188Channel

標題: 超中伏TSG 30 [打印本頁]

作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-13 08:44     標題: 超中伏TSG 30

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-13 08:56

另外,客服説82 長休
作者: chukikwong    時間: 2017-8-13 09:00

我覺得呢度既報告有d唔太可信,
話打極唔出,技師668搞出,成條j係油,點會8比客搞出
作者: 名留萬世    時間: 2017-8-13 09:00

引用:
原帖由 samtsui95239525 於 2017-8-13 08:44 AM 發表
12/8 Saturday  睌v7 约左30 ,去tin chun 大厦2/f,  
冲凉六七格,樣樣干淨,去大厅,有免費面,水果,汽水,入房,條女应臨時做多个客,比原定late 30 mins, 小事無所谓la,樣非常一 ...
尼間前身CH生意技師已經麻麻!依家轉名新裝管理就應該
做好D啦!本來都想去試試但相熟轉咗去FL所以
都未提起性趣去!
作者: lesliechan777    時間: 2017-8-13 09:06

樓主師兄,技師冇帮我乃棍仔,其他技師講,公司规定係唔比著打底褲,可以去投訴,睇客服相片,日間技師后生和靓D
作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-13 09:13

Leslie 兄,一年前去CH 已覺管理痳麻,今次是因新開,所以先敢試,這間野,吾想再去,所以费事complain .
作者: lesliechan777    時間: 2017-8-13 09:17

引用:
原帖由 samtsui95239525 於 2017-8-13 09:13 AM 發表
Leslie 兄,一年前去CH 已覺管理痳麻,今次是因新開,所以先敢試,這間野,吾想再去,所以费事complain .
都係去番D環保埸,實際D,起碼有全裸,唔駛谷氣
作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-13 09:18

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-8-13 09:00 AM 發表
我覺得呢度既報告有d唔太可信,
話打極唔出,技師668搞出,成條j係油,點會8比客搞出
Chu 兄,完全認同,有些報告指数作大,自己真身体驗完,就知这版有很多AD!
作者: lesliechan777    時間: 2017-8-13 09:29

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-13 12:27

這類骗人jc ,应被市場淗汰
作者: 主挑好食    時間: 2017-8-13 12:52

作者: 小張自強    時間: 2017-8-13 13:24

作者: SS000    時間: 2017-8-13 13:37

作者: 主挑好食    時間: 2017-8-13 13:45

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-8-13 01:24 PM 發表
唔好玩嗱,七叔問哂佢服務内容嗱,仲話誤會。
唔知咪上百度下就知囉!
作者: fung234    時間: 2017-8-13 14:10

666可以話理解錯。但看V7已經問埋係唔係舌吻等等技師回答話對。不過已經比屏蔽看唔翻
作者: 小張自強    時間: 2017-8-13 14:43

作者: ha228    時間: 2017-8-13 15:08

Oops! 咁L大獲两條under:smile_42:⋯乜突然差左咁L多,之前066已经俾人話我唔L掂,上系O, 累左C兄!

晚班系熊出沒,提过好L多次,大堂小心睇板入闸
引用:
原帖由 samtsui95239525 於 2017-8-13 08:44 AM 發表
12/8 Saturday  睌v7 约左30 ,去tin chun 大厦2/f,  
冲凉六七格,樣樣干淨,去大厅,有免費面,水果,汽水,入房,條女应臨時做多个客,比原定late 30 mins, 小事無所谓la,樣非常一 ...
作者: emau1    時間: 2017-8-13 15:46

引用:
我v7約js時
講到明要做69的先會約
作者: totalwinner    時間: 2017-8-13 15:48

早前找了17,真人是照片7成,上:0, 中: 可摸,但不可太大力,下: T-back ,可脱小小,可看及摸,總體較保守,試一次就夠。
作者: emau1    時間: 2017-8-13 15:54

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-13 01:37 PM 發表

呢件有報告話指數低喎,依家d 女好醒,答你666,最緊要做到call , 入到房話知你。

Btw, 剛同一位退役CH 技師飲野,話港客要求多多,又瀨又要磨,賺百零蚊一個客,好多姊妹都媽媽聲
挑,市埸經濟
佢可以唔做格

大把女等住做呢行
揾錢養家,養仔女,供小孩讀書,供樓,買iphone,養狼狗,買名牌
作者: emau1    時間: 2017-8-13 16:00

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-13 01:37 PM 發表

呢件有報告話指數低喎,依家d 女好醒,答你666,最緊要做到call , 入到房話知你。

Btw, 剛同一位退役CH 技師飲野,話港客要求多多,又瀨又要磨,賺百零蚊一個客,好多姊妹都媽媽聲
YY有個技c
係相部度
po左佢兩個細路的相
説:他们的一切……都离不开你们贴心的照顾,感恩一路上有你们

