188Channel

標題: 大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111) [打印本頁]

作者: lootedb    時間: 2017-8-19 01:58     標題: 大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: seven77777    時間: 2017-8-19 02:01

好正既發展
作者: AlphonseY-7    時間: 2017-8-19 02:03

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: lootedb    時間: 2017-8-19 02:07

引用:
原帖由 seven77777 於 2017-8-19 02:01 AM 發表
好正既發展
多謝ching😚😚
作者: lootedb    時間: 2017-8-19 02:08

引用:
原帖由 AlphonseY-7 於 2017-8-19 02:03 AM 發表
你個post好正啊
多謝ching,我會keep住寫落去😚
作者: andy66    時間: 2017-8-19 02:12

作者: 小辣椒仔    時間: 2017-8-19 02:15

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-19 02:08 AM 發表

加油呀
呢d回憶最正
作者: lostergundam    時間: 2017-8-19 02:17

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-19 02:08 發表

唔好停,你都食唔少好嘢啊
作者: chillyabs    時間: 2017-8-19 02:18

你個人好正呀xP
作者: AlphonseY-7    時間: 2017-8-19 02:24

多左個人?唔通之後3p?
作者: lootedb    時間: 2017-8-19 02:26

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2017-8-19 02:15 AM 發表

加油呀
呢d回憶最正
係呀,冇諗過後果就做,宜家人大左好難會有呢啲經歷lu
作者: lootedb    時間: 2017-8-19 02:27

引用:
原帖由 chillyabs 於 2017-8-19 02:18 AM 發表
你個人好正呀xP
未見都知我正?🙆🏻
作者: danny-chan    時間: 2017-8-19 03:01

支持 唔好爛尾
作者: 《豬兜》    時間: 2017-8-19 03:20

作者: versapremium    時間: 2017-8-19 04:40

作者: hank    時間: 2017-8-19 04:44

多個人,男定女?

有經歷,㗳落先正 !!
作者: crazylife    時間: 2017-8-19 08:25

年少輕狂,回味無窮
加油
作者: 東京毛兔    時間: 2017-8-19 09:13

一個女仔為咗取悅自己睇中嘅男仔真係可以去到好盡
作者: scdondon    時間: 2017-8-19 09:31

師妹分享食仔經驗梗要支持
作者: adamsmith1723    時間: 2017-8-19 09:35

如果當年住宿舍時遇上好似樓主咁正嘅同學就好啦,完全浪費咗間海景單人房。
作者: 細路仔鈕計    時間: 2017-8-19 10:27

口技好有信心,吹爆唔少仔啦?:smile_o12:
作者: jeamjeam1228    時間: 2017-8-19 10:29

寫得幾好睇~期待師妹繼續更新~~
作者: markluk123abc    時間: 2017-8-19 10:33

住hall通常都有事發生😉
作者: 驚雲小子    時間: 2017-8-19 10:45

作者: OKC_KD    時間: 2017-8-19 11:44

作者: sg9394    時間: 2017-8-19 11:51

十卜十卜,打得慢唔緊要,最緊要 share 多d!
作者: lootedb    時間: 2017-8-19 11:59

多謝大家嘅支持,我PM嘅容量好少訓醒已經爆左😐
讀U嘅時候真係可以好瘋狂,唔諗後果想做就做,大個左顧慮嘅嘢就多左好多
嗰時俾佢地搞嗰刻就好興奮好正但過後其實都好失落
哈哈大家俾小小時間我,我會寫埋落去嫁❤
作者: 驚雲小子    時間: 2017-8-19 12:09

作者: pc6983    時間: 2017-8-19 12:14

睇到我都硬晒
作者: ronja    時間: 2017-8-19 13:11

故事正

請繼續

作者: kaka01    時間: 2017-8-19 13:11

呢D就係青春啦!!!!
點解我果時冇住hall!!!
作者: thomasgp02a    時間: 2017-8-19 13:29

作者咁淫。實要支持啦
作者: Hkwargod    時間: 2017-8-19 15:03

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-8-19 01:11 PM 發表
呢D就係青春啦!!!!
以前邊有HALL住如果讀三大都好D我讀理工以前係冇HALL
作者: Hkwargod    時間: 2017-8-19 15:03

