188Channel

標題: TSG - C兄交流平台 [打印本頁]

作者: ha228    時間: 2017-7-28 19:33     標題: TSG - C兄交流平台

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-28 19:42

i got 46x from your #) :smile_35:

actually she is very serious in both part i and ii, almost 40 min part i. part ii also not bad.

作者: windiw_wa    時間: 2017-7-28 19:44

i tried 68. excellent body, firm C+ boobs, tender skin ..........no driving license and a bit routine/not passionate
作者: ha228    時間: 2017-7-28 19:50

唉,你咁講,即系乜意思先:smile_45:,都話個個客都有機唔同指數

講時講,有個女部長好熟口面,幾好身材,再睇舊客服V七,哦,原來之前系技C,唔怪得有種吸引力,似前BMB既Nana,村姑D味道
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-28 07:42 PM 發表
i got 46x from your #) :smile_35:

作者: 小張自強    時間: 2017-7-28 20:25

作者: ha228    時間: 2017-7-28 21:24

成日除底,唔係要攞埋黎索掛!Oh no

今次咁啱有C兄介紹啫,年輕人有時都要有冒險試精神既,睇黎你年紀應該仲大過我:smile_34:

去日本就試下女優,指數一定高到爆,不過講日文唔一定系日本妹,講國語佢地仲熟
引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-28 08:25 PM 發表
Ha叔,你又唔介绍D可除底底的技師给我,我點敢去,以前果個98可除底底,而家又無做,FY仲有幾個可除底底,所以咪無去,我的要求特别D,望Ha叔了解,不過我又唔係要所有技師除底,識講幾句日文我都 ...
作者: 我很高興    時間: 2017-7-28 21:38

自從嚴打 只敢食私房菜 乜而家咁多新塲開咗 暗碼無法解釋 能否多點提示。萬謝
作者: 流浪中的星    時間: 2017-7-28 21:47

作者: 名留萬世    時間: 2017-7-28 21:52

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-28 08:25 PM 發表
Ha叔,你又唔介绍D可除底底的技師给我,我點敢去,以前果個98可除底底,而家又無做,FY仲有幾個可除底底,所以咪無去,我的要求特别D,望Ha叔了解,不過我又唔係要所有技師除底,識講幾句日文我都 ...
小強ching那麼喜歡除底底技師都係去翻MZ啦!
部分囡囡真係忙到連底褲都唔著就來上鐘㗎!
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-28 21:52

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-28 07:50 PM 發表
唉,你咁講,即系乜意思先:smile_45:,都話個個客都有機唔同指數

講時講,有個女部長好熟口面,幾好身材,再睇舊客服V七,哦,原來之前系技C,唔怪得有種吸引力,似前BMB既Nana,村姑D味道
really ? i don't think so....my friend told me that she was ex-SYX captain.
作者: 小張自強    時間: 2017-7-28 22:01

作者: ha228    時間: 2017-7-28 22:29

迎X前D,CX樓下!
引用:
原帖由 我很高興 於 2017-7-28 09:38 PM 發表
自從嚴打 只敢食私房菜 乜而家咁多新塲開咗 暗碼無法解釋 能否多點提示。萬謝
作者: ha228    時間: 2017-7-28 22:35

有兩個既,身材勁D果個
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-28 09:52 PM 發表

really ? i don't think so....my friend told me that she was ex-SYX captain.

作者: windiw_wa    時間: 2017-7-28 22:48

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-28 10:35 PM 發表
有兩個既,身材勁D果個
that one, night shift, she was exCH15.....very popular one
作者: 我很高興    時間: 2017-7-28 23:45

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-28 10:29 PM 發表
迎X前D,CX樓下!
謝謝指示。但中文叫乜呢  再謝

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-29 01:55

ha 兄,請間JC工号?因為keyboard代号,不同國家有些少出入,是三凌嗎?
作者: ha228    時間: 2017-7-29 02:17

下!乜有分別咩,冇留意喎,應該系有標準,你都幾叻
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-29 01:55 AM 發表
ha 兄,請間JC工号?因為keyboard代号,不同國家有些少出入,是三凌嗎?