作者: (沙兄)    時間: 2017-8-13 16:08

引用:
果條叻兄出果d報告全部老能點,逢係距出既野=明燈可以去少間
廣告佬收$做野,永遠都話好
作者: (沙兄)    時間: 2017-8-13 16:10

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:06 AM 發表
樓主師兄,技師冇帮我乃棍仔,其他技師講,公司规定係唔比著打底褲,可以去投訴,睇客服相片,日間技師后生和靓D
睇你又點兜
作者: (沙兄)    時間: 2017-8-13 16:14

引用:
原帖由 samtsui95239525 於 2017-8-13 09:18 AM 發表

Chu 兄,完全認同,有些報告指数作大,自己真身体驗完,就知这版有很多AD!
我淨係知叻兄既報告全部係廣告收埸$$$$$厄蝦條傻仔先會信

作者: ykcyan    時間: 2017-8-13 16:22

引用:
原帖由 totalwinner 於 2017-8-13 03:48 PM 發表
早前找了17,真人是照片7成,上:0, 中: 可摸,但不可太大力,下: T-back ,可脱小小,可看及摸,總體較保守,試一次就夠。
呢D報告可信性高D,吾會全部技C都全6
作者: SS000    時間: 2017-8-13 16:29

作者: emau1    時間: 2017-8-13 17:22

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-13 04:29 PM 發表

喂,佢咁講我照寫返出黎啫
人妻人媽技師試唔少,人妻既就會更加毫不留情出力渣 !
知啦知啦
c見識怒
作者: chukikwong    時間: 2017-8-13 17:55

引用:

可否透露下邊個技師?
作者: Doomstalker    時間: 2017-8-13 18:10

作者: chukikwong    時間: 2017-8-13 18:13

引用:
原帖由 Doomstalker 於 2017-8-13 06:10 PM 發表

幫人打j咁既工作  百零蚊個半鐘仲想點? 鬼叫自己無學識 無際遇?
d女好enjoy呢d工作
作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-13 19:46

實際大部份呃埋鐘都冇60 mins ,已經有百幾人仔收入,正常doom 兄話她们無學歷,無際遇,   又吾想辛苦,所以 唯有做jc
作者: sas369    時間: 2017-8-13 20:13

樓主應該投訴,等技師警惕。
作者: lesliechan777    時間: 2017-8-13 20:57

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2017-8-13 04:10 PM 發表

睇你又點兜
唔駛兜,你所講的永遠是对,好未,
我而家又爬文睇D師兄们過料去準備這個星期的行程!
作者: (沙兄)    時間: 2017-8-13 22:00

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 08:57 PM 發表
唔駛兜,你所講的永遠是对,好未,
我而家又爬文睇D師兄们過料去準備這個星期的行程!
你收左錢~~唔怪得5兜啦~~你出每間埸個個都出POST返來叼
有講錯你未,我就一定對啦~~叻兄廣告佬
作者: stc77777    時間: 2017-8-13 23:05

新一代技師都是 以貌取人, 年過四十五的客人可以找大媽, 服務好很多,年青客, 私下可以約技師出去 Happy.
作者: 商界真空的老闆    時間: 2017-8-14 03:02

作者: voking    時間: 2017-8-14 03:32

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-13 13:37 發表

ching,sorry,借你個回覆用下。
我有個疑問。教主帖内JS寫出可以666。
啲JS幾時可以上香討學識666呢個代號呢?乜國内都興666呢個代號咩?定已經成爲法定語言?我下晝係某SN問JS,佢哋都吾明乜野叫666。

我淨係知喵兄會係v7登記多個AC,可能係McDondald 女,或JC,左手機打右手機,自言自語,然後貼出嚟等大家欣賞。
點解教主有會貼JS v7出嚟呢?啲行爲咁似既?
作者: voking    時間: 2017-8-14 03:34

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2017-8-13 22:00 發表

你收左錢~~唔怪得5兜啦~~你出每間埸個個都出POST返來叼
有講錯你未,我就一定對啦~~叻兄廣告佬
吾好踢爆啦。等陣佢吾出帖呀。
我等佢出帖我先知邊間吾使去呀。
作者: voking    時間: 2017-8-14 03:38