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-8-19 01:11 PM 發表
呢D就係青春啦!!!!
果時有條女讀UST
佢住HALL 4
對住個運動場扑野
幾爽
:smile_42:

作者: sam7211    時間: 2017-8-19 15:16

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-19 01:58 AM 發表
好開心,終於都變左一星級會員🙆🏻
Ching們唔好笑我,我打字慢所以好少會留cm,終於做到一星級會員所以好開心😍

好啦,既然咁開心就同大家分享下大學時期我嘅瘋狂事。不過我打字慢唔好怪我 ...
故事好睇,大戰過程形容得唔錯,等下個故事再嚟捧場。
作者: vichow    時間: 2017-8-19 16:05

作者: choibbchoi    時間: 2017-8-19 16:37

鍾意做乜就做乜 青春應該係咁
邊需要去顧忌 做返自己先係最free
作者: Hkwargod    時間: 2017-8-19 16:44

引用:
原帖由 三少爺@ 於 2017-8-19 03:37 PM 發表
大把HALL雞
有HALL雞???大
作者: lchean    時間: 2017-8-19 16:50

作者: wantanly    時間: 2017-8-19 17:13

我果時細o camp已有同學識第一日就攪野
作者: ronja    時間: 2017-8-19 17:39

我果時細o camp已有同學識第一日就攪野

邊間U?

作者: Winwinwinman    時間: 2017-8-19 17:43

作者: 就發達既財迷    時間: 2017-8-19 20:58

呢家仲有無出去瘋狂下:smile_41:
作者: 51314520d    時間: 2017-8-20 00:53

作者: 7daysdevil    時間: 2017-8-20 01:27

好想以前都有得住Hall
作者: BlueBrick    時間: 2017-8-20 01:51

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-19 01:58 AM 發表
Ching們唔好笑我,我打字慢所以好少會留cm,終於做到一星級會員所以好開心😍

好啦,既然咁開心就同大家分享下大學時期我嘅瘋狂事。不過我打字慢唔好怪我 ...
等下篇,期待中
我都未住過hall呀,羨慕
作者: jkngka5030    時間: 2017-8-20 02:59

作者: kf123456    時間: 2017-8-20 04:28

GOOOOOOOOOOOOD
作者: Jupitris    時間: 2017-8-20 08:40

哇,好正呀

樓主係好識得care男人感受的女仔
作者: lanlanlau    時間: 2017-8-20 08:42

少年輕狂都算美好回憶!👍🏻😁😁
作者: 中涼寒    時間: 2017-8-20 11:00

引用:
原帖由 lootedb 於 19-8-2017 01:58 發表

上咗一星仲叫新手????
不過內容好正,兩淫相遇,必有淫事。個晚應該唔止一次咁小啦。😂😂😂😂
作者: floce    時間: 2017-8-20 11:04

住hall好易咩真係 兩個人無嘢做飲少少酒就黎了
作者: 演唱會1999    時間: 2017-8-20 13:13

冇套插入咁危???
作者: Kenkenken56789    時間: 2017-8-20 14:41

作者: CKL9    時間: 2017-8-20 14:57

作者: 手然小鳥    時間: 2017-8-20 15:27

故事好好 我都1直支持落去
加油 唔好停左連載
作者: lootedb    時間: 2017-8-20 16:33

(二) 3P

同呀峰搞左一次之後,大家平時係人面前就冇咩,但冇人嘅時間就好似情侶咁。其實我知道同佢有個咁嘅開頭,大家都冇咩可能發展成情侶,但我都仲抱有一絲希望。有時佢有咩要求我都會盡量滿足,試過有次我翻part time夜晚收鋪,佢嚟接我收工,佢話想試下係鋪頭搞野,但鋪頭有閉路,我唔肯。咁佢就話不如係房仔搞,房仔係我地換衫嘅地方又有好多貨係入面。入到房仔,我跪係地下拎佢條野出嚟含,含含下佢係後面插我,大家企係到,佢拎高我一隻腳咁插,對住塊鏡望住俾人插緊,出曬汗成個感覺好似啲av咁。最後佢就快射嘅時候㩒低左我想口爆我,點知嚟唔切顏射左我。我用紙巾抹緊塊面嘅時候,佢竟然想拎電話影低我個樣,我嗰下又清醒冇俾佢影到,之後嘅事令我覺得好彩好彩我冇俾佢影。

