188Channel

標題: 被版主禁?被版主關post。墜落的KITTY [打印本頁]

作者: akitty    時間: 2017-8-29 10:11     標題: 被版主禁?被版主關post。墜落的KITTY

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Poolmoon    時間: 2017-8-29 10:15

叫佢再黎多q啦 你又未黎
作者: iverkit    時間: 2017-8-29 10:16

點解會咁架? 妳OK嘛?
作者: SexDevil    時間: 2017-8-29 10:21

34D, 未過30,口爆吞精,一切都太吸引了,支持你寫多啲
作者: pc6983    時間: 2017-8-29 10:26

Kitty你好,原來你同我一樣,喜歡買醉
作者: akitty    時間: 2017-8-29 10:34

JOE聽到我甘講之後,立即分開我大腿。
眼望完一輪之後就伸手指去摸我陰蒂,然後用口用脷去錫去啜我妹妹
吾可以講佢技巧好差,但其實佢搞得真係吾算太舒服,
我先知以前有C君,有BB,佢地既粗大,佢地既技巧,真係練返來
同埋經常做,我了解佢地,佢地都了解我到底邊度舒服,點樣會有快感。
JOE錫多左陣,見我有啲水滲出來,
就立即提槍,將重新變硬左既小弟弟一下就插左入去。
我嗌左出來,推開佢心口,
我:呀…吾好……帶返套呀。呀…呀…好舒服……抽出來呀…
JOE好似當聽吾到甘樣,一味大力抽插我,下下都入到好入。
又張開我雙腿成個M字甘
我:吾得呀…要帶套呀…呀…呀…呀…吾得啦,好舒服……呀…呀
JOE:呀…KITTY你好好屌呀!好正呀!仲正過同我女朋友屌呀。佢只係識呀呀呀甘叫,成程好似死魚甘。
JOE抽插左好多下,然後慢下來,將我身反轉,變成狗仔式抽插
我係床上面跪係度,隻手撐係自己上半身。
JOE係後面繼續快速抽插,但雙手一時抓住我腰,一時又伸上前抓我搖晃蕩的雙乳
我:好舒服,好入,我想要多啲…多啲…呀…呀…但吾準射係入面呀
JOE:好正,係咪甘樣仲舒服,係我就插入啲插大力啲。
JOE將我上半身拉起貼住佢心口,一隻手扶住我個頭錫我,另一隻手揸住我個胸玩緊我粒LIN。下身就繼續抽插。
我已經感覺到我下面真係濕曬,啲啪啪啪聲係酒店房入面好清楚甘聽到
最後轉返正常位,男上女下,JOE用最快速甘抽插,我FEEL到我PATPAT好似被抬起左甘樣。自己亦都感覺到愈來愈舒服,有種高潮既感覺。
好彩JOE應該係臨射既一刻抽左出來,射曬係我個肚度,有啲又上左去胸度
而我就感覺到下面好似有野要涌出來,雙腳不停甘抽筋甘震
但應該JOE都可能有少少留左係我入面,而我可能都噴左少少水出來,
因為張床單真係都有少少濕左。
我地2個做完之後抹一抹乾淨個身,就甘光脫脫係床,
佢攬住我傾多左一陣計,然後我就訓著左。。

以為甘就完??NONONO。。還有下回
作者: siulong31255    時間: 2017-8-29 10:38

引用:
原帖由 akitty 於 2017-8-29 10:34 AM 發表
眼望完一輪之後就伸手指去摸我陰蒂,然後用口用脷去錫去啜我妹妹
我先知以前有C君,有BB,佢地既粗大,佢地既技巧 ...
加油慢慢寫又唔算墮落既你
作者: pc6983    時間: 2017-8-29 10:39

師妹好玩得
作者: SexDevil    時間: 2017-8-29 10:56

正呀,但未熟就唔用套唔係太好。下次都係堅持要佢用套好啲
作者: azpui    時間: 2017-8-29 10:58

引用:
原帖由 akitty 於 2017-8-29 10:34 AM 發表
正,等你既下回
作者: 333333666666    時間: 2017-8-29 11:20

啲金融經紀好dirty
戴返套自己好啲
作者: 焦急黃色妹頭    時間: 2017-8-29 11:33

作者: savisavi    時間: 2017-8-29 11:59

引用:
原帖由 333333666666 於 2017-8-29 11:20 AM 發表
啲金融經紀好dirty
戴返套自己好啲
Agree
作者: kchuen    時間: 2017-8-29 12:25

作者: weatherman    時間: 2017-8-29 12:35

作者: ronja    時間: 2017-8-29 14:16

引用:
原帖由 akitty 於 2017-8-29 10:34 發表
keep going!!
作者: CKL9    時間: 2017-8-29 14:57

作者: 醉爆    時間: 2017-8-29 16:09

作者: 無袖    時間: 2017-8-29 16:39

好高興你返黎出post,但一方面見你因爲唔開心先出post,又好矛盾
作者: angelking89    時間: 2017-8-29 16:51

引用:
原帖由 akitty 於 2017-8-29 10:11 AM 發表
每當我以為我找到所謂的幸福的時候,才會發現這世界是不會對你那麼好的。總又會讓我失去讓我試盡心碎的滋味。。。

自那一天起,我已經感覺不到什麼是愛。
我再也感受不到你的溫暖,你的幽默,
那時候開始,我喜 ...
你好似又上次開POST開始已經墮落緊?
到而家都仲未好返咁D情傷
嘛, 下個會更好, 跟再留意多D對方岩唔岩之類先再決定後面既事
作者: taidauchai    時間: 2017-8-29 17:09

