188Channel

標題: SP人妻的約會 [打印本頁]

作者: HKGSUPER    時間: 2017-6-20 12:10     標題: SP人妻的約會

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jeamjeam1228    時間: 2017-6-20 12:26

開頭幾好
作者: 不停索    時間: 2017-6-20 13:12

支持食人妻
作者: noah_poon    時間: 2017-6-20 13:21

支持食人妻 × 2
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-6-20 14:56

要3支酒,
作者: HKGSUPER    時間: 2017-6-20 15:07

繼續.........

入到房後, 人妻話想沖過涼先, 佢話會舒服D, 咁我自己就係床到上下網,
過左20分鐘, 人妻出黎, 背心仍著住, 但下面只穿黑色內褲,
嘩…我當堂吞左啖口水, 我話, 你咁大膽著成咁行出黎, 係咪想我引誘我呀?

人妻話, 係呀, 不過你先沖涼, 一陣話你知.
事到如今, 大家都知咩事啦, 9秒9沖完出黎,
人妻仲係度查緊D咩Lotion, 我即刻走埋去從後攬住佢,
由腰間一路摸上去個波度, 估有32B, 都唔算大,
人妻都好識做比晒反應我, 之後慢慢1件1件除晒,

其實人妻身材都唔錯, 唔算肥, 皮膚仲幾滑,
錫左幾分鐘後, 一野推佢落床, 呢野佢估我唔到, 呀左一聲,
佢話, 你想點呀(扮驚), 我話: 緊係扑你啦, 仲要問,
之後我自除, 撲上去, 人妻又係度扮叫唔好, 唔好搞我,

比佢咁講一講, D欲火更升得快, 都已經唔使D咩前奏, 手同口已經係佢身上遊走.
摸摸佢個小穴都已經好濕下, 我細佬都忍唔住, 一野就已經插到盡,
人妻狂叫左一下, 真係狂叫, 我覺得如果出面有人就一定聽得好清楚.

你狂叫, 我狂插, 轉左3~4個姿勢, 我估中間人妻都有2,3次高潮, 因為感覺小穴突然收緊.
最後我想射, 想出返黎射肚, 人妻唔比, 用手按實我patpat, 佢話剛黎完2日, 好安全, 佢想要晒.
我話, 整定大家今晚有食神啦, 打左個冷震, 比晒D白汁佢
大家抖左陣, 我問人妻, 你係咪早有預謀架? 人妻話, 無架, 女人有feel有mood做咩你係估唔到既

我話, 既然係咁, 不如黎多鑊啦……..
作者: ballhk58    時間: 2017-6-20 15:48

師兄,你真有福
作者: lms839839    時間: 2017-6-20 16:42

師兄,中出?
作者: doorman    時間: 2017-6-20 19:04

飽晒啦ching
作者: longlongege    時間: 2017-6-20 20:27

作者: keith5522    時間: 2017-6-20 23:30

作者: 頹廢攝影者    時間: 2017-6-20 23:46

CHing真好性褔喎, 食人妻:smile_47:
作者: 頹廢攝影者    時間: 2017-6-20 23:46

CHing真好性褔喎, 食人妻:smile_47:
作者: kwchan226    時間: 2017-6-21 00:09

Any update ?
作者: dchanchand    時間: 2017-6-21 00:33

正喎師兄食人妻,但第一次同佢上深圳唔驚出事?
作者: wtfhkgov    時間: 2017-6-21 01:33

作者: undondon    時間: 2017-6-21 13:41

作者: true_red6    時間: 2017-6-21 17:04

作者: manchiu8    時間: 2017-6-21 17:22

羨慕師兄
作者: GiveUpme    時間: 2017-6-21 18:44

引用:
原帖由 undondon 於 2017-6-21 01:41 PM 發表
人妻好好味
有幾好味先?
作者: lemongrass2017    時間: 2017-6-21 22:54

作者: fmmman    時間: 2017-6-22 02:55

恭喜師兄長食長有
作者: BL131    時間: 2017-6-22 08:07

人妻最好食。夠哂淫

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)