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-8-13 16:22 發表

呢D報告可信性高D,吾會全部技C都全6
我都奇怪咗好耐,點解某人可以次次全6,有時仲高過6。啲女全部,長腿,白,滑,幼,身材好。紅牌除時叫到,每日三征。
但好多ching同我都成日跌錢。
作者: (沙兄)    時間: 2017-8-14 03:51

引用:
原帖由 voking 於 2017-8-14 03:34 AM 發表

你係米學到野呢.....有明燈指引,指邊間唔去啦
作者: (沙兄)    時間: 2017-8-14 03:53

引用:
原帖由 voking 於 2017-8-14 03:38 AM 發表

我都奇怪咗好耐,點解某人可以次次全6,有時仲高過6。啲女全部,長腿,白,滑,幼,身材好。紅牌除時叫到,每日三征。
但好多ching同我都成日跌錢。
666,668個埸叫甘寫~~我都跌5少
作者: goodguy2004    時間: 2017-8-14 08:36

引用:
原帖由 voking 於 2017-8-14 03:34 AM 發表

Ⅹ2 呀!
呢位7兄真係隐惡揚善得好緊要!
佢話麻麻的JC其实係。差。到。爆。
跌錢首選
作者: apple95121    時間: 2017-8-14 10:15

作者: SS000    時間: 2017-8-14 10:28

作者: apple95121    時間: 2017-8-14 10:30

作者: SS000    時間: 2017-8-14 10:43

作者: windiw_wa    時間: 2017-8-14 10:48

i mentioned in another report before. 30 has good attitude and did both Part I and II seriously. Part I message more than 30 min whole body back and front. Part II licked my back with her tongue...front boobs push done slowly. i got 46x (x=didn't try). i will revisit.

tried when she was in day shift.

作者: 主挑好食    時間: 2017-8-14 11:25

原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:29 AM 發表

所以技師講的不可盡信,看V7内容就知道了
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:17 AM 發表

都係去番D環保埸,實際D,起碼有全裸,唔駛谷氣
早前報告
TSG衫拾

有師兄报告話,呢個技師指數有066,都幾舒服,佢話以前做美容師學番黎D技术,拿油回来,解凶圍,看到对波都幾挺而且皮肤白滑,波推前后身,又用囗啜渾成個背席,袋底都啜埋,上路只有小小湿吻,中下路任吃,指數是367.坐在大堂時見到有D技師下班吋都很索下,有空再會來試D靓技師。

奶叔你就唔啱啦!早前先出報告讚到點點點仲話一定會去,唔夠兩
星期即唱衰!不難令人聯想到你同場同衫拾有D乜嘢瓜葛喎!
作者: (沙兄)    時間: 2017-8-14 11:31

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-8-14 11:25 AM 發表
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:29 AM 發表

所以技師講的不可盡信,看V7内容就知道了

早前報告
TSG衫拾
webkit-fake-url://EC033815-55A ...
呃唔到蝦條米想要錢,無得比米唱技師,半年前有技師講有客幫人出廣告,唔知係邊個叻呢
作者: (沙兄)    時間: 2017-8-14 11:32

引用:
原帖由 apple95121 於 2017-8-14 10:30 AM 發表
天水阁30体验简报:进门态度问好,说话很礼貌,唇红齿白,笑容甜美,坐到床上简单聊了几句,声音有几分拘束,渐渐就放ঀ ...
你收皮啦~呢間垃圾埸公安仲未上來查咩
作者: 主挑好食    時間: 2017-8-14 11:38

作者: gogokit1    時間: 2017-8-14 12:04

引用:
原帖由 apple95121 於 2017-8-14 10:15 AM 發表
楼主,我怀疑你没体验过30,就在这里黑人家,小心讲假话倒霉运。 苍天有泪,会惩罚某些黑心人的。
30是出了名的服务好,听话,一大批客人。 各位朋友 ...
小弟2星期前試了30. 也出了報告. 當日也有366指數, 但沒有錫袋和鍚棍?  唔喺話要同JS平反. 只喺覺得都喺嗰句--每個人嘅指數一定有分別. 除非CHING搵嘅喺機械人..
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-8-14 12:11