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-29 02:23

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-29 02:17 AM 發表
下!乜有分別咩,冇留意喎,應該系有標準,你都幾叻
想問一下,個JC上路可以湿吻吗?
作者: 小張自強    時間: 2017-7-29 09:54

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-29 10:06

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-29 09:54 AM 發表

七兄,你乃西含能得嗱,重要濕吻?留返D比HA叔玩嗱?
技師唔比乃西真係好難出的,咪要用濕吻代替囉
作者: ha228    時間: 2017-7-29 18:44

冇,但有C兄有4,你試試
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-29 02:23 AM 發表
想問一下,個JC上路可以湿吻吗?

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-29 19:15

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-29 06:44 PM 發表
冇,但有C兄有4,你試試
我昨天問过三拾,她說有指數3条6喎
作者: coboko123    時間: 2017-7-29 20:33

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-28 10:01 PM 發表
有師見過82真人幾靚,但睇相無波路,唔知指數高唔高,我又無冒險精神,都係問下各師兄!
相8,9成,冇波路,小龍包,可指插,上路1,中路提不起興趣,不會反食
我fd玩左63,推油boby,服務幾滿意
作者: ha228    時間: 2017-7-29 20:44

下,咁就走宝,哈哈
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-29 07:15 PM 發表

作者: ha228    時間: 2017-7-29 21:50

好似技C服务平均水平都比现时FL系同FY高,不过都見晚班有熊出沒,小心輪到扒
引用:
原帖由 coboko123 於 2017-7-29 08:33 PM 發表

相8,9成,冇波路,小龍包,可指插,上路1,中路提不起興趣,不會反食
我fd玩左63,推油boby,服務幾滿意
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-29 22:03

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-29 09:50 PM 發表
好似技C服务平均水平都比现时FL系同FY高,不过都見晚班有熊出沒,小心輪到扒
captain highly recommended 8 and 66....he said that he 見到都扯旗。
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-29 22:16

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-29 07:15 PM 發表

you asked her the index?
作者: coboko123    時間: 2017-7-29 22:20

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-29 09:50 PM 發表
扒得過32,成個網紅達
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-29 22:36

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-29 10:16 PM 發表

you asked her the index?
YES,Ⅰ ASKED HER,因近排中伏太多,想唔問清楚D服务都唔得
作者: loterry88    時間: 2017-7-30 02:11

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-29 10:03 PM 發表

captain highly recommended 8 and 66....he said that he 見到都扯旗。
8 and 66 work in night shift?
作者: ha228    時間: 2017-7-30 02:12

綠6大堂見到,睇相一般,真人好D
法就剛到,但好L多要試,淸單要試都排到下個下個星期啦,叫佢排下隊等我
剛剛見前MK紅牌又去埋,越來越熱鬧,哈哈:smile_30:
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-29 10:03 PM 發表

作者: coboko123    時間: 2017-7-30 04:36

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 02:12 AM 發表
法就剛到,但好L多要試,淸單要試都排到下個下個星期啦,叫佢排下隊等我
剛剛見前MK紅牌又去埋,越來越熱鬧,哈哈:smile_30:
仲有個8月1先開工新幼
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-30 07:35

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 02:12 AM 發表
someone said 66 was ex-mk89
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-30 07:38

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-29 10:36 PM 發表
YES,Ⅰ ASKED HER,因近排中伏太多,想唔問清楚D服务都唔得
i had 46x from her. her attitude is good. if she has 666, definitely will revisit SOONER
作者: denis789    時間: 2017-7-30 08:04

TSG其實係手推定環保場???
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 09:24

引用:
原帖由 coboko123 於 2017-7-30 04:36 AM 發表

仲有個8月1先開工新幼
這個是以前MK部長轉做红牌技師的现时1号,细波但係幾靓女
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 09:26

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-30 07:38 AM 發表

i had 46x from her. her attitude is good. if she has 666, definitely will revisit SOONER
師兄,去之前,最好comfirm佢,多一次的指數啊,免得中伏
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 09:29

引用:
原帖由 denis789 於 2017-7-30 08:04 AM 發表
TSG其實係手推定環保場???
手推,是以前的天俊搬進這里新址
作者: denis789    時間: 2017-7-30 09:43

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 09:29 AM 發表

手推,是以前的天俊搬進這里新址
收到師兄,1part係90分鐘?新裝修308又幾抵玩!
作者: jackywong0701    時間: 2017-7-30 10:22

