188Channel

標題: 淫妹日記 - 第一次同黑人上床 (停止連載公告) [打印本頁]

作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-11 17:15     標題: 淫妹日記 - 第一次同黑人上床 (停止連載公告)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 慢嘗君    時間: 2017-4-11 21:47

作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-11 22:01

目錄

淫妹日記 (一) P.1 -  生日會度比 friend 強上
淫妹日記 (二) P.1 -  同公司個師傅搞野黎激佢條女  

淫妹日記 (三) P.3 -  比人咩左
, 想同條仔打真軍諗住屈佢
淫妹日記 (四) P.3 -  比朋友嘅男神呀哥卓
, 但估唔到佢係咁變態
淫妹日記 (五) P.4 -  勝哥帶我去樓上個客度打邊爐
,但飲醉後比佢地兩個輪流上左
淫妹日記 (六) P.4 -  以為係公司熟客
, 點知比人呃蝦條
淫妹日記 (七) P.4 -  天體沙灘

淫妹日記 (八) P.5 -  私影
& 二
淫妹日記 (八) P.6 -  私影三
淫妹日記 (九) P.6 -  同老豆開片
, 跟住就過左隔離屋度瞓
淫妹日記 (十) P.7 -  諗番我既第一次 (Part 1)
淫妹日記 (十) P.8 -  諗番我既第一次 (Part 2)
淫妹日記 (十一)  P.8 -  
friend 為左份工去左比人小
淫妹日記 (十二)  P.8 -  蛻變 –開始淫賤

淫妹日記 (十三)  P.8 - 比別間公司太子爺睇中兼食左我 (Part 1)
淫妹日記 (十三)  P.9 - 比別間公司太子爺睇中兼食左我 (Part 2)
淫妹日記 (十三)  P.9 - 比別間公司太子爺睇中兼食左我 (Part 3)
淫妹日記 (十三)  P.10 - 比別間公司太子爺睇中兼食左我 (Part 4)
淫妹日記 (十三)  P.10 - 比別間公司太子爺睇中兼食左我 (Part 5)
淫妹日記 ()  P.10 - 同 Tony 嘅真情對話
淫妹日記 ()  P.11 - 危機暗現, 陳生計劃想搵人黎輪姦我
淫妹日記 ()  P.11 - Tony 的黑人司機兼保鑣
淫妹日記 (七)  P.11 - 比幾個人捉左上車係咁摷, 跟住唔知將會發生啲咩事
淫妹日記 (十八)  P.12 - 我的救命恩人 Mark
淫妹日記 (十九)  P.13 - 以身報恩
淫妹日記 (二)  P.14 - 第一次同黑人上床

作者: 一招收你皮    時間: 2017-4-12 01:24

個女比人強姦喎...
唔覺佢淫..
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-12 01:42

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-4-12 01:24 AM 發表
個女比人強姦喎...
唔覺佢淫..
多謝師兄,之後如果再寫就會寫佢淫的架勒
作者: 香港純情少女    時間: 2017-4-15 01:50

最後睇到呢句「所以希望你地都比個洋蔥頭我做鼓勵啦」忍唔住笑左,洋蔥頭,哈哈
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-18 08:24

引用:
原帖由 香港純情少女 於 2017-4-15 01:50 AM 發表
最後睇到呢句「所以希望你地都比個洋蔥頭我做鼓勵啦」忍唔住笑左,洋蔥頭,哈哈
笑下咪好囉, 而家頭痛緊個故事, 原來寫女角度唔係咁易, 好似真係比人插咁, 好變態 :smile_29:
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-18 19:57

淫妹日記 (二)  -  同公司個師傅搞野黎激佢條女

今朝番工, 一早就見勝哥揸左架貨 van 泊響公司門口, 我做野間公司係一間好細嘅冷氣舖, 係響的舊樓下面專做街坊生意果的, 我響公司係負責做計數落單同聽電話, 而勝哥就係負責出去按裝冷氣嘅師傅黎嘅。

勝哥每朝見到我都會由頭到腳咁望下我, 唔單止咁, 其實如果佢唔使出去做野, 佢都會成日響公司度裝我, 不過佢就有條女嘅, 而且條女都好緊張佢, 成日都黎冷氣舖度搵佢, 但佢條女就超級憎我。

因為勝哥不嬲都好鍾意撩我傾計, 間唔中又食下我豆腐, 而我每次著親短裙番工勝哥就會好開心, 我知勝哥成日都昅我底底架, 不過佢份人講野好好笑, 成日都氹到我好開心, 所以有時明知蝕底小小咪有得佢囉。

但有次我做緊野果陣, 勝哥就踎響我枱前地下執架生, 我見佢好似無咩聲咁, 所以我就裝下佢, 點知原來佢係咁裝緊我個坐響度嘅短裙入面, 我無出聲, 跟住就有佢繼續響度裝。

唔知係咪知道有人裝緊自己裙底, 所以覺得下面好似有蟻咬咁好痕, 我係咁郁住對腳, 跟住諗下其實勝哥份人對我都算唔錯, 所以我見佢裝得咁辛苦, 跟住就將對腳擘開的黎比佢可以睇清楚的。

我今日係著住條好薄嘅白色絲質底褲, 我知條底褲係好透嘅, 我自己響屋企照鏡都睇到底褲面會有一堆黑色毛影, 所以我知勝哥一定會睇到熱血肺騰, 但好衰唔衰呢個時候佢條女黎到見到, 跟住佢就怒喝左勝哥。

喂, 你響度裝咩野呀? 勝哥嚇到成個跳起, 跟住就話只係響地下度執緊架生, 但條女已經咩都見到哂,所以勝哥講咩都無用,條女鬧完勝哥之後, 跟住矛頭就指向我, 條女鬧我, 妳個臭西, 特登擘開對腳比人裝, 妳好想比人吊呀?

佢條女愈鬧就愈惡, 直情想過黎打我咁滯, 勝哥係咁拉住佢出番去, 跟住佢地就響門口度鬧左好耐交, 最後勝哥同條女就一齊走左。

之後佢條女就成日都黎舖頭度單打我, 話我係雞, 又係咁問勝哥有無同我上過床, 勝哥話無, 但條女就話一定有, 兩個人成日響舖頭度嗌交, 等老細都忍唔住出聲叫勝哥唔好再比佢條女黎舖頭呢度發癲阻住哂做野。

其實我都好憎佢條女, 所以之後我成日都特登著短裙番工, 而且周時都仲著的露哂波罅嘅背心添, 吹咩, 慘得過講後生我又後生過佢, 講靚我又靚過佢, 等佢黎到見到眼火爆都好呀。

之後佢條女黎到見到我咁就真係激死佢, 條女直情叫勝哥辭職唔好做, 但勝哥就緊係唔肯啦, 但條女就恐嚇我, 叫我出入小心的, 又話會搵人強姦我, 我聽到好驚, 咁勝哥就鬧番佢條女, 而老細就話佢再係咁就會報警。

我知道勝哥同老細都會撐我, 所以我就有的懶得戚, 但要勝哥真係企響我呢邊, 我估點都要比的甜頭佢, 所以我而家經常都會借的咦嗲下勝哥, 有時又會用對波黎撞下佢隻手臂, 而勝哥又真係好 buy 我呢套咁。

勝哥似乎知我心意, 所以有次我又用對波撞佢嘅時候, 勝哥直情將我推入公司後欄度就出手摷我野, 好衰, 佢博哂命係咁揸我對波, 跟住仲伸手入我裙內嘅底褲入面摷我鮑魚, 勝哥好激情, 我比佢揸到對波有的痛。

但始終係公司, 我驚會比人發現, 我唔敢太大聲話勝哥, 我叫勝哥唔好咁啦, 一陣有人入黎見到咁就會死架, 但勝哥已經失去理智, 隻手指直情篤入我下面個窿度搞, 我比佢篤到個身震哂, 的淫水流到佢成手都係。

但突然出面有聲, 勝哥亦即時收手放開左我, 我地透住大氣咁扮無野, 跟住就前後腳咁行番出去繼續做野。

跟住之後, 勝哥已經明目將膽得閒就推我入後欄度摷野, 幾次勝哥差的忍唔住就想扑我嘅時候,都有的事令到我地要立即走鬼停止。

但終於有一日, 老細好早就走左, 就響差唔多收工嘅時候, 勝哥突然將度鐵閘拉低, 我問勝哥佢做咩拉閘呀? 勝哥拉完閘就好緊張咁走黎我度, 呀烯, 我地扑野囉。

下, 勝哥原來拉閘係想要同我扑野, 我好緊張, 勝哥, 唔得架, 呢度係公司黎架, 一陣老細番黎開門比佢睇到咁我地就死架, 但勝哥已經唔理咁多, 佢又用力推我入去後欄度。

勝哥好心急咁將我按低左個身, 跟住再將我條短裙揪起就扯我條底褲落黎, 其實我一早就諗到會有呢一日, 但就估唔到會係咁快就到, 勝哥已經除緊自己條褲, 我見佢條野已經好硬, 我再諗番起佢條女, 好呀, 與其個八婆都當我同勝哥係有野, 咁我而家就即管同勝哥有野比佢睇。

後面嘅勝哥已經將佢條野掃緊我條罅, 我再翹高的個屎忽比佢易掃的, 跟住勝哥又將我攬實揸我對波, 勝哥好心急呀, 後便條野係咁又掃又撞咁, 我再擘大對腳多的, 等勝哥條野可以掃得盡興的。

唉, 啊, 勝哥要入我嘞, 勝哥一路逐下逐下咁插住入黎, 我比勝哥插到舒服到死,好漲滿,我叭住響的冷氣機盒度比佢係咁推我車, 後面比勝哥撞到係咁啪啪聲, 勝哥插得我好深同好快, 但我同佢都驚真係會有人番黎, 所以比佢瘋狂地插左一輪之後, 勝哥就射哂的野響我個窿入面, 跟住我地好快用紙巾抺番乾淨之後就行番出去。

跟住之後, 當佢條女再黎嘅時候, 我而家已經唔再怕佢, 我會駁佢咀, 但就無講我已經比左勝哥扑左, 但反而勝哥就好驚我會爆響口, 所以佢一見條女黎就會即刻拉佢走。

好野, 見佢條女黎一次就嬲一次, 我就真係好開心, 而且跟住我間唔中收工都會坐勝哥架車去爆房扑野, 但其實我本身都唔係想比勝哥溝嘅, 我咁做其實都只係想激下佢條女之嗎。