有次又上佢房搞完野之後大家傾下計。
呀峰:你口技點解咁好嘅,成日幫人含嫁中學嗰陣?
我:唔係啦,男朋友姐都係
呀峰:不過呢你覺唔覺我地次次係咁搞呢,好形式化呀?
我:你覺得悶啦?
呀峰:唔係,我想再刺激啲呀,好唔好?
我:你想點玩呀?玩下制服嗰啲?
呀峰:我想試下3P呀
我: 下......
呀峰: 係呀,我之前一直都想試下,但未揾到一個合適嘅女仔,我覺得同你係sex真係好夾,我想揾多個男嘅一齊玩。你體能咁ok,下面又長期係水塘咁,應付兩條野一定冇問題!4,5P都得呀!

佢個樣係勁興奮咁,但我個腦係完全好多問號,唔開心。即係你覺得我好易俾人搞所以我好適合?我咁易濕所以可以俾幾個男人同時屌?

我: 但我未試過......我其實唔係係人都可以搞,我都要講feel...

佢好似知佢講錯嘢,即刻講sorry,話唔想都唔會逼我,跟著又攬住我講下其他嘢,好似普通情侶咁。

幾日之後有次佢又講起呢個問題。
呀峰: 上次咪話我想試下3P,你真係接受唔倒呀?
我: 唔係,你好想試?
呀峰: 係呀,人一世我覺得只要唔犯法嘅事想做都應該試下。而且你諗下wor,其實個過程好享受好free。
我: 咁你想揾邊個一齊玩?
呀峰: 你覺得Steve點?佢好大隻,之前同佢游水佢好大碌下嫁😏
(Steve係英文系嘅又係呀峰嗰層Hall Tutor,係幾靚仔嘅。)
我: 你又知人地想玩?
我心諗,你係咪已經同人夾左?
呀峰: 一定肯啦,佢好鹹濕嫁個人,你咪成日上我度嘅。佢成日話覺得你好正,話好羨慕我😎
我: 好啦,你睇下點啦,你約我話我知。

有日星期五晏晝佢text我
呀峰: 今晚有冇野做?
我:我諗住翻屋企呀
呀峰:唔好翻啦,今晚去Steve到玩,你明嫁啦😝
我: 幾點?
呀峰: 今晚我同你食完飯,一齊上佢房,七點樓下等。
我: ok
呢晚我有刻意打扮下,嗰時已經十一月尾,我著左淺藍色跌膊針織,褸屌裙,薄絲,一對幼高爭boot。
落到樓,呀峰見到我就揸左我pat一下。
呀峰: 你好正呀今晚,我宜家就想㩒住你嚟插。
食完飯,一齊上Steve房,一路行我都好緊張,呀峰可能feel到我靜左,拖住左我
呀峰: 唔洗緊張,一間享受就ok

入到房見到Steve有幾支酒,有Vodka有紅酒有啤酒。個氣氛好尷尬我同Steve第一次相處但知道一陣係要搞野,我覺得好怪。Steve打破僵局,倒左酒俾我地,又開始講下佢地層啲嘢,邊間房晚晚都叫得好大聲,我都放鬆左好多。Steve幾靚仔,好yo好active。冇耐佢攬住我,個頭挨住我個頭,手開始唔安份,由掃我波變到揸波。佢奶我耳仔同頸,我已經high high地,有啲呻吟。呀峰除左條褲,拎條野磨我塊臉,我就幫佢含。
呀峰示意Steve轉位。
轉左去地墊到玩,我條裙已經除左,我狗仔式咁跪係地下幫Steve含,當然我又出翻我啲絕招,成條奶,又快又慢玩奶下含下啜下龜頭,含埋兩粒蛋蛋。Steve high到㩒住我個頭。而呀峰係我後面奶我個西。
呀峰: Steve佢又出曬水啦,仲著埋T back,屌左你咁多獲你都未著過T back俾我玩。你話你幾淫呀。

