188Channel

標題: - [打印本頁]

作者: ktung    時間: 2017-4-10 01:59     標題: -

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: couplelover    時間: 2017-4-10 02:06

引用:
原帖由 ktung 於 2017-4-10 01:59 AM 發表
(未打完既)                        
我無出黎玩開,今次係我第一次。
我岩岩24歲,但已經係人妻仲要有小朋友
皮膚唔黑唔白,無咩胸,瘦,得15xcm高
個樣得得意意咁。有d人會以為我係學生😑
台仔26歲 ...
爽吧?~~~
作者: brotheron    時間: 2017-4-10 02:10

好正常
作者: benng2012    時間: 2017-4-10 07:23

真係好大膽!
作者: 我係一個小人物    時間: 2017-4-10 08:29

作者: Gcmms    時間: 2017-4-10 08:37

台仔做sales溝女
作者: savisavi    時間: 2017-4-10 08:44

人在異地 .... 另一半又唔喺身邊
作者: 無盡枯燥的浴缸    時間: 2017-4-10 08:54

正!快D有下文!
作者: fung2940    時間: 2017-4-10 10:15

年輕人妻 ,打得好好,等你更新
作者: kennyleung2019    時間: 2017-4-10 11:27

香港的性教育有咁失敗咩???

定係香港的女蠢到一到點???

定係D 作者覺得唔用套呢個寫作技巧加強刺激感??

十個POST, 9個唔帶套:smile_27: :smile_27: :smile_27:
作者: kenji_    時間: 2017-4-10 12:03

去到外地係好易發情
作者: 天河浪人    時間: 2017-4-10 13:13

引用:
原帖由 kennyleung2019 於 2017-4-10 11:27 AM 發表
香港的性教育有咁失敗咩???

定係香港的女蠢到一到點???

定係D 作者覺得唔用套呢個寫作技巧加強刺激感??

十個POST, 9個唔帶套:smile_27: :smile_27: :smile_27:
食過既女仔大部份都係港女,基本上點識番黎都好,都要帶套:smile_15:
我都想成日聽下無套中出既故事
作者: 好Q屎波    時間: 2017-4-10 13:21

人妻中女先正,不得了不得了
作者: diuman2003    時間: 2017-4-10 13:30

作者: 香煎芳香的婆仔    時間: 2017-4-10 13:55

作者: kennyleung2019    時間: 2017-4-10 14:15

引用:
原帖由 diuman2003 於 2017-4-10 01:30 PM 發表

從睇故仔的角度, 無套中出的橋段確係HIGH D。
其實引版的故仔幾多成係真........大家都唔會太在意.........都係個句"睇故無謂駁故"..........睇得開心就得LA
一個成功的故事, 除左劇情吸引之引, 犯駁位少都是一個評分標準
作者: gum717    時間: 2017-4-10 17:18

咩人都係咁, 要圯上黎真係不顧後果:smile_47: :smile_47:
作者: SinG-[    時間: 2017-4-10 17:43

作者: ktung    時間: 2017-4-10 18:09

Update :
我未試過咁粗既jj所以我就算好多水妹妹都唔慣⋯有d痛啊。佢可能feel到異樣所以佢做主導變左男上女下⋯台仔講野溫柔但做運動上黎好粗魯啊🙈或者佢可能太大,下下比佢頂到好行下,自己都有d頂唔順,但習慣左之後勁想佢繼續插,好舒服,成世女都未試過。
佢持久力太強😳我飲左酒都唔知插左幾耐,最後射哂落肚😂佢拎返jj出黎竟然有血🤔我話我今天不是經期。
我應該係比台仔大jj插到我妹妹出血😳
大家其實都累,去沖一沖之後我地攬埋一齊訓☺我想著返件衫佢都話不給你穿🙈
Haha 我記得我同佢做完都有攬下我,我飲左酒所以無啦啦喊都係講唔捨得你,同唔想返香港呢d說話😞佢無講咩野,拍下我安慰我之後大家都訓左⋯⋯⋯訓左唔係好耐佢要返屋企喇⋯始終要返工😞起身之後佢又無啦啦插我,我好易濕所以佢又好快入左黎😳佢仲拎左固定係床頭但燈頭可以郁既燈照住我⋯基本上我成身都比佢睇得好清楚👉🏼👈🏼果下有d尷尬啊其實⋯⋯⋯我個樣,同抽插過程都望得一清二楚⋯⋯⋯佢唔知係咪好鐘意咁,插左唔係好耐就射左😳我仲好調皮將佢d精華用手指塗落咀到🙈 抹左之後我地都著返衫,我送埋佢樓下佢渣機車走喇😭😭😭我仲同佢影左幅合照,完。

