188Channel

標題: 交友APP巧遇台妹 (星期3晚#1, 星期4-6走甜#8, 星期6晚#16, 星期日#21) [打印本頁]

作者: momostory    時間: 2017-8-28 16:20     標題: 交友APP巧遇台妹 (星期3晚#1, 星期4-6走甜#8, 星期6晚#16, 星期日#21)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jeamjeam1228    時間: 2017-8-28 17:05

師兄~你就好啦~~有咁好奇遇
作者: Hkboy86    時間: 2017-8-28 17:23

作者: pigred02    時間: 2017-8-28 17:30

作者: bentayga    時間: 2017-8-28 20:00

有家室去偷食唔緊要,唔用套就勇過頭囉,點都要顧吓阿嫂嘅!安全第ㄧ啊!
作者: manppp2004    時間: 2017-8-28 22:47

:smile_27: 師兄小心D好...一次好易出事
作者: 333333666666    時間: 2017-8-28 22:54

師兄好幸運喔
令人羨慕
作者: momostory    時間: 2017-8-31 14:54

(走甜)

第2日冇乜特別, 全日都同佢係度LINE, 佢去左海洋公園玩

到星期5, 佢同佢D親戚食完LUNCH, 佢D親戚就先返台灣, 佢自己就打算夜晚搭船去澳門

L: 香港有OUTLET嗎?
MO: 有 東涌有個很大的OUTLET
L: 東涌遠嗎? (佢酒店係港島區)
MO: 不算吧, 坐地鐵應該45分鐘左右就到
L: 好像很遠, 有其他嗎?
MO: 杏花邨, 不過地方很小, 15分鐘就到, 你甚麼時間去澳門?
L: 我想8點船去澳門 (果陣大約5點半)

係呢個時候就知佢未買船飛, 就約左佢食埋個晚餐先搭船, 當L去到上環的時候已經8點, 因為佢除左去杏花邨既OUTLET, 又走左去銅鑼灣買蛋卷, 食飯同佢吹下水, 又教下佢D廣東話粗口XD

佢都係第一次去澳門, 佢D朋友去完澳門都話好悶, 咁我咪食住上叫佢係香港玩埋呢兩日, 但係佢又想跳澳門塔, 最後佢10點搭船去澳門, 我就乖乖地返左屋企

返到屋企冇耐, 老虎就沖涼走左入房訓教, 我就繼續係廳同L LINE, 傾到凌晨既時候

L: 夜晚一個人係酒店好恐怖啊
MO: 哈 怕有賊嗎? 有鎖好門嗎?
L: 不是賊啦
MO: 鬼嗎? 一會你睡覺, 他們會在旁邊擁你, 不用怕
L: 別嚇我, 我真的怕啊
MO: 要我現在過黎陪你嗎?
L: 不好啦, 夜了
MO: 那我明天去澳門陪你吃水蟹粥 (佢話過想食, 不過好似好大碗, 一個人食唔哂)

L冇答我好唔好, 講多兩句佢就話要訓教, 到第2日起身, 佢已經LINE我話跳完澳門塔, 原來佢琴晚驚到冇熄燈, 仲要開住電視訓XD

L問返我係咪同佢一齊去食水蟹粥, 我當然樂意奉陪啦, 就打左個電話俾老虎, 話同朋友去澳門食下野賭下錢, 老虎’哦’左聲就收左線, 我執埋D衫去替換, 同L約左好時間地點, 就出發去左澳門
作者: momostory    時間: 2017-8-31 14:56

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-8-28 08:00 PM 發表
有家室去偷食唔緊要,唔用套就勇過頭囉,點都要顧吓阿嫂嘅!安全第ㄧ啊!
果個MOMENT, 冇諗咁多
不過我有去CHECK下
作者: momostory    時間: 2017-8-31 14:56

引用:
原帖由 manppp2004 於 2017-8-28 10:47 PM 發表
:smile_27: 師兄小心D好...一次好易出事
慶幸今次冇事:smile_35:
作者: 獨行J俠    時間: 2017-8-31 19:33

