188Channel

標題: 大將軍之調教手記第二步曲#68(但求嬲嬲豬!) [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2017-3-15 21:55     標題: 大將軍之調教手記第二步曲#68(但求嬲嬲豬!)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: spamna    時間: 2017-3-15 21:59

第二晚探病時間;Kitty姐探望大將軍:「你今日冇事嗎?精神好好喎!你吃飯未呀?」

其實Kitty姐不想去探一個癈柴屌絲男,連佢自己都不知道點解?可能出於憐憫關心!大將軍傻笑:「Kitty姐你來真好啦!我聽日可以出院回家休養啦!不過...我仲未食到飯,下午我倒瀉飯菜落張床度,麻煩到嬸嬸,仲俾嬸嬸罵我幾句,啲嬸嬸好惡㗎!Kitty姐可以餵我食飯嗎?」

Kitty姐惻隱之心:「見你傷成咁,免得有俾人鬧...!」

Kitty姐餵大將軍食飯,見大將軍一臉得戚樣,心裡好想醒佢一把掌,但要忍忍忍,此中都係救命恩人。

大將軍連鮮橙都吃埋,進想一得二:「Kitty姐,我有個請求,只得你幫到我咋!琴日到而家都未抹身!幫我可以嗎?我知Kitty姐好人,應該冇事題?」

Kitty姐聽到心裡好慶,實係想捏大將軍條頸『你...個人頭豬...想創你個心啦!』最後;Kitty姐死死氣幫大將軍抹身,Kitty姐濕了毛巾,將病床白簾拉埋,幫大將軍除上衣,大將軍雖則唔係肌肉型,都算有肌肉結實,由右肩膊到大半個胸口,紋上骷髏將軍圖藤圖"名叫一將功成萬骨枯"紋身。

「哼!好人好姐紋身鬼五馬六!」Kitty邊抹身邊嗔。

大將軍:「咁樣我下次紋...我愛Holle Kitty?」

Kitty姐:「紋...篤屎!」

Kitty姐十年都冇咁近望男人身體,心裡有一點熱來,Kitty姐好唔願意隨意抹抹大將軍上身。

咫尺的女人香,在加上Kitty姐心口兩團肉動動,搞到大將軍下面個"細佬"蠢蠢欲動來?大將軍來一招欲擒故縱:「Kitty姐,好人好到底,送佛送到西,順便抹抹我雙腿呀?我隻腳又紮住繃帶,傷口唔放便濕水。」

Kitty姐好想好想用10噸炸藥炸死個大將軍人頭豬!「咁...是旦啦!」

Kitty姐都抹開上身,唔掙在抹埋雙腿,男人嗰度又唔係未見過!Kitty姐瞇埋雙腿,焗了一日汗味和雄性氣味,湧入Kitty姐鼻孔裡,有點想...嘔吐!『好臭...!』Kitty姐用最快抹抹大將軍雙腿。

話就話瞇埋眼睛,再幫大將軍穿番條褲,見大將軍底褲中間窿起,Kitty姐面都紅晒,立即沖入廁所流手,口噏噏地:「仆你個街...人頭豬...咁...粗...痴線...諗埋冇謂嘢...!」

Kitty姐出去同大將軍走,大將軍問Kitty姐明日陪佢出院得唔得?Kitty姐一樣用背脊突住:「睇聽日掂先啦!」

Kitty姐個腦諗大將軍底褲凸起嗰條J情景未停過!離婚多年來,再冇識其他男人,暫少應酬約會,dry咗咁多冇男人慰藉,Kitty一心一意養大個女為衣歸,差點忙了性愛!當需要性只好關上門來,間啞底夾住冷枕磨自己下面?今日Kitty再泛起沉了多年心中淫念漣漪!在浴室用水力射去最敏感最乾渴最想得到雄性衝擊來慰籍『呵...呵...唔...』

作者: spamna    時間: 2017-3-15 22:03

唔想去最終都去接大將軍出院,大將軍行動不放便,要搭住Kitty姐玉肩回家,大將軍跟詐死兩次挨貼Kitty姐身體:「Kitty姐真係唔該晒你呀,又再煩到你送我返屋企呀!前面就係我屋企啦。」

因Kitty姐顧住大將軍,全冇留意大將軍偷望自己漲卜卜胸口。

大將軍好不容易返到屋企,坐在爛梳化:「呼,真係龍床唔及狗竇。」

Kitty姐一見地下枱面咸書同公仔書不肖地:「睇睇你狗竇呀?成地都係...黃色...雜誌...真係人頭豬加咸濕!」

大將軍突然失落感:「我雙手傷成咁...想打(飛機)...唔係,想睇都冇得睇添...!」

Kitty姐手指向地下:「好心你搵個女朋友啦,成日睇埋依D書,隨時上腦呀?」

Kitty姐隨手執好枱面上咸書同公仔書:「夠鐘食藥啦,我幫你煲水?」

大將軍側側頭偷望Kitty姐個籮『嘩!今日個八月十五咁圓嘅...我都未試過失婚人妻...食得唔好嘥!』Kitty姐穿上修身綿衫和修腳牛仔褲,大將軍諗Kitty姐身型仲keep得咁好,唔似四十幾歲,似三十歲多都會有人信,完全冇歲月摧人老,前凸後圪,皮膚有夠滑,做老公真識食!大將軍如果用劉金發屌女人美學來做教才,調教Kitty姐做炮友,真係人生快意!首先要打沉女人矜持,就會慢慢沉下去!越墮落越快樂。

但唔可以強硬迫功,隨時會弄巧反轉俾Kitty姐告強姦,要耐心調教,大將軍想做就去想賤人!大將軍吃了藥後:「Kitty姐,我都成身都係...汗,你可唔可以再幫我抹身呀?」

Kitty姐心憋一口:「你真係煩!見你係病人咋!」

Kitty姐再次幫大將軍除去衣服,用情深款款:「Kitty姐真係對我好啦。」

Kitty姐聽到都有點受落,但起大將軍面前唔好以睇穿:「人頭豬識得賣口乖!太陽西邊升起啦!我幫你抹完上身就走啦!」Kitty姐邊抹身邊揶揄大將軍。

大將軍好開心側側膊用右手搭住Kitty姐香肩,嚇得Kitty姐縮了身體:「你...你做乜呀?」

大將軍要令Kitty姐冇情緒不安:「Sorry!我想用你膊頭來借力,冇什麼事!你...想我做乜?」

Kitty姐定一定神身繼續抹身,大將軍再轉另一隻手搭,轉手時扮無意摸摸Kitty姐耳珠。

Kitty姐用嚴厲眼神望大將軍,大將軍扮傻地:「Kitty姐,你真係好人啦,你一定好多人追求你啦,如果我有你好似咁好女友朋,又靚心地又好,你話幾好呢?」

Kitty姐心中好想生氣,但俾大將軍說話又氣不出來:「抹完啦!」

大將軍見機不可失:「但...我下身都未...橫掂你琴日都抹過一次啦!來唷!幫我抹多次啊!」

Kitty姐再唔想見到大將軍褲檔中東西,只想抹完上身要離開,但見大將軍死狗樣,心頭一軟:「好啦好啦!唔好再用咁樣面孔對我,你唔嘔!但我好想嘔死!」

大將軍冇理Kitty姐怒火,躺下爛梳化慢慢脫去褲子,只有底褲,底褲裡就係男人條命根。

站立Kitty姐望住九成赤裸男人,身體有種怪怪熱起來,感覺到耳朵赤熱,腦不斷安慰自己『男...男人...身體...我我咩未見過喎!我掂...會敗你人頭豬手上...哼!』Kitty姐動手抹大將軍雙腿,Kitty姐想準中精神去抹,但係心裡跳得亂馬,越近大腿盡頭,心裡有種飄散感覺,大將軍見機成熟,再雙腿分開,更將中間展現更多俾Kitty姐看!Kitty姐心裡猶豫不決抹不抹大將軍腿側?最後選擇去抹『沒事..沒事...!唔好胡思亂想可以!』心中越想冇事,但視線離不開底褲中間條...!

