188Channel

標題: 上左師兄張床(重出) [打印本頁]

作者: smile822    時間: 2017-3-24 21:20     標題: 上左師兄張床(重出)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 愛因    時間: 2017-3-24 21:36

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: smilemarket    時間: 2017-3-24 23:04

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: nicnicbbt    時間: 2017-3-25 05:19

作者: atc-12    時間: 2017-3-25 08:34

中出師兄
作者: smile822    時間: 2017-3-25 12:01

引師兄中出(呵~~)
作者: smile822    時間: 2017-3-25 13:42

師兄有時好大力咁揸我對波,有時又好溫柔咁搓,仲加埋喺我耳邊講野,原來佢地喺我背後叫我做大波wing,佢有時都幻想同我扑野,估唔到真係有機會親手揸到我對波,我聽到師兄咁講都好興奮,搓到咁上下師兄開始搵手指夾我linlin,又搵掌心磨到我粒linlin越黎越凸,我感覺到師兄條JJ開始硬,頂住我patpat,師兄話冇手叫我乖乖地自己除埋條底褲,我好聽話,除左底底再隨手擺左唔知去邊,然後繼續kiss我個師兄

我已經光脫脫坐左嚮師兄度,我主動拉低師兄條褲見到師兄條JJ,正常size但係個龜頭都幾大,我冇理咁多攬住師兄搵我下面磨師兄條J,師兄問我係咪平時做愛都咁主動,仲笑我一定係好淫好淫既大食妹,我講笑咁問師兄今晚餵唔餵得飽我,佢好似俾我搞興左少少,打左我patpat一下話睇下邊個頂唔順先...

我地繼續flirt對方,令到大家越黎越想要,師兄條J硬到條鐵柱咁,而我d水水都流出黎整到我大脾內側都濕埋,突然間師兄電話響,佢專登較handfree俾埋我聽,係我地平時一齊玩班朋友之中其中一個男仔,我地冇理佢講乜,師兄就好忙咁一邊搵JJ磨我妹妹,一邊依依哦哦咁講電話,我就細細聲喺師兄耳邊叫佢拎condom,個男仔見師兄好似心不在焉咁就問佢做緊乜,師兄好自然咁答佢睇緊AV,我就玩野咁呻吟左幾聲,個衰仔今次竟然懶正義咁叫師兄唔好咁毒,話叫埋幾個男仔上黎師兄度打牌仲唔俾師兄拒絕,收左線我問師兄點算,我好想好想好想要,師兄叫我入佢房坐陣先,佢會諗辦法趕班麻煩人走,我著返衫但就搵極都搵唔到條底褲,到班仔黎到門口都未搵到,我唯有先呢喺師兄房,等師兄處理
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-3-25 18:14

師兄鋪床訓得慣唔慣啊
作者: smile822    時間: 2017-3-25 20:31

都ok~男仔房冇乜野
作者: 鐵棒柔情    時間: 2017-3-27 01:31

作者: atc-12    時間: 2017-3-28 16:25

支持更新
作者: aman0099    時間: 2017-3-29 06:05

咁主動好淫啊 淫wing:smile_46:
作者: smile822    時間: 2017-4-8 07:59

終於得閒更新

佢地又買左d酒上黎,師兄出左去同佢地吹水,期間師兄有一路同我text引我,我突然間有個好曳既念頭,我影左幾張diy既相俾師兄,等師兄知道我好想要,見佢冇乜反應我去盡d拍埋指插自己既片,師兄睇完片即刻話要入房搵野,入到房閂埋門就立即上床壓住我同我打車輪,對手好唔得閒咁又揸又摷,下半身著住褲都係咁頂我,我感覺到師兄好硬好硬,我已經想要到極點,我扯高自己條裙,師兄都意會同我想點,佢突然間起身拎左隻遙控震蛋塞左入我妹妹度,之後就出返廳繼續飲野吹水

師兄開左隻蛋較左慢慢震先,等我keep住有d刺激,佢地成班仔吹吹下水轉左話題講搞野,唔知師兄係咪有心無啦啦提起我,搞到佢地話題都圍住我講想同我搞野,點玩我對大波,同我周圍打野戰又點點點咁,師兄亦都較到隻震蛋越震越密,加埋我幻想同佢地搞野既情景,我已經high到幾乎黎高潮,但又唔可以嗌出聲,忍住唔嗌好辛苦,師兄見差唔多就叫佢地走,我聽到閂門聽我就已經忍唔住攤喺師兄張床度呻吟,師兄入到黎房較到隻震蛋去最強,唔駛幾耐我就喺師兄張床黎左第一次高潮
作者: 一招收你皮    時間: 2017-4-10 00:00

大學就係易食女..:smile_o12:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)