作者: 7boy04    時間: 2017-8-31 20:47

真好彩,假的台妹網上就大把,真的都比你遇到,勁呀!
作者: kika200705    時間: 2017-9-1 02:07

作者: momostory    時間: 2017-9-1 14:38

引用:
原帖由 獨行J俠 於 2017-8-31 07:33 PM 發表
Ching 玩得交友S App 食得既都系食家! 小心為上呀

返屋企仲要交功課 安全第一
好少功課交:')
作者: momostory    時間: 2017-9-1 14:38

引用:
原帖由 7boy04 於 2017-8-31 08:47 PM 發表
真好彩,假的台妹網上就大把,真的都比你遇到,勁呀!
你留意下, 我琴日都見到一個黎香況玩
不過我冇撩下佢
作者: momostory    時間: 2017-9-1 17:37

好順利咁係澳門搵到L之後, L已經好熱情咁Q住我, 同L周圍行下, 食下野, 影下相, 全程唔係Q住我行, 就拖住我行, 佢餵下我食野, 我又餵下佢食野咁, 應該係星期六既關係, 澳門市果邊鬼咁多人, L對奶成日都撞到我, 不過佢就若無其事, 我梗係繼續享受啦XD

晚飯既時間同佢去左食水蟹粥,, 講返佢琴晚單野, 順便問一問佢今晚駛唔駛陪佢XD, 食完之後時間都唔早, 周圍都收得7788, L話想去賭場睇下, 問佢玩唔玩少少又話唔玩, 結果就好似行大運咁行左個圈就走左

HEA多左一陣, 我就話D鋪頭都關哂, 不如買D零食同啤酒去佢房坐, 順便睇下佢今日跳澳門塔條片  入到房之後, 我地冇好似上次咁心急, 而係放低哂D野, 佢拎左部平板俾我睇條片, 之後再睇佢之前係香港D相, 睇睇下L問返我今晚係咪留係度

L: 你今晚會留下嗎?
MO: 不是呀, 我差不多走喇, 這麼多朋友陪你, 我不阻你們喇
L: 不要再講喇, 我真是很怕

其實我都係同L講下笑姐, 我不知幾想留低啦, 見到L嘟咀果樣, 忍唔住攬L坐左去我大脾, 同佢講頭先玩下姐, 就鍚左落L個咀度, 同L一路打住車輪, D衫就逐件逐件咁少, 之後佢轉左對住我坐, L自己扶住小MO就坐左落去, 好順利咁插左入去L妹妹度, 我仲笑佢話佢咁易就濕哂, 之後好似同佢第一次咁, 佢一路好努力咁係上面騎我

不過今次冇俾佢坐爆我, 我抱起左佢放落床, 男上女下咁插L, 有時又彎個身落去啜佢對奶, 可能L有返咁上下身高, 呢個動作唔似得平時同老虎咁辛苦, 到最後我就係男上女下咁射哂入L度, 跟住攤左係度同L一樣抖哂大氣

果一日, 我地冇再大戰, 只係同L一齊沖完涼, 就攬住左佢訓
作者: heaethan    時間: 2017-9-4 05:00

引用:
原帖由 momostory 於 2017-9-1 17:37 發表
好順利咁係澳門搵到L之後, L已經好熱情咁Q住我, 同L周圍行下, 食下野, 影下相, 全程唔係Q住我行, 就拖住我行, 佢餵下我食野, 我又餵下佢食野咁, 應該係星期六既關係, 澳門市果邊鬼咁多人, L對奶成日都撞到我, 不過佢 ...
極度有性福呀,巴打
恨死隔離啦!!!

有打算去台灣再戰嗎?
作者: Gcmms    時間: 2017-9-4 07:04

早晨,有冇得update?
作者: momostory    時間: 2017-9-4 11:21

引用:
原帖由 heaethan 於 2017-9-4 05:00 AM 發表

極度有性福呀,巴打
恨死隔離啦!!!

有打算去台灣再戰嗎?
已去:smile_30:
作者: momostory    時間: 2017-9-4 11:22

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-9-4 07:04 AM 發表
早晨,有冇得update?
打梗, 星期六,日唔方便, 唔好意思
作者: momostory    時間: 2017-9-4 14:19

第二朝訓醒, 見到L仲係訓得好冧, 我就手多多都玩L對奶, 見L冇乜反應, 索性伸隻手落去同L妹妹講聲早晨, 先先摸落去L妹妹仲係好乾, 我慢慢係佢門口摸下, L都係冇乜反應, 之後我轉攻佢粒豆豆, L開始有少少呻吟聲, 而L妹妹亦都有開始係度流口水

玩左L粒豆豆一陣, 就插左條中指入去了下佢, L既呼吸都越黎越乖, 中指玩左一陣, L妹妹已經濕哂, L都開始醒, 擘大左眼

L: 你很衰呢, 一早就弄醒我
MO: 你不喜歡嗎?
L: 我很累, 想睡覺啊
MO: 是嗎?