作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-18 20:00

點解篇文有咁多人睇, 但就無咩人肯留言嘅? 其實我都想知我嘅故仔有咩地方需要改進架。
作者: machikaka    時間: 2017-4-18 21:28

Short Story係好...之但係...可能...我中文吾好,好似有少少有頭冇尾的感觉
作者: odinwong999    時間: 2017-4-19 01:44

睇完暫時覺得女主角係好勝多過淫,希望之後會淫啲。
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-19 07:22

引用:
原帖由 machikaka 於 2017-4-18 09:28 PM 發表
Short Story係好...之但係...可能...我中文吾好,好似有少少有頭冇尾的感觉
Sorry, 因為要做到每個故事獨立,如果唔係我驚會寫唔切鎖帖,所以我都知個尾有的 hea, 不過我會盡量寫番好的架嘞。
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-19 07:29

引用:
原帖由 odinwong999 於 2017-4-19 01:44 AM 發表
睇完暫時覺得女主角係好勝多過淫,希望之後會淫啲。
多謝意見,因為無其他師兄咁好文采,所以我已經盡量試寫淫的,不過始終第一次用女仔角度去寫故仔,所以真係覺得比較難寫,所以可能下篇用番男仔角度寫會好的。
作者: 一手濃    時間: 2017-4-19 08:03

Add oil
獨立故仔,幾得意
作者: tom.care    時間: 2017-4-19 11:12

作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-19 21:46

引用:
原帖由 一手濃 於 2017-4-19 08:03 AM 發表
Add oil
獨立故仔,幾得意
多謝哂
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-19 21:47

引用:
原帖由 tom.care 於 2017-4-19 11:12 AM 發表
mark
英文唔好,即係點解?
作者: 慢嘗君    時間: 2017-4-19 23:25

作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-20 07:54

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-19 11:25 PM 發表
很精彩,希望可以繼續寫落去

其實每個單元可以分上下兩部,例如第一個單位上半部集中寫朋友意圖強姦,女主角極力阻止,下半部先寫失身過程

第二個單元上半部玩曖昧,又係慾拒還迎,下半部先寫慾火焚身...

咁樣可以增加追看性,亦較易避免虎頭蛇
多謝師兄指點,但我寫野好慢,同唔知諗唔諗到師兄你講咁樣寫,不過我都會試下嘅。
作者: eddylun99    時間: 2017-4-20 19:46

既然你寫得佢淫,咁要諗吓3p野露等情節
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-21 09:02

引用:
原帖由 eddylun99 於 2017-4-20 07:46 PM 發表
既然你寫得佢淫,咁要諗吓3p野露等情節
都有諗過,但唔知寫得好唔好睇
作者: Angelgsluthk    時間: 2017-4-22 00:57

好正,我都濕哂
作者: 一招收你皮    時間: 2017-4-22 01:58

似好勝想激人地條女多過淫喎...
你話佢見到勝哥佢露過肌肉..有D性幻想..再講佢暗示勝哥去大戰(如話大佢:夠膽入後欄..入到去我比你乜都得..之類)
咁會覺得淫D...
作者: samuel81238123    時間: 2017-4-22 14:00

作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-23 00:28

引用:
原帖由 Angelgsluthk 於 2017-4-22 12:57 AM 發表
好正,我都濕哂
多謝, 抱歉令你濕哂 :smile_27:
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-23 00:33

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-4-22 01:58 AM 發表
似好勝想激人地條女多過淫喎...
你話佢見到勝哥佢露過肌肉..有D性幻想..再講佢暗示勝哥去大戰(如話大佢:夠膽入後欄..入到去我比你乜都得..之類)
咁會覺得淫D...
我都覺得似好勝多的, 因為我仲未懂得寫女主角點樣去咁淫, 始終功力未夠, 但我又好鐘意的女仔小小淫多多趣, 但我會盡量寫得淫的嘅
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-23 00:35

引用:
原帖由 samuel81238123 於 2017-4-22 02:00 PM 發表
吾錯吾錯剛開始看看了二個故事!
好謝, 好開心你嘅讚賞, 我會繼續努力架
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
作者: Macros2017    時間: 2017-4-23 04:36

作者: eddylun99    時間: 2017-4-23 11:52

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-4-21 09:02 發表

都有諗過,但唔知寫得好唔好睇
應該有d伏線愛上依d野
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-23 19:49

引用:
原帖由 Macros2017 於 2017-4-23 04:36 AM 發表
吾錯...繼續寫得淫D的情節
寫緊,已經嘗試再淫的
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-23 19:51

引用:
原帖由 eddylun99 於 2017-4-23 11:52 AM 發表
應該有d伏線愛上依d野
唔知點樣寫伏線,等我寫多的先試下
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-24 11:31

淫妹日記 (三)  -  比人咩左, 想同條仔打真軍諗住屈佢

星期六晚, 我同班第一次見面嘅 Line friend 一齊夜晚出左去唱 K, 跟住我地夜晚成班人又再揸車去左赤柱個沙灘度繼續玩, 呢晚我地飲左好多酒, 咁我見有的眼瞓, 就一個人走去其中一架貨 van 後排度恰番一陣先。

無幾耐之後, 有個男仔跟住就開住車門上左黎, 佢一坐低就係咁攬住我黎錫, 但當時我好攰, 我比佢又攬又摷又錫嘅時候, 架車入面又黑媽媽, 我又唔知佢到底係邊個, 咁個男仔搞左我一輪之後, 跟住佢就壓住我起張櫈度扯起我條短裙就除我底褲。

有無搞錯, 佢直情係想強我, 我唔肯, 但條仔好大力, 我又唔夠佢力, 我條底褲已經比佢除左, 跟住之後, 條仔就已經插住條野入黎, 我痛到死, 係咁推佢, 打佢, 但無用, 比佢搞左一輪, 佢終於都射哂的精入黎響我個窿度。

條仔搞完我之後好快就落車走左, 我好嬲起身著番條底褲就衝落車, 但就已經唔見左條仔嘅足跡, 我再行番去班人度, 但就真係認唔到係邊個搞左我, 死啦, 無端端響車度比人搞左都唔知係邊個黎, 而且我仲好似係危險期添, 呢次就真係麻煩嘞。

第二日, 我其中一條仔華仔打電話叫我出去玩, 去到旺角之後見到佢我問佢想去邊度, 佢話因為係糧尾, 所以想去的唔使點使錢嘅地方度玩。

我鬧佢早知係咁我就搵過第二個去街啦, 華仔話, 嗱, 係咪咁樣講野先, 仲話係我老婆仔黎添? 不如咁吖, 買兩個飯盒去我屋企度邊食邊睇電視嘞。

我話唔想去, 但華仔搭住我膊頭話, “唔好咁啦, 今日真係莫財呀, 嗱, 我應承妳, 一到出糧果日我就同妳出去唱 K 落吧咁好未呀?” “我話你係至好講呀。”

華仔同我買左兩個飯盒之後, 跟住就上左佢響旺角果幢舊樓上面嘅劏房屋企度, 我地兩個坐埋起張枱仔度對住部電視咁食住飯, 但電視好悶, 我同華仔講問佢, “有無的咩碟開黎睇呀?” 華仔話有, “就整隻新野開黎 QC 吓先。”

影碟一開, 我就話佢, “妖, 又係開咸碟, 你仲有無第二的碟呀?” 華仔話, “唔好咁揀擇啦, 咸碟都有劇情架嗎, 妳睇埋落去先啦。”

個電視係咁播住咸碟, 我就響度食住飯, 華仔就坐響床邊正擘大個口咁睇住套咸片呆哂咁, 我無理佢, 諗住食埋飯都係自己走人去搵第二的人出去行街。

食食下飯, 我突然感到後面條裙好似比人掀起咁, 我望下後面, 原來死人華人仔真係掀起我條裙黎裝我底褲, 我鬧佢咪搞啦, 但華仔已經企左起身響我後面就伸手揸落我對波度。

我鬧佢人地仲食緊飯架, 咪搞人啦, 但華仔已經開始解我衫鈕同扯我起身, 我比佢夾硬扯去埋床度, 跟住華仔壓住我話要同我做, 個死窮鬼正衰人, 無錢出街就氹人上黎比佢吊。

佢三扒兩撥就已經將我除清哂的衫裙, 我見佢條野都已經硬到發發咁聲, 佢已經等唔切響我身上係咁含吹奶啜索咁, 我好快亦比佢摷到慶哂, 華仔亦開始要摷左個袋出黎想帶住。

我突然靈機一觸咁心諗, 係喎, 橫掂尋晚比人中出左, 而家仲驚緊會唔會大肚, 不如就襯而家比華仔再中出一次, 咁萬一如果真係有左, 咁我咪就可以上哂佢身, 都仲好過個肚係唔知比邊個經手都好呀。

我伸手扯住華仔個袋, “喂, 唔使帶呀, 就咁入啦。” 華仔聽到咁, “咁 so, 咩今日咁好興緻唔使人帶袋呀? 但平時打死妳無袋就唔制過喎。”

“你咪理啦, 唔帶會舒服的丫嗎。” 但古惑仔就即係古惑仔, 華仔好似識穿我嘅鬼計咁, “咦咪住, 嗱喂, 老老豆豆, 妳係唔係有左跟住就想屈我去做老襯先?” “黐線架, 安全期呀。” “安全期? 上兩個禮拜妳先仲話鴨緊片, 安全期? 妳當我唔識計數呀?”

