188Channel

標題: 前女友分手後主動找我 少甜 [打印本頁]

作者: 天空次郎    時間: 2017-4-22 16:26     標題: 前女友分手後主動找我 少甜

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: rondal    時間: 2017-4-23 07:47

:smile_o10: 請問師兄,距係咪真係出面大把仔先~?!

同埋你所講既“一段時間”,系幾耐~?

有可能距識咗條新仔,但係條仔滿足唔到距,so~。。。

作者: Water_man    時間: 2017-4-23 08:23

引用:
原帖由 rondal 於 2017-4-23 07:47 AM 發表
:smile_o10: 請問師兄,距係咪真係出面大把仔先~?!

這推斷亦很合理!
作者: lostergundam    時間: 2017-4-23 14:05

比你扑3次,又唔理你,9成啩住你...6棍啦!
作者: 天空次郎    時間: 2017-4-24 11:49

引用:
原帖由 rondal 於 2017-4-23 07:47 AM 發表

大把仔 係好多仔追,有錢既有錢靚仔既靚仔
作者: 天空次郎    時間: 2017-4-24 11:51

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-4-23 02:05 PM 發表
比你扑3次,又唔理你,9成啩住你...6棍啦!
只能歎一聲
作者: kenji_    時間: 2017-4-24 12:23

算啦..佢下次痕就會再搵你... 不過.. 你地都唔會有機會真係響埋一齊架喇..
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-4-25 16:19

痕就會穩你啦
作者: 天空次郎    時間: 2017-4-26 02:39

引用:
原帖由 kenji_ 於 2017-4-24 12:23 PM 發表
算啦..佢下次痕就會再搵你... 不過.. 你地都唔會有機會真係響埋一齊架喇..
應該唔會再搵我架啦!我已經完完全全封鎖曬佢,搵下一個仲好!都係唔好食回頭草
作者: 天空次郎    時間: 2017-4-26 02:43

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-4-25 04:19 PM 發表
痕就會穩你啦
應該冇機會架啦,不過佢真係我到以家最好扑既一個,34D 26 36, 屁股腰間有紋身,後入觀感一流,我最喜歡叫佢封鏡前後入佢,望住做,一路搓34D, 啊⋯⋯一唔覺意又回味
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-4-26 10:03

引用:
原帖由 天空次郎 於 2017-4-26 02:43 AM 發表

應該冇機會架啦,不過佢真係我到以家最好扑既一個,34D 26 36, 屁股腰間有紋身,後入觀感一流,我最喜歡叫佢封鏡前後入佢,望住做,一路搓34D, 啊⋯⋯一唔覺意又回味
對自己要有信心,屌得佢Happy實會返轉頭
作者: pc6983    時間: 2017-4-26 12:44

淨係聽個身材,我都硬咗,師兄好有性福
作者: 天空次郎    時間: 2017-4-27 02:24

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-4-26 12:44 PM 發表
淨係聽個身材,我都硬咗,師兄好有性福
已經沒有了,已哭!往事只能回味
作者: 天空次郎    時間: 2017-4-27 02:25

下次講下以前點樣同個一個未出碟既歌手上床!?之前有出過但冇人睇爛尾
作者: expasser    時間: 2017-4-27 17:04

作者: azpui    時間: 2017-5-2 03:14

引用:
原帖由 天空次郎 於 2017-4-27 02:25 AM 發表
下次講下以前點樣同個一個未出碟既歌手上床!?之前有出過但冇人睇爛尾
等你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)