佢又奶又用手指插我,我個口又俾人屌緊,淨係知自己出曬水。
我:唔...嗯..嗯...
Steve: 好爽呀,勁暖...呀...好正...唔好呀,我就爆啦....
Steve行開左拎野,我嗰下勁淫咁好似冇J含會死咁,擰去後面又捉住呀峰條J嚟含,呀峰訓係到我幫佢含。突然我下面觸電咁,有野插左入嚟,我冇理。原來Steve拎左支假狗屌我,佢觀賞緊我俾假狗插住同時含緊另一條J。
Steve: 俾佢個口抖下啦...
Steve將我㩒低左,俾左個枕頭我。呀峰係側邊開始玩我linlin又奶又捽,又同我kiss。而Steve係下面奶我個西,過左陣佢開始插我,下下地插到勁入,我high到不停叫
我: 好舒服呀....原來....3P咁....嗯....咁爽嫁...
Steve: 我大唔大碌呀?
我: 大呀...好正...大力...啲...嗯
呀峰: 到我未?我想狗仔呀.....
Steve拎翻條J出嚟,呀峰拉起我,好似上左鍊咁係後面插我,Steve又去翻前面,拎條J打我塊臉
Steve: 未試過真係唔知你咁淫,睇下你宜家俾兩個男人屌緊呀...想唔想要呀?
我: 想呀...俾我啦...嗯...
Steve: 求下我先
我: 我...好想...要呀..含..呀...俾我
佢一下就插落我個口,不停繼續講好多羞辱我嘅說話
呀峰: 我到啦...呀...呀..唔...
佢射曬係入面,其實同佢搞咁多次從來冇俾佢內射過,今次係第一次
我個口仲俾人插住都唔理得咁多
呀峰: 嘩....我射左勁多,仲流緊出嚟...你黎啦
Steve見到呀峰射左,佢又轉去我後面插我,完全唔介意有好多精係入面
Steve因為好大隻,大隻過呀峰,佢捉住我咁插,我高潮左...
我: 唔...我高潮啦...好high...嗯..
過左幾十秒Steve都射埋
同樣地...又係射係我入面...
完事後,Steve用紙巾抹左抹我下面
Steve: 呀峰點解你咁識食😏
呀峰: 今晚咪益下你囉
Steve: 仲有冇下次呀?
佢望住我問我
我: 唔知嫁,睇心情啦
跟著大家赤裸裸咁又飲下酒

我第一次3P就係咁,第二朝呀峰係我未醒就敲我房門,俾左事後丸我
作者: lootedb    時間: 2017-8-20 16:40

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2017-8-20 01:13 PM 發表
冇套插入咁危???
係呀,嗰時冇諗咁多,宜家就一定唔敢啦
作者: BlueBrick    時間: 2017-8-20 17:03

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-20 04:40 PM 發表

係呀,嗰時冇諗咁多,宜家就一定唔敢啦
少年輕狂係咁架啦,無事就ok啦,哈哈
而家懂事就唔同啦
作者: kaka01    時間: 2017-8-20 17:42

最憎呢D要人地食事後丸
作者: 東京毛兔    時間: 2017-8-20 22:11

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-8-20 05:42 PM 發表
最憎呢D要人地食事後丸
咪係,呢啲男人自私到核爆。睇完師妹個sharing正得嚟覺得有啲sad。
作者: nakata_gary    時間: 2017-8-20 22:28

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-20 04:33 PM 發表
(二) 3P

同呀峰搞左一次之後,大家平時係人面前就冇咩,但冇人嘅時間就好似情侶咁。其實我知道同佢有個咁嘅開頭,大家都冇咩可能發展成情侶,但我都仲抱有一絲希望。有時佢有咩要求我都會盡量滿足,試過有次我翻p ...
準備埋事後丸 , 睇黎佢地係有心中出你啦
作者: lootedb    時間: 2017-8-21 00:49