“叫你咪帶就咪帶啦, 咁多野講, 做唔做呀? 唔做我就起身走人架嘞!” “妳都精神病嘅, 鳩硬幾時都係無親戚, 不過要我做老襯就啋妳都傻。”  “妖, 要帶我使鬼同你做呀。”  “嗱, 仲唔係鬼拍後尾枕, 妳擺明就當我係老襯, 唔係嘞, 都係罩番件雨褸先。”

我死都唔比華仔帶袋, 但華仔就死都要笠番個袋先肯做, “黎啦衰人, 岡本 2.0 黎架, 薄到好似無帶咁, 包保妳會有貼身享受架。”

華仔帶住袋跟住就要插入我度, 「啊呀, 唔好啦, 除左佢先再插啦。”  “Wooo, 嗱, 咪就幾好, 我地呢的咁聽政府同注重健康嘅人, 做愛就緊係要大家苙架嗎。”

華仔已經 one two 緊我, 仲諗住以為可以屈佢做老襯, 點知條友醒過鬼, 真係罩住先肯黎插我, 我比佢插緊果陣想用指甲黎整穿佢個袋, 但咁反而比佢將我對手按實響床度。

我比佢係咁搖呀搖, 下面撞到我發住啪啪咁聲, 華仔實係睇得四仔多, 我比佢響床度係咁舞黎舞去, 的咩九淺一深, 老樹盤根, 魯漢推車, 龍舟掛鼓都比佢咩都做齊, 跟住比佢搞左好耐, 最後佢一個冷震之後, 的精就響個袋度射哂出黎。

計劃唔能夠得逞, 我仲擔心緊希望唔會有事嘅時候, 半個月後, 我終於都放下心頭大石, 因為我姨媽終於都準時黎左嘞。

作者: machikaka    時間: 2017-4-27 14:02

两個偉仔係米同一個人?
作者: 沙漠神童    時間: 2017-4-27 19:30

引用:
原帖由 machikaka 於 2017-4-27 02:02 PM 發表
两個偉仔係米同一個人?
係喎,疏忽左添,呢個又係叫呀偉,其實應該用其他名至啱,sorry
作者: ivan_hftsang    時間: 2017-4-27 22:47

作者: poorhuman    時間: 2017-5-1 00:20

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: 香港純情少女    時間: 2017-5-7 02:16

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-4-18 08:24 AM 發表

笑下咪好囉, 而家頭痛緊個故事, 原來寫女角度唔係咁易, 好似真係比人插咁, 好變態 :smile_29:
寫故事應該幾難,要滿足到男同女讀者。
加油呀。唔一定用女仔角度出發多,可以照用男仔角度去寫過程同感覺。
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-8 10:24

引用:
原帖由 ivan_hftsang 於 2017-4-27 10:47 PM 發表
very good !!
support !!
多謝你
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-8 10:25

引用:
原帖由 poorhuman 於 2017-5-1 12:20 AM 發表
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔好笑好, 我努力寫緊勒
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-8 10:26

引用:
原帖由 香港純情少女 於 2017-5-7 02:16 AM 發表
寫故事應該幾難,要滿足到男同女讀者。
加油呀。唔一定用女仔角度出發多,可以照用男仔角度去寫過程同感覺。
我仲試緊用女角度寫, 不過寫得好慢, 真係唔好意思各位
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-8 11:31

淫妹日記 (四)  -  比朋友嘅男神呀哥卓, 但估唔到佢係咁變態

同依玲一齊行緊街, 突然有人打電話比佢, 我聽到佢好似同佢呀哥傾緊電話, 講完之後, 依玲話佢要去比的野呀哥, 跟住我地就一齊行去搵佢。

依玲其實真係唔靚, 所以我估佢呀哥都係咁上下, 點知行到去見到佢呀哥嘅時候, 佢呀哥原來係一個超級勁靚仔, 我見到佢後個心跳得好快, 佢呀哥講野把聲又溫柔, 對眼簡直係電死人唔使本咁。

我已經頭又重氣又 chok, 但依玲就話比我知佢呀哥叫呀祖, 佢係咪好靚仔呢? 我好羞澀, 唔敢望佢, 又好不知所措, 但呀祖係咁望住我, 係呢玲玲, 妳朋友叫咩名呀? 佢叫家烯呀, 點呀? 係咪好靚女呀?

我嚇到好驚, 做咩玲玲咁講野架? 嚇死人, 我醜到話嗌要走先, 但呀祖就同我地講, 妳地食左飯未呀? 如果未就不如三個一齊去食飯啦, 我好緊張, 但又真係好想去, 依玲同呀祖講, 好呀, 不過你要請我地食過喎, 無問題啦。

我地三個一齊行去餐廳度鋸扒, 呀祖坐正我對面, 我就羞到唔敢出聲, 原來對個人有 feel 真係會硬哂軚架, 我剩係自己鋸住扒, 但呀祖係咁摟我傾計, 我開始無咁緊張, 同佢亦有的野講下。

家烯, 見妳個樣咁細個, 其實妳有無十八歲架? 我話比佢知我已經二十一歲, 呀祖聽到好驚訝, 嘩, 仲以為妳未夠秤添, 不過妳咁靚女, 我估妳實係有好多男朋友定勒。

我呃佢話, 我其實未拍過拖架, 而且我好怕的男仔咸咸濕濕咁, 所以我真係好怕比的男仔追架, 呀祖話, 都唔係所有男仔係咁嘅, 唔使驚架。

鋸完扒後, 我地一齊落去尖東度影相, 依玲成晚擺我上枱猛要我同呀祖一齊合照, 又成晚係咁叫呀祖搭我膞頭同攬我條腰咁影相, 我知佢個心諗咩, 佢緊係想我同佢呀哥撻著定啦。

影完相後, 依玲叫呀祖送我番屋企, 我又再次好驚, 但呀祖就一口話好, 所以我就維有就比佢送番去屋企啦。

之後, 呀祖就成日都 send 短訊比我, 又話覺得同我好夾, 總知係咁同我講的甜言密語, 搞到我個心已經失守比佢。

我開始鐘意左佢, 有日, 呀祖話佢想同我去長洲宿營, 佢話識人響入便租屋會平的, 同佢又會帶埋相機去同我影相。

我好緊張, 呀祖居然約我同佢去宿營, 唔知佢係咪想夜晚同我扑野, 我好緊張, 諗到下面濕哂添, 點呢? 但其實我又有的想, 既然係咁, 我就應承呀祖同佢去長洲宿營。

到左星期六, 我同呀祖響中環碼頭搭船入長洲, 呀祖今日好陽光活力, 個身著住件 T 恤, 下身就著住條三個骨褲同踩住對沙灘拖鞋, 面上就帶左副 Ray-ban 太陽眼鏡, 簡直係超型仔呀。

而我今日就著住件白色吊帶背心仔出黎, V 字心口又露住條罅仔, 而下面就著住一條短牛仔裙, 而我仲特登著住條 T back 底褲響入面。

我地坐船入到長汌之後, 呀祖同我就去攞渡假屋先, 攞完屋我地就放低的野後, 跟住呀祖就同我出行下長洲同去食埋晚飯。

呀祖好似已經當左我係佢條女咁, 咁我同樣又係當左佢係我條仔一樣, 我地已經拖住手行, 又有攬腰, 仲有身體上揩擦, 我地好開心, 而且又會去的陰暗處打下小車輪同比佢摷小小野。

食完飯後, 飽暖思淫慾, 呀祖話不如我地番渡假屋囉, 我知佢想扑野, 咁我都預左今晚會比佢扑, 所以我地就行番去渡假屋勒。

番到屋入面, 呀祖話叫我沖涼先, 佢要搞下相機的相, 咁我聽到咁, 就先自己去沖涼, 都啱嘅, 玩左成日, 成身都臭哂啦, 咁我就開始除衫沖涼, 但點知沖沖下果陣, 呀祖居然開門入黎, 原來呀祖已經除哂的衫, 佢就響我後面攬住我。

對波比佢兜住咁揸, 佢條野又頂住我個屎忽, 跟住又比佢摷我下面, 我由佢搞, 我情緖亦好高漲, 我地已經面對面咁攬住打緊車輪, 花灑淋住我地, 我幻想同呀祖正企響雨下接吻住, 好浪漫。

呀祖用力將我按低, 我唔知佢想做咩, 跟住呀祖叫我幫佢含吓下面, 佢扯住我的頭髮, 跟住都唔理我就夾硬質我個頭埋去佢條野度, 佢條野頂住我個咀, 佢好用力頂開左我個口, 跟住就將條野塞左入我個口度。

咁架, 夾硬黎嘅, 呀祖扯住我的頭髮係咁前後郁住, 我有的唔鐘意, 但就被迫要同佢含 L, 搞左一輪, 呀祖扶番我起身, 跟住再推我出番浴室出便上床, 佢一上黎就責住我係咁錫我, 佢對手係咁摷云我全身, 跟住之後就將開始扑我。

我比佢係咁搖動住, 佢動作好瘋狂, 下面撞到我的啪啪聲好響, 扑緊果陣又用隻手指搞我 C 眼, 呀祖掹左支棍出去, 跟住將我扲轉個身, 然後佢又伸手去個旅行袋度攞左支 KY 出黎, 呀祖佢想點? 呀祖將的 KY 搽落我個 C 眼度, 我知佢想搞我 C 眼。

唔得, 果度我死都唔比人搞, 但呀祖佢用隻手指係咁筒住入黎搽 KY, 我死都唔肯, 我要起身, 但呀祖好大力咁制服我, 呀祖佢開始 D 我屎忽, 呀, 唔可以, 超勁痛, 但已無奈, 佢真係 one two 緊我 C 眼, 我痛到仆街, 呢鑊就真係始料不及。

呀祖佢真係有用唔完嘅精力, 我比佢搞左好耐, 由10 點幾番到渡假屋一路搞到半夜起碼 3 點幾我先至甩難, 後眼痛到死, 又比佢中出左, 對波又比佢揸到紅哂好痛, 我開始唔鐘意呢個人, 我心諗下次我都唔會再搵佢了。
作者: sze_james    時間: 2017-5-8 16:28

樓主短文多數睇完就算,因為短文在我眼中無吸引力,長篇要試最好寫返一半先好出,唔係會後邊急住寫,埋尾好肉酸
作者: 週身骨痛    時間: 2017-5-9 08:08

作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-10 00:50

引用:
原帖由 週身骨痛 於 2017-5-9 08:08 AM 發表
樓主加油~好睇
多謝哂
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-10 01:12

引用:
原帖由 sze_james 於 2017-5-8 04:28 PM 發表
樓主短文多數睇完就算,因為短文在我眼中無吸引力,長篇要試最好寫返一半先好出,唔係會後邊急住寫,埋尾好肉酸
我諗我唔夠功力去寫長篇故事,而且又驚版規話連載性故事唔知隔幾耐唔更新就會鎖文,啱啱呢的一篇野我都係諗左好耐先寫得出,而且個尾又埋得求其,其實我都想學其他的師兄可以寫得咁長,同埋尾又埋得咁好,無辦法,資質所限,維有盡力嘗試寫多的睇吓有無進步
作者: kapat    時間: 2017-5-12 10:22

唔錯唔錯 個女主角都幾正~
作者: 米高達    時間: 2017-5-16 09:40

沙漠仔兄先生,小弟有事請求,小弟喺本版寫緊一個非常精彩的故事,很感人的,見到師兄件「淫妹」好淫,好啱用,但又唔知叫乜名 :smile_35:  同埋想借用佢 crossover 入小弟故事,出一場,用完即還,露個面,飲杯冷飲唧,唔使出KY,請賜名,同批準,可以嗎:smile_35: :smile_35:
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-16 11:45

