188Channel

標題: 禅C 羅湖環保技師推介 [打印本頁]

作者: Phil_Chia    時間: 2017-7-16 16:18     標題: 禅C 羅湖環保技師推介

作者: SS000    時間: 2017-7-16 16:37

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-16 18:04

引用:
原帖由 SS000 於 2017-7-16 04:37 PM 發表

港富有6789 這工號?
YJ 個2 個,一個打假,一個5 姊妹中最渣個個
4 條6 唔係唔好,要做既都做晒,但似足機械人,直到撥開你手手腳腳做服務,無禮貌可言又偷鐘
YJ第5個妹妹係3条5喎
作者: Miffy1216    時間: 2017-7-16 18:04

作者: SS000    時間: 2017-7-16 18:21

作者: lesliechan777    時間: 2017-7-16 18:26

引用:
原帖由 SS000 於 2017-7-16 06:21 PM 發表

我知呀,手推黎添,520 係單鴿吖麻
好彩你现在單聲,省回我D佂子,謝报料
作者: Miffy1216    時間: 2017-7-16 18:27

作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-16 19:50

mz 2222新女下海,幾好!
作者: RAY25905    時間: 2017-7-16 19:59

樓主以前報告有埋技師生理周期,可避紅
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-16 20:27

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-16 07:50 PM 發表
mz 2222新女下海,幾好!
呢2日假期太多人約佢,我仲未約到
作者: hilter    時間: 2017-7-16 20:29

求問師兄,現在TY中正机場是不是只有60分鐘,TY还有甚么好介紹,太久沒去了
作者: SS000    時間: 2017-7-16 20:38

作者: kwanhang1    時間: 2017-7-16 20:49

作者: ngtungsee    時間: 2017-7-16 20:58

引用:
原帖由 SS000 於 2017-7-16 08:38 PM 發表

裝修完貴左好多,中正係得60 分鐘,但無乜新人,小敏未試過可以一試,或者99 啦,無跌錢但iPad
Ching有冇試過TY88,服務指數如何,睇相幾好
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-16 20:59

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-16 08:27 PM 發表
快D约,襯企未識炸形,狂玩,我玩到入到半支棍。
作者: SS000    時間: 2017-7-16 21:16

作者: desperado11    時間: 2017-7-16 22:07

服務都OK的, 多數是20中, 有經驗機師
作者: sas369    時間: 2017-7-16 22:46

多謝資料,記低作為參考。
作者: emau1    時間: 2017-7-16 23:16

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-16 08:59 PM 發表

快D约,襯企未識炸形,狂玩,我玩到入到半支棍。
依家冇人敢約她了
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-16 23:33

引用:
原帖由 emau1 於 2017-7-16 11:16 PM 發表

依家冇人敢約她了
小朋友,我次次戴套磨棍,有套有潤滑作用,入佐去有乜問題?有套磨棍JS戒心低D,開心D。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 00:08

過幾日去試2222,睇下入唔入到
作者: Nkotb0108    時間: 2017-7-17 07:07

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-16 11:33 PM 發表

小朋友,我次次戴套磨棍,有套有潤滑作用,入佐去有乜問題?有套磨棍JS戒心低D,開心D。
既然係咁仲半支?成條隊入去再攬實佢條腰狂插啦
作者: fung234    時間: 2017-7-17 07:13

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 12:08 AM 發表
過幾日去試2222,睇下入唔入到
經此宣傳,恐怕已成基本服務。除非樓上ching是才俊
作者: raykw531    時間: 2017-7-17 11:00

作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 11:07

引用:
原帖由 fung234 於 2017-7-17 07:13 AM 發表

經此宣傳,恐怕已成基本服務。除非樓上ching是才俊
有時新人冇經驗,唔識就位,個客想入都容易d,入左唔抽出來,新人唔識拒絕同炸形。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 11:08

f2同f7外形身形都普通
作者: mstg1234    時間: 2017-7-17 12:25

作者: desperado11    時間: 2017-7-17 13:30

入得去就出埋先走啦, 有著數唔好哂, 不過四條d好似中中地, 過咗保鮮期隨時差過生仔, 作天還說今天有幾個位, 仲唔拿拿林衝上去?  生仔前車可鑑, 現在walk-in都得, 不過我就不推薦了, 你地博揾到生仔著數就祝你好運