講完之後, 我插埋隻無指, L丫一聲叫左出黎, 我兩隻手指係L下面出出入入, L妹妹真係幾窄下, 我兩隻手指都覺得迫到實, L呢個時間都不甘示弱, 伸隻手去捉住小MO係度CHOK梗, 一路呻吟一路咁同我講

L: 我想…
MO: 想甚麼?
L: 想要這個 (L CHOK小MO CHOK得快左)

我都冇再玩落去, L未CHOK小MO之前已經硬, 俾L CHOK左陣真係硬到爆, 我停左手拎返兩隻手指出黎, 就轉身擒左上去L度, L已經擘開左對腳, M字咁等我

我冇慢慢同L玩, 一插入去之後, 已經扶隻L條腰, 不斷咁插佢, L既呻吟聲都越黎越大, L之後自己係度揸自己對奶, 見到咁既環境, 我對手都去玩埋佢對奶一份, L可能見我對手上左去, 佢自己都縮返開對手, 任由我玩佢對奶, 之後仲放返隻手上我隻手上面, 係度揸下揸下, 要我大力D揸佢

L: 不要在入面好嗎?
MO: 你想在哪?

L冇出聲答我, 但係佢已經係度奶自己隻食指, 之後仲放左隻食指入口黎啜, 咁我明哂佢意思啦, 我想射既時間就係L妹妹度出返黎, 企左係床邊, L都坐返起身, 一口就含住左小MO, L好努力咁含, 小MO係佢個口出出入入, 但係都好似都仲射得出, 我索性捉住L個頭, 自己插佢個口, 可能係自己控制既關係, 好快就射左係L個口度, 當L放開口既時間, 佢已經全部吞哂, 之後我就攤返落床休息下, 而L都挨住左床頭坐係度, 大家都好靜冇出聲

我見差唔多時間CHECK OUT, 就捉埋L一齊沖個涼, 搞掂哂放低左D行李係大堂, 就出去同佢食LUNCH再行多陣, 之後返酒店拎返行李, 送佢去機場, 最後一個GOODBYE KISS, 佢就走左, 我都去左搭船返香港
作者: ki225    時間: 2017-9-10 21:35

作者: ericli1989107    時間: 2017-9-12 15:30

唉。台灣妹。。可遇不可求
作者: momostory    時間: 2017-9-13 13:02

引用:
原帖由 ki225 於 2017-9-10 09:35 PM 發表
我覺得玩交友APP 有人應已經好難得
好多倫敦金, SOCIAL, 同埋援交:smile_27:
作者: 林柿1029    時間: 2017-9-13 13:45

作者: 林柿1029    時間: 2017-9-13 13:48

作者: adamsmith1723    時間: 2017-9-13 23:48

樓主真好彩
作者: pc6983    時間: 2017-9-14 00:14

好羨慕師兄
作者: joshyip13    時間: 2017-9-14 00:42

師兄呢啲機會真係萬中無一
作者: niks    時間: 2017-9-14 20:31

作者: geminass4000    時間: 2017-9-18 02:09

我覺得師兄應該係執到件「傷心旅行」就真。  堂咩兄妹個啲假話黎姐。 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: momostory    時間: 2017-9-18 11:41

引用:
原帖由 niks 於 2017-9-14 08:31 PM 發表
寫得好好, 不過S 唔易識人....太多假AC 啦
係:smile_27:
個APP岩岩出果陣好得多
作者: momostory    時間: 2017-9-18 11:41

引用:
原帖由 geminass4000 於 2017-9-18 02:09 AM 發表
我覺得師兄應該係執到件「傷心旅行」就真。  堂咩兄妹個啲假話黎姐。 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我冇深究過

作者: Siohim    時間: 2017-9-20 10:42

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)