作者: spamna    時間: 2017-3-15 22:07

大將軍俾件Kitty姐摸摸大腿時,難控制下身枝炮,慢慢起勃起,仲撐起底褲頭來,真係露出半個龜頭。

嚇得Kitty姐彈了起來擰轉身,口也打結:「你你你人頭豬做做乜乜勃起來,快快整整番好去!」

大將軍打蛇隨棍上揶揄她:「Kitty姐,唔好意思呀!男人生理真係控制唔到!你唔係...男人嗰度未見過嗎?」

Kitty姐托托幅眼鏡死撐:「咩...未見過呀!大...大你嗰...度都見過吖!」

大將軍心中暗笑地講:「咿!我都七吋長,大過我你都見過,你...Kitty姐一定睇過黑人枝炮定啦?」

Kitty姐口震震:「你你你唔好理理我有冇睇睇過黑人定白人吖,你著番條褲先。」

指責Kitty姐用手輕輕撥臉散熱,大將軍下流地:「我疑為自己夠粗大添,原來Kitty姐都睇過黑人條J㗎!我真係失敗囉!」

Kitty姐心裡好想喊叫非禮兼鬧佢祖宗十八袋!但一時語塞:「你...穿返褲再講...!」

大將軍依句仲賤:「其實我都依幾日都打唔到飛機,仲俾你搞到扯晒旗添...好難靜下來,不如你幫我呀?」

Kitty姐聽完,簡直係本世紀下流、賤格、無賴、人渣說話!仲好意思講,明明自己扯旗,就話人地搞到扯旗,仲要幫忙打飛機!咁無..無恥說話講得出:「你係要打...就自己動手!」

大將軍見成功有六成:「我雙手傷成咁樣...掂打喎,Kitty姐你都唔係第一次見過,幫幫忙呀!你幫手打會快出嘢!如果我谷住好辛苦㗎!來呀...唔該Kitty姐...!雪...下面扯得好痛...!」大將軍握住Kitty姐手求助。

Kitty姐明知道係講大話,但她沒有一刻離開意思?如果她決心即場離開,她將不會跌入大將軍凌辱陷阱,永不反生!Kitty姐可是長期寂寞,本能需要性慰籍,而她有什麼風浪未見過的『幫幫男人用手...好似擼腸仔咁...』Kitty姐輕輕吐出:「嗯...!你真真一個人頭豬,冇救..!」

大將軍知得米,拉近Kitty姐坐下來,怕她一走了之!但Kitty姐一直視前面,大將軍引領Kitty姐隻手放向半個龜頭度,Kitty姐心一顫『騙人...佢嗰度咁大...咁熱手...』隔著底褲掃男人性器之物,Kitty姐臉上羞紅一片,光係摸摸就知道大將軍JJ非常的巨大,比前任丈夫長了兩吋,為咗唔想胡思亂想,她移開視線向前望。

Kitty姐摸"雀"完全冇章法,胡亂掃上掃下條J。

大將軍心裡覺得Kitty手法有點乏味,仲教Kitty姐掂樣去摸J:「Kitty姐你試下用手握住來做呀!可能會...出快D!」

Kitty姐個頭直望:「我我幫你...做...已經好好啦!仲想...!」Kitty姐真想氣憤。

大將軍睇得出Kitty姐唔係真係嬲,如果真係一腳甩開死仔!大將軍睇準Kitty姐心中弱點,先用吹氣去Kitty姐耳朵裡,撓癢讓Kitty姐有微微震動:「你唔好再...搞什麼鬼主意來!你想要我...握住來...做嗎?我成你...!」

Kitty姐心中想盡快完成咁變態行為,手用力握住隻"雀"。

大將軍有點疼痛:「哎唷!你捏...得我舒服啊!係...繼續唔好停呀,我會快出嘢來!」

有女幫手打飛機,大將軍盡量抑壓住,唔想咁快完事!

作者: spamna    時間: 2017-3-15 22:24

大將軍笑吟吟:「沒什麼啊!kitty姐點解唔望我呀?」

Kitty姐再頭微微調向另一方:「人頭豬有咩好望呀!」

大將軍將身體再挨貼Kitty姐:「冇,我近睇你真係好美,如果我早十年出世咪幾好囉,可以同你做對情侶幾好呢?你比我望望你的臉,可以我會早少少射...出來!」

其實Kitty姐初見大將軍都有幾分好感,但臉永遠掛著邪氣的,性格散慢。

Kitty姐對大將軍無恥的姊弟戀有點抗拒:「你咁鍾意看嗎...我讓你看個夠吧?最緊要你快點給我完事?」

Kitty姐紅臉耳赤,樣子有點不忿恨,手掌已滿是大將軍男性的汾泌出來液體。

性器具濃烈氣味令Kitty姐身體轉熱來,丹田熱流沖向下身,私處少少滲出濕潤來!大將軍一手抱住Kitty姐腰間,面上五官扭曲,像要快洩出來:「啊啊!你做...得好...好舒服,再加快...我...我快...快出...!」

Kitty姐視線無逃避望住大將軍一手握不完的大屌(大屌!哈哈!笑死街坊*樓主心聲*)加快速地弄,激烈發射的預感,Kitty姐有數秒性興奮閃過。

大將軍肉緊地手輕捏Kitty姐屁股地叫:「呀...!射啦!」

大將軍幾天的儲量很驚人,精液的黏糊Kitty姐玉手上,讓Kitty姐厭惡地奔去廁所清洗,一心想報答救命之恩,變來荒謬絕論人打飛機來。

「那...我走啊!你多點休息吧?」

Kitty姐拿了自己手袋望開,大將軍穿上底褲坐在爛梳化道別:「Kitty姐你手藝好正斗,我今晚一定好訓啦,拜拜!」

Kitty姐內心波動未停過,只知道滲出愛液弄濕內褲,心中罵著自己愚昧、骯髒、道德常理、變態和畸戀!這晚她從未試過發狂地自慰來,好想要實正硬物進入自己封閉已久小穴,淫水更弄濕冷枕!。。。。。

大將軍雙手傷勢已痊癒九成,在家中休息中,休息期間,腦海不斷想起Kitty姐圓大胸脯和挺實臀部,要令Kitty姐成為大將軍性奴,掂樣調教Kitty姐心態,強硬變做強姦犯,得不想失,隨時犯官非,他盤旋成個計劃後,打去找Kitty姐:「Kitty姐,真係又煩到你呀?我屋企D嘢食吃光了,放工幫我添加食物我家嗎?」

Kitty姐在電話大罵:「你咁大個人,冇嘢食唔識落街買呀?要我買上來,你食咗藥未呀...你個人頭豬??」

大將軍沒有給對方怒罵嚇倒,真係賤格無比道:「Kitty姐你都話我係人頭豬,我驚落樓會俾漁農處捉去呀!」

Kitty姐嘴角一笑『真是冷笑話到極爛屁』:「俾人捉去咪...仲好,幫個社會除去人頭...唔係...人渣先啱你呀!」

大將軍放笑:「哈哈!Kitty姐都識說笑啊!咁人渣真係冇嘢食,幫幫我呀!最多起人工扣好嗎?」

Kitty姐比大將軍氣死:「嗯!我有嘢做,唔傾...收線。」

大將軍:「今晚等你呀!」

晚上;Kitty姐都唔知點解買食物上去大將軍屋企,可能心裡存著某原因?大將軍好開心見到Kitty姐再次來,起碼證明那次"打飛機"沒有憎惡大將軍!Kitty姐:「你要嘅嘢起到!」