「大家質疑係咪真,件事的確係真
我地最後都影左相留念😢不過我係唔會sd比任何人睇,因為我要保護返自己同台仔我好掛住佢,希望下次去台灣果時可以再搵佢啦。我認我代入左角色,好易鐘意人,加上台仔係我鐘意既類型。雖然佢講過希望再見,但我返香港之後佢都無再搵我😢我心入面預左,但要時間接受。
黎緊遲d又去台灣,唔知到時佢仲理唔理我😢仲有 大家唔好再pm我做朋友果d喇 多謝各位收睇」

作者: 故人來    時間: 2017-4-10 18:24

台灣仔真幸福,好快又可吊人妻
作者: 岱宗夫如何    時間: 2017-4-10 18:46

作者: 香煎芳香的婆仔    時間: 2017-4-10 20:42

作者: tsz..    時間: 2017-4-10 21:11

作者: ericli1989107    時間: 2017-4-11 00:17

我黎緊去台灣希望到識到人妻啦
作者: smallcannon2002    時間: 2017-4-11 07:28

作者: legacyb4    時間: 2017-4-11 09:40

引用:
原帖由 ktung 於 2017-4-10 06:09 PM 發表
Update :
我未試過咁粗既jj所以我就算好多水妹妹都唔慣⋯有d痛啊。佢可能feel到異樣所以佢做主導變左男上女下⋯台仔講野溫柔但做運動上黎好粗魯啊🙈或者佢可能太大,下下比佢頂到好行下,自己都有 ...
我都想同你一齊去旅行
作者: Gcmms    時間: 2017-4-11 09:43

插到你出血?
作者: azpui    時間: 2017-4-11 09:44

引用:
原帖由 ktung 於 2017-4-10 06:09 PM 發表
Update :
我未試過咁粗既jj所以我就算好多水妹妹都唔慣⋯有d痛啊。佢可能feel到異樣所以佢做主導變左男上女下⋯台仔講野溫柔但做運動上黎好粗魯啊🙈或者佢可能太大,下下比佢頂到好行下,自己都有 ...
唔好沉好喎。。。你咁搞法唔太好,要識得離開
可能今次會遇到下個
作者: pc6983    時間: 2017-4-11 11:47

好想插師妹
作者: kachun92916    時間: 2017-4-11 11:47

作者: 天河浪人    時間: 2017-4-11 12:39

睇得開心架,起碼呢D都好有真實性
如果你話某版友,去殘廁都唔鎖門,
之後任人望個D,就真係感覺好離地了
作者: yy830    時間: 2017-4-11 14:07

good post.
作者: Cherry彤彤    時間: 2017-4-11 19:34

作者: closer.    時間: 2017-4-11 20:12

作者: 天河浪人    時間: 2017-4-11 22:18

引用:
原帖由 Cherry彤彤 於 2017-4-11 07:34 PM 發表

我之前去夜場都識左條仔,勁正
寫出黎睇下啦
作者: wantanly    時間: 2017-4-11 22:43

其實台灣開放過香港好多,我上次3P係台仔兄弟tim.至於用套,唔关性教育事,我係英國無人成日提住用condoms,大家唔覺有咩事
作者: phowong    時間: 2017-4-11 22:46

引用:
原帖由 wantanly 於 2017-4-11 10:43 PM 發表
其實台灣開放過香港好多,我上次3P係台仔兄弟tim.至於用套,唔关性教育事,我係英國無人成日提住用condoms,大家唔覺有咩事
你個台仔post傾傾下無再回post
作者: closer.    時間: 2017-4-11 23:05

