188Channel

標題: 男朋友嘅母狗性奴(P.1 #5,#9,#13) [打印本頁]

作者: Jusee    時間: 2017-8-26 18:27     標題: 男朋友嘅母狗性奴(P.1 #5,#9,#13)

作者: 精蟲蟲    時間: 2017-8-26 18:56

似乎將會有好多正野見
作者: Jusee    時間: 2017-8-26 19:01

作者: freepic1iman_dc    時間: 2017-8-26 22:31

引用:
原帖由 Jusee 於 2017-8-26 19:01 發表

敬請期待
等絲打您下文呢。

謝謝出帖分享。
作者: Jusee    時間: 2017-8-27 02:10

作者: andy66    時間: 2017-8-27 02:26

作者: Jusee    時間: 2017-8-27 02:34

作者: stair123    時間: 2017-8-27 16:51

好睇……support師妹繼續update.  加油……期待更精采故仔……正
作者: Jusee    時間: 2017-8-27 18:38

作者: mh1513    時間: 2017-8-27 23:55

好正丫現場一樣加油,我都想試下做主人
作者: SexDevil    時間: 2017-8-28 14:05

太正啦,終於又有高質素主奴post, 冇理由咁少人支持既,咁好既文我實大大支持,最近我都冇運收唔到奴,睇住你既post頂住癮先,睇見你主人一巴一巴咁摑落你條賤狗度真係好正。你要乖乖聽主人話做一隻專比主人玩弄既小賤狗。
作者: Jusee    時間: 2017-8-29 03:50

作者: Jusee    時間: 2017-8-29 06:21

作者: erererz    時間: 2017-8-29 08:06

加油加油~内容精彩~
作者: weatherman    時間: 2017-8-29 09:23

作者: 精蟲蟲    時間: 2017-8-29 09:24

我都想有個似你咁的另一半
作者: SexDevil    時間: 2017-8-29 11:00

引用:
原帖由 Jusee 於 2017-8-29 03:50 AM 發表

小k有睇開SexDevil大大你嘅文,唔喺誇張,真喺好滾動,冇諗過你會留言比我…

Btw下一篇好快會出
哈哈,有好既主奴文章我都會支持一下,我都好滾動你有睇我既文,我而家都仲有出post,有時間可以支持下。

你性格都有啲似我某幾隻賤奴,房外房內兩個人。男朋友做主人好處係可以好易得到信任,唔好處係佢會有時睇到你係女朋友份上,多左愛鍚,減慢左調教進度,有機會可以同你交流一下心得。
作者: Jusee    時間: 2017-8-29 14:43

作者: Jusee    時間: 2017-8-29 14:55

作者: SexDevil    時間: 2017-8-29 18:30

引用:
原帖由 Jusee 於 2017-8-29 02:43 PM 發表

多謝支持!

你講得好啱,基於我同主人本身喺情侶關係,所以我好放心將成個身體交比主人,好多新野都願意去挑戰(露出同戶外調教除外,小k我唔喺唔肯,只不過喺需要多啲嘅時間… ...
我清楚因爲自己試過啦,有奴曾經係男女朋友關係,好多時調教都會就住,佢頂唔順或求我都會停。

之後分左手,佢識左新男朋友,但過一排後性生活悶,又再搵返我玩,冇拍拖後既調教,我更粗暴,對佢做既行為更侮辱更過份,有時仲會用強迫既手段。佢講返,內心其實幾難受,但身體反應又更爽,好矛盾。
作者: 勤奮的拇指    時間: 2017-8-29 19:07

作者: 東京毛兔    時間: 2017-8-29 20:36

我唔敢同女朋友玩到咁激,只係用呔綁住佢,要佢叫我主人。
作者: Jusee    時間: 2017-8-30 01:27

作者: Jusee    時間: 2017-8-30 01:32

作者: Jusee    時間: 2017-8-30 01:35

作者: lankusa    時間: 2017-8-30 01:56

都試過同一個岩岩識既人咁玩, 大家都係唔熟先敢玩
作者: 東京毛兔    時間: 2017-8-30 17:08

引用:
原帖由 Jusee 於 2017-8-30 01:35 AM 發表

我覺得如果過程中加少少羞辱嘅說話佢會更high,當然事後最好哄下佢
佢以前比人hurt得太深,我唔敢羞辱佢啦。不過我試過用呔綁住佢講啲佔有慾好強嘅說話,比如"叫我主人" "你係屬於我嘅",佢好似好enjoy比我獨佔lol
作者: 離火    時間: 2017-9-1 08:58

努力更新
應該可以俾到好多靈感人
作者: hung3680    時間: 2017-9-2 23:09

等你下次

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)