大將軍:「Kitty姐,你都未食飯嗎,不如你煮個即食麵一齊食好嗎?」

Kitty姐聽到好想衝入廚房拿刀剌死個大將軍:「你連麵都要我煮...!」

大將軍竟不猶豫跪下來懇求:「Kitty姐你咁好人,體恤下屬,煮個麵難不到你...拜託幫忙呀?」

Kitty姐都未見過一個下賤男人跪拜蠢樣:「真係咁多人死...唔見你死...?」

Kitty姐拿了兩包麵入廚房煮麵,大將軍奸計得呈,坐在爛貨梳化看漫画書。

吃麵時候,Kitty姐偷望大將軍長相其實不難看,但是笨頭笨腦!大將軍:「Kitty姐什麼陰陰咀笑呀?」

Kitty姐即轉話題:「食完我收碗!」

Kitty姐心裡驚訝點會想這個癈柴『癈柴癈柴癈柴佢係癈柴...!』Kitty姐唔想再諗,食完麵離開。

大將軍飽暖思淫慾:「Kitty姐,我覺得隻手呢...都係有少少痛,掘唔到背脊搲痕,可以幫我𢱑背脊...?」

作者: spamna    時間: 2017-3-15 22:31

Kitty姐真係俾大將軍氣得想暈,連幾本搲背脊幾本動作都要人來幫,除咗係癈柴中癈柴,都唔知用什麼字來形容佢:「你真係...算吧!同一個豬的腦袋沒有分別!」

大將軍見第一步成功,轉背給Kitty姐搲背:「噢!真係舒服唷!正呀!噢嘩哎!」

Kitty姐:「你...唔好叫得...肉酸?好似叫...喊聲!」

大將軍特登叫到似呻吟咁:「Kitty姐,橫掂到係幫我,不如幫我洗背好嗎?我幾晚都洗唔到背脊呀?」

Kitty姐聽到眼都凸埋:「呀!幫你擦背...脊?」

大將軍:「Kitty姐你都唔係第一次睇我身體啦,沖涼好快,唔阻到你時間,真係好快,麻煩你啦?」

大將軍捉住她的手死誒爛誒。

Kitty姐真不想理會無里頭要求,但見到大將軍死樣,真係想一腳踢死他,再沖去大海餵魚!但往往有時衰心軟:「你唔好我面前扮可憐虫...我將快嘔死!係要沖涼快D呀!」

大將軍第二步成功,立即衝去廁所脫衣服,再伸出頭來叫Kitty姐入來:「我可以啦,你都入來。」

Kitty姐心裡計算『如果癈柴對我有不軌行為,一腳踢去要害,等佢知道我利害同埋不易欺負...』Kitty姐吸一口氣行進廁所,大將軍背住她,下身都算用毛巾包住:「我幫你擦完背就走啦,咪再叫我做其他冇謂嘢啦?」

Kitty姐用海綿塗上沖涼液開始幫大將軍擦背。

大將軍掂會放走成熟的小綿羊呢?他特登用花灑射向Kitty姐身度。

瞪著大將軍發怒般大聲說:「嘩!你搞咩呀?將花灑射向我度㗎?你...特登㗎?」

大將軍做戲咁做:「Sorry Sorry呀?我都唔知開到咁大花灑添,我冇整濕你呀?」

Kitty姐看看上衣已濕了一大片,口中怒罵:「你個人頭豬,唔識沖涼咪沖嗎?我件衫俾你整濕晒,個頭又濕晒,你真係冇好帶挈?」

大將軍仲專登用下身條毛巾來抹Kitty頭髮,Kitty姐看到大將軍下面個JJ,立即轉身背向:「你...你做乜...?」

大將軍有心雙手輕抱Kitty姐身體:「Kitty姐;其實我好仰慕你呀?我時時刻刻想起你?我都唔知幾時愛上你,比個機會我做你男友?」

Kitty姐聽到大將軍赤裸表白,完全沒有招架來,心更加跳得凌亂:「你...你...我...我唔明白...你...講咩?」

Kitty姐腦袋好似打仗咁亂,加上大將軍輕咬Kitty姐右耳背,全身發慶來:「Kitty姐,你怕咩喎!你都見過晒我全身啦,你件衫濕咗,不如...除咗去...一齊沖涼囉!」

Kitty姐聽到一齊沖涼,頭頂好似冷風沖向背度,而大將軍用舌尖撩進Kitty姐耳窩裡,令Kitty姐一陣陣騷軟下來,連說話有點虛弱無力:「唔...好咁...放開...我...先...講...?」

大將軍豈能放手,雙手仲緊抱她身體,嘴含住耳珠吻:「我真係好想你...的!比次機會大家...好嗎?」。

被大將軍騷動沉靜多年情慾,以為自己有性冷感!這刻Kitty姐現在失去思考能力,不知道大將軍是否認真或虛假的答案:「你...都係...放開我...再講...好嗎?」

大將軍雙手隔著衫摸索Kitty姐胸脯舌尖吻著她玉:「其實Kitty姐我知道你需要愛...!」

大將軍用挑逗聲線來激起Kitty姐慾念!Kitty姐好想甩開癈柴雙手,她覺得腦袋有點暈眩,身體又很燥又熱,整個人漸漸開始有些古怪感覺『點解我...好熱...周身咁慶...?』

作者: spamna    時間: 2017-3-15 22:41

其實大將軍用了俗稱"欲仙欲死"催情藥劑",欲仙欲死"氣味清香,不是一盤強姦水,這藥物只是增強兩性歡愉,強加兩性雌激素,幫助房事樂趣,藥物更隨劇烈"性"運動跟汗水排出體外,不留雜質,仲係對人體無損害。

大將軍將"欲仙欲死"預先裝在沖涼液樽裡,等候Kitty姐雙手塗上沖涼液雙手,不知情地吸入"欲仙欲死"催情藥體裡,大將軍怕藥力唔夠,再用春藥塗下自己毛巾裡,整濕Kitty姐頭,再用毛巾近鼻哥俾佢索,雙重較力!藥物隨血液流動,讓她的大腦麻痺。

大將軍只需要加重挑逗功夫!貞烈女人都會淫婦來,梗可況成熟失婚婦落入賤男手中(我估唔到大將軍用旁門左道)見Kitty姐沒氣力對抗,心裡暗叫好,隻手明目將膽伸入她身體,已摸著光滑小腹。

Kitty姐仲有三分清醒:「你...個人頭豬...抽番手出來...唔放手...我叫...非禮...?」

大將軍練好一手除Bra聖手,好快趣扣開胸圍扣。

Kitty姐胸圍下墜,雙臂牢牢夾實胸脯:「呀!你好停止喎!我真係嗌㗎?」

Kitty姐羞怯底下頭來。大將軍勢在必行,將下身枝"炮"貼住Kitty姐後面『仲有氣力對抗,要加點功夫落去先得!』舌尖像狗舔Kitty姐發熱玉頸和耳根,盡量挑逗:「Kitty姐...其實你真好吸引男人,你知嗎?除了你美之外,仲有你有胸...器逼人...!」