引用:
原帖由 米高達 於 2017-5-16 09:40 AM 發表
沙漠仔兄先生,小弟有事請求,小弟喺本版寫緊一個非常精彩的故事,很感人的,見到師兄件「淫妹」好淫,好啱用,但又唔知叫乜名 :smile_35:  同埋想借用佢 crossover 入小弟故事,出一場,用完即還,露個面,飲杯冷飲唧,唔使出KY,請賜名,同批準,可以嗎:smile_35: :smile_35:
多謝米高達兄比面, 其實你係唔係話想借我呢篇故事個女主角名去寫故事? 個女主角名叫做家烯, 既然師兄想既話, 我係十分之榮幸, 而且我都仲未諗到下一段個故事要點寫, 咁不如就比師兄用住個名去先啦 :smile_42:
作者: 米高達    時間: 2017-5-16 19:23

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-5-16 11:45 AM 發表

多謝米高達兄比面, 其實你係唔係話想借我呢篇故事個女主角名去寫故事? 個女主角名叫做家烯, 既然師兄想既話, 我係十分之榮幸, 而且我都仲未諗到下一段個故事要點寫, 咁不如就比師兄用住個名去先啦 :smile_42:
係呀,多謝師兄賜名借女,不過我都未寫㗎,有時候啲嘢,想慢則快,應快則慢,大家心照啦,既然借用你條女,記得入小弟場留意我無虾你囡囡,順手㩒埋「洋蔥頭」啦,當做畀面返家烯為支持囉你下一段,小弟倒有個題意可以一諗配合我篇,就係幫「青頭仔」破處吖,現時好有需求家烯呢類女英雄打救毒撚J男㗎,我借家烯過場,都係想。。:smile_o05:
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-17 15:08

淫妹日記 (五)  -  勝哥帶我去樓上個客度打邊爐, 但飲醉後比佢地兩個輪流上左

(今次呢篇係有人仗義幫我寫, 但就叫我唔好開佢個名)

由樓上個客龍哥角度去敘述

今日屋企要換冷氣, 樓下冷氣舖個相熟師傅兼多年炮友呀勝正拆緊我部舊機, 見呀勝大大隻隻, 但今日佢就好似未曾食飯咁有啲手軟腳軟, 呀勝嗌住我, 「喂龍哥, 過黎幫幫我手, 我唔夠力抬部機出黎!」

我幫呀勝響窗口抬左部散熱入黎之後, 「呀勝, 抬部匹半機都無力, 呢排滾少啲啦!」 呀勝苦笑住講, 「得架嘞龍哥, 呢排賭波賭到唔夠瞓之嗎!」

呀勝繼續裝緊部冷氣, 我突然問住佢, 「喂, 話時話, 你樓下舖頭果件妹妹仔幾得咁喎, 果樣有啲似日本果個叫咩…有….有村架纯咁嘅樣, 人就細粒啲, 不過見佢成日又背心又露坑又短裙咁, 蝦, 你話條女其實有無出黎做嘅呢?」

見呀勝塊面正古惑地笑住, 「條女….我啅過佢啦!」 Wooo….., 我聽到後突然之間有啲醒神同好奇, 我再問住呀勝, 「你啅過? 喂, 咁佢係受溝定抑或比錢佢架? 如果係比錢我都肯制喎, 喂, 點啫? 咪吊我癮啦, 喂……」

呀勝有啲沾沾自喜咁同我講, 「我唔使錢架, 不過你咪睇條女外表斯斯文文, 其實內裡佢不知幾咁 open, 同佢搞親野嘅時候都嗌到 V 哇鬼叫咁, 要佢含就含, 要佢擔就擔, 又好功架, 又夠肉地, 而且……」

我 stop 住呀勝, 「夠嘞夠嘞, 我剩係想問我有無機會擒佢啫? 嗱呀勝, 你話如果比錢條女, 咁你估佢會唔會肯制嗱?」 呀勝搖搖頭話唔知。

「龍哥, 我同佢係近水流台就話有機會啫, 但我就真係唔知佢肯唔肯制同第二個做喎, (諗左一陣) 一係咁啦, 今晚收工我試吓叫佢上黎你呢度打邊爐, 如果佢肯上黎嘅話, 咁你到時咪就同佢溝通吓囉!」

「好, 一於咁話, 就等你好消息, 如果佢肯上黎嘅話, 我先至去買野番黎打邊爐!」 好快, 呀勝搞掂完部冷氣之後就落番下面舖頭, 幾個字後, 呀勝再打番電話比我, 「喂龍哥, 佢話肯上黎喎, 咁你就去買定野先啦!」

聽到咁樣, 我就嗱嗱聲落街買定野準備今晚打邊爐, 好快, 一袋二袋又丸又肉就已經買哂番黎, 而且我仲買左幾支日本大吟釀純米酒番黎, 我就係貪佢酒精度數夠高, 分分鐘今晚條女一個唔覺意飲大左, 咁到時就或者有著落都未定。

久等嘅時刻終於都到, 門鐘響起, 我一開門就見呀勝同埋條女已經企左響門口度, 「嗱家烯, 呢個係龍哥, 今日上晝我就係上黎呢度幫佢裝冷氣架嘞!」 「龍哥!」 我望住條女, 果然真係好靚女喎, 「喂, 快啲入黎埋位先, 啲野可以食得架嘞!」

我地三個已經開始打住邊爐, 我斟住啲日本酒比呀勝同呢件家烯, 件家烯問我呢支係咩, 我答住佢,「呢支好野黎架, 日本大吟釀純米酒, 入口夠哂醇, 最啱妳地啲妹妹仔飲架嘞!」

我無講大話, 呢啲酒就係貪佢夠易入口, 所以啲妹妹仔唔覺唔覺飲多兩杯之後就好易貓架嘞, 我地邊食邊飲住日本酒, 果然, 件家烯真係飲左幾杯酒落肚, 跟住佢仲話估唔到呢隻酒又真係好似幾好飲咁喎, 咪係囉, 好飲咪就飲多幾杯啦。

食到一半左右, 呵呵呵, 我見條女好似已經有啲 wing wing 地咁, 見佢塊面紅哂, 夾野又夾到亂哂籠, 對眼望野又好似無哂焦點咁, 我望吓呀勝, 跟住就同佢打左個眼色, 然後就一齊起身行去咬耳仔。

「喂呀勝, 條女好似到定囉, 咁點呀? 我想而家就捉佢入房度砌佢喎, 但之後又要點同佢解釋呀?」

呀勝望住條女嘅方向講, 「唉, 得啦龍哥, 到時佢問起上黎咪就入番我數囉, 不過你記住要戴番個袋呀, 唔好到時連呢啲手尾都入埋我數至好呀!」

「咁當然啦勝哥, 你咁對我咁好, 我又點會比手尾你跟呢!」
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-17 15:08

好野, 開飯, 我同呀勝行埋條女度, 見條女已經半伏低個頭定哂格咁, 跟住我同呀勝就一齊抬左佢入房度, 已經將條女平放住響張床上, 呀勝同我講, 「嗱, 我就出番去繼續食野先, 咁你就同佢響度 happy 嘞!」 講完, 呀勝就行番左出去。

望住條女已經貓哂咁瞓響我舖床上, Wooo….., 背心, 短裙, 塊面又紅粉菲菲咁, 真係唔好講野, 除衫準備做四仔男主角先, 我好快除清哂自己, 跟住我就跳左上床騎住響條女上面, 「好正, 唔好諗嘞, 開工先!」

我開始揪高佢件背心, 跟住再拉埋佢條短裙落黎, 再除埋佢啲胸圍同條公仔底褲之後, 妖, 真係後悔唔早啲搞呢個邊爐局, 條女真係正到揼一聲, 我已經忍唔住就先搓佢幾野魚旦然後就責住佢黎係咁錫。

我奶到佢成面口水, 兩隻奶又比我搓圓(手禁)扁咁揸過唔停, 兩粒的又比我博哂命咁啜到佢凸起哂, 真係好好肉地, 啲皮膚又夠滑, 對波又彈手, 我用對脾牙開佢兩隻腳, 跟住再伸手摸佢下面個 gap 位, 噢, 毛茸茸又有少少濕立立, 我係咁捽住佢條罅仔, 捽呀捽, 捽到濕哂我就可以開始入佢架嘞。

已經摷左好耐野, 都係時候要餵飽條細佬, 我攞個套罩左之後, 跟住我就提起條女兩隻腳黎準備打洞, 已經頂住兩塊濕哂嘅唇鮑, 我將碌野開始向前挺進, 正呀, 已經隊哂入個癃入面嘞, 西毛同鳩毛正撈埋一堆, 而我部打摏機亦要開始發動嘞。

好正, 望住條女個靚樣黎打洞, 果然真係人生一大快事, 我搖到條女對波係咁跳盪住, 再諗起呀勝咁夠義氣肯 ‘些牙’ 條女黎比我, 果然呢啲朋友就真係唔話得。

我繼續攬住條女黎邊咀邊摷咁 one two 住佢, 果然同靚女扑野真係會令人好快趣到定, 下面好似想射咁, 我即時開行個 turbo 黎作最後衝刺, 已射了, 我繼續狂咀住條女, 就等我射到一點一滴都無哂之後我先至掹番支野出黎。

呼, 終於都搞掂哂, 我除左個袋抺乾淨條啫之後, 跟住我就開門問呀勝, 「喂, 搞掂嘞, 你跟唔跟住上呀?」 呀勝食住牛肉咁同我講, 「橫掂都係, 咁等我都執番佢一劑先啦!」

又輪到我同呀勝互換位置, 呀勝入房刪左門之後, 而我就繼續食埋枱面啲野去, 今晚好彩全靠得呀勝, 我先至有機會食到佢舖頭條女,  我高舉住杯酒同自己講, 「呀勝好野, 飲杯!」

作者: iijklo67    時間: 2017-5-17 15:53

作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-17 23:49

引用:
原帖由 iijklo67 於 2017-5-17 03:53 PM 發表
Your article very good ~
......................................................................................................
多謝支持
作者: sandy.    時間: 2017-5-19 00:57

欣賞樓主咁俾心機寫~
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-22 11:51

引用:
原帖由 sandy. 於 2017-5-19 12:57 AM 發表
欣賞樓主咁俾心機寫~
多謝支持
作者: 沙漠神童    時間: 2017-5-24 15:29

