188Channel

標題: 上唔到心儀對象,反而上到個中性家姐?! [打印本頁]

作者: garyhorse    時間: 2017-5-8 19:19     標題: 上唔到心儀對象,反而上到個中性家姐?!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 天空次郎    時間: 2017-5-8 19:24

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: yausm1234    時間: 2017-5-8 19:40

作者: garyhorse    時間: 2017-5-8 23:06

由於A傷腳,我繼續搬。佢話請我食飯,但佢煮。大家一直都無乜對話。
我: 点解T會搬走?
A 吐口煙) 鬼咩,我細佬一係唔返,一係帶條女返來呀呀!
我: 依依呀呀?
A 搞嘢!
我: 你都可以架!
A 我五年無拍拖,我咁男人婆,不過我無需要。
食完,我走,一起身,係張個梳化
有:個套 。
A: 更係個仆街仔啦。
我 : 啊! 我走。多謝你餐反!
A 你幫我嘛,比您電話我。
我:你笑多D就有女人味。
佢立即呆咗陣,你個肥仔都識冧下女。
我: 我講事實啫。

作者: garyhorse    時間: 2017-5-9 01:12

A

作者: garyhorse    時間: 2017-5-9 01:22

Sorry 再續

A 喂,你今晚free? 不如出市中心買啤酒。
一回来,我一直唔飲洒,佢連隊2罐。
A 我唔係如開朗,所以唔多講嘢,你唔飲洒?
個时我又單身,所以咪可陪A
佢住元朗D村屋,坐成個鍾大家無乜傾計。
A: 肥仔,你可以走先。
佢呢頭未講完
個頭嘔左D落我身到,佢叫我冲涼洗衫。
出來只著條短褲。
A: 哎你入我房,費事我細佬返來。我唔怕架!
我坐咗陣,成11点。佢叫我可訓梳化,佢細佬唔返。好彩個刻無乜feel.我就出咗廳呆坐,佢自己入房訓,一個鐘後,A:你係到,我唔知点.跟住我入佢房,大家坐係床到。佢面紅, A:我無比男人掂有5年,我無我個妹咁正。

作者: kacopui    時間: 2017-5-9 01:27

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: garyhorse    時間: 2017-5-9 01:40

T:你介唔介意我平?
其實我已覺佢有D醉,我訓落床,佢突然再飲多罐啤酒。T自己除件T恤,真係平。T:我驚做完上瘾,你一陣唔好咁大力,我個时呆呆地。佢除哂訓
上來,我同佢車咗陣,用手摸佢下面,無乜反應。
T: 你锡我頸,我頸好敏感,我無波,所以我以前條仔好少做。锡咗頸一陣,佢已濕哂,轉頭我連套都無,巳騎上來un.一陣,五分鐘我已中出。(待)
作者: Water_man    時間: 2017-5-9 04:17

引用:
原帖由 garyhorse 於 2017-5-9 01:40 AM 發表
T:你介唔介意我平?
其實我已覺佢有D醉,我訓落床,佢突然再飲多罐啤酒。T自己除件T恤,真係平。T:我驚做完上瘾,你一陣唔好咁大力,我個时呆呆地。佢除哂訓
上來,我同佢車咗陣,用手摸佢下面, ...
角色是A才對。
作者: KK_CHAU    時間: 2017-5-9 09:04

點解會突然......埋牙的???
請繼續
作者: garyhorse    時間: 2017-5-9 09:27

引用:
原帖由 KK_CHAU 於 2017-5-9 09:04 AM 發表
點解會突然......埋牙的???
請繼續
佢飲醉及佢dry
作者: 麥昆    時間: 2017-5-9 09:38

作者: garyhorse    時間: 2017-5-9 09:55

引用:
原帖由 麥昆 於 2017-5-9 09:38 AM 發表

突然有女食,師兄有食神:smile_30:
但有D突然,仲有待續
作者: 華DE    時間: 2017-5-9 10:29

作者: 一級技工    時間: 2017-5-9 17:45

有得食⋯⋯冇所謂!師兄快出下文

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)