Kitty姐盡努力夾緊胸部,不讓大將軍侵犯,但怎樣努力徒然,愛撫手法非常熟練,五根手指細心地揉捏刺激,感覺讓她的全身神經都敏感了起來,更夾住乳頭捽捏。

Kitty姐乳房來回撫摸,就在她想還能忍受時候時,大將軍突然把一口氣吹入她的耳朵,被挑逗弄得快要有感覺。Kitty姐思維開始軟下來,雙臂再沒用力地夾緊,大將軍肆意地搓揉乳房,嘴更狼狼吻下Kitty姐嘴唇,Kitty姐乳頭又被摩擦得超級敏感,受到各種刺激的她只好含羞合上了眼睛,敵不過催情藥。

大色狼大將軍將Kitty姐迫在牆壁,嘴巴給大將軍緊緊封閉著,Kitty姐奮力對抗他狼吻,但被大妁軍按實臉頰,緊合雙唇給他攻破了,舌尖攻佔Kitty姐口腔裡,啜著甜美舌頭『我舌頭俾人頭豬吸住...嗯嗯!上...上顎和牙齒都俾佢吻遍了...我...我要推開佢...踢...佢要...害...唔得...乳房...搓揉...冇氣力...推開...唔得...再下去...我會崩潰...』Kitty姐眼角有淚珠,多年守住貞節牌坊要破了!大將軍將她衫揭起上心口,淫淫笑Kitty姐:「啊啊!蕾絲黑色Bra,諗唔到你會咁姣,肯定穿給我自想誘惑我啦!」

Kitty姐夢囈:「唔...係...你想法...唔係...!」

雙手起勢地搓圓按扁『粒蓮頭都幾翹啊』舌頭更卷起硬了乳首來:「唔...妹似啜緊軟糖咁甜味啊!」。

Kitty姐雙眼迷漫著妖媚和嬌艷,春藥完完全全佔領身軀,她放棄矜持、放棄自尊,雙手握緊大將軍頭顱亂抓著,好想好想得到遺忘性愛。

大將軍心知春藥成效,解開她褲鏈,拉下她褲子腳踝,內褲都是一套蕾絲:「噢!黑色誘惑啊!正呀!」

說完連內褲一拚地舔她敏感地帶,像隻狼狗批起Kitty姐左腳,掀起內褲一邊,露出濃密陰毛,陰唇皺紋算厚,呈現深啡色肌膚,獨特中女騷氣:「嘩!黑色的雲耳啊!等我試試味道!」手指分開兩片陰唇,舌頭準中火力用勁地舔入西底。

Kitty姐只靠右腳單企,雙手按緊大將軍雙肩:「嗯嗯!什麼...雲耳啊...唔好...舔...肉酸...唔好...嗯嗯!」

作者: spamna    時間: 2017-3-15 22:44

大將軍想唔到外表強悍Kitty姐,內裡是渴望的!身體好老實地按緊大將軍頭進入自己跨下,而愛液由粉紅小穴滲出來:「Kitty姐你流出來西水,真係甜美味,唔好好喝呀!味道鮮甜,後生女仔都唔及好味道!」

大將軍用下流賤格說話去形容,Kitty姐聽後一陣發燙,竭力控制著難以置信的快感刺激。

大將軍舔夠黑色的雲耳,是時候讓Kitty姐品嚐HK肉腸來:「Kitty姐你都要為我服務!」

按底Kitty姐下跪他雙腿中間,近在咫尺肉棒,雖然不是第一次看他的肉棒,但漲大比上次更更粗大,Kitty姐心裡猶豫怎樣去含!大將軍催促:「Kitty姐快D伸脷去舔吧唔好怕羞?」

Kitty姐眼定定望住肉棒十五十六『要含...』,最後伸舌尖舔龜頭頂尿口滲出男性前列精液,一下一下去舔龜頭,大將軍雙手放後,挺起肉棒,看著Kitty姐吻著小將軍。

Kitty姐情迷意亂,默默地舔著每吋!大將軍掃下Kitty姐秀髮:「聽話...張開口...?」

呆滯的腦袋現在幾乎失去思維Kitty姐,完全被大將軍脅命令支配著,張開口去含前夫之後第二個男人肉棒『嗚哦!真係想爆發啊...』。

火熱肉塞進Kitty姐口腔擺動,大將軍豈能放過她乳房,雙手又扯又捽和撩她的乳頭『我...點會跟個...癈柴...男人...做口交...來...我係咪...瘋了嗎...嗯嗯唔唔...氣味...濃烈啊...在口裡...變得更大...』。

強烈快感倍增,Kirrt姐冇吹蕭經驗!

胡亂含在口裡前後動作!!!

大將軍眼底望Kitty姐吹蕭經驗貧乏:「Kitty姐,舌頭奶一奶前端四周嗎...啱啦,再大啖吞入口裡...㗅...!」

大將軍將她的雙手夾起來吊住來口交放在她後頸,像犯人姿勢這樣『哈哈!平時像個癲雞乸,今次跪下來幫我擔,哈哈!屌爆你個嘴先』大將軍快動粗腰屌Kitty姐口部︰「Kitty姐...我...得啦...要射...嗄...!」

Kitty姐無心理準備下俾個衰人口爆來,快速地吐出精液來,『射你向面上先...哈哈!』淨餘精液落在Kitty姐臉和眼鏡上,更有少少精液黏糊在喉嚨間:「咳...吐...咳...!」

大將軍捽捽自己鼻哥:「哎喲!Kitty姐你...咁嘥料唷!補品來喎!來來!真係唔好意思啊!射精我一時控制唔到添,射到你面都係,sorry...今次到我補番數...我服侍你啦?」

Kitty姐除下眼鏡:「咁...上床...做...!」

大將軍細想唔到?一個性格傲慢的人會說,一手抱起Kitty姐返回房裡拋下床上,爛鬼床彈簧滋滋嚮來!大將軍狼狗款壓住Kitty姐身體,不理她口腔精液味來濕吻!Kitty姐的腦子裡現在一片空白,彷彿什麼都不能思考都停止了,只想得到...性愛!大將軍一招69來,分開兩片陰唇,努將舌尖鑽進陰道壁腔。

Kitty姐不分清自己慾念還是藥物影響,吹蕭已俾剛才更狠吞吐,雪雪響亮來!大將軍剛硬肉棒再起,他提槍衝進Kitty姐禁地,但俾Kitty姐用手擋住:「要做...戴...戴套...做呀?」

大將軍諗住打真軍!只好帶上安全套來:「Kitty姐你看,戴咗啦!」

Kitty姐側著臉面紅點頭,大將軍拍拍雙手,舔舔口唇『冰山我來嚟啦...!』簡簡直接進入她身體,雖然小穴係濕,但感覺好似未放發一樣,有處女咁窄狹的,大將軍奔力抽動著,涸乾的禁地再次滋潤下,想著與強壯雄性交配的舒暢快感,她四肢緊緊纏著大將軍身體,眼神帶點幽怨地,朱唇緊閉,發出沉響聲音來。

唔...唔...!

Kitty姐身體不斷俾人進出『好大...頂破...我子...宮...啊...要瘋...啊嗯!』久違了性高潮Kitty姐,口張開地抖氣來,大將軍邊幹邊吻下香唇『今次仲吃不到你成日話人頭豬...吐D口水俾你喝下...』Kitty姐瘋癲下照樣吞下大將軍口水下肚!