作者: skychristopher    時間: 2017-8-29 17:27

作者: 勤奮的拇指    時間: 2017-8-29 18:47

作者: akitty    時間: 2017-8-29 18:59

那一晚半夜,我同JOE雙雙入睡,
到第二朝,我起身早過佢,
我掀起張被,就見到向我敬禮既小弟弟
我就鑽左入被入面,用脷用口來含醒JOE
含左一陣JOE就醒左,仲即刻反開曬啲被,
抱起我雙腳,我地就變成69狀態
JOE:好淫呀衰妹,一訓醒就要,係男人都想一朝早有條女甘樣含醒佢
我:係你晨勃乍,我見甘得意又有反應咪含下囉
可惜含左5分鐘到佢就口爆左我,之後無以為繼。
就係甘結束左今次既一夜情
我地仲交換左LINE,不過我都講明並吾係話要做SP之類
吾好諗住食過返尋味有機會再食,何況你自己有GF。
我同JOE都有KEEP住LINE傾計甘樣,但多數都係佢搵我多。

隔左排,有一日JOE LINE我問我今晚一吾一齊飲酒
落到酒吧。先見到佢仲帶左個FD來。
我:吾係諗住帶多個來可以3P呀?無嫁咼
JOE:邊係者吾好講笑啦…大家一齊飲左酒者,佢叫TERRY,我個FD而家係建造業做
我:者係做咩呀?
TERRY:我係幹大事既人
我:咩大事?
TERRY:你咪就係我既大事啦
我個下真係笑左出來,好行貨呀,扮曬幽默甘
結味成晚有講有笑甘又飲多左。
就係甘,我又被人抱左上車,
無錯,係抱,成程都係抱。公主抱
抱上抱落。手當然有抽我水摸我胸邊啦
我認我今次真係飲大左,真係無咩意識。
最後上左TERRY屋企。放底左我係沙發度,
其實我真係好矇矓聽到佢地講說話,但又真係醒吾度
JOE:啦,係咪好野來呢!呢條女真心淫屌得好正嫁
TERRY:但甘樣算吾算強姦嫁?
JOE:無野嫁,過多陣佢清醒返啲,反轉騎返你添呀
我聽到,又驚又喜。今晚可以3P?
JOE戰鬥力麻麻,吾知個TERRY點呢?
我訓係沙發度,轉一轉身。JOE就行埋來錫我濕吻
我都有啲意識用脷回應下佢條脷。
然後感覺到2隻手摸緊我胸,又有2隻手除緊我啲衫裙。
個日我著住寬鬆既圓領TEE下身著短裙
佢地自己已經除曬上身只係著住孖煙通。
當TERRY除埋我底底既時候,我先醒起一件事,一件好重要既事……
作者: akitty    時間: 2017-8-29 19:23

TERRY:條女有M巾,來緊M咼,吾係要衝紅燈呀?
我個下真係先醒起自己來緊M不過應該都就快來完
JOE:甘你咪吾好奶囉!帶返套囉
JOE企左起身,打側身我個頭,然後將小弟弟放入我口度,慢慢抽插我個口
TERRY掙扎左一陣呱,我FEEL到佢又開始有啲動作,我彎低身係度啜緊我粒LIN,左手係到了我下面指插緊我
如是姐,TERRY指插得我愈快,我含住JOE小弟弟亦都CHOK得愈快
真係比佢地甘樣搞醒曬我
我:嗯…嗯…做咩呀…嗯…吾好甘樣…
JOE塞住我把口,真係5分鐘度又口爆左我,然後抽返出來。
我比佢搞到我濁一濁親,啲精沿住我口邊流返出來
回緊氣之際,TERRY問我係咪可以插入去
我都未得反應,又未望個TERRY小弟弟係咩樣,
TERRY就一下深入甘插入來,
我:呀!有啲痛…但係好漲…有無帶套呀?
JOE:梗係有帶套啦。3P係咪好正呢
我:係呀…好正呀…插得…我好…舒服呀…呀…呀呀…
TERRY無好似JOE甘心急,佢好溫柔甘深淺深淺打慢慢插
我:JOE你…無貨賣啦?呀…TERRY……我要多啲,你插得我好舒服呀!
TERRY聽到真係有感覺速度有啲變快
JOE聽完吾知係咪腦羞成怒
JOE:我地今晚,諗住輪你大米,射到你周身都係嫁
說完,又將半軟既小弟弟又放左落口度
今次我醒左啦。我用我的口功又將軟弟變返做普通既小弟弟
TERRY吾知係咪都插得佢舒服,佢突然將我一個反身,變做狗仔式,
後插我,而,JOE就坐正係沙發度成個大爺甘由我幫佢含。。
作者: siulong31255    時間: 2017-8-29 19:40

好文好文。。樓主咁玩得。。其實結婚真係可以令你修心養性嗎:smile_35:
作者: siulong31255    時間: 2017-8-29 19:49

引用:
原帖由 akitty 於 2017-8-29 07:23 PM 發表
TERRY:條女有M巾,來緊M咼,吾係要衝紅燈呀?
我個下真係先醒起自己來緊M不過應該都就快來完
JOE:甘你咪吾好奶囉!帶返套囉
JOE企左起身,打側身我個頭,然後將小弟弟放入我口度,慢慢抽插我個口
TERRY掙扎左一 ...
Joe性能力咁差 咁快射你都肯比矩扑:smile_35:
作者: 橫千夫    時間: 2017-8-29 20:45

好淫好淫,寫得好好,好想識下淫主kitty,he
作者: alstom    時間: 2017-8-29 21:04

我估Kitty 兩個都未夠喉!
作者: 石頭~    時間: 2017-8-29 21:15

食色性也,樓主結唔成未必壞事

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)