F2 貌似22-23, 服務幾好, 瘦, 互動性不高
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 13:50

回樓上,之前4條7或3仔新入行技術其實一般,要服務揾新人就唔識合,因為mz有磨棍服務,新人唔識磨,個客想入都易d,入左扑埋或顏射都唔識拒絕,之前揾4條7正貨,冇入佢,而家諗起有d可惜,以後試新人要入下佢
作者: Nkotb0108    時間: 2017-7-17 14:03

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 01:50 PM 發表
回樓上,之前4條7或3仔新入行技術其實一般,要服務揾新人就唔識合,因為mz有磨棍服務,新人唔識磨,個客想入都易d,入左扑埋或顏射都唔識拒絕,之前揾4條7正貨,冇入佢,而家諗起有d可惜,以後試新人要入 ...
扑埋或顏射 你習慣另俾幾多?
作者: hilter    時間: 2017-7-17 14:07

求問各位師兄,有沒有TY 522和456評語,計畫明天上去。另外有沒有名豬客服WC,小弟只去过新悦和TY..  最後想問那个正骨場有暖水池浸?(水方、动物、皇室除外)
作者: SS000    時間: 2017-7-17 14:19

作者: hilter    時間: 2017-7-17 14:42

引用:
原帖由 SS000 於 2017-7-17 02:19 PM 發表

大名鼎鼎既小敏都唔識?30 年一遇既技師黎架

正骨去福田Wynn 啦,冷熱水池乾濕蒸,乾淨企理房好手勢好,水果飲品花生雪榚齊晒
456的事真沒聽过,自從新悦156退隱後沒上过去……
作者: Shinsango    時間: 2017-7-17 14:43

作者: SS000    時間: 2017-7-17 15:10

作者: Shinsango    時間: 2017-7-17 16:28

作者: 走刀口    時間: 2017-7-17 16:48

引用:
原帖由 hilter 於 2017-7-17 02:42 PM 發表

應該係158
作者: lucky77    時間: 2017-7-17 17:40

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 01:50 PM 發表
回樓上,之前4條7或3仔新入行技術其實一般,要服務揾新人就唔識合,因為mz有磨棍服務,新人唔識磨,個客想入都易d,入左扑埋或顏射都唔識拒絕,之前揾4條7正貨,冇入佢,而家諗起有d可惜,以後試新人要入 ...
你咪亂鳩UP啦教人啦, 講野負下責任
強入, 顏射一陣比技C條仔或者經理打獲甘事少, 比人告強姦先大撚獲 :smile_38:
咪撚以為比幾舊大撚哂先得架
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 18:17

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-17 05:40 PM 發表

你咪亂鳩UP啦教人啦, 講野負下責任
強入, 顏射一陣比技C條仔或者經理打獲甘事少, 比人告強姦先大撚獲 :smile_38:
咪撚以為比幾舊大撚哂先得架
好呀!經理打客,客報公安,場老版唔揾經理濟旗典同公安交代,個經理有無咁傻打客呀!磨棍係個場指定動作,你估係個客博懵呀,棍入左去一定有機會,條女做得呢行早就預左啦!
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 18:26

至於條女隻狼狗,心知同女出頭打人,一定夠個客打嗎?若打了人,公安捉條女,條女一定帶公安拉人,走得到嗎?隻狼狗只會安慰條女,氹條女繼續隻G,為自己揾多2年錢就有。
作者: lucky77    時間: 2017-7-17 18:32

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 06:17 PM 發表

好呀!經理打客,客報公安,場老版唔揾經理濟旗典同公安交代,個經理有無咁傻打客呀!磨棍係個場指定動作,你估係個客博懵呀,棍入左去一定有機會,條女做得呢行早就預左啦!
唔小心入左唔關事, 不過樓上條友亂教人硬入.
唔比經理打, 比人告老強甘點呀? 客大撚哂呀?
你話帶埋袋入去用黎磨棍, 根本條女冇可能同你用, 唔好亂吹:smile_38:
如果公安查房, 比佢見到開左既套, 衰硬
作者: lucky77    時間: 2017-7-17 18:35