作者: spamna    時間: 2017-3-15 22:44

大將軍將Kitty姐分腿扒開來,下身用盡力地插動:「Kitty姐看看...你的"妹妹"俾我弄得翻出翻入來...」

Kitty姐羞害想死,下流的姿勢雙手掩面:「我...唔得...嗯呀...!」

看住豐滿乳房上下晃動著,大將軍更將她雙腳托在肩膀,騰出雙手搓揉她乳房來:「我咁樣...係咪做...你開心...呢?」

Kitty姐變得毫無反抗餘力:「我...唔知...呀喲!」

大將軍停止動作,貼在她的面龐地說:「Kitty姐,不如做我...炮友...好嗎?」

Kitty姐神暈癲倒亢奮下點頭來!大將軍臉上露出征服欲和興奮:「那麼...盡情享受我俾你...愛愛樂趣。」

肉棒在陰道裡打著圈來,雄偉的肉棒和緊熱收縮的陰道腔壁互相刮擦,大量愛液噗唧噗唧飛淺出來,粗圓龜頭每下都盡頂到她的子宮口勁磨!大將軍第二發爆射,來明明隔著安全套,子宮都感受到精液熱流的強勁噴射,Kitty姐高漲雙手緊緊抓住大將軍背部地喘氣:「呀呀呀嗯嗯嗯...我去...!」

大將軍溫柔地用手抹去Kitty姐額前濕髮,嘴吻下她的唇,肉棒還留她體裡,第三波快要開始,Kitty姐迷惘但無拒絕:「再來..換...新套...來!」

大將軍脫去舊安全套,戴上新套,Kitty姐雙手溫馨地撫摸大將軍心口,面帶羞怯:「來...啊!溫柔點...!不要像剛才...下流姿勢...做法!」

甜蜜一句,令大將軍雄偉十足,再次抽進她身體來『溫柔個屁...個西咁窄咁濕...出面D雞(性工作者)...都唔及你一半咁好屌...正呀!』Kitty姐爽得自己動起腰來接肉棒,大將軍好想無套插入快感,他來一招"老狗推車"(因為大將軍真係好狗):「來,轉下花款!」

Kitty姐無法動彈繼續跪趴在床上,香汗淋漓的性感小穴和屁眼,一一給大將軍看光,Kitty姐用手阻擋屁眼,怕會肛交來:「肉酸...不好看...!」

大將軍眼神貪婪屁眼『下次先屌你個C眼』大將軍趁機快手退出安全套來,沒有安全套的隔離,肉棒直接和陰道壁腔感觸比剛才更加鮮明。Kitty姐陰道帶來凹凸感也發覺:「你...冇戴...套做...拔出來呀...衰人...卑鄙下流賤格...!」

大將軍難得無套做愛,更聽到Kitty姐怒罵句子,他內心無形興奮,立即抽動粗腰來:「噢!入都入咗啦...拔番出來...你冇咁開心喎!俾我做一次咁多好嗎,我會好小心射出面㗎!我都唔想你...有BB做成困擾...你試下無套做樂趣啦!」

在催情藥和連續高潮等等因素下,猶豫了一會!徹底地放棄讓大將軍繼續無套性愛。從後推進式,肉棒更深入地抽動,一下子又真實又塞滿滿快慰,羞恥又歡喜的複雜心情中刺激讓她渾身發斗來!身體不由分吋拱上降下來,她更怕發出淫賤聲響,雙手捂蓋嘴巴,:「唔唔嗯嗯!」

大將軍捉實她雙手扯後:「唔好蓋住聲音,叫出來先興奮嗎?叫啦...叫床聲啊!」

大將軍用力插盡小穴,Kitty姐哀號:「不行啊,啊啊啊...已經...再...再這樣下去就不行了...!」

大將軍徹底性擊碎崩潰Kitty姐心智,按底Kitty上身趴貼床上,圪起後面更高,短距離的衝刺她要穴。

啪啪啪!

Kitty姐得到前所未有高潮,龜頭頂盡子宮口不停顫抖,她長期慾求不滿的成熟肉體,其實一直在渴望著這樣與強壯雄性交合的喜悅,她淚水和汗水臉上流下,性興奮得咬住四根手指來:「嗯...嗯我...我係唔得...嗯嗚嗚...!」

她雪白屁股也絡大將軍抓得變紅霞來。塞滿小穴的肉棒一跳一跳顫抖著,大將軍快要第二次爆發!

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-16 14:15

作者: spamna    時間: 2017-3-16 16:39

大將軍身體壓下她後面:「Kitty姐...我差唔多要...射...如果射...射你對波...得嗎?」

要瘋的Kitty姐誠實面對自己的慾望,秀髮凌亂只模糊點頭示意:「...誒!」「那...啜我舌頭吧」

大將軍伸舌頭讓她吸,下身賣力地進攻。

她感到呼吸困難,體內再次高漲的慾火卻讓她又一次產生本能需求,使她忘記了羞恥張大小嘴啜吸大將軍舌頭來。Kitty姐的腦海彷彿有電流閃過,身體再次興奮高昂起地迎來了第二次的潮吹來。大將軍大喝地一聲:「叱...!」

拔出要射的肉棒,將她身體轉向前面,一濃濃白色稀杰精液射向胸脯度,大將軍射精很驚人,有些射向Kitty姐嘴唇邊『顏射你...顏射你...嗄...嗄...!』Kitty姐已失魂浪魄,身體殘留著高潮餘溫地抽搐,任大將軍將餘下精液塗在乳首。大將軍坐在床邊,用衛生紙清理肉棒上西水和精液,更欣想Kitty姐高潮下肌膚白裡透紅的結作,手溫馨地抹去Kitty姐濕亂秀髮:「Kitty姐,以後做我SP啦!」

Kitty姐透氣過後,後悔會做出羞事,穿回衣服責怪大將軍:「是你...硬來...我才...給你...給你...總之...我兩再冇關係,當...一場夢忘記吧!」

大將軍將Kitty姐逼去牆壁度,臉帶死狗樣扁嘴地:「耶!Kitty姐我地都係...有肉體關係喔!」

Kitty姐雙眼很火地:「今晚我當...俾鬼債...死開!」

她一個膝撞去大將軍要害,轉身奔出房門離開。

大將軍痛得爬在地下,其實力度不大,只痛不傷:「嘩...咁X狼毒,踢我JJ...雪雪!好彩我有後著姐?」

大將軍從房間衣櫃頂拿出一部迷型攝像機,大將軍咁賤格,偷錄Kitty姐做愛情景!輕浮的大將軍滿足的從冰箱拿出啤酒大口喝著,手上有了皇牌,Kitty姐飛出我手指罅?。

這晚;Kitty姐帶著淚回家,腦中不斷責怪自己?為何會咁樣做!咁賤咁下流(其實佢仲未知道中咗欲仙欲死催情藥),多年來守住貞操無咗了,以後掂樣見人?報警拉個禽獸?但大將軍講過愛我?但年齡大他七八年的姊弟戀?放個癈柴心又不甘?而Kitty姐還有一個快要上大學女兒,不可以讓女兒擔心影響學業?Kitty姐在浴室任花灑沖走身上污穢,當她觸摸乳頭時,回憶大將軍個衰人用牙去咬留下一點紅印來,手指撩下乳頭,超敏感閃電劃上大腦:「嗯!」她再分開腿,彎腰看下比男人插入身體的情景,臉上再起紅霞!『我...真是...賤...女人!』她心情只能見步行步。。。。。

第一步曲完

作者: spamna    時間: 2017-3-16 21:24

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-3-2017 14:15 發表

睇左#1先 , 今日有少少忙 ...

1,
始終 , 呢套算係掛我名做主角 , 我覺得有必要澄清我本人 ,
同角色之間的分別 :

首先本人係極傳統的男人 , 而且好讀史書 , 絕對絕對唔會染金毛 ;
... 我也是一個弱勢男 , ...
哈哈!角色只係得啖笑下,好人都要做下奸角,冇人知道你樣子啦?:smile_o01:

如果寫大將軍係羞小鴨,變了熟女吃小鮮肉,同你以前故事撞橋撞到嘭嘭聲!!!大將軍性格要威武小小,帶有邪念心態先可以去調教女人嗎!

