188Channel

標題: 網上app識人分享 [打印本頁]

作者: Leizibug    時間: 2017-7-2 19:21     標題: 網上app識人分享

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lemongrass2017    時間: 2017-7-2 23:29

作者: loopa_arse    時間: 2017-7-3 00:21

仲有咩交友app
作者: 笠水小西瓜    時間: 2017-7-3 02:20

我有時都會唔知打咩開場白好...師兄有咩好提意??
同埋宜家有好多男扮女係上面賣相呃錢:smile_27:
作者: moonmoonbean    時間: 2017-7-3 06:17

作者: samsamggg22    時間: 2017-7-3 11:11

作者: floce    時間: 2017-7-3 11:47

睇運氣 講真玩得既都係想有個伴
學Ching話齋 唔好諗點樣先扑倒條女 俾啲耐性 往往就有意想不到既嘢
作者: Leizibug    時間: 2017-7-3 20:28

引用:
原帖由 笠水小西瓜 於 2017-7-3 02:20 AM 發表
我有時都會唔知打咩開場白好...師兄有咩好提意??
同埋宜家有好多男扮女係上面賣相呃錢:smile_27:
最差既開場白係hi / hello...最差既問題係問"你好嗎" / "做梗咩" / "住邊" ..唔好話女人, 俾我見到d咁既野都唔想答...

留意下佢既相, 或自我介紹..係細節中搵話題
作者: Leizibug    時間: 2017-7-3 20:30

引用:
原帖由 floce 於 2017-7-3 11:47 AM 發表
睇運氣 講真玩得既都係想有個伴
學Ching話齋 唔好諗點樣先扑倒條女 俾啲耐性 往往就有意想不到既嘢
師兄所言甚是....其實個心真係要當識普通朋友咁
作者: stair123    時間: 2017-7-3 22:07

赞同師兄,從相片細節找尋話題……
作者: seikowatch    時間: 2017-7-4 04:36

作者: stair123    時間: 2017-7-4 11:14

樓主講野好有道理,跟住啲心得,如果條女覺得你可信,可靠,通常會佢主動同你倾咸野……
作者: Leizibug    時間: 2017-7-4 20:12

引用:
原帖由 seikowatch 於 2017-7-4 04:36 AM 發表
睇見樓主篇主勾起唔少回憶:smile_24:
有回憶就同大家分享下啦:smile_13:
作者: fmmman    時間: 2017-7-5 16:14

其實都玩左好多年 師兄講得好入位 玩咁多次 重點係 食唔到都可以當真心交多個朋友 我有幾個都識左10年8年 既app或網友 有見面有食飯有飲野 但搞都冇搞過 但較特別既一次試過 用app 第一次對話就叫我救佢 嚇得我以為係咩事 原來條女叫我幫佢買煙 送去佢屋企樓下 我見行十五分鐘就去到 多人玩都係一包煙加15分鐘 咪試下買過去 我仲覆佢 救完妳要比我鍚 佢仲答我好 最後去到 後樓梯見 鍚左一輪 佢話唔想係自己屋企後樓梯 搞d咩 我順勢話我身水身汗 問佢有冇地方沖涼 佢話佢有小朋友係屋企(離左婚1年左右)之後仲教我去附近有時鐘 可以上去沖涼 仲親身帶我上去 仲教我可以叫管房開4仔睇 之後唔講 都係果d
作者: fb375ada52fd23    時間: 2017-7-5 19:15

作者: Leizibug    時間: 2017-7-5 20:43

引用:
原帖由 fmmman 於 2017-7-5 04:14 PM 發表
其實都玩左好多年 師兄講得好入位 玩咁多次 重點係 食唔到都可以當真心交多個朋友 我有幾個都識左10年8年 既app或網友 有見面有食飯有飲野 但搞都冇搞過 但較特別既一次試過 用app 第一次對話就叫我救佢 嚇得我以為係 ...
師兄第一次見面就開餐, 一定外表不凡
作者: fmmman    時間: 2017-7-5 21:17

引用:
原帖由 Leizibug 於 2017-7-5 08:43 PM 發表

師兄第一次見面就開餐, 一定外表不凡
絕對係普通人一個 只係好彩遇著個對手緊火 都好想搞野 同埋係到講得 都講成功左既 我衰左好多果d冇出聲
作者: Petersteventsue    時間: 2017-7-7 15:06

作者: simonho3479    時間: 2017-7-7 16:15

作者: loopa_arse    時間: 2017-7-7 19:44

好多要比$!
作者: 0Kayden0    時間: 2017-7-8 09:19

引用:
原帖由 Leizibug 於 2017-7-2 07:21 PM 發表
呢個post冇咩甜野...以下個案小弟亦從未出黎相見網友, 只係想純粹分享下網上識人經歷...

之前用Sxxxx, 都曾經玩過三幾年, 心態上當然係撩女仔, 呢個app入面大部份人都唔介意用英文傾, 玩過都知上面好多本地人, 又 ...
請問師兄個aops係咪say high r?
作者: 0Kayden0    時間: 2017-7-8 09:19

引用:
原帖由 Leizibug 於 2017-7-2 07:21 PM 發表
呢個post冇咩甜野...以下個案小弟亦從未出黎相見網友, 只係想純粹分享下網上識人經歷...

之前用Sxxxx, 都曾經玩過三幾年, 心態上當然係撩女仔, 呢個app入面大部份人都唔介意用英文傾, 玩過都知上面好多本地人, 又 ...
請問師兄個aops係咪say high r?
作者: 香港空氣好    時間: 2017-7-12 22:56

作者: 笠水小西瓜    時間: 2017-7-13 05:16

引用:
原帖由 Leizibug 於 2017-7-3 08:28 PM 發表

最差既開場白係hi / hello...最差既問題係問"你好嗎" / "做梗咩" / "住邊" ..唔好話女人, 俾我見到d咁既野都唔想答...

留意下佢既相, 或自我介紹..係細節中搵話題
唉...我就係成日衰係搵唔到話題講
作者: 彩虹邊的草猛    時間: 2017-7-14 14:01

作者: Leizibug    時間: 2017-7-16 22:14

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2017-7-12 10:56 PM 發表
我之前在V7揾到個40幾歲的附近的人,約去九龍塘開房,
最後其實又係想要錢!
在SkXXt,大部份食得嘅都係Domestic Helper。賓賓超多!
反而有不少港女(剩女),真係儍到以為會揾到老公! ...
真係超多寶寶印印...冇一半都4成...

不過如果係港女玩得個app, 通常好鬼有要求...
作者: 小_BenBen    時間: 2017-7-17 03:14

引用:

有冇可以分享下

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)