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 06:26 PM 發表
至於條女隻狼狗,心知同女出頭打人,一定夠個客打嗎?若打了人,公安捉條女,條女一定帶公安拉人,走得到嗎?隻狼狗只會安慰條女,氹條女繼續隻G,為自己揾多2年錢就有。
聽你甘勁, 間間磨棍場既女. 咪個個比你吊過? :smile_38:  
學你話出得黎做, 預撚左啦
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 18:42

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-17 06:35 PM 發表

聽你甘勁, 間間磨棍場既女. 咪個個比你吊過? :smile_38:  
學你話出得黎做, 預撚左啦
好心你唔好旭下就講打人,凡事不應講打人。
作者: 每日精彩    時間: 2017-7-17 18:46

Mz777今日試左唔錯。。下次去試2222睇下得唔得
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 18:57

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-17 06:32 PM 發表

唔小心入左唔關事, 不過樓上條友亂教人硬入.
唔比經理打, 比人告老強甘點呀? 客大撚哂呀?
你話帶埋袋入去用黎磨棍, 根本條女冇可能同你用, 唔好亂吹:smile_38:
如果公安查房, 比佢見到開左既套, 衰硬
你用下腦至講啦?在深圳幾時聽到骨女告客老強,若女告客老強,有無場夠胆請條女呀?客被告老強,間場經營黃業,場一定被封,幕後損失大,間埸一定站在客那面。
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 19:00

引用:
原帖由 每日精彩 於 2017-7-17 06:46 PM 發表
Mz777今日試左唔錯。。下次去試2222睇下得唔得
有無女前面,後面磨棍?
作者: 陳十二    時間: 2017-7-17 19:01

引用:
原帖由 hilter 於 2017-7-17 02:42 PM 發表

揾開158冇理由唔知同期嘅小敏108,雖然佢冇笨之隊咁大名氣,同158亦有一大段距離,但喺xy算出名!
作者: 每日精彩    時間: 2017-7-17 19:01

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 07:00 PM 發表

有無女前面,後面磨棍?
沒磨棍。个波細左d
作者: desperado11    時間: 2017-7-17 19:22

如果條女唔同意你磨棒時偷雞對一下入去, 佢有機會面黑, 跟著大家無隱, 你可能得不償失, 不過應該唔會被人打, 香港有條友叫雞偷偷除咗個套落樓被人打鑊甘就試過, 大陸文明好多, 俾多的小費又笑番

如果你真的叫唔停老強咗條女, 後果會是什麼? 好似咁多年沒有先例, 無港男咁英勇掛? 又或者私下補水搞掂無公開, 有經驗者分享吓
作者: lokloklokho    時間: 2017-7-17 19:42

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 20:22

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 07:22 PM 發表
如果條女唔同意你磨棒時偷雞對一下入去, 佢有機會面黑, 跟著大家無隱, 你可能得不償失, 不過應該唔會被人打, 香港有條友叫雞偷偷除咗個套落樓被人打鑊甘就試過, 大陸文明好多, 俾多的小費又笑番

如果你真的 ...
如果有經驗技巧的技師唔會俾客偷到雞,而且會炸形黑臉或屈個客小費,新人冇經驗,我同樹根兄的重點係可以偷雞入小小,當然唔可以老強,如果唔小心入左技師叫停馬上抽出來唔好老強,mz同之前黃師傅的磨棍係高難度服務有機會俾客入,但個客都唔好老強,唔小心入左問技師可唔可以繼續,如果技師say no就抽出來。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 20:24

任何情況下都唔可以老強女性 。
作者: 每日精彩    時間: 2017-7-17 20:30

个四條d約親都甘快滿。今个星期沒希望。
作者: hilter    時間: 2017-7-17 20:33

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-7-17 07:01 PM 發表

揾開158冇理由唔知同期嘅小敏108,雖然佢冇笨之隊咁大名氣,同158亦有一大段距離,但喺xy算出名!
真不知道,我連158工号都記錯呢。找过158就不再想找其他,只找她,也不打探其他。TY 1111我也沒找过,只找158.
作者: desperado11    時間: 2017-7-17 20:39