:smile_o10:

初頭寫大將軍起醫院搞Kitty姐,不過被你篇"醜女護士長"搶先一步,變了又撞,我要轉轉橋,

:smile_o02:

今次我寫你紋身型唔型先",一將功成萬骨枯"紋身圖,直頭型到跌渣啦

:smile_o06:

。仲有;啱啱幾個月前,睇到藤原紀香新聞,同我寫女角相近,咪寫紀香來做背景,有韻味,有身材,如果AV女優我會寫下高樹瑪利亞或飯島愛啦!!!打後日子故事調教女角,不過可唔知再有冇時間去寫啦,因私人問題,工作上要轉變,搵食緊要,有時間會寫埋大將軍傳。仲有嬲豬仔係我按,對我來說推薦同嬲豬都冇所謂,我唔係為推薦來寫文,只係寫出自己心愛故事給他人看,都冇謂執著囉

:smile_o11:

。大將軍傳來做收山作品,真係想唔到呢?

:smile_o07:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-17 06:42

作者: spamna    時間: 2017-3-17 12:17

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-3-2017 06:42 發表

1,
SORRY , 呢幾日係呢半年最忙既幾日 , 未有時間睇晒佢

2,
如果講女強人式女角 , 我最LIKE煒哥 !!!
我岩岩先代入你個故仔 , 但用煒哥做主角咁打左一次JJ
:smile_47: :smile_47:

3,
唔好拉 ... 出慢D都 ...

你可以慢慢看,篇文唔會咁快消失,最多放在後面第2區搵

,原先調教手冊有三步曲,第二步曲都寫了6成,再無時間寫啦,你催我都交唔到啦,只能第一步曲再完結了兼收山之作

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-17 16:24

作者: spamna    時間: 2017-3-17 18:02

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-3-2017 16:24 發表

你轉份工係忙姐 , 唔會完全無間架麻 ... 慢無咩間題架喎 ,
我上年全年都係寫左20000字渣麻

仲有呀 , 我E+感覺狀態唔錯 , 我唸篇文有機會呢兩日寫得完
轉咗工作環境搏下表現先,快側半年左右再上文,慢側真收山囉,起收工作品,我要篇文取得最多嬲嬲豬,洋蔥頭取唔到,取得最多嬲豬之作:smile_35:

。自我安慰

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-17 20:35

作者: spamna    時間: 2017-3-17 21:51

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-3-2017 20:35 發表

我覺得又唔駛輕言放棄 ... 你忙係忙姐 , 但總有長假架麻 ,
最多咪唔好寫咁長 , 學我咁寫下短文羅

我今日開始無咁忙 , 應該好快出到文 ... 至於最多嬲豬既文
你覺得你挑戰到我咩???
:smile ...
我都想繼續寫:smile_13:,或者改短文形式,伍佰零字,過下心癮算啦,嬲豬全部我按,我要做第一個嬲嬲豬最多作者,洋蔥推薦的人太多了,多我一個唔多,少我一個無所謂,我要遺臭萬年,大將軍我同你比嬲嬲豬最多。
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-18 10:04

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-18 14:58

作者: spamna    時間: 2017-3-18 20:34

引用:
原帖由 淄青李氏 於 18-3-2017 14:58 發表

1,
S兄恕我年紀大拉 , 一次過睇唔到咁多 , 我都係一次兩節咁回拉 ...

2,
哇哇哇 ... 真係撞撞得好甘喎 !!!
分別係賓仔傷腳 , 本男主角係傷手 ; 賓仔係要睇住醜熟女來打JJ ,
結果勾引成功 ... 而本男主角係一 ...
冇辦法啦,如果唔一次出咁多章文,分一日一日出,變相看文冇咁順暢囉?
當初你出醜熟女時,我都講過有段醫院撞橋
創作每個角色都有自己特色,例如Kitty姐能幹,罵人時口頭蟬"人頭豬",大將軍就花言口語兼懶散,兩個人性格走在一起,希會火花擦出來啦,真實都會有咁樣人物
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-19 08:42

作者: 慢嘗君    時間: 2017-3-19 15:06

作者: spamna    時間: 2017-3-19 18:19

引用:
原帖由 慢嘗君 於 19-3-2017 15:06 發表
精彩,期待調教
調教可能要遲遲遲遲再上啦!Sorry:smile_13:
作者: spamna    時間: 2017-3-19 18:29

引用:
原帖由 淄青李氏 於 19-3-2017 08:42 發表

2,
唔只 ... 等我聽日出埋 ,
你就會知道 , 你唔同撞果D , 結果會同呢篇撞翻埋
:smile_35: :smile_35: :smile_35:

3,
我還是要特此聲明 : 我份人好鬼正直架 ...
3)我真係要寫返個"正真小大將軍被熟女吃了童真"短文來彌補你心靈創傷喇
2)聽日出文,期待:smile_15:
1)癱瘓男對女保母,希望中間枝炮唔好廢啦,廢咗掂會比女保母咩咗呢
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-20 16:56

作者: spamna    時間: 2017-3-20 23:01

引用:
原帖由 淄青李氏 於 20-3-2017 16:56 發表

3,
咁又唔駛 ... 呢一種文章我自己己經寫左好多 ... 反而 ,
真實世界唔夠膽壞 , 故事中壞下都好~~
(我係令狐沖粉絲 , 如果可以寫到我好似沖哥咁型就好拉)

4,
多謝你拉 , 我篇嬲豬升到五個 , 又超越左你拉 ...
我寫你好型喎!紋身直頭跟返你個名來起"一將功成萬骨灰"幾霸氣先得跚,仲想學令狐沖,依樣... ...除非要寫古裝"大將軍欺凌村姑娘啦",掂啦!
現實唔夠膽,只可以寫出來壞壞囉
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-21 08:31

作者: spamna    時間: 2017-3-21 13:17

趁未曾轉新環境工作,我會盡量寫埋調教手冊第二步曲:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2017-3-21 13:23

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-3-2017 08:31 發表

1,

令狐沖咪一有段假扮大將軍 , 保護恒山派女弟子既 ,
你寫果段咪得羅 !!!

2,
係呢 , 呢篇比過你睇未???
咸味就係少D架拉 , 當小弟非色文既試驗拉 ...
#1  #12  #28  #32  #50 ...  #59開始比人話有D似論 ...
要寫會另創風格,免得比人告侵權。。。
你篇咗開頭少少,其實我知你對國家地理人口強項,但起色文要略為寫少少會好D,暫時未有時間,等我寫埋調教手冊第二步曲再看:smile_15:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-21 19:04

作者: spamna    時間: 2017-3-21 23:22

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-3-2017 19:04 發表

睇下拉 , 開頭都呃到唔少文區大人物讚賞架:smile_47:
睇咗開頭一段少少啦,開始講國家地理我就投降喇!我對地理沒全冇興趣再看下去了,如果編排次序或編輯可能會好好,等人地看到中間,再介紹國家地理,重要不能太長太多字,又冇高潮接上,故事變咗沉悶下去,俾人話似論文真係唔奇,暫時我唔睇住,不過我會保留追看權力!

