188Channel

標題: 前列腺快感分享!爽過打飛機好多 [打印本頁]

作者: 一拍即合    時間: 2017-4-8 02:20     標題: 前列腺快感分享!爽過打飛機好多

作者: speedster    時間: 2017-4-8 02:26

想像緊個動作,扭住隻手都幾唔舒服:smile_41:
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-8 02:39

作者: speedster    時間: 2017-4-8 02:47

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 02:39 發表

唔係!右手從雙腿前面中間入,條j個度,隻手唔係放後,
會唔會坐到手都“秘”?
咁咪得隻手指郁得?
定要企係度?
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-8 02:55

作者: speedster    時間: 2017-4-8 03:03

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 02:55 發表

我係企係度,曲膝,唔知其他人點搞
即係踎?聽落唔多舒服?

http://wiki.malegspot.com/index.php?title=Getting_Started
再睇下Contraction exercises,用D工具好似會舒服D?

利申:我未試過:smile_30:
作者: Ricky869    時間: 2017-4-8 03:23

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 02:20 AM 發表
利申先:我鍾意女的。不是gay, 同志的不用找的!

早幾日無聊上Wikipedia search 性高潮,見到有欄叫「前列腺快感」同「前列腺高潮」。講到好爽好正咁!搞到我係google search 下,發覺都有唔少資料,high 過射精高 ...
師兄,有D骨妹識得做前列腺按摩,但好多都係掛羊頭,如果你有揼開骨,可以問下D骨妹
作者: Gcmms    時間: 2017-4-8 03:34

會唔會撩咗D屎出嚟?
作者: speedster    時間: 2017-4-8 03:49

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-4-8 03:34 發表
會唔會撩咗D屎出嚟?
雖然直腸唔係儲屎既地方,不過冇清潔到我估有機會有屎(跡)。
作者: Gcmms    時間: 2017-4-8 07:26

決定唔試,好似有D曲缐攪基
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-8 10:36

作者: bentayga    時間: 2017-4-8 10:56

冲涼時都會咁自我清潔,但唔會伸到咁入,今晚試吓先!
作者: speedster    時間: 2017-4-8 12:47

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 10:36 發表

可能!我手指唔短,但長少少會易撳d個位,大約一塊5蚊銀幣咁大既區域! 好多人自己搵唔到個位可能因為手指短!
應該係男性既G點!
女性有冇呢個點?
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-8 15:00

作者: speedster    時間: 2017-4-8 15:30

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 15:00 發表

女性咪G點囉😅只不過係陰道入少少,女性咪可以潮吹囉。 同埋上Wikipedia 睇 話有d女仔點解鍾意比人插,因為肌門直腸個位同陰道入面既交感神經相連,所以如果無肌門抗拒感,都係會爽,不要再說肌交只係男性 ...
我估以上肌=肛
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-8 15:38

作者: 一拍即合    時間: 2017-4-8 16:36

作者: pc6983    時間: 2017-4-8 17:58

作者: 賭得細巴能閉    時間: 2017-4-9 10:57

作者: 山邊少少的烈女    時間: 2017-4-9 12:04

作者: funnyworld    時間: 2017-4-9 14:00

引用:
原帖由 山邊少少的烈女 於 2017-4-9 12:04 PM 發表
我都有同上司男友試過,佢都話正,但想學多一些手勢,有咩網址介紹
點玩㗎?
作者: CE00000    時間: 2017-4-9 17:29

作者: 斷空食客    時間: 2017-4-9 20:02

我試過條骨妹一路用手指插我後面, 一路幫我打JJ . 超爽
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-10 00:02

作者: 一拍即合    時間: 2017-4-10 00:06

作者: 一拍即合    時間: 2017-4-10 00:11

作者: speedster    時間: 2017-4-10 02:59

引用:
原帖由 賭得細巴能閉 於 2017-4-9 10:57 發表
gay post :smile_o04:
唔知點解我都好鐘意食完雪條含木雪條棍,個陣甜甜地既木味我覺得好打耳。
不過你試下塞碌9比我含呀拿,我一定第一時間二話不說咬斷佢。:smile_22:

有人鐘意前列腺按摩唔等於鐘意比人用碌9插屎忽者下化?:smile_30:
作者: ALANHO9394    時間: 2017-4-10 12:34

作者: 一拍即合    時間: 2017-4-11 21:43

作者: pp陳    時間: 2017-4-12 02:28

作者: pp陳    時間: 2017-4-12 02:53

作者: miss36D    時間: 2017-4-12 23:28

作者: 一拍即合    時間: 2017-4-15 01:57

作者: 一拍即合    時間: 2017-4-15 01:58

作者: sogary    時間: 2017-4-19 17:25

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 02:20 AM 發表

早幾日無聊上Wikipedia search 性高潮,見到有欄叫「前列腺快感」同「前列腺高潮」。講到好爽好正咁!搞到我係google search 下,發覺都有唔少資料,high 過射精高 ...
想請問樓主,通常按摩幾耐失有高潮架,謝謝
作者: sogary    時間: 2017-4-19 18:24

引用:

想請問樓主,通常按摩幾耐失有高潮架,謝謝
作者: 一拍即合    時間: 2017-4-21 18:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)