作者: 賭得細巴能閉    時間: 2017-4-12 00:28

作者: 賭得細巴能閉    時間: 2017-4-12 00:31

作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:25

引用:
原帖由 故人來 於 2017-4-10 06:24 PM 發表
台灣仔真幸福,好快又可吊人妻
返到香港已經無咩點理我😢
作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:26

引用:
原帖由 gum717 於 2017-4-10 05:18 PM 發表
咩人都係咁, 要圯上黎真係不顧後果:smile_47: :smile_47:
你講得岩!
作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:28

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-4-11 09:43 AM 發表
插到你出血?
係,未試過咁粗可能整損左入面
我都唔好意思搞到佢細路有血。
作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:29

引用:
原帖由 azpui 於 2017-4-11 09:44 AM 發表

唔好沉好喎。。。你咁搞法唔太好,要識得離開
可能今次會遇到下個
我的確沉左,可能因為佢係我鐘意果類
我會慢慢好返。
作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:30

引用:
原帖由 kachun92916 於 2017-4-11 11:47 AM 發表
可以中出人妻真係幸福 :smile_13: :smile_13:
無中出啊 相信我比佢都唔敢
作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:32

引用:
原帖由 天河浪人 於 2017-4-11 12:39 PM 發表
睇得開心架,起碼呢D都好有真實性
如果你話某版友,去殘廁都唔鎖門,
之後任人望個D,就真係感覺好離地了
我無咩睇其他,但呢件事100%真,多謝你地支持
作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:33

引用:
原帖由 wantanly 於 2017-4-11 10:43 PM 發表
下次一定會用!
作者: ktung    時間: 2017-4-12 01:36

引用:
原帖由 賭得細巴能閉 於 2017-4-12 12:31 AM 發表
流血後又插返 , 有啲假 。 痛到唔比屌就有
佢係拎返出黎射先知有血,我地過程都唔知有血,因為唔係多血到流出黎,完事之後佢有洗返乾淨啦 你唔信都無計啦
作者: HKABC135    時間: 2017-4-12 06:29

引用:
原帖由 ktung 於 2017-4-12 01:36 AM 發表

佢係拎返出黎射先知有血,我地過程都唔知有血,因為唔係多血到流出黎,完事之後佢有洗返乾淨啦 你唔信都無計啦
我信喎,我自己都試過插得耐同下下玩粗礦入到盡整損老婆個gap gap,第一次發生佢肯畀再入,但事後痛咗佢幾日,之後再有類似情況佢即刻詐型要停唔畀入。樓主唔係流好多血加上可能酒精作用當時樂在其中。
作者: k93m63    時間: 2017-4-12 18:22

玩完就算..唔好沉
當係個美好回憶
作者: jason大食仔    時間: 2017-4-12 18:27

支持淫妻
作者: 吳小賤    時間: 2017-4-12 22:54

作者: SuKi_Sweet    時間: 2017-4-13 00:04

作者: 209474217    時間: 2017-4-13 00:07

作者: ccs520    時間: 2017-4-13 01:08

作者: ktung    時間: 2017-4-13 18:29

引用:
原帖由 吳小賤 於 2017-4-12 10:54 PM 發表
沉就唔好啦 師妹
我都唔知可以點
作者: Gcmms    時間: 2017-4-14 04:04

引用:
原帖由 ktung 於 2017-4-12 01:28 AM 發表

係,未試過咁粗可能整損左入面
我都唔好意思搞到佢細路有血。
男人精液好易有血,你去google search 吓
作者: ktung    時間: 2017-4-14 05:18

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-4-14 04:04 AM 發表

男人精液好易有血,你去google search 吓
一定唔係佢既精黎
作者: azpui    時間: 2017-4-14 13:16

引用:
原帖由 ktung 於 2017-4-12 01:29 AM 發表

我的確沉左,可能因為佢係我鐘意果類
我會慢慢好返。
你就黎又去台灣揾佢?
作者: 狂輸    時間: 2017-4-15 13:48

咁激?妳老公好耐無掂妳?
有家室最好唔好沉到咁,
下次妳老公交功課搞到好似姦屍咁就唔好啦...
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-16 09:16