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-28 10:48 PM 發表

that one, night shift, she was exCH15.....very popular one
條女唔係已經比人私有化左咩?:smile_13:
作者: 小張自強    時間: 2017-7-30 11:09

作者: ha228    時間: 2017-7-30 13:59

你說自己系叻兄就得,666:smile_30:
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 09:26 AM 發表

師兄,去之前,最好comfirm佢,多一次的指數啊,免得中伏

作者: ha228    時間: 2017-7-30 14:10

吊,你地咁L高,唉,我066十著底磨棍:smile_42:
下次我又話自己系叻兄先
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-30 07:38 AM 發表

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 14:31

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-30 11:09 AM 發表

Confirm左666,点知入黎果個係超過60歲無頭髮的顧客,指數唔洗講都馬上落watt嗱。
光頭阿佰,唔怕指數低的,最重要係佢的袋有米,大把全6女等佢约啊,哈哈!
作者: 小張自強    時間: 2017-7-30 15:13

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 15:17

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-30 03:13 PM 發表

七叔,D後生女好有性格,你唔係未遇過?
唔係条条女都咁衰,揾十個都會有兩三個好的
作者: ha228    時間: 2017-7-30 16:25

E個有C兄都有同感,另一個吳衫都小心,除非你鈡意秋官個女咁都應該可以!
引用:
原帖由 coboko123 於 2017-7-29 10:20 PM 發表

扒得過32,成個網紅達

作者: ha228    時間: 2017-7-30 16:27

E個乜指數
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 09:24 AM 發表

這個是以前MK部長轉做红牌技師的现时1号,细波但係幾靓女

作者: ha228    時間: 2017-7-30 16:28

可能所以咁,做部長
引用:
原帖由 jackywong0701 於 2017-7-30 10:22 AM 發表

條女唔係已經比人私有化左咩?:smile_13:

作者: ha228    時間: 2017-7-30 16:32

如果唔用$,咁送日本米或者朱⋯⋯⋯
古力又得唔得呢,誠意打動佢。:smile_13:
引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-30 03:13 PM 發表

七叔,D後生女好有性格,你唔係未遇過?

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 17:51

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 04:27 PM 發表
E個乜指數
ha哥,請睇16年10月16日,我的报告
作者: ha228    時間: 2017-7-30 17:52

成年前:smile_42:,算吧啦
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 05:51 PM 發表

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 18:26

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 05:52 PM 發表
成年前:smile_42:,算吧啦
那吋她的指數是266
作者: roycky717    時間: 2017-7-30 19:02

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 06:26 PM 發表

那吋她的指數是266
中路仲平過洗衫板
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 19:25

引用:
原帖由 roycky717 於 2017-7-30 07:02 PM 發表

中路仲平過洗衫板
我只喜欢上下路多一点,哈哈!
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-30 20:17

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 09:26 AM 發表

i never ask this kind of question....someone also asks M or not :smile_35:
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-30 20:20

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 02:10 PM 發表
吊,你地咁L高,唉,我066十著底磨棍:smile_42:
下次我又話自己系叻兄先
"著底磨棍"...you can't complain this la.....no底磨棍 is not routine :smile_19:
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-30 20:23

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 05:51 PM 發表

how to search report by author ?
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 20:59

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-30 08:23 PM 發表

how to search report by author ?
在右上角,点全文,跟住進階,然後打名字,再点一年內报告
作者: ha228    時間: 2017-7-30 21:25

咁就要諗諗先,之前去御主場,有件樣同身材都稱一絕,真系好L正,不過一除左個爸就大L獲,跑道加兩粒燈胆。唉
引用:
原帖由 roycky717 於 2017-7-30 07:02 PM 發表

中路仲平過洗衫板

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 21:34

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 09:25 PM 發表
咁就要諗諗先,之前去御主場,有件樣同身材都稱一絕,真系好L正,不過一除左個爸就大L獲,跑道加兩粒燈胆。唉
你咪理,两下佢被人包又會玩失踪了
作者: ha228    時間: 2017-7-30 21:39

咁又系,似你都只顧上下,冇中路都得:smile_45:
你系未想預言下个会系你包佢
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 09:34 PM 發表
你咪理,两下佢被人包又會玩失踪了
作者: windiw_wa    時間: 2017-7-30 21:48