我現時埋頭寫埋第二步曲,第三步曲可能爛尾了,真係環境因素唔可以再寫下去啦,可能90巴仙真係收山唔寫文囉。。。:smile_o07:不過我都會上來支持你睇你作品。

你有冇幫我按嬲嬲豬先,我要超越你:smile_o01:

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-22 09:45

作者: assault    時間: 2017-3-22 10:25

作者: spamna    時間: 2017-3-22 12:52

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-3-2017 09:45 發表

咁講唔知會唔會唔係咁好 , 但講真 ... 如果S兄日後真係因為 "環境因素"
未有時間寫文既話 , 都盡量得閒入來吹下水拉 ... 始終 ,
岩咀型既朋友唔係咁容易找到 , 尤其係成年  工作之後 ...
暫時性唔寫文,我都會上來探探你地,哈哈:smile_o15:
作者: spamna    時間: 2017-3-22 12:58

引用:
原帖由 assault 於 22-3-2017 10:25 發表
Sexy場面真係唔錯,我估之後會搞埋佢個女。
Kitty姐個女一定會搞,諗住放在第三步曲度,不過暫時停下來唔寫住,而家寫第二步曲尾聲,望三月尾出到。:smile_o03:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-23 08:33

作者: spamna    時間: 2017-3-23 12:58

引用:
原帖由 淄青李氏 於 23-3-2017 08:33 發表

講真 , 我覺得你唔駛講到自己咁差 ... 你知唔知???
你本文既點閱 , 仲高過文迪果篇 !!!(大家又係同期出文)
你講得啱嘅,其實我都唔知好定差,只得你一個陪伴住我...嗚嗚:smile_o03:,真係總有你鼓勵
暫時性越過(打返個九折點擊,有D按錯睇咗主題),遲D文迪會追上來啦,洋蔥圈都多我幾何級數上啦,我我完成手頭上文,再追番文迪作品。
作者: assault    時間: 2017-3-23 13:22

作者: spamna    時間: 2017-3-23 14:01

引用:
原帖由 assault 於 23-3-2017 13:22 發表
你要人哋加嬲嬲豬,咁洋蔥頭一定會少喎
但我嬲嬲豬都少呢?相比番一定多過洋蔥圈先,真係要自我安慰:smile_o03:
作者: Henry23687    時間: 2017-3-24 23:39

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-25 00:10

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-25 00:18

作者: Henry23687    時間: 2017-3-25 01:06

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-25 12:21

作者: spamna    時間: 2017-3-25 14:12

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-3-2017 12:21 發表

但起碼你個女上司 , 性格至少唔會仆X先拉 ... 如果唔係 ,
你提起佢就唔係起慾火 , 而係起怒火拉 !!!
你錯啦!只要你靚仔高大,而女上司仲係單身冇男友,咁樣有七成以上有機會啦。
作者: spamna    時間: 2017-3-25 14:15

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-3-2017 00:10 發表

S兄係咪要嬲嬲豬???
小弟眾分身一出手 , 推你上30個嬲嬲豬喎:smile_47:
係就試下推上30個嬲嬲豬,要做第一個最多嬲豬樓主:smile_o12:
作者: spamna    時間: 2017-3-25 14:17

引用:
原帖由 Henry23687 於 24-3-2017 23:39 發表
正呀!Kitty姐令我諗起我以前個女經理,波脹脹,個籮又圓又大,滿面油光,成個戰鬥格,好想同佢執返劑:smile_30:
真的嗎?有冇勾起對以前女經理回憶先
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-25 16:34

作者: spamna    時間: 2017-3-25 20:12

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-3-2017 16:34 發表

死勒 , 講大左唔係好下到台TIM ...
有個算好消息,第二曲步初稿完成晒,只係再執執靚仔靚女,月尾前會出到啦:smile_35:
作者: SteveL5    時間: 2017-3-26 03:10

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2017-3-25 12:21 PM 發表

但起碼你個女上司 , 性格至少唔會仆X先拉 ... 如果唔係 ,
你提起佢就唔係起慾火 , 而係起怒火拉 !!!
講得啱

作者: Henry23687    時間: 2017-3-26 03:15

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-26 07:59

作者: spamna    時間: 2017-3-26 12:08

引用:
原帖由 淄青李氏 於 26-3-2017 07:59 發表

SORRY , 果然推不到30個 ... 我令S兄失望拉:')
我訓醒被個驚喜我呀?真係令我感動:smile_o03:,30個豬好快會實現,你真係好兄弟,我終於第一個最多嬲嬲豬樓主了,唔知版主會唔會推去精選呢:smile_o05:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-26 21:13

作者: spamna    時間: 2017-3-27 13:11

引用:
原帖由 淄青李氏 於 26-3-2017 21:13 發表

係呀 , 小弟最快星期三得閒D , 可以睇翻本文 ...
不過就算唔得 , 我四月頭都有四大假 , 一定睇得晒 !!!
星期三晚?一齊上文囉,我要分兩日才上得晒:smile_38:
終於30個嬲嬲豬,正爆

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-27 18:19

作者: assault    時間: 2017-3-27 18:35

作者: spamna    時間: 2017-3-27 21:59

引用:
原帖由 淄青李氏 於 27-3-2017 18:19 發表

下 ... 邊有咁多文出呀???:smile_35:

收皮作仲有70行未寫(之前係2012年寫既) ,
西片文字化果篇都仲有25行 ...
我好大機會要到5月先再有文出 , 邊會咁快
咁樣我唔等你啦,星期三晚上文啦:smile_15:
作者: spamna    時間: 2017-3-27 22:01

引用:
原帖由 assault 於 27-3-2017 18:35 發表
30豬喇,恭喜
多謝:smile_35:最緊要快人一步,攞得最多嬲嬲豬先,我係第一個人,哈哈
作者: assault    時間: 2017-3-27 22:11

作者: spamna    時間: 2017-3-27 22:32

引用:
原帖由 assault 於 27-3-2017 22:11 發表

抵請食飯喇
要啦,幾時呀出來!叫埋高雪男喎
作者: loyanpai303    時間: 2017-3-29 05:09

作者: spamna    時間: 2017-3-29 07:45

引用:
原帖由 loyanpai303 於 29-3-2017 05:09 發表

嬲已按,油照加,力照努,技繼支。

:smile_o12:     :smile_o12:     :smile_o12:
謝謝 Lo兄,不過...油已盡、力已疲、技...個技...哦!話大將軍技術唔夠嗎?得冇問題,我同大將軍講聲啦,星期三晚即係今晚約九點左右上文,到時再評論。係,多謝你隻豬仔。:smile_o09:
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-3-29 08:56

作者: spamna    時間: 2017-3-29 13:04

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 29-3-2017 08:56 發表

咩話 ... 話我技術差???!!!
人黎 , 立即推出午門斬首 !!!
明明有打字上去㗎?再補過!
唔好拖我出去斬頭呀!

大人,雖然你技術差,但持久力強咪得囉

:smile_13:

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-3-29 15:02

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:22

我在香討色區打滾都有8個年頭啦,係時候暫停寫作了,我較早前都講過下原因,當俾自己休下息,進修下,睇人地作品,增進自己思維,如果時間上許可,大將軍手記第三步曲會繼寫下去,好啦,唔講咁多廢話啦,第二步曲開始:smile_35:

上文題要:

大將軍身體壓下她後面:「Kitty姐...我差唔多要...射...如果射...射你對波...得嗎?」

要瘋的Kitty姐誠實面對自己的慾望,秀髮凌亂只模糊點頭示意:「...誒!」

「那...啜我舌頭吧」

大將軍伸舌頭讓她吸,下身賣力地進攻。

她感到呼吸困難,體內再次高漲的慾火卻讓她又一次產生本能需求,使她忘記了羞恥張大小嘴啜吸大將軍舌頭來。Kitty姐的腦海彷彿有電流閃過,身體再次興奮高昂起地迎來了第二次的潮吹來。大將軍大喝地一聲「叱...!」