作者: (沙兄)    時間: 2017-8-14 13:14

作者: coboko123    時間: 2017-8-14 20:57

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-14 10:43 AM 發表

老老實實,呢篇野更加似廣告
直情係轉帖寫手廣告啦
作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-15 05:03

引用:
原帖由 apple95121 於 2017-8-14 10:15 AM 發表
楼主,我怀疑你没体验过30,就在这里黑人家,小心讲假话倒霉运。 苍天有泪,会惩罚某些黑心人的。
30是出了名的服务好,听话,一大批客人。 各位朋友 ...
你估我好得閒,無试佢又寫扁報告,因为我跌錢 ,吾希望再有其他人跌錢,只要各師兄真心 互相提醒,大家就吾会有跌錢experience,但是這處有很多Ad 佬!
作者: fung234    時間: 2017-8-15 07:39

好多ching都提過指數因客人而異只能參考。你可以投訴技師服務,但係手推場相信都唔會同經理講無舌吻指插吧。因為這些都是非標準服務要自己發掘
作者: 烈海皇    時間: 2017-8-15 07:48

樓主我信你,點解唔諗下呢排咁多tsg帖,中伏是必然
作者: samtsui95239525    時間: 2017-8-16 08:28

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-8-15 07:48 AM 發表
樓主我信你,點解唔諗下呢排咁多tsg帖,中伏是必然
現在回想,每次那場突然間多帖話点好点好,都會中伏!早排的FY, FL ,PA 和FL附近口岸那KO場,都有師兄中伏!
作者: 主挑好食    時間: 2017-8-17 11:46

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2017-8-14 11:31 AM 發表

呃唔到蝦條米想要錢,無得比米唱技師,半年前有技師講有客幫人出廣告,唔知係邊個叻呢
做埋D on 9 嘢!博比JS少佢就會!
尼D人去玩又點會玩得開心,
先天心理缺憾無得救!
作者: 前往硬硬的筍盤    時間: 2017-8-19 07:55

作者: 農場灰牛牛    時間: 2017-8-19 08:31

作者: 前往硬硬的筍盤    時間: 2017-8-19 09:56

作者: 商界真空的老闆    時間: 2017-8-19 11:07

作者: 農場灰牛牛    時間: 2017-8-19 11:12

作者: 前往硬硬的筍盤    時間: 2017-8-19 12:47

作者: 旺角樹根    時間: 2017-8-19 13:41

作者: 前往硬硬的筍盤    時間: 2017-8-19 13:47

作者: chukikwong    時間: 2017-8-19 17:16

岩岩試完,指數勁高,我拎到指數比之前ching更高

作者: ha228    時間: 2017-8-19 19:06

你講衫拾?咁即系几高呢?667/668?
引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-8-19 05:16 PM 發表

作者: chukikwong    時間: 2017-8-19 19:10

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-8-19 05:16 PM 發表
手推場最高指數,除左xxx
作者: 勝肉強    時間: 2017-8-19 19:42

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-8-19 07:10 PM 發表

手推場最高指數,除左xxx
係場度吊埋?69口爆埋?

作者: chukikwong    時間: 2017-8-19 21:47

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-8-19 07:42 PM 發表

係場度吊埋?69口爆埋?
講你又信,哈哈,你地真係搞笑
D女唔係傻架,咁易668咩。呢度問野既人好易呃,第一日出黎打飛機

作者: 前往硬硬的筍盤    時間: 2017-8-19 22:40

作者: chukikwong    時間: 2017-8-20 00:39

引用:
原帖由 前往硬硬的筍盤 於 2017-8-19 10:40 PM 發表
tsg唔係高指場黎咩
都唔明點解追求高指數唔去環保場,手推場指數一低就葡萄人,吊晒口。好鬼cheap
作者: goodguy2004    時間: 2017-8-20 13:14

你見TSG咁多包膠,吹到天上有地下無,
就好似之前間FY咁咯,
客人太多服务跟不上,
囡幾好都做到殘哂,hea做也大把客,
结果濑野機會大增咯~
作者: 名留萬世    時間: 2017-8-20 22:52

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-8-20 01:14 PM 發表
你見TSG咁多包膠,吹到天上有地下無,
就好似之前間FY咁咯,
客人太多服务跟不上,
囡幾好都做到殘哂,hea做也大把客,
结果濑野機會大增咯~
都話咗前身係CH,CH一向都係咁!
作者: 農場灰牛牛    時間: 2017-8-20 22:59

作者: 名悅    時間: 2017-8-23 14:10

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)