不要以為港人在大陸有什麽優待(或港府說的優勢) , 有事起來是最大鑊的一群, 絕對同意要尊重女性, 不論行業, 骨運更亨通
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 20:52

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 08:24 PM 發表
任何情況下都唔可以老強女性 。
太郎以前Mz,有個JS,我揾了她8次那個,其中6次我戴套全入,因為事後我即場發200人仔紅包比她。因為第三次约會我全入左,事後我主動比番錢補常,我尋開心,她為錢各有所需有何不可。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 21:23

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 08:39 PM 發表
不要以為港人在大陸有什麽優待(或港府說的優勢) , 有事起來是最大鑊的一群, 絕對同意要尊重女性, 不論行業, 骨運更亨通
如果去其他冇磨棍的場,如果個下體入到技師陰部有機會俾場的保安打或俾技師屈錢,但mz呢間場有包魚磨棍呢d服務,客人下體有機會入左技師陰部。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 21:31

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 08:52 PM 發表

太郎以前Mz,有個JS,我揾了她8次那個,其中6次我戴套全入,因為事後我即場發200人仔紅包比她。因為第三次约會我全入左,事後我主動比番錢補常,我尋開心,她為錢各有所需有何不可。
如果技師愿意俾你搞,事後俾多少錢佢大家都開心
作者: desperado11    時間: 2017-7-17 21:58

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 09:23 PM 發表
如果去其他冇磨棍的場,如果個下體入到技師陰部有機會俾場的保安打或俾技師屈錢,但mz呢間場有包魚磨棍呢d服務,客人下體有機會入左技師陰部。
不是說無心之失入咗些少, 是否故意JC入多的大家都知
我相信明豬有不少JC你俾錢她也不給你進去, 不是說你不夠靚仔, 是她跟本誰都不願意
作者: desperado11    時間: 2017-7-17 22:06

閒閒地一日十條,  一個月最少爆200條, 對你有性趣才怪
你試下一個月賴200條女睇下你仲有無性趣
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 22:13

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 09:58 PM 發表

我相信明豬有不少JC你俾錢她也不給你進去, 不是說你不夠靚仔, 是她跟本誰都不願意
mz有經驗的技師好有技巧磨棍,客人好少機會入到,佢地係唔想俾客入,而且識炸形,成個重點係揾新人睇下佢會唔會失手同就算知你故意入都會息事寧人
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 22:13

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 09:58 PM 發表

你夠唔願意番工,但是你又番工,為乜呀!
誰人不想做老板,有錢,有本事得架!
作者: lokkarming    時間: 2017-7-17 22:14

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-16 08:27 PM 發表
假期后去搵好些,我明天才去
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 22:15

引用:
原帖由 lokkarming 於 2017-7-17 10:14 PM 發表

閒日比較易約d
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 22:16

引用:
原帖由 lokkarming 於 2017-7-17 10:14 PM 發表

閒日比較易約d
作者: emau1    時間: 2017-7-17 22:18

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 09:23 PM 發表
我試過幾次話帶套磨,MZ
全部都唔比
你又好啦

有台友話比多200就可以做埋
太好了,好抵
JH 個技師話上佢鐘做埋,收800
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 22:19

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 10:13 PM 發表
mz有經驗的技師好有技巧磨棍,客人好少機會入到,佢地係唔想俾客入,而且識炸形,成個重點係揾新人睇下佢會唔會失手同就算知你故意入都會息事寧人
太郎,世界上好多人,旭下講打人,無腦一族。有D人牛皮燈龍,好難明架,慳番D氣暧胃啦!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 22:26

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 10:19 PM 發表

太郎,世界上好多人,旭下講打人,無腦一族。有D人牛皮燈龍,好難明架,慳番D氣暧胃啦!
樹兄講得啱,旭d就話人係打手,都係慳口氣好過
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 22:29

引用:
原帖由 emau1 於 2017-7-17 10:18 PM 發表

全部都唔比
你又好啦

太好了,好抵
8百太貴,連埋鍾錢成千1,不如留港玩酒店女,而家深圳口爆1次都係3百,1千可以玩3次。
作者: desperado11    時間: 2017-7-17 22:34