就好似樓上ching咁講佢地係好自私同一早預左要內射我。我諗食過事後丸嘅都知食完係幾咁辛苦,又幾傷個身體。我失落係覺得佢地冇問過我唔尊重我,不過其實算啦,我做到咁人地又點會尊重我呢?有時我都好憎我自己
之後會講下因為3P所洐生左一啲事出黎,仲有一大班人係房玩玩到癲,有sex不過唔係雜交。
多謝你地嘅支持,你地嘅cm係我寫落去嘅原動力!Btw有人問我三圍,我係32b, 24, 34
聽日翻工,早啲訓lu各位!
作者: ACT    時間: 2017-8-21 01:00

好正呀!!多謝師姐分享 希望仲有其他啦~~
引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:49 AM 發表
就好似樓上ching咁講佢地係好自私同一早預左要內射我。我諗食過事後丸嘅都知食完係幾咁辛苦,又幾傷個身體。我失落係覺得佢地冇問過我唔尊重我,不過其實算啦,我做到咁人地又點會尊重我呢?有時我都好憎我自己
之後 ...

作者: fung2940    時間: 2017-8-21 01:07

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:49 AM 發表
之後 ...
你真係好正,好想俾你含同推爆你
作者: 《豬兜》    時間: 2017-8-21 01:09

作者: 東京毛兔    時間: 2017-8-21 01:13

引用:
之後 ...
愉悅中帶點苦澀嘅年少輕狂回憶。世上所有人都係唔交過學費又唔會成長嘅,希望寫咗出嚟當整理下思緒會舒服啲。
作者: brotheron    時間: 2017-8-21 01:43

薄絲正喎
Btw,現在還有沒有玩3P?
And八掛問下師妹依家做咩工?
作者: lostergundam    時間: 2017-8-21 01:51

你瞓咗都多謝你嘅分享,希望有動力比你再繼續寫落去^^你當時真係好淫,好似冇J唔得咁,咩都冇諗迷哂咁,想問下,其實女仔幫男口交會high嗎?睇你文好似好渴求放條J入口咁
作者: cam20oldboyss    時間: 2017-8-21 02:12

好耐無上黎,睇完段文好後悔無好好讀書上大學,不過對於比人中出食事後丸果下真係心up 左下,好唔專重
作者: 請叫我老公仔    時間: 2017-8-21 02:32

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2017-8-19 04:37 PM 發表
鍾意做乜就做乜 青春應該係咁
邊需要去顧忌 做返自己先係最free
年輕時期應該瘋狂一點
作者: tomtomchan    時間: 2017-8-21 05:19

作者: heaethan    時間: 2017-8-21 05:38

年輕時有瘋狂
大個左有回憶
作者: ericchow2008    時間: 2017-8-21 07:15

而家仲同緊阿峰一齊?
作者: 驚雲小子    時間: 2017-8-21 08:47

作者: lootedb    時間: 2017-8-21 12:33

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-8-21 01:43 AM 發表
薄絲正喎
Btw,現在還有沒有玩3P?
And八掛問下師妹依家做咩工?
宜家冇玩3P啦,有男朋友就唔會搞搞震😝
翻緊普通文職咋
作者: lootedb    時間: 2017-8-21 12:36

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-8-21 01:51 AM 發表
你瞓咗都多謝你�分享,希望有動力比你再繼續寫落去^^你當時真係好淫,好似冇J唔得咁,咩都冇諗迷哂咁,想問下,其實女仔幫男口交會high嗎?睇你文好似好渴求放條J入口咁
幫男人含我會濕到暈,同埋我會愈含愈high。見到啲男人好舒服其實好有滿足感,會想吹爆佢😳😳😳
作者: sam7211    時間: 2017-8-21 12:36

故事好睇,又道出樓主年輕時的放蕩,其實男女都係人,男人喜歡左擁右抱,女人也可以渴望多個男人服侍自己,不一樣的性愛,確會為自身帶來不一樣的快感,只要沒傷害別人,又何樂而不為呢?但緊記也別要傷害自己,期待下一個更新。
作者: lootedb    時間: 2017-8-21 12:38

