188Channel

標題: 上海口場 [打印本頁]

作者: KeyController    時間: 2017-8-12 18:30     標題: 上海口場

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: rogers123    時間: 2017-8-12 18:52

作者: fatchin    時間: 2017-8-13 02:13

作者: fb3541842    時間: 2017-8-14 08:30

上海妹正正正正正....全是外奴,正的已到京師,南京遊大水塘...
作者: kwankwan3317    時間: 2017-8-14 23:57

下星期同朋友到上海一遊,楼主可否清楚講在那區?
作者: king0906    時間: 2017-8-15 21:24

上海桑拿有水床價錢由700-幾千都有
北姑,鬼,日韓都有,近排掃黃只有郊區有營業,
我知3檔有開,其他都話打風唔開,
價錢主要係間場靚唔靚,服務同女都係差唔多,
貴D態度同配合度都會高小小

口爆場未去過,口爆D女未必有得揀.:smile_13:
人地T台任選.
作者: fatchin    時間: 2017-8-17 13:43

作者: fatchin    時間: 2017-8-17 13:47

作者: JML12    時間: 2017-8-17 17:32

作者: ksz0214    時間: 2017-8-22 14:07

作者: wah9134    時間: 2017-8-22 14:12

最後是大叫 祖國真好  :smile_30:
作者: edward168828    時間: 2017-8-22 21:55

作者: fatchin    時間: 2017-9-15 14:02

作者: 一一一木木木    時間: 2017-9-15 22:02

15-20k??有無寫錯呀?皮幾兩皮執一劑?
作者: 勝肉強    時間: 2017-9-16 10:22

上海咪又係外省妹含能,多吾多正宗上海妹含能?
作者: glue123    時間: 2017-9-17 08:45

上海嚴過深圳好多,劏客又多,人生路不熟要小心。十幾年前有好多酒吧仔有女陪坐,岩就上樓上口爆,300小費,宜家吾知有無呢家嘢?
BTW, 上海玩女都幾難有正宗上海妹,都係南京浙江多,可能上海妹要去高檔場所先有啦
作者: backblackwet    時間: 2017-10-4 12:16

上海一般消費都比深圳貴,不過陸家咀個便好多口爆場,女女一般,唔挑嘅都可以,但就一定過1k,因為女女拆得高,但係同深圳唔同,佢地要吞埋先至叫口場,同深圳有少少唔同,btw,想搵上海姑娘,是很難,因為當地女女唔願意留係上海做JC
作者: desperado11    時間: 2017-10-4 12:37

上海桑拿好少無得玩, 地方乾淨企理, 明碼實價, 個度的技師好專業, 樓上都有唔少資料, 問問的士佬那一區(不要他送你去), 上上網, 你好快就熟路
作者: YuanYuan    時間: 2017-10-5 15:18

零四年住過靜安區,已經有唔少大形浴場,基本上是成座野自己起,裝潢華麗,個時服務已經三四百。不過個年代基本上唔使出黎滾,係酒巴港男係溝囡必食年代。
作者: gilw    時間: 2017-10-12 20:25

作者: nansh338    時間: 2017-10-21 11:58

引用:
原帖由 ksz0214 於 2017-8-22 02:07 PM 發表
肯定去 虹桥 天山路

90MINS 任做

进房前 金鱼缸 慢慢挑

准备红牛给你喝喝喝

600-1000
有無推介師兄?
作者: ksz0214    時間: 2017-10-25 17:11

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)