188Channel

標題: 小分享 [打印本頁]

作者: 東方純情的湯圓    時間: 2017-5-20 02:56     標題: 小分享

作者: alyc0111    時間: 2017-5-20 07:18

之後點呀?
作者: pc6983    時間: 2017-5-20 12:12

引用:
原帖由 東方純情的湯圓 於 2017-5-20 02:56 AM 發表
第一次開post.....

本人23,女,身材34C 26 34。從細個開始屋企就管得好嚴,一直都冇識男朋友。直到大一去左美國讀U識到個ABC開始,生活就變得好放蕩。通常都係搵番識既朋友做SP,貪熟又成日見約起黎好方便。上星 ...
師妹被W中出咗?
作者: sam7211    時間: 2017-5-20 12:18

引用:
原帖由 東方純情的湯圓 於 2017-5-20 02:56 AM 發表

本人23,女,身材34C 26 34。從細個開始屋企就管得好嚴,一直都冇識男朋友。直到大一去左美國讀U識到個ABC開始,生活就變得好放蕩。通常都係搵番識既朋友做SP,貪熟又成日見約起黎好方便。上星 ...
大JJ令師姐欲仙欲死,還有其他故事分享嗎?
作者: Klwong137    時間: 2017-5-22 18:42

作者: Lojcetp    時間: 2017-5-23 23:43

美國讀書咁正,咁自由,日日都可以停不了嘅casual sex 囉!美東定美西呀?

作者: Lojcetp    時間: 2017-5-23 23:48

Party gal, 老外好鍾意唔帶rubber 玩Asian gal, 又鍾意玩Bi,自己小心d,要保護自己.

作者: 一招收你皮    時間: 2017-5-24 02:12

我識女仔以前美國讀完書返黎..
佢話唔會再食洋腸..
需則有D真係大條..
但佢地基本唔覺得亞洲女性係人黎.只係好好玩既性玩具..
說話極盡悔辱...
O個陣O係美國就覺得正常又享受
返到黎香港..回望就覺得自己賤過地底泥...
當然未必全部西人係咁..只係佢班同學佢識既人係咁囉...
作者: BL131    時間: 2017-5-25 07:33

引用:

又一淫娃
等你update

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)