淫妹日記 (六)  -  以為係公司熟客, 點知比人呃蝦條

由個熟客角度去敘述

間中經過呢頭, 知道街口間冷氣舖有條女好撚正, 所以我次次行開都會走去裝裝佢, 呢條女睇佢又背心又短裙, 成個姣西咁, 所以應該係個精筒黎既, 我而家又係企響佢門口度扮睇冷氣, 實際就係昅緊入面條女。

條女望倒我, 佢開始起身行埋黎, 你係唔係偉達果個黃生呀? 條女咁講, 我就好順口答佢係啦, 跟住佢又再講, 喂黃生, 成日同你傾電話, 估唔到你個樣係咁後生同靚仔架, 我咁機警, 知道條女一定係點錯相, 咁我就做戲做全套, 繼續扮住黃生呃鳩佢先。

門口有人大聲嗌, 陳小姐, 比埋張支票妳地先, 我知道原來條女係姓陳, 條女擺好左張支票後, 跟住又再應酬我, 黃生, 唔好意思, 今日勝哥有野做唔番公司, 所以無人送機比你, 不過你果幾部機響隔離倉度, 咁我而家帶你行去攞機丫, 我好有禮貌答番佢, 咁唔該哂妳喎陳小姐。

條女帶我行去隔離幾個舖位, 佢用鎖匙開左鐵閘之後, 原來呢度係佢地公司個貨倉, 我見有好多冷氣機擺哂響度, 條女揸住張單係咁走黎走去, 一陣又踎低, 一陣又擒高, 佢而家企左響張櫈度搵機, 但就係著住條短裙, 我走埋佢身邊, 咋咋帝帝幫吓佢眼, 實際係想裝佢裙底。

吊, 真係比我裝到, 條女條短裙入面係著住一條接近 T back 咁小布既白色底褲, 佢而家正全神貫注對緊的機身號碼, 而我就企響下面細意欣賞佢個 gap 位, 條底褲後面又攝哂入條屎忽罅度, 好輪誘惑, 搞到我已經扯哂旗, 突然條女失驚無神叉錯腳跌住落黎, 我眼明手快即用右手就向住佢個胸揸落去黎扶住佢, 而左手就響佢裙底下陰一個兜底摸住佢隻西咁再黎傍住, 條女驚惶未定, 眼見我及時接得住佢, 佢眼神正流露住好感激我既表情。

我隻手仲未離開佢個波同隻西, 我同佢講, 陳小姐, 我又係同妳傾左電話咁耐, 我都估唔到妳係生得咁靚同咁後生, 頭先我一見到妳, 我就已經有的神不守舍, 我話比妳知, 其實我頭先第一眼就已經鍾意左妳。

條女好似有的受氹咁, 黃生, 我…我…我…., 見佢窒哂口, 咁即係呢舖我有機啦, 橫掂佢都點錯左我相, 咁不如我就順便借人名義黎搞下佢囉, 我好快就錫落佢個咀度, 條女居然真係無咋型, 我再係咁摷埋佢野, 條女而家直情癱瘓哂, 我將佢成個抱起, 跟住就放佢落的紙盒面度, 條女對波真係好彈手, 我直情伸埋隻手入佢件背心同胸圍內係咁摷。

條女兩隻腳係咁撐下撐下咁, 我一手就再摸落去佢隻 gap 位度, 我係咁捽佢, 捽到佢條底褲濕鳩哂, 我直情再攝隻手入佢條底褲度再捽, 捽到佢已經起哂水, 條女係咁啊啊唔唔咁叫住。

我條鳩已經硬到等唔切, 我除左佢的背心短裙底褲落黎, 我又除埋自己所有衫褲, 望住佢對又大又挺既波, 下面果堆又粗又黑又濃密嘅西毛, 我即時鳩興大發咁就責住佢黎博命錫, 兩粒 lin 頭比我啜到變左好大粒, 我係咁揸佢對波, 跟住就擘開佢兩隻燒鵝脾, 我條細佬已經等唔切, 跟住就再一鳩咁就插左入去, 條女反哂白眼係咁啊啊啊咁叫住, 睇佢梗係好舒服, 使咩講, 我碌野出名又大又粗, 去親公廁都成日搞到人地好自卑, 而家我就用呢碌粗撚令佢舒服一下先。

我係咁狂吊住佢, 條女果然好攬又好吊, 我撞到佢係咁發住啪啪啪啪聲, 條女就係咁丫丫丫丫丫咁叫, 不枉我成日走過黎昅佢, 今次總算有番的回報, 好嘞, 就等我呢舖射哂的精入去比妳, 等妳最好大埋肚就入埋果條友數仲好, 我吊到咬牙切齒, 兩隻強壯既手起哂輾咁托住佢, 我係咁狂攻佢個西窿, 一瞬那之後, 我成噸鳩精就將佢個精筒裝到滿到瀉咁滯。

吊完, 條女同我都腳軟軟咁, 我地攞舊廁紙係咁抺完之後, 我地又著番好哂的衫, 跟住我就同條女講, 陳小姐, 不如咁啦, 的機我唔急住用, 就等聽日呀勝哥得閒先車比我啦, 不過而家我醒起約左個客要見, 咁到時我地再電話聯絡啦, 記住, 我頭先講果句係真架, 我真係鐘意左妳架。

條女真係好似受咁, 我見咁順利, 而且此地不宜久留, 我好快就走出個貨倉後, 跟住就跑去隔離街度趕住搭車走人啦。
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-7 11:16

淫妹日記 (七)  -  天體沙灘

星期日同班男女 friend 一齊去南丫島度玩, 我地成班人又食又踩單車又行山, 原本都玩得好健康, 但呀成帶我地行到某一個不知名嘅沙灘仔度, 呢度零含隠閉, 自成一角 (純粹老作, 根本無呢個地方, 希望唔好 pm 問我係邊度) 呀成話, 響度其實係個天體沙灘黎架, 周時都有好多鬼佬鬼婆什至中國人響呢度除哂衫咁游水哂太陽架。

我地聽到就緊係唔信, 但唔使一陣, 響水度果然真係有對中年鬼婆鬼佬咩都無著咁行上沙灘度, 班仔見到之後就好興奮, 嘩, 果然堅料, 跟住班仔居然又話要大解放, 佢地真係開始響沙灘度除哂的衫褲就行哂落水度, 我地幾條女傾話點算好, 跟住呀珍話, 唓, 起外國呢的只係好平常, 只係班港女睇得自己好貴扮哂野之嗎。

呀霞又係咁講, 超, 我都試過同條仔夜晚去淺水灣裸過泳啦, 而且我地仲響沙灘個帳幕度搞埋野添, 細芳又話, 嘉烯, 不如我地都試吓啦, 而且人地外國呢的事根本就好平常, 費事班仔一陣話我地拗底, 我見佢地都咁講, 咁我地就開始響沙灘度就咁除衫落黎。

班仔響水度見到我地除衫就吹哂口哨咁大叫住, 好野, 咁至係架嗎, 快的落黎游水啦, 我地幾條女已經赤裸住咁開始行入水度, 班仔係咁用水撥住我地, 我地就用水還番佢地拖, 我地成班已經係咁水花四淺, 玩到癲哂, 呀霞居然仲走去騎呀成膊馬, 跟住幾條女就跟住又騎住的仔, 呀明望住我, 咁我亦唯有跟住佢地咁騎上呀明個膊頭度。

我地響水度玩緊大混戰, 幾條女騎住膊馬響度打架, 打到七彩, 有的又打到跌左落水, 我又比人用力撞左落水, 呀明響水度扶番我, 但我唔覺意 high 到佢下面, 呀明下面已經硬哂, 但我見的仔已經攬住呀霞呀珍細芳佢地, 而呀明亦將我攬住係咁揸我波同摷我隻蜆。

呀明好大力, 好瘋狂, 我比佢係咁錫, 佢又揪起我一隻腳用佢條撚黎磨我下面, 隔離細芳好明顯已經比呀成推緊車, 呢邊呀霞又響淺水處同呀強打緊真軍, 呀珍同呀輝就響水度龍舟掛鼓, 呀明就抬住我隻腳就已經入左我, 吖, 呀明條野好大條, 我比佢插到漲到爆咁滯。

呀明博哂命又揸又咀又插我, 我比佢搞到成身軟哂, 跟住呀輝居然掉低呀珍走埋黎, 話想同呀明換 partner, 我唔想同呀輝做, 但呀輝就夾硬捉住我黎狂摷兼就入, 我又比呀輝插左入黎, 呀輝條野仲大過呀明, 我比佢襟住響淺水處入緊, 佢係咁啜我 lin 頭, 又用力錫我個咀, 佢好大力, 我又唔郁得, 我望住個太陽比佢插左好耐, 終於佢就射哂的野起我體內, 我就行去水中用手指挖住下面洗番乾淨佢的野。

我同細芳佢地講我好唔開心, 話呀輝夾硬走黎入人都有, 但佢地又話我睇唔開, 大家一齊出黎玩, 又唔係講心, 邊個入左邊個咪就算囉, 跟住我地著番的衫後, 就行左去天虹食埋海鮮咁就搭船番香港勒。

作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-7 11:26

求各大大比的留言鼓勵下啦, 如果唔係我會寫到無癮 :smile_39:
作者: wan512    時間: 2017-6-7 12:13

作者: 慢嘗君    時間: 2017-6-7 20:23

作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-8 08:49

引用:
原帖由 wan512 於 2017-6-7 12:13 PM 發表
寫得好好,加油
多謝哂
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-8 08:53

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-6-7 08:23 PM 發表
努力加油
呢個故仔的女主角,與其話淫妹,其實更似公廁,次次被中出...
提議加啲 soft 啲嘅性愛,咁內容會豐富啲
多謝哂慢兄, 其實咩淫妹唔係就 = 公廁既咩? 我其實都想寫下一的拍拖感覺情節, 不過試過就寫得唔好, 但我都會寫得個女角會淫的既
作者: 慢嘗君    時間: 2017-6-8 18:27

作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-10 11:30

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-6-8 06:27 PM 發表
或者大家喜好唔同啦,小弟覺得淫只係代表個女仔容易想到性愛,或者願意採取主動去享受
但性愛唔等於中出,好多花式都要淫底嘅女仔先接受到,但唔一定內射
幻想下自己係女仔,又想要又怕羞,不斷幫自己搵籍口説服自己... 最後又後悔又回味... 咁會好 high
我估要搵人指點一下我先, 謝慢師兄
作者: eddylun99    時間: 2017-6-10 12:50

