188Channel

標題: 和我的淫娃ex [打印本頁]

作者: 疑惑    時間: 2017-8-27 16:47     標題: 和我的淫娃ex

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 疑惑    時間: 2017-8-27 16:48

可惜此情可待成追憶
作者: 疑惑    時間: 2017-8-27 16:51

引用:
原帖由 疑惑 於 2017-8-27 04:47 PM 發表
我同我ex做過好多瘋狂事 到依家我真心仲係覺得我一生都冇可能再遇到 呢種女仔

記得有一次 佢煮早餐比我食 我偷偷地攬住佢 佢一路煮面一路比我用手了條底褲 個淫娃最中意着tback 黑色tback 好快滲晒啲水出黎 佢繼續 ...
而我最關心個面已經浸到爛晒!
作者: pc6983    時間: 2017-8-27 17:26

好可惜
作者: lummo17    時間: 2017-8-28 11:18

師兄,寫多D!
作者: 焦急黃色妹頭    時間: 2017-8-29 00:49

作者: 疑惑    時間: 2017-8-29 15:48

引用:
原帖由 焦急黃色妹頭 於 2017-8-29 12:49 AM 發表
應該一路煮一路插 煮唔到就要罰
開頭係扑住黎煮😂😂 後尾佢頂唔順熄火 到入左房狗仔個陣我仲一路扑一路問佢我碗面呢我碗面呢!係咁打佢個淫pat
作者: 疑惑    時間: 2017-8-29 15:49

引用:
原帖由 lummo17 於 2017-8-28 11:18 AM 發表
師兄,寫多D!
會啊 想將同佢每一件瘋狂事寫落黎
作者: 疑惑    時間: 2017-8-29 16:06

講番第一次見面
話說我響交友apps識發覺大家都好中意聽歌唱k 我地就約埋出黎兩個去唱...第一次見到真人 又幾高row 小小肥 我反而仲中意可能因為我都唔瘦 個日佢一路都冇乜點講野 但一唱起歌 又真係幾好聽 我個人好大意唱歌好聽女仔 好快 我就手痕摸響梳化措水佢大比 肥肥地多肉越摸越入.... 後來索性車左落去 大家利搭利 同佢打車輪好粗暴 一啲都唔斯文係咁車 我係咁摸 佢亦都伸手捉住我碌鳩 我地完全冇理有冇人望入黎 我直頭伸埋入佢條底度 濕撚晒 之後佢捉左我入ceo廁格 一入到去我禁佢埋牆拍一聲係咁車 係咁了佢個多毛西 佢成個人軟晒i住我 我係咁了 一手了頭一手了屎眼 佢黎左兩次就腳軟 突然佢捉住我碌鳩 搏晒老命咁幫我吹仲吐口水落去 好撚淫 我都頂唔順坐響廁板到俾佢吹 佢含住我兩粒旦 望住我真係好正 我禁住佢個頭係咁深喉 最後佢幫我吹左出黎 仲吞埋.... 佢發姣咁問左我一句:有冇套呀? 屌我真係冇 事後我地走左冇搞到 不過佢話我條鳩好粗好大 就咁都未開拍拖 我地已經發現有兩樣共同興趣......
作者: twf975    時間: 2017-8-29 17:31

作者: 疑惑    時間: 2017-8-29 21:59

引用:
原帖由 twf975 於 2017-8-29 05:31 PM 發表
點解分手
重要嗎?T.
作者: freepic1iman_dc    時間: 2017-8-29 23:05

雙方好尼好去,昔經好過,
已經可以回味呢。
作者: heaethan    時間: 2017-9-4 07:22

你個 ex 真係勁正喎
作者: 疑惑    時間: 2017-9-4 14:23

引用:
原帖由 heaethan 於 2017-9-4 07:22 AM 發表
你個 ex 真係勁正喎
可惜係exx lor.....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)