引用:
原帖由 ericchow2008 於 2017-8-21 07:15 AM 發表
而家仲同緊阿峰一齊?
冇啦,我會再update後續嘅事^_^
作者: sam7211    時間: 2017-8-21 12:38

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:33 PM 發表

翻緊普通文職咋
幾好吖!癲這玩過回歸平靜,對現今感情也較能堅守,起碼不會容易產生對外的心思思。
作者: sam7211    時間: 2017-8-21 12:41

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:36 PM 發表

幫男人含我會濕到暈,同埋我會愈含愈high。見到啲男人好舒服其實好有滿足感,會想吹爆佢😳😳😳
其實男人幫女人奶都差不多,見到女人越high,滿口呻吟,扭動腰肢,男人都會越加落力去品鮑啊!
作者: sam7211    時間: 2017-8-21 12:41

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:38 PM 發表

快D啦!好心急啊!XD
作者: BlueBrick    時間: 2017-8-21 12:48

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:36 PM 發表

其實大家互相服侍到大家high又滿足,都會濕或硬,正!
作者: 東京毛兔    時間: 2017-8-21 13:04

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-8-21 12:41 PM 發表

其實男人幫女人奶都差不多,見到女人越high,滿口呻吟,扭動腰肢,男人都會越加落力去品鮑啊!
冇錯,見到自己女人高潮疊起好有滿足感。對方死魚咁嘅話,有得插都冇癮。
作者: lootedb    時間: 2017-8-21 13:34

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-8-21 12:36 PM 發表
故事好睇,又道出樓主年輕時的放蕩,其實男女都係人,男人喜歡左擁右抱,女人也可以渴望多個男人服侍自己,不一樣的性愛,確會為自身帶來不一樣的快感,只要沒傷害別人,又何樂而不為呢?但緊記也別要傷害自己,期待 ...
其實我都仲好年輕😂我畢業左兩年姐
作者: 驚雲小子    時間: 2017-8-21 13:47

作者: ronnymi    時間: 2017-8-21 13:57

nice
作者: BlueBrick    時間: 2017-8-21 14:04

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 01:34 PM 發表

其實我都仲好年輕😂我畢業左兩年姐
仲有排玩啦,哈哈
作者: ronnymi    時間: 2017-8-21 14:10

fit fig
作者: brotheron    時間: 2017-8-21 14:14

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:33 PM 發表

翻緊普通文職咋
我又反而咁睇,3p又沒有什麼大不了
Btw,好多大學畢業出來都做普通工作咁既
作者: fung2940    時間: 2017-8-21 14:32

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:38 PM 發表

等你出好文
作者: yeddyteddy    時間: 2017-8-21 15:29

Living at Hall was actually one of the best experience... too bad i didnt like it back then wish I could go back lol
作者: lootedb    時間: 2017-8-21 15:50

其實我係大學嘅荒淫回憶都幾多下,今次寫出黎只係一啲我印象深刻,感受多啲嘅。
作者: 《豬兜》    時間: 2017-8-21 16:03

作者: lootedb    時間: 2017-8-21 16:25

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-8-21 04:03 PM 發表

姐係除左佢地兩個仲會有其他人物出現!

C妹得閒既話再講多D我地知啦
仲有其他人,不過我淨係寫一啲特別啲嘅經歷,其他普通搞下嘢唔寫啦⋯⋯你地會睇到悶嫁
作者: Kenkenken56789    時間: 2017-8-21 16:32

作者: Microphone83    時間: 2017-8-21 16:33

睇到向office頂住條西褲褲,等你你既updates
作者: 《豬兜》    時間: 2017-8-21 16:43

作者: lootedb    時間: 2017-8-21 16:59

引用:
原帖由 Microphone83 於 2017-8-21 04:33 PM 發表
睇到向office頂住條西褲褲,等你你既updates
哈哈,去廁所打飛機🙆🏻
作者: 驚雲小子    時間: 2017-8-21 17:00

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)