下次玩三文治
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-12 07:41

引用:
原帖由 eddylun99 於 2017-6-10 12:50 PM 發表
下次玩三文治
考慮考慮
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-20 11:27

淫妹日記 (八)  -  私影

成日聽到呀珍話去做私影妹, 呢一日我開左佢比我既討論區, 見到真係有好多人要搵啲女仔影相。

誠徵, 十八至廿二歲平面拍攝女模特兒, 無需經驗, 工作輕鬆, 需外出拍照, 時薪優厚, 另本人在傳媒有一定的人脈關係, 閣下大有機會可以擠身於銀色事業當中發展, 有興趣者請致電 6314 xxxx Cavan Wong。

我照住個電話打比 Cavan Wong, 「喂, 請問你係唔係要搵人影相呀?」 個男人話要我先 send 張相比佢睇左先, 合適既話佢先至會再聯絡番我, 我聽到咁, 就響手機揀左一張我比較靚既相 send 去比佢, 但估唔到都唔使一陣, 個 Cavan Wong 就覆我話響呢個星期日就會去新界度影相, 佢仲話到時會比我時薪二百蚊, 大約影四個鐘頭倒, 到時再會有服裝提供比我添。

我心想咁咪就有八百蚊一日, 都算唔錯喎, 所以我就應承左佢, 到左星期日, 我搭車入到天水圍站度等佢, 跟住一陣之後就有架客貨私家車呠住我, 我望下個車牌, 就係個黃生比果個車牌號碼, 我行埋去架私家車度, 個男人話佢係黃生, 問我係唔係約左影相果個家烯呀, 我見佢大約三十零歲, 都算叫係幾有型, 我話我係家烯之後, 跟住我就上左佢架私家車度勒。

架車行左幾個字倒, 我地就到左一處近濕地公園既地方, 今日好好陽光, 啲風景又靚, 我地落左車之後, 個黃生就行去開住車尾門, 佢攞左套校服出黎叫我去公廁度換左去先, 我照佢意思攞左套衫就行去公廁度換左佢, 換完衫後, 個黃生攞左張戶外摺櫈出黎叫我坐低先, 跟住佢就再攞啲化妝品出黎同我化妝。

佢一路幫我化一路讚我啲輪廓生得靚, 仲話我著起校服真係十足十似一個學生妹, 佢話好欣賞我呢種獨特氣質, 如果第時真係有機會佢可能會介紹我去拍廣告, 我聽到咁已經開心到死, 我響度諗如果我真係可以拍廣告既話, 咁到時咪會搵到好多錢, 到時響電視又會見到我, 響街又會見到我啲廣告, 咁班 friend 實會妒忌死我都似。

黃生幫我化完妝之後, 佢比塊鏡我望下, 嘩, 我簡直唔信鏡入面果個係我, 估唔到我打扮起上黎原來都可以係咁靚, 我開始對呢個黃生有啲另眼相看勒。

好勒, 黃生開始帶埋啲攝影器材準備出發, 我見佢有咁多野要拎, 跟住我走埋去話幫佢手攞, 個黃生聽到咁好似好開心咁, 我地兩個就一齊搬住啲野一路行一路睇景, 睇到啱既黃生就擺好部機再教我擺啲姿勢咁開始影相, 我地就係咁又行又影, 個黃生又好細心咁幫我抺汗同補妝, 佢又比啱啱影完果啲相我睇, 佢真係影得我好靚。

影到有啲倦, 黃生又去買罐汽水比我飲, Set機期間, 佢又叫我響車度坐下唔好比太陽曬住, 我個心開始對佢好有好感, 所以當我見到佢比太陽曬住黎 set 野, 我又攞住把遮行去幫佢遮住, 又幫佢抺下啲汗, 所以個黃生睇落好開心咁。

又再影左一陣, 黃生問我介唔介意影一啲性感少少既相, 跟住佢就開部手機比我睇番佢以前幫啲女仔影既相, 佢話女仔既軀體係上天賜比大地既一件藝術品, 而我就好好彩能夠擁有一件比人地靚既藝術品, 所以我其實應該襯青春就要保留一個最靚既回憶, 我見到佢以前同啲女仔影既相, 雖然有啲係半裸, 有啲就全裸, 但裸體得黎又好健康, 完全無果啲咸網入便賣弄色情既感覺。

我係咁睇啲相, 黃生就話如果我肯就比夠三百蚊一個鐘我, 我見佢啲相真係好靚, 而且我對佢又有啲好感, 所以我就應承左佢, 黃生話影呢啲相要去啲無咩人既地方度影, 我同佢再上左車, 跟住我地就再行多幾個字既車程就到左呢度影相既地方。
作者: 深山老人    時間: 2017-6-20 17:08

十卜師兄,用女仔第一身寫未想過,好嘢:smile_o12:
作者: loyanpai303    時間: 2017-6-20 21:35

作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-23 09:07

引用:
原帖由 深山老人 於 2017-6-20 05:08 PM 發表
十卜師兄,用女仔第一身寫未想過,好嘢:smile_o12:
多謝哂
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-23 09:07

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2017-6-20 09:35 PM 發表

十卜、加油,正體字、廣東話,加油!

:smile_o12:     :smile_o12:     :smile_o12:
多謝支持
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-23 09:08

淫妹日記 (八)  -  私影二

呢度真係好偏僻, 完全係無人會到既地方, 黃生帶我行住落斜草地, 一路向下行就到左一處小溪旁邊, 黃生開始 set 腳架同相機, Set 好之後跟住就叫我解開啲衫鈕, 我照住做, 黃生話不如除埋入面個胸圍出黎, 我都預左影呢啲相, 所以亦照佢說話做, 而家我就咁著住件恤衫, 但就無扣鈕同帶胸圍, 黃生開始同我影相, 又教我擺啲性感姿勢黎比佢影。

影左一陣, 黃生就叫我除左條裙落黎, 剩係著住條底褲加件無扣鈕恤衫, 佢話好多日本寫真集咁影出黎係可以比人感覺健康同清新, 我照佢說話除左條裙, 今日我係著住條繩邊既棉質底褲, 但我見黃生繼續 set 緊鏡頭好專業既樣, 我估佢已經見怪不怪, 又或者佢只當我係細路女咁都無咩好睇。

天氣真係好熱, 黃生亦除左身上件 T 恤, 黃生其實都幾大隻, 加上佢赤膊個樣又真係幾有型, 見佢手瓜又起哂蹍, 啲胸肌又夠大, 小腹排朱古力又夠 sex, 真係又好似幾 man 咁, 黃生又教我擺姿勢, 我跟住做, 間中又自己擺啲自創姿勢黎比佢影, 影多一陣, 黃生突然停左手咁, 佢行埋黎同我講, 「家烯, 妳果然真係好有潛質同好正, 所以我想推薦妳去拍廣告, 唔知妳有無興趣咁呢?」

我等左佢呢句說話好耐, 「黃生我想呀, 我真係好想做一個 top model 架!」 黃生同我講, 「好, 一個人最緊要係有信心, 但剩係有信心係唔夠既, 而且將來我需要投放好多資金響妳身上去受訓同學化妝!」 黃生搭住我膊頭, 跟住就壓住我同佢一齊坐低響草地上, 「家烯, 女仔一生人既機會係有限, 如果妳唔好好珍惜而家眼前呢個機會, 錯過左將來妳必定會後悔莫及, 而且, 我又咁睇好妳, 我相信將來妳必定會紅透半邊天既!」

我腦內已經憧憬住我企響舞台上既情景, 台下萬千觀眾正為我鼓掌勒喊, 黃生再講, 「嗱家烯, 襯呢度無咩人, 我想再清楚啲睇下妳係唔係可造之材, 不如而家妳先除埋件恤衫同條底褲落黎, 我想對妳先做一個初步觀察同評估, 跟住之後我先再根據妳既優點同缺點再決定日後點去做培訓!」

黃生正一面認真咁同我講, 但我又覺佢講得好似有啲道理, 而且我上網睇果啲 model 響後台經常都係要男男女女坦胸露臂咁換衫, 如果到時我連呢啲都接受唔倒既, 咁我又點可以入得呢行咁呀? 我諗左一陣, 跟住就微微咁點左一下頭。

我企左起身, 跟住就開始除埋件恤衫同條底褲落黎, 黃生好認真咁打量住我, 跟住又叫我轉個身黎比佢睇下, 「家烯, 妳既身型就唔錯既, 不過, 個胸似乎就爭左少少, 妳似乎需要做一啲健胸運動黎增大妳既上圍咁喎!」 健胸運動? 我問黃生應該要點做, 黃生同我講, 「仲有, Model 最緊要就係全身既柔軟度, 呢, 例如妳可唔可以擘倒一字馬咁呢?」

我即時響地下度試試, 唉, 都仲係差左啲啲, 黃生叫我打平瞓響地下度, 跟住佢就捉實我兩隻腳再用力擘開, 「呀, 好痛!」 「嗱家烯, 妳既柔軟度仲係差左啲啲, 所以妳平時真係要多啲做下壓腿動作!」 黃生繼續用力壓住我分開住既兩腿, 但我就有啲尷尬, 因為我而家正係全裸住咁比佢擘開對腳黎襟住, 而我下面就正無遮無掩咁對住佢。

「黃生, 我好痛呀!」 黃生再講, 「家烯, 仲有一樣野我想問妳既, 就係, 妳仲係唔係處女黎架?」 我搖搖頭, 黃生再講, 「哦, 咁都唔緊要, 但妳都知啦, 響 Model 呢行, 有時要做到完美既演出, 男女關係其實係會係有一種互相鼓勵既作用, 點解人地可以企響台上面對住成千上萬群眾都唔怯場咁去表演, 就係因為佢地已經可以做到一切都無所謂既心態, 而首要條件, 就係妳可以接受到任何事, 咁唔知家烯妳覺得自己有無呢個條件去勝任咁呢?」

「咁即係點呀?」 黃生再講, 「咁即係唔知妳接唔接受到同男朋友以外既人去上床既事囉?」 黃生望住等緊我既答覆, 黃生又講, 「嗱, 機會而家就已經擺左響妳眼前, 如果妳接受唔倒 Model 呢行既習慣, 咁妳就好難響呢個行業度立足架勒!」

點呢? 我仲諗緊, 黃生又再講, 「嗱, 星光大道, 水銀燈下, 萬人敬仰, 金像女星, 璀璨人生, 妳既人生一切都係由妳而家既決定而改寫, 而且大門就已經為妳開住, 肯唔肯行入去就要睇妳自己架咋!」

