188Channel

標題: 我的學習記錄(p1 圖) [打印本頁]

作者: lucy1990    時間: 2017-6-9 23:41     標題: 我的學習記錄(p1 圖)

作者: brotherfai    時間: 2017-6-9 23:59

作者: kaxgwbf    時間: 2017-6-10 00:12

作者: skka    時間: 2017-6-10 00:21

琴晚係您po話係 從後樓梯開始
C姐,即刻試。 感覺如何,哈哈
作者: BlueBrick    時間: 2017-6-10 01:36

引用:
原帖由 lucy1990 於 2017-6-9 11:41 PM 發表
大家好。我之前個post比版主delete左,話太少內容。
咁我D經驗真係唔多。但係見有人讚我張相好睇,好開心:smile_13:,咁再出多次啦。
我試今次下寫多D啦,如果都唔得就算。
我都無打算寫故仔,只係想交流下,同做 ...
試下巴士,都幾刺激架
身材幾好幾誘人喎,睇相都有feel呀~
作者: clownmok    時間: 2017-6-10 01:52

作者: magiccheug    時間: 2017-6-10 05:14

咁有咩方法可以令你心情好呢:smile_40::smile_40::smile_40:
作者: fb3541842    時間: 2017-6-10 06:29

試下BUS...
作者: wat0427    時間: 2017-6-10 08:00

戲院同巴士都好刺激,好好玩
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-6-10 10:57

引用:
原帖由 lucy1990 於 2017-6-9 11:41 PM 發表
咁我D經驗真係唔多。但係見有人讚我張相好睇,好開心:smile_13:,咁再出多次啦。
好波,想交流咩
作者: Tck13032011    時間: 2017-6-10 11:24

引用:
post 翻之前張相,有人讚
仲有人 request 我著白色 bra 添,睇心情啦!
如果有機會買玩具,我再出報告!
等你update
作者: tomriddle    時間: 2017-6-10 11:55

引用:
Let me take it off and lick your nipples.
作者: bentayga    時間: 2017-6-10 12:02

要平嘅性玩具,唔怕醜可以夜晚去老廟街邊檔,真係乜撚都有㗎!
作者: pc6983    時間: 2017-6-10 12:05

師妹身材好正,好想摸你
作者: angelking89    時間: 2017-6-10 16:01

應該試埋...deep v但真空出街阿嘛XD 你男人一定好鍾意-3-~~~
玩具MK有鋪頭, 先達好似
作者: cmhiker    時間: 2017-6-10 16:24

:smile_04:  nice shape
作者: ACT    時間: 2017-6-10 19:08

師姐身材好正喎!!
引用:

作者: ACT    時間: 2017-6-10 20:12

可以試下去外地旅行, 搵啲有落地大玻璃, 向海的窗邊做, 又可以露出下, 又安全~~
引用:

作者: 細路仔鈕計    時間: 2017-6-10 21:34

身材好好,應該有C吧
野戰一流啦
我試過翻大陸玩,走上去人地屋頂,系正個屋頂中間,叫SP吹
:smile_o13:
作者: 凍檸茶COT    時間: 2017-6-10 22:50

身材幾好, 對波波應該都唔細
買D 性感d 既bra 引你男友:smile_47:
作者: sonyeu    時間: 2017-6-11 02:37

作者: happy18    時間: 2017-6-11 03:21

好正
作者: tommylam2004    時間: 2017-6-12 08:51

作者: 不動明皇    時間: 2017-6-12 12:14

C 姐...你睇落都好好波啊..

留名KEEP 住追你
作者: 小_BenBen    時間: 2017-6-12 14:08

八字波
作者: kenji_    時間: 2017-6-12 17:50

Offic 幾好
作者: dchanchand    時間: 2017-6-12 18:57

試過係酒店/房, 對住落地玻璃/門做,出面有人經過唔知聽唔聽到
好刺激幾好玩:smile_13:
作者: a_amy    時間: 2017-6-14 10:00

引用:
試下來我們家,幫你們影埋錄像。
作者: 如果我變成回憶    時間: 2017-6-14 10:18

作者: naxx--    時間: 2017-6-15 11:13

身材好
作者: yik007    時間: 2017-8-11 16:51

作者: 東方大敗十三世    時間: 2017-8-11 22:52

作者: 東方大敗十三世    時間: 2017-8-11 22:54

作者: 東京毛兔    時間: 2017-8-11 23:21

又激又安全嘅話,可以考慮主題情趣酒店吖(有課室、地鐵車廂...)
作者: don_giovanni    時間: 2017-8-12 00:30

引用:
帶你去買,同你一齊揀,包你一路揀一路濕
作者: 東方大敗十三世    時間: 2017-8-12 13:31

作者: BL131    時間: 2017-8-12 16:10

引用:
真係好靚
個波形好正
唔知唔帶bra個形會你點咖呢?👅
作者: tomtomchan    時間: 2017-8-12 17:37

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 就發達既財迷    時間: 2017-8-12 22:58

真空後樓梯, 速戰速決:smile_30:
作者: carmanelmo    時間: 2017-8-26 03:35

作者: tomtomchan    時間: 2017-8-26 05:45

師妹身材好正,好想摸你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)