引用:
原帖由 emau1 於 2017-7-17 10:18 PM 發表

全部都唔比
你又好啦

太好了,好抵
800 就地正法唔算貴, 你叫佢出來房租, 時間, 加買鐘錢/肉金共800, 我估好多JC都會唔制
呢個價大家有so, 咁最後有無成交呢?
作者: Shinsango    時間: 2017-7-17 22:40

作者: 每日精彩    時間: 2017-7-17 22:43

有沒師兄留意mz个收銀妹幾靚女背部有紋身都幾吸引。个收銀妹係咪新入職之前末見過。皮膚都好滑睇落
作者: 每日精彩    時間: 2017-7-17 22:45

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-7-17 10:40 PM 發表
请問mz2222係中女還是年輕?
未試到。好多人約。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 22:50

引用:
原帖由 每日精彩 於 2017-7-17 10:43 PM 發表
有沒師兄留意mz个收銀妹幾靚女背部有紋身都幾吸引。个收銀妹係咪新入職之前末見過。皮膚都好滑睇落
我前日去,早班個收銀好靚,之前未見過
作者: desperado11    時間: 2017-7-17 22:50

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 10:13 PM 發表

你夠唔願意番工,但是你又番工,為乜呀!
誰人不想做老板,有錢,有本事得架!
我真系鐘意我的工作, 好鐘意番工, 但我唔系老板也不想做老闆, 無本事老早被炒了, 錢?  無想過, 不做都夠用吧,
你還是多花點時間做好你的本份吧, 時間不等人
作者: emau1    時間: 2017-7-17 23:03

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 10:34 PM 發表

800 就地正法唔算貴, 你叫佢出來房租, 時間, 加買鐘錢/肉金共800, 我估好多JC都會唔制
呢個價大家有so, 咁最後有無成交呢?
佢確係唔制做外賣
但我鍾意,可以慢慢玩

800 係佢公司做,梗係唔制
1, 心理威協,驚有人係出便裝入離
2, 公司做最多玩一個鐘,去酒店我會玩到個半至兩個鐘

不過呢個JH  jc 確係唔錯
作者: emau1    時間: 2017-7-17 23:05

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-17 10:50 PM 發表
我前日去,早班個收銀好靚,之前未見過
如果佢好似3號咁投奔去做jc
我要做佢頭鐘
可能可以  車佢,中出佢  
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-17 23:09

引用:
原帖由 emau1 於 2017-7-17 11:05 PM 發表

如果佢好似3號咁投奔去做jc
我要做佢頭鐘
可能可以  車佢,中出佢  
我想法同你一樣,等佢投奔去做技師。
作者: desperado11    時間: 2017-7-17 23:17

引用:
原帖由 emau1 於 2017-7-17 11:03 PM 發表

佢確係唔制做外賣
但我鍾意,可以慢慢玩

800 係佢公司做,梗係唔制
1, 心理威協,驚有人係出便裝入離
2, 公司做最多玩一個鐘,去酒店我會玩到個半至兩個鐘

不過呢個JH  jc 確係唔錯
1. 是的, JH只有最尾兩間房安全的
2. 2Q? 點玩得咁耐?

如果她不在公司附近住, 試下約在她家附近開房, 心理障礙可能小的
作者: Shinsango    時間: 2017-7-17 23:21

作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-17 23:33

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 11:17 PM 發表

如果她不在公司附近住, 試下約在她家附近開房, 心理障礙可能小的
好呀!條女驚死,街坊,隣居唔知自己同男人去開房,方死他們看不見。近近方便他們容易發現?
作者: emau1    時間: 2017-7-18 00:46

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 11:17 PM 發表

我諗佢嫌麻煩,或就唔arm上班時間
所以唔願意去開房,玲願賺小 RMB200

反而 SJY 那個真係叫我去佢屋企附近,即SJY附近,的酒店開房

不是2Q,而是小弟玩法好特別  
好似以前去東莞SN咁
第一個鐘,我服務佢,跟住去沖涼,第二個鐘先做
以前東莞SN我成日過鐘的
作者: lucky77    時間: 2017-7-18 14:00

引用:

全部都唔比
你又好啦

太好了,好抵
CHING 根本冇技師會比你上套. 比公司或者公安斷正, 有開左既套, 理得你點用都大撚獲.
唔好信乜撚野, 擺低2舊, 笑笑口可以行出去又或然者恰鳩新人唔出聲. 玩得甘撚冇品.
人地技師普普通通都搵到3萬以上一個月, 會為搵多兩舊博比人炒?
作者: 沙田樹根    時間: 2017-7-18 17:20

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-18 02:00 PM 發表

CHING 根本冇技師會比你上套. 比公司或者公安斷正, 有開左既套, 理得你點用都大撚獲.
唔好信乜撚野, 擺低2舊, 笑笑口可以行出去又或然者恰鳩新人唔出聲. 玩得甘撚冇品.
人地技師普普通通都搵到3萬以上一個月 ...
技C客戴套磨棍,你就唔比,你未打到企比,旭下講打人是你的強項。
作者: lucky77    時間: 2017-7-18 18:04

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-18 05:20 PM 發表

技C客戴套磨棍,你就唔比,你未打到企比,旭下講打人是你的強項。
唔怪得大陸睇少香港人, 以為洗果2, 3百就大哂甘,可以亂黎.:smile_42:
果場有心攪你, 唔會係自己場攪事
作者: hei1234    時間: 2017-7-18 18:39

作者: lucky77    時間: 2017-7-18 18:43

引用:
原帖由 hei1234 於 2017-7-18 06:39 PM 發表
有冇試過mz 003 ?
根據MZ 兩大神人講, 666 仲可以磨棍時, 唔覺意成條入哂:smile_30:
作者: fung234    時間: 2017-7-18 19:00

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-18 02:00 PM 發表

人地技師普普通通都搵到3萬以上一個月 ...
我覺得尼D聽完就算。 真係唔好帶個套入房了
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-18 19:00

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-18 06:43 PM 發表

根據MZ 兩大神人講, 666 仲可以磨棍時, 唔覺意成條入哂:smile_30:
第二次揾MZ3仔,諗住可以磨入洞,点知唔比磨,只可以打住茄輪用手打出,唉!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-18 19:04

mz,驚刀,同福田果間香x灣都有磨棍的,香x灣有d中女技師加錢加以中出,當然入之前要同技師傾好價錢,呢d場服務已經做到好激,有d中女技師係好放,個個技師低線唔同,有d磨棍好有技巧,唔會俾客入到,有d等錢使加錢加上入。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-18 19:06

至於服務點激法,自己去試,反正都係3百幾
作者: Shinsango    時間: 2017-7-18 19:14

作者: SS000    時間: 2017-7-18 19:22

作者: emau1    時間: 2017-7-18 19:42

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-7-18 07:14 PM 發表
試左2222,175高,偏大份,皮膚一般,體毛多,摸落一般。整體ok,行過見到777。好似好正。
體毛多,我鍾意
有冇臭胡呢?
作者: Shinsango    時間: 2017-7-18 20:18

作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-18 20:21

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-7-18 07:14 PM 發表
試左2222,175高,偏大份,皮膚一般,體毛多,摸落一般。整體ok,行過見到777。好似好正。
777大約有幾高?
作者: desperado11    時間: 2017-7-18 21:35

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-18 07:00 PM 發表

第二次揾MZ3仔,諗住可以磨入洞,点知唔比磨,只可以打住茄輪用手打出,唉!
咁你足唔足45分钟先? 我個45分鈡有一半時間她不在房,去攞水和冲涼就花了一半時間,好處是不用book, 我個次都系walk-in
作者: 上田健太郎    時間: 2017-7-18 21:40

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-18 09:35 PM 發表

咁你足唔足45分钟先? 我個45分鈡有一半時間她不在房,去攞水和冲涼就花了一半時間,好處是不用book, 我個次都系walk-in
本來想再揾3仔,聽你地咁講佢服務咁差,唔再揾佢,試下4條2同777好過。
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-18 21:47

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-18 09:35 PM 發表

遲刭15分钟,20分钟完成任服。跟住佢去冲凉我也走人。
作者: lesliechan777    時間: 2017-7-18 21:49

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-18 09:40 PM 發表
本來想再揾3仔,聽你地咁講佢服務咁差,唔再揾佢,試下4條2同777好過。
可以磨棒入洞就值得再去

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)