我響度諗, 平時我成日都比啲仔郁啲就搞, 但而家咁做就有機會可以踏上 Model 之路, 係勒, 而家機會就擺響我眼前, 咁不如就豁出去, 或者就如黃生所講, 將來我必定係可以紅透半邊天既呢, 諗到呢度, 我終於都有左決定, 我向黃生點左一下頭。
作者: 慢嘗君    時間: 2017-6-23 12:29

作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-23 13:53

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-6-23 12:29 PM 發表
係囉,反正集集被人中出,唔差在啦
其實唔想講,呢集唔係我寫,但唔中出又可以點寫, 惆悵
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-23 21:15

我想響度問各位一句,你地係唔係唔鐘意個女主角次次比人中出?老實講,我學寫古事唔夠一年,由引版比人都催到又話要鎖帖到轉過黎呢便,原本諗住呢便版規比較寬鬆同又有幾位師兄響 pm 度教我寫文,不過我知寫古唔容易,而且自己功力真係有限,加上又唔學得各位師兄寫到成篇電影咁高功力,都知道自己寫嘅古事無咩內涵,題材又唔夠吸引,仲要間中搵人請搶,算嘞,又唔係有錢收,又要麻煩到人,多謝幾位暗中幫過我嘅師兄,細佬無材,揸羅絲批走黎學人揸筆寫古,既然係咁,咁我就留番的時間去叫雞同睇咸片好過。
作者: Kelvinpwy    時間: 2017-6-23 22:46

同意樓主唔寫。你講得對,又冇錢收,又比人亞之亞右。不如唔寫。
作者: 慢嘗君    時間: 2017-6-23 23:23

作者: ghosthand999    時間: 2017-6-24 14:04

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-6-23 09:15 PM 發表
我想響度問各位一句,你地係唔係唔鐘意個女主角次次比人中出?老實講,我學寫古事唔夠一年,由引版比人都催到又話要鎖帖到轉過黎呢便,原本諗住呢便版規比較寬鬆同又有幾位師兄響 pm 度教我寫文,不過我知寫古唔容易 ...
C兄 加油 D文咁正 唔射 係讀者損失喎 👍👍👍
作者: 過路人文迪    時間: 2017-6-25 23:10

作者: YanNessIsMe    時間: 2017-6-26 11:33

繼續寫啦 !
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-26 12:43

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2017-6-23 10:46 PM 發表
同意樓主唔寫。你講得對,又冇錢收,又比人亞之亞右。不如唔寫。
多謝支持, 無勒, 嬲完就算, 自己鐘意寫咩就寫咩, 唔理人勒
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-26 12:44

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-24 02:04 PM 發表
C兄 加油 D文咁正 唔射 係讀者損失喎 👍👍👍
多謝鬼手 999 兄支持
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-26 12:45

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-6-25 11:10 PM 發表
唔好唔玩啦,寫文係件自娛嘅事,自己鍾意寫咩同過癮就得,有人鍾意扭劇情,有人鍾意飛機文,咁試問又點可以滿足哂所有嘅人呢?剩睇你啲洋蔥頭同點擊就已經跑贏哂好多文,繼續寫啦,唔好辜負幫過你嘅人至好呀 ...
多謝文迪兄支持, 知道哂, 總之大家心照就算
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-26 12:47

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2017-6-26 11:33 AM 發表
繼續寫啦 !
多謝版主兄加分同支持, 明白規舉了, 所以唔再勉強你了
作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-26 12:49

淫妹日記 (八)  -  私影三

黃生放開我對腳, 跟住佢就起身開始除緊自己條褲落黎, 佢條野已經好大同好硬, 我仲跪坐響草地上, 跟住黃生就行埋我度摸住我塊面, 佢條野正隊住我個咀, 我知佢想我點, 我開始輕扶住佢大脾, 而另一隻手就握住佢條硬柱, 我望住佢條野深呼吸左一下, 跟住就慢慢張開個咀黎啜住佢個柱頭。

啜左一陣, 我開始擘大啲個口黎含哂落去, 黃生揪住我啲頭髮黎 chok 住我個頭, 但佢條野好長, 我差啲就比佢插到入去喉嚨位置度, 我用力推番住佢, 終於, 同佢再含多一陣, 黃生就將佢條野揪番出黎, 跟住佢就將我責住響草地上, 我比佢用力攬實, 雙手已經係咁撫摸住我全身, 胸前比佢係咁用力揸, 用力揸, 我已經比佢揸到有啲痛, 而峰頂上兩點亦已經比佢係咁用口含啜住。

我係咁呻吟住, 因為實在比佢啜到好痕好軟, 黃生開始一路錫住向下, 我再比佢擘開對腳, 跟住黃生已經用條脷係咁舔住我下面, 我又係痕到扭住個身, 但黃生就箍實我兩隻大脾, 我比佢舔到濕漉一片, 穴水正係咁不斷湧住出黎, 我襟住佢個頭想佢唔好咁激烈, 但黃生突然撲住上黎用力襟住我對手, 兩腳已被擠開, 巨物正快速移到我下面。

硬柱已經插緊入黎, 我係咁透住氣,  一陣巨大磨擦而漲滿感覺已經從我下身度傳黎, 「啊….」黃生已經攬實我黎抽插緊, 佢個身軀好龐大, 我面對住佢個膊頭黎比佢入住, 我皺住眉頭, 我而家唯一可以做就係感受住下身正比佢條巨物又出又入住我, 每一下撞擊都去到我既深處, 漲滿住既通道正緊緊夾住佢條肉腸, 直到能令佢射精之後先至可以完結呢件事。

但黃生似乎有用唔完既精力, 我不斷比佢又抬高隻腳黎咁插, 又比佢拎轉個身黎後入, 我全個身都比佢用力揸到好痛, 面同咀都充滿住佢啲口水, 我簡直就變成佢一件玩具咁, 我係咁收緊住我陰道內既肌肉, 希望能夠令佢快啲可以完事, 但我試極都唔成功, 我比佢揪起對腳繼續進攻住, 但見佢既速度正在加快, 而每一下撞擊都用盡全力, 我比佢撞到係咁嗌住, 「吖…吖…吖…吖…吖…吖…吖…」

終於, 我知道佢已經響我體內完事, 但我就已經無哂氣力, 我地兩個係咁喘住氣, 而我感覺到我下面正有啲野倒流緊出黎, 黃生繼續攬住我黎錫住。

黃生起番身後, 佢攞住部相機係咁影住我, 但我就用雙手掩住個面唔比佢影倒個樣, 佢不斷係咁影我下身大特寫, 我將我拎黎拎去咁黎影, 我估比佢影左幾十張相之後, 佢先至停左落黎, 我成身比佢搞到散哂咁滯, 跟住我再扶住啲樹爬住起身, 再走落水度洗我下面啲污垢, 終於, 我同黃生就行番上斜路度上番車, 黃生數左疊一百蚊紙比我之後, 跟住就同我講話等佢番去安排一下之後先至再通知我。

過左幾日, 我一路等住黃生既電話, 我係咁等, 一路等, 但我終於都係忍唔住就打番電話比佢, 但電話就傳黎呢個電話號碼已經停止服務, 我知道, 我已經比呢個黃生呃左。

雖然係咁, 但我發覺我開始明白左一個道理, 就係女性既青春真係有限, 與其終日比啲仔亂上, 倒不如以後就算比人上都要上得有價值, 就襯我仲有青春既本錢, 我就利用呢副天賦本錢黎去闖一番新事業, 家烯, 妳一定要努力呀。

後話 : 故事後續發展, 女角將會辭去冷氣舖工作, 繼而闖進其他行業令故事更見豐富, 期間將淫性描述來個反客為主, 以達至標題淫妹二字。
作者: 一手濃    時間: 2017-6-26 15:14

支持樓主,加油
作者: 慢嘗君    時間: 2017-6-26 17:25

作者: 沙漠神童    時間: 2017-6-27 10:00

引用:
原帖由 一手濃 於 2017-6-26 03:14 PM 發表
支持樓主,加油
多謝支持
作者: 沙漠神童    時間: 2017-7-4 17:52

淫妹日記 (九)  -  同老豆開片, 跟住就過左隔離屋度瞓

(由鄰居角度黎寫)

我每朝馮 8 點鐘出門口番工, 響 lift 口好多時都會撞到隔離屋呢個靚妹一齊搭 lift, 條女我估佢18,9 歲倒, 頭髮長長, 個樣又真係幾正, 有小小 cool, 對波仔都算幾挺, 鍾意著短裙, 對腳好 new 同好長, 總之次次見親佢我都總會好開心。

我間屋, 個廳係可以望到佢間屋個廳, 而我間房亦係可以望到佢間房, 所以好多時夜晚我響屋企, 有時都會裝到佢響屋入面行黎行去, 有時我又會響房度裝到佢響佢間房度玩手機同搞呢樣搞果樣, 而且我曾經都見過佢響房度換衫添。

果次一早, 我慣性地望吓個窗, 點知咁啱比我見到佢正換緊衫, 見佢除剩白色胸圍同條底褲響身度, 我即時氣都速埋, 我繼續裝佢, 見佢屎忽趷趷咁著衫又著裙, 條底褲又攝哂入條屎忽罅度極度好輪誘惑, 果陣我係咁初住自己下面, 而恨不得由窗擒過去就同佢就地正法。

我知佢係同老豆老母一齊住, 但佢老豆好撚串, 似係一個三行佬咁, 而佢老母就好爛睹, 成日都聽到佢話要去邊度打麻雀, 而且佢兩公婆成日都響屋企度鬧交, 有時就係咁鬧個女, 話佢成日唔番黎瞓, 出糧又比咁小家用, 著到條裙咁短就係去比人屌, 總之一日到黑都撚咁嘈。

呢一日夜晚, 我夜左番屋企, 到我一出 lift 既時候, 我見隔離佢同佢老豆響門口度開緊片, 佢老豆係咁左一巴右一巴咁追住個女黎打, 嘩, 使唔使咁惡呀, 條女係咁走, 佢老豆係咁追, 條女跑過我身邊, 佢老豆就屌住鬼咁追住佢。

我見咁樣, 本能反應就伸手欄住佢老豆, “呀叔唔好咁, 有事慢慢講”, 條女已經衝左出防煙門度走左, 而佢老豆就繼續屌住個女, “正死女, 話妳兩句就駁咀駁舌, 同個死人老母一撚樣, 妳有本事走左就唔好番黎, 正仆街女“