作者: 肥佬一名    時間: 2017-4-22 20:18

作者: expasser    時間: 2017-4-27 16:54

作者: expasser    時間: 2017-4-27 17:15

作者: ktung    時間: 2017-5-5 06:25

Part 3
我本身想台灣第一日就搵佢,但我估佢要見女朋友
所以推左我,我真係嬲嬲地啊講真。
因為我拎左少少香港維他檸檬茶過去比佢飲😡
我係台北果時佢問我做緊咩,我咪話比佢知係邊。
我係距離台北兩個鐘既地方,佢話好遠
我估佢下午得閒但夜晚唔得
我問佢出唔出去,佢話今天很難
我醒水都知咩事啦☹咁咪算囉
唔理佢喇,點知第二日無啦啦問我係咪今日走
咁我當然唔係啦😂🙈咪問佢今晚出唔出去
佢話想搵我去去旅館聊一聊😂

其實我今次唔係自己黎,所以根本唔係自己住
但又驚佢因爲咁唔出所以叫佢係某地方接我😜
果時我同老公同朋友們飲緊野🙈
我當然話接左我先講,本身佢搵左個藉口話唔接我😢
最後都接左我😓第一眼見到佢我有少少尷尬
佢如常coolcool既樣😍我未坐過機車
當然連頭「虧」都唔識載😂比佢笑我問我係咪無係香港坐過
咁都係無😖我同佢講其實我唔係同朋友黎仲有⋯⋯⋯
我話不如求其搵一間去,反正我同佢住得好近
所以我地去左住附近搵酒店🙈

之後我上左車,我其實好想攬住佢🙈
但唔敢啊! 咁用手搭佢膊頭算啦。
佢機車技術好似幾好咁,有佢係到我無咁驚
咁我坐佢後面,唔驚還唔驚但有少少緊張啦講真
我雙腳都夾住佢兩邊腳,唔知佢feel唔feel到🙈
果時落毛毛雨地下濕
但台灣人都係渣得幾快,可能機車速度感強烈好多😌
佢話要將我賣左去😂我話$1? 佢:太多了吧😂

無幾耐就到第一間但我話唔鐘意😂再搵囉
第二間就得返住宿房,都好照去因爲環境靚d
上到去都係傾下計,不過睇得出佢好累
我最後都送左維他檸檬茶比佢😂
仲拎左部即影即有一齊影相😊

無幾耐我就話去沖涼😇佢話佢沖左喎🙈
咁我自己沖啦。沖完我底衫底褲都無著只著面衫
就返返床😇仲唱歌比佢聽😂唱完我就成條條蟲咁哩係佢心口
我真係好鐘意咁 好有安全感全感😇
之後我仲搞佢粒lin,原來佢好鐘意🙈
我話:「太小啦吧(我格住衫搞),我都找不到。」😳

之後當然掀開佢件衫繼續搞啦😂😜
仲用利奶佢粒lin🙈奶都咁上下
到佢用手摸我lin頭...我超敏感既人黎所以我好早已經濕哂
到佢服侍下我雖然係貧乳🙈多謝佢奶我lin又奶西
我老公係唔會幫我奶,話覺得下面有毛喎⋯⋯
但台仔都無介意仲超級落力🙈搞到我係咁叫
仲用手插入我妹妹到,好舒服😣

聽日繼續打,純share 自己經驗

作者: lon_ng    時間: 2017-5-5 08:05

作者: ktung    時間: 2017-5-5 12:40

引用:
原帖由 lon_ng 於 2017-5-5 08:05 AM 發表
沉左🤜🤛
咁叫沉左架喇😂
作者: Lojcetp    時間: 2017-5-6 02:44

用咗情....沉咗喇......
作者: lostergundam    時間: 2017-5-6 12:53

貧乳?你A cup?波大波細,燕廋環肥,各有所好

作者: PAN2016    時間: 2017-5-6 13:42

同老公去都搵....勁..

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)