拔出要射的肉棒,將她身體轉向前面,一濃濃白色稀杰精液射向胸脯度,大將軍射精很驚人,有些射向Kitty姐嘴唇邊『顏射你...顏射你...嗄...嗄...!』Kitty姐已失魂浪魄,身體殘留著高潮餘溫地抽搐,任大將軍將餘下精液塗在乳首。大將軍坐在床邊,用衛生紙清理肉棒上西水和精液,更欣想Kitty姐高潮下肌膚白裡透紅的結作,手溫馨地抹去Kitty姐濕亂秀髮:「Kitty姐,以後做我SP啦!」

Kitty姐透氣過後,後悔會做出羞事,穿回衣服責怪大將軍:「是你...硬來...我才...給你...給你...總之...我兩再冇關係,當...一場夢忘記吧!」

大將軍將Kitty姐逼去牆壁度,臉帶死狗樣扁嘴地:「耶!Kitty姐我地都係...有肉體關係喔!」

Kitty姐雙眼很火地:「今晚我當...俾鬼債...死開!」

她一個膝撞去大將軍要害,轉身奔出房門離開。

大將軍痛得爬在地下,其實力度不大,只痛不傷:「嘩...咁X狼毒,踢我JJ...雪雪!好彩我有後著姐?」

大將軍從房間衣櫃頂拿出一部迷型攝像機,大將軍咁賤格,偷錄Kitty姐做愛情景!輕浮的大將軍滿足的從冰箱拿出啤酒大口喝著,手上有了皇牌,Kitty姐飛出我手指罅?。

這晚;Kitty姐帶著淚回家,腦中不斷責怪自己?為何會咁樣做!咁賤咁下流(其實佢仲未知道中咗欲仙欲死催情藥),多年來守住貞操無咗了,以後掂樣見人?報警拉個禽獸?但大將軍講過愛我?但年齡大他七八年的姊弟戀?放個癈柴心又不甘?而Kitty姐還有一個快要上大學女兒,不可以讓女兒擔心影響學業?Kitty姐在浴室任花灑沖走身上污穢,當她觸摸乳頭時,回憶大將軍個衰人用牙去咬留下一點紅印來,手指撩下乳頭,超敏感閃電劃上大腦:「嗯!」她再分開腿,彎腰看下比男人插入身體的情景,臉上再起紅霞!『我...真是...賤...女人!』她心情只能見步行步。。。。。

第二步曲

翌日;Kitty姐請了兩天假,暫時避開大將軍!而大將軍傷勢痊癒後,繼續上班,大將軍兩天都沒有見過Kitty姐,而且兩天都沒有驚動警方,證明Kitty姐仲未有報警意欲!而大將軍都無有刻意去找Kitty姐,免得調教女奴會弄巧反拙。直到Kitty姐再次上班後,Kitty姐見到大將軍,只用嚴厲眼神怒望大將軍,沒有責罵他意思!大將軍表面上不打擾Kitty姐,但心裡再盤旋第二個詭計來?

直到有日,大將軍起貨倉裡冇嘢做,百無聊賴用手機上色情網頁,睇多兩睇下面"細佬"扯扯地,突然心血來潮,打電話比Kitty姐:「喂!Kitty姐呀!」

Kitty姐聽到係佢把聲,冰冷語氣:「...咩事!」

大將軍聲線淘氣地:「無!依幾日唔見你嚟搵我!我好掛住你姐,咪搵下你吹下水唓!」

Kitty姐無名起火來:「依家咩時間呀!開工時間...同你起度吹水...!」。

大將軍不怒不氣:「Kitty姐唔使咁燥喎!」

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:22

Kitty姐無心情同佢講笑:「咁樣...有屁就放啦!」

大將軍笑笑口:「唔好咁對我咁冷淡啦,話到底我兩嗰晚都有肉...!」

Kitty姐截斷大將軍,怕給他人聽到,細細聲地說:「你...你唔好再提嗰晚...得唔得呀!你話...吹水嗎?我比三分鐘時間你?我好多嘢做㗎!」

大將軍:「得三分鐘!煮個麵都唔夠...算啦!無呀,我好悶呀!想你落來陪下我姐?」

Kitty姐同大將軍雖然同一間公司,同一棟大廈,但唔同樓層,寫字樓上層樓,貨倉下層樓,貨倉只得大將軍一人負責。

Kitty姐氣得將原子筆拍下來,怒火下襟底聲線:「我冇你咁無聊...你估我真係你條...!唔再講,收線。」

Kitty姐差點講"條女"來,她用手拍拍自己額頭來:「唉!頭痛...!」

沒幾耐她手機傳來whatsapp訊息,是大將軍send來

[Honey,我好懷念你幫我打手槍啊]

跟住再一圖片訊息!kitty姐一看圖片,腦部好似爆開,頓時神色大變,全身的血彷彿凝固那般呆立不動。

圖片是Kitty姐嗰晚赤裸身子在床上和大將軍纏綿『佢...幾時偷拍下來...』。

再有訊息

[見到圖片你有冇出水啦!限係三分鐘內落來搵我,否則...]

Kitty姐全身沒氣力,用手按在額上『仆街!估唔到個衰人...可能仲有大量偷拍影片之類...』最後;Kitty姐應急之下赴約,看看個衰人有什麼鬼手段!「我到咗...!」

貨倉只得大將軍一人工作,他在貨物品中出頭來,鬼頭鬼腦奸笑地迎接Kitty姐:「哎喲!我心肝竇具,你來啦!幾驚你唔落來陪我啊!」他一手搭住Kitty姐膊頭,夾住她入貨倉。

Kitty姐揚起手上手機圖片:「咁...咁咩意思先,咪係想...勒索...我...要幾多錢...俾返套片我...?」

Kitty姐心諗這個傢伙要錢解決!但她諗錯大將軍心意!大將軍臉上仲是帶上邪氣,他用手掌抹乾掃走貨物上麈埃,讓給Kitty姐坐下來:「嘩!唔好講得咁離譜先得!我都冇話勒索你要錢嗎?我重新同你講多次,我只想你...做對炮...係男友?沒有其他,而影片俾我做留念,閒時我會拿出來打下飛機來調劑唓!」

大將軍淫笑地掏出他的手機來,播放給她看那晚情況,Kitty姐想搶他手機,但點及他手快地袋回褲袋。

Kitty姐雙眼發火激動:「你...我會報警...告你強姦...!」

大將軍手指左右搖:「No...No...Kitty姐唔使咁勞氣,第一...我冇話要勒索金錢!第二...嗰晚我冇強硬迫你來嗎!再你情我願!點算係強姦呢?到時我攞出片給警察睇,都難告我入強姦罰?還有你都愛面子,事件一揚出去!仲有...其實你都好吸引人呀?一定唔輸蝕後生女,不如你唔知嗎?」

Kitty姐被大將軍一啖沙糖一啖屎令得一時語塞:「......!」

她細想那晚他沒有強硬迫功,還向她示愛!只係自己身體突然需要!(她完全唔知道俾人落了催情藥)如果報驚怕會弄大事件,如果激怒"冚家祥",隨時將影片在網絡上散播開來,最終受害是自己和女兒!大將軍再次搭住Kitty姐膊頭,語帶有少少威逼:「你做我...女友(唔提炮友),我保證影片唔會...外洩!」

Kitty姐底下頭來:「我...掂會相你...的保證啊?」

大將軍將她挨近自己:「雖然我係毒男,但係...我好有口齒㗎!你同我都唔想惹官非,係咪!不過...要睇睇你...誠意啦!」

Kitty姐不知意思:「咩...誠意?」

大將軍一手指指下面褲檔中間:「我就硬咗?就睇你幫我整番軟佢啫!」

Kitty姐一籌莫展:「如果我答應你的要求……你會能刪除這...些東西嗎?」

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:23

大將軍捉住Kitty姐手:「唔得!過套片