條三行佬啤住我, 跟住就自己行番入屋度呯埋度門, 而我就攞鎖匙開門入番自己間屋度, 個零鐘後, 我攞住袋垃圾去後樓梯度掉, 但我居然見到隔離屋條女正無哂心機咁坐左響樓梯度, 佢望住我, 我又望住佢, 我就問佢, “做咩坐響度都唔番入屋呀?” 條女想喊咁講, “我咩都無攞咁走去邊啫”

我見佢坐住響樓梯度, 條短裙雙腳中間又望到佢條底褲, 真係正, 我同佢講, “不如妳去我屋企度坐住先啦, 總好過坐響呢度樓梯咁污糟勒”, 條女聽到我咁講就點吓頭, 跟住佢就跟我入左我屋企度, 我叫條女隨便坐, 佢就係咁四圍望住我間屋, “咩你屋企無人既”, “係呀, 間屋得我一個人住架”

難得條女入到黎, 我就緊係乘機起吓佢底啦, “喂, 成日都見住妳, 咁究竟妳係叫咩名架?” “我叫做家烯, 咁你呢?” “我叫做呀海, 係呢家烯, 妳食左野未呀?” “未呀, 一番到屋企就比老豆又打又鬧, 而家我已經餓到死勒” “咁不如我煮個麵比妳食吖” “好呀, 咁唔該哂你呀海”

好正, 個家烯居然感激我, 我即時走入廚房煮個麵比佢食, 我坐響佢對面, 望住佢食麵個樣, 我見佢真係好餓咁, 碗麵唔使一陣就已經食哂, “夠唔夠呀? 使唔使煮多個比妳食呀?” “唔使勒, 已經飽勒” 佢幫我攞的碗同筷子入廚房, 我見佢個短裙屎忽位置黑哂, 緊係頭先坐響後樓梯果度污糟整到佢條裙咁勒。

我又行入廚房問佢, “喂, 咁妳一陣仲番唔番屋企架?” 個家烯愁眉苦臉咁講, “點番呀? 今日呀媽同老豆開完片就走左去, 而家得番我一個, 老豆就係咁搵我黎出氣, 係番我都要等埋呀媽番黎我先同佢一齊入屋啦, 但我又唔知呀媽佢幾時先番黎, 所以我而家都唔知點算至好勒”

我同佢講, “咁不如妳今晚暫時響度瞓住先啦” 佢望吓我好似諗緊野, “咁….怕唔怕會騷擾到你呀?” 屌, 講呢啲, 如果佢肯同我一齊瞓, 我比佢響度長住都得啦, 但我就緊係扮哂野啦, “唔好咁講啦, 大家都叫識左咁耐, 妳有難時幫吓妳有幾唔閒啫, 不過妳個身好似好污糟咁, 使唔使去沖個涼先瞓呀?” “我知, 但我都唔敢番去攞衫換, 咁不如一陣你借部洗衣機比我洗左的衫先吖” “好呀”

家烯入左浴室度沖涼, 而我就響廳度坐立不安, 我聽到入面已經有水聲, 我知佢而家應該係咩都無著咁響入面沖緊涼, 我諗到扯哂旗, 我個射擊對象而家正響我屋企個浴室度涼緊涼, 你話如果而家比我開門入去, 我估我真係會忍唔住就會捉實佢黎插佢個窿。

諗起佢對波, 玲瓏浮凸既身材, 趷住既屎忽, 兩腿中間果條罅仔, 我條野已經硬到覺得有的好痛, 真係好想踢開度門衝入去就擒佢, 諗起比佢個窿夾住果種舒服法, 皺住眉頭雙眼向我求饒住既樣, 一對比我搓圓襟扁住既波, 分分鐘再擰轉埋佢個屎忽黎比我屌, 啊……., 得個諗字, 有鬼膽咁做咩。

水聲停左, 個家烯似乎沖完涼咁, 等左一陣, 浴室門打開, 我頂, 見佢就咁圍住條浴巾, 手就揸住佢件短裙同包住的胸圍底褲就行出黎, 見佢一把濕住既秀髮, 再加上呢一身咁輪誘惑既身世, “呀海, 我想問你個洗衣機響邊度? 我想洗左的衫聽日再著呀”

作者: 沙漠神童    時間: 2017-7-4 17:53

我正氣來氣喘咁指左一下個洗衣機, 家烯就圍住條浴巾行去將的衫放入洗衣機度, 開左制後, 家烯就再行入我個房入面, 佢坐左響床邊, 跟住就捐左入我張被入面, 我仲 on 99 咁企左響度, 突然家烯問我, “呀海, 我想問, 如果我真係未番得屋企住, 咁你係唔係真係會比我響呢度暫時住住先架?”

“咁如果….妳真係未番得屋企住, 咁…妳咪就響度住住先囉” 個家烯好甜咁對我一笑, 跟住見佢大被冚過頭後, 突然, 被入面佢遞左條浴巾掉左落地, 家烯又伸左個頭出黎, “呀海, 你真係好好人呀, 咁不如…..你上埋黎同我傾下偈吖”

我見佢條浴巾掉響地下, 咁佢而家響被入面咪即係咩都無著, 但而家佢仲叫我上埋去, 我…我….我…唔得勒, 條鳩硬到就要爆勒, 我即刻仆住上床, 我掀起張被一望, 我…唔…係…發…緊….夢…呀…嗎…..

條家烯真係咩都無著咁響張床度, 佢對波仔真係好靚, 下面一堆亂草真係望到我碌野硬到發發咁聲, 我知條女係想比的甜頭我, 既然係咁, 我都唔使同佢客氣, 我好快地撕哂自己的衫褲落黎, 跟住一跳就責左響佢身上, 望住佢昂高個頭咪埋對眼, 我已經博哂命係咁錫佢。

兩隻手正火速揸波摸蘿再摷佢西洞, 佢的皮膚真係好滑, 對波又挺又夠彈手, 我一路揸佢咀佢, 佢就一路發住誘人既呻吟聲響, 突然, 個家烯睜開對眼, “呀海, 不如你瞓低響度吖” 我照佢說話去做, 個家烯開始跪響我胯下, 佢握住我條撚, 跟住好快就一下一下咁擔住我條野。

啊……舒服死我勒, 勢估唔到今晚我居然會比隔離屋呢個靚女幫我含撚, 我望住佢係咁吸啜我條野, 我亦伸手搓住佢兩隻跌盪住既奶奶, 我突然有個新諗頭, 我坐正個身, 跟住我拍一拍佢, 然後我同佢轉做 69 式咁, 因為我都要奶下佢隻西先至過癮。

而家, 我正擘開佢對脾黎奶緊佢隻西, 而佢, 就瞓住響度比我條撚黎屌緊佢個口, 我地兩個正盡情歎緊對方既下面, 歎左一輪之後, 跟住落黎, 就係到左最期待既時候勒, 我一個反身就已經正面責住左佢, 家烯已經擘開對腳, 而我條硬撚亦對準佢既入口, 細佬已經極度等唔切, 一下隊入就已經去到盡頭。

好撚舒服呀, 個家烯啊左一聲之後, 跟住落黎就係我同佢既喘氣聲開始, 我係咁用力挫住佢, 每一下都頂到入佢盡頭, 我用個胸壓實佢對波, 又同佢咀到天昏地暗, 佢似乎都似係老手咁, 見佢下面正配合住我既插抽, 而佢又用手不斷掃住我身上各處。

插左一陣, 佢突然趴左響度, 我知佢想要我後入, 我即時再用條長撚就隊入去, 一下更加深入, 家烯再發住長長既嗚叫, 我襟住佢兩邊 pat, 跟住就再起勢咁搖住, 每一下撞擊都發住啪啪聲響, 我望住自己條野不斷深入淺出住佢個西洞, 果然真係實在令人振奮。

終於, 我響最後瘋狂衝剌之後, 我儲左一排既子孫就已經盡數射哂入去佢個西洞之內, 餘震過後, 我條長野最終都響佢個西洞滑番出黎, 睇住我的白液再開始響佢個西洞倒流番出黎既時候, 果種興奮同滿足感覺就真係正到飛起。

呢一晚, 我同家烯咩都無著咁攬住黎瞓, 而響半夜, 我又再忍唔住同佢再執多鑊勁既, 噓, 真係想佢唔好咁快就番屋企住, 起碼呢排比我晚晚都執番夠本佢先至番過隔離啦。

作者: 沙漠神童    時間: 2017-7-10 23:01

好似無咩回覆,自推真係樣衰
作者: 一手濃    時間: 2017-7-11 14:51

支持樓主大大……唔知有無機會可以寫下 女主 點解會變成小淫妹?例如佢嘅第一次
作者: 沙漠神童    時間: 2017-7-11 15:54

引用:
原帖由 一手濃 於 2017-7-11 02:51 PM 發表
支持樓主大大……唔知有無機會可以寫下 女主 點解會變成小淫妹?例如佢嘅第一次
好提意, 咁妳想女主角第一次是什樣發生? (幫我諗諗, 感激不盡)
作者: 米高達    時間: 2017-7-11 19:41

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-7-10 11:01 PM 發表
好似無咩回覆,自推真係樣衰
様衰咩?見到好多高手都自推,係—門修為,推宫過血,出宫排毒
作者: 一手濃    時間: 2017-7-11 19:55

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-7-11 03:54 PM 發表

好提意, 咁妳想女主角第一次是什樣發生? (幫我諗諗, 感激不盡)
被一個壞情人引發佢嘅淫性?被人誤導中出無乜大不了?定係搞完後女主角慾求不滿?
作者: Churchill1130    時間: 2017-7-16 23:21

作者: moonlightto    時間: 2017-7-17 23:56

作者: 沙漠神童    時間: 2017-7-20 08:52

引用:
原帖由 一手濃 於 2017-7-11 07:55 PM 發表
被一個壞情人引發佢嘅淫性?被人誤導中出無乜大不了?定係搞完後女主角慾求不滿?
有得諗, 睇吓寫唔寫到
作者: 沙漠神童    時間: 2017-7-20 08:54

引用:
原帖由 Churchill1130 於 2017-7-16 11:21 PM 發表
既然會寫第一次,寫埋佢做學生妹個陣啦😙😙
又得啫, 不過版規要滿十八歲先比搞野
作者: 沙漠神童    時間: 2017-7-20 08:54

引用:
原帖由 moonlightto 於 2017-7-17 11:56 PM 發表
多謝哂

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)