188Channel

標題: 同一位老師曖昧的故事 #5有更新 [打印本頁]

作者: karlll2    時間: 2017-5-7 01:02     標題: 同一位老師曖昧的故事 #5有更新

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: couplelover    時間: 2017-5-7 01:04

引用:
原帖由 karlll2 於 2017-5-7 01:02 AM 發表
大家好
對上一次同大家分享,我諗都有大半年喇。
原來,我同大家分享同對面屋人妻既故事已經過左3年幾4年
時間真係過得好快,多謝大家支持。
同人妻既故事雖然唔及其他師兄師姐咁多人談論,但瀏覽既次數都可以話 ...
師兄你之前我都有睇過。期待
作者: 無盡幼小的甩毛    時間: 2017-5-7 01:10

有無link?想睇返
作者: Melo6    時間: 2017-5-7 03:06

可以講下宜家同人妻如何呢...? 幸福快樂...??
作者: karlll2    時間: 2017-5-7 11:19

10個男仔,9個半都應該喜歡過自己讀書時教過自己既Miss。
鍾意Miss既不外乎有呢兩種反應,第一,故意同老師作對,希望用一種反叛既性格去吸引佢注意,
另一種當然唔係問就係討好佢,扮乖乖仔,等佢同你Friend d。
而我對老師產生好感時係小學既5,6年級,果陣時12,13歲。
而我就係同老師作對果種,扮晒cool果種,無計,青春期開始,係反叛d。

初時我鍾意果個miss係小學三年級做我班主任,教我中文既,佢身材高挑,短髮,身材唔算特別好,但其實又咁講,果時小學生邊識吖,鍾意老師都係出於好奇同有好感者。
依家諗起,個老師有d似初期既蔡少芬,靚當然無咁靚,有d cool,少少串,又唔會成日笑,可能就係咁吸引左我

唔知各位有無d類似經驗呢?
作者: karlll2    時間: 2017-5-7 11:25

引用:
原帖由 無盡幼小的甩毛 於 2017-5-7 01:10 AM 發表
有無link?想睇返
http://www.188channel.com/viewth ... mp%3Bascdesc%3DDESC
作者: 麥昆    時間: 2017-5-7 11:26

作者: karlll2    時間: 2017-5-7 11:29

引用:
原帖由 麥昆 於 2017-5-7 11:26 AM 發表
那些年總會有師兄既經驗
講黎聽下
作者: 麥昆    時間: 2017-5-7 11:48

作者: macpoon    時間: 2017-5-7 14:26

引用:
原帖由 karlll2 於 2017-5-7 11:19 AM 發表
10個男仔,9個半都應該喜歡過自己讀書時教過自己既Miss。
鍾意Miss既不外乎有呢兩種反應,第一,故意同老師作對,希望用一種反叛既性格去吸引佢注意,
另一種當然唔係問就係討好佢,扮乖乖仔,等佢同你Friend d。
...
初中就引人入勝?耐人尋味
作者: rock499562    時間: 2017-5-7 15:44

師兄同人妻還一起嗎?
作者: 無盡幼小的甩毛    時間: 2017-5-7 20:16

引用:
原帖由 karlll2 於 2017-5-7 11:19 AM 發表
...
有啦
特別我係男校出身
作者: 麥昆    時間: 2017-5-7 20:31

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)