-9-7 09:27

引用:
原帖由 yeahID 於 2017-9-7 08:58 AM 發表
布吉鴻鑫足浴保健城:啲部長捶之前同捶之後既態度係完全兩回事既!捶之前就乜都托塔都應承!係前台登記證件之前!再三咁問:是否有房過夜呀?佢地話有!但捶完之後呢?本人在房瞓瞓下!半夢半醒之際!就俾他們啲仆街 ...
關外埸都係參差!這類型足浴更加唔洗旨望有乜好服務態度!
Ching下次關外過夜都最好去一些較大型的水療,不然
的話都係租酒店瞓好D!
作者: paul-lo    時間: 2017-9-7 11:31

作者: Shanks520    時間: 2017-9-7 21:09

作者: sunfunaa    時間: 2017-9-7 22:55

鴻鑫我都試過冇得訓..係布吉女算ok
作者: sas369    時間: 2017-9-9 02:37

言而無信,不再光顧。
作者: coboko123    時間: 2017-9-10 02:43

我係果間都試過妳情況,最後走人去第二間,blacklist唔會再去按
作者: coboko123    時間: 2017-9-10 02:52

如果真係要尼d場既,介紹妳去長龍站A出口,行前100米,金×島足浴,有房訓
作者: yeahID    時間: 2017-9-12 03:37

作者: yeahID    時間: 2017-9-12 03:45

作者: coboko123    時間: 2017-9-13 14:23

引用:
原帖由 yeahID 於 2017-9-12 03:37 AM 發表

但金海島同佢都係同一集團個咋喎:月光連鎖!
我知,起碼有房訓,又唔嘈
作者: yeahID    時間: 2017-9-13 19:41

作者: 甲a班    時間: 2017-9-14 00:40

作者: 破曉微涼    時間: 2017-9-15 10:47

引用:
果d大陸膠都好信? 佢地自細跟共慘黨訓練長大,邊有誠信架! 下次吾好再去啦!
作者: BK4894    時間: 2017-9-15 19:22

今年基本無去過 ,相熟的JC都走得7788...
作者: hsfai906    時間: 2017-9-18 12:40

作者: grasshopper888    時間: 2017-10-9 19:45

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: grasshopper888    時間: 2017-10-9 20:02

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)