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 09:25 PM 發表
in order to keep you busy, TSG extended the promotion programme to 8/15
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 21:52

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 09:39 PM 發表
咁又系,似你都只顧上下,冇中路都得:smile_45:
你系未想預言下个会系你包佢
以我來講包女以经過吋,有成個森林咁好玩,唔值得只玩一棵樹
作者: ha228    時間: 2017-7-30 21:52

今日X强話八月一正价,咁可能牌仲未得
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-30 09:48 PM 發表

in order to keep you busy, TSG extended the promotion programme to 8/15

作者: ha228    時間: 2017-7-30 21:58

都系,不过見你今日咁忙系另一个帖"回”人,都好忙下,应该冇空包餋:smile_45:……不要太辛苦
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 09:52 PM 發表
以我來講包女以经過吋,有成個森林咁好玩,唔值得只玩一棵樹

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-30 22:08

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 09:58 PM 發表
都系,不过見你今日咁忙系另一个帖"回”人,都好忙下,应该冇空包餋:smile_45:……不要太辛苦
只要大家玩得開心,辛苦D都冇问题的,只要是我所知的東西一定會告诉大家,ha哥又成曰過料,我都有得着啊
作者: totti0709    時間: 2017-7-30 23:22

終於都有ching開post講ch,支持ching
作者: hkgals    時間: 2017-7-31 09:39

作者: hkgals    時間: 2017-7-31 09:41

作者: ha228    時間: 2017-7-31 10:59

之前去日本,有識國語男人見我地全男班會走上前問有㗎妹,朋友中有人想去,一班人上去一個似一樓一咁格局,(冇好似AV片咁場景,似旺角馬覧),見左幾條女,朋友中有色日文問下D女,D女多數唔出聲,我地話睇唔啱,走人⋯⋯朋友都系色途之士,話D㗎妹樣似大6妹多好多,可能系留學生戓者假結婚嫁過黎...
引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-31 09:39 AM 發表

冒險精神, 去玩下架妹,

正既都唔洗外國人生意, 同意CHING, 講日文唔一定係架妹

不過而家好多JS 指數都低, 特別手推

作者: ha228    時間: 2017-7-31 11:02

C兄,其實Ch我之前有出過帖,不過ChE+仲系七樓度!哈哈
引用:
原帖由 totti0709 於 2017-7-30 11:22 PM 發表
終於都有ching開post講ch,支持ching

作者: windiw_wa    時間: 2017-7-31 12:08

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 09:52 PM 發表
今日X强話八月一正价,咁可能牌仲未得
they waited for long time to pass the fire license to pass....i think it is a strategy. the shop has so many ~50% new JS, promotion price can 'seduce' customer to go and try new ones. new customers may not take the risk to try with 338. need to give time to have customers to get know of the JS. my guess only.
作者: 小張自強    時間: 2017-7-31 12:28

作者: ha228    時間: 2017-7-31 12:37

都叫你睇少DAV,學多D英文啦:smile_45:
學乜鬼加媽dad
引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-31 12:28 PM 發表

唔知講乜?

作者: ha228    時間: 2017-7-31 12:41

有冇C兄試過8,17,76,可以分享下服務指數一下?:smile_13:
或者其他好野都可以講下,趁優惠去試

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-31 12:42

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-31 12:28 PM 發表

唔知講乜?
重点是,1半技師是新來,怕冇人敢試,太冒險,咪優惠價去吸引客人去試
作者: chukikwong    時間: 2017-7-31 12:46

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-31 12:41 PM 發表
有冇C兄試過8,17,76,可以分享下服務指數一下?:smile_13:
有米之人,手推308有點貴了
作者: gogokit1    時間: 2017-7-31 13:06

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-31 12:42 PM 發表
重点是,1半技師是新來,怕冇人敢試,太冒險,咪優惠價去吸引客人去試
支持新手推埸, 但喺俾多小小資料喺邊?
作者: ha228    時間: 2017-7-31 13:13

見人見智,$418都好多人去⋯唔通个D叫富豪:smile_41:
引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-7-31 12:46 PM 發表

有米之人,手推308有點貴了

作者: denis789    時間: 2017-7-31 13:22

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-31 01:13 PM 發表
見人見智,$418都好多人去⋯唔通个D叫富豪:smile_41:

418有充值卡玩,而家活動充5K送2K,平均300人仔一part。
作者: totti0709    時間: 2017-7-31 14:22

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-31 11:02 AM 發表
C兄,其實Ch我之前有出過帖,不過ChE+仲系七樓度!哈哈
ching應該係講二樓TSG.
作者: ha228    時間: 2017-7-31 15:26

所以多D競争就有進步,唔系佢地又加到448
引用:
原帖由 denis789 於 2017-7-31 01:22 PM 發表

418有充值卡玩,而家活動充5K送2K,平均300人仔一part。

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-31 17:40

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-7-31 01:06 PM 發表

支持新手推埸, 但喺俾多小小資料喺邊?
彭年酒店隔离,天X閣
作者: emftfa    時間: 2017-8-1 02:15

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-28 07:44 PM 發表
i tried 68. excellent body, firm C+ boobs, tender skin ..........no driving license and a bit routine/not passionate
之前仲係CH個時試過佢 有車牌 幾好服務 整體唔錯
作者: emftfa    時間: 2017-8-1 02:17

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-31 12:41 PM 發表
17真人樣唔錯 年齡二中 朋友試過服務一般 無車牌
8都靚 我都想知佢服務指數
76未見過真人 睇客服相都有啲興趣
作者: windiw_wa    時間: 2017-8-1 08:38

引用:
原帖由 emftfa 於 2017-8-1 02:15 AM 發表

之前仲係CH個時試過佢 有車牌 幾好服務 整體唔錯
really ? then maybe i should give her one more trial.
作者: illm8888    時間: 2017-8-1 08:58

哦,TSG. 原來是天xx。温日試下
作者: totti0709    時間: 2017-8-1 09:29

68樣都幾好,有長腿.
作者: windiw_wa    時間: 2017-8-2 06:48

引用:
原帖由 totti0709 於 2017-8-1 09:29 AM 發表
68樣都幾好,有長腿.
she has very good body.....at least C boobs firm. :smile_35:
作者: ha228    時間: 2017-8-3 11:40

Supposed to find 17 before, but sick... miss the chance...  anyhow service is fair, let try 8/68/76 next time
引用:
原帖由 emftfa 於 2017-8-1 02:17 AM 發表

17真人樣唔錯 年齡二中 朋友試過服務一般 無車牌
8都靚 我都想知佢服務指數
76未見過真人 睇客服相都有啲興趣

作者: ha228    時間: 2017-8-3 11:42

Let me know if your result after try wor... i saw her in lobby... good body shape, but a bit cool...
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-1 08:38 AM 發表

really ? then maybe i should give her one more trial.

作者: windiw_wa    時間: 2017-8-3 12:04

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-3 11:42 AM 發表
Let me know if your result after try wor... i saw her in lobby... good body shape, but a bit cool...
later.....still want to try new ones first.

not sure anyone tried 99 or not. her AD photos look nice and may try her first.

when i add her, i found that i added her before, she was ex-FY22 but have not tried that time.
作者: 東方不敗2008    時間: 2017-8-3 14:01

作者: ha228    時間: 2017-8-3 14:02

等你報告,有冇發覺法久同FL優零祿好似樣,不過身高好多,有冇C兄搵過
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-3 12:04 PM 發表

later.....still want to try new ones first.

not sure anyone tried 99 or not. her AD photos look nice and may try her first.

when i add her, i found that i added her before, she was ex-FY22 b ...

作者: totti0709    時間: 2017-8-3 14:16

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-3 02:02 PM 發表
等你報告,有冇發覺法久同FL優零祿好似樣,不過身高好多,有冇C兄搵過
法久好似係EX-KB520
作者: ha228    時間: 2017-8-3 15:43

Ching, 你知道她指數嗎?
引用:
原帖由 totti0709 於 2017-8-3 02:16 PM 發表

法久好似係EX-KB520

作者: ha228    時間: 2017-8-3 15:45

FY22?? really, then should try? is her live photo same as AD one?
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-3 12:04 PM 發表

when i add her, i found that i added her before, she was ex-FY22 b ...

作者: windiw_wa    時間: 2017-8-3 15:47

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-3 03:45 PM 發表
FY22?? really, then should try? is her live photo same as AD one?
Seems you know about her? provides good service?

no photo posted in the wc.
作者: 流浪中的星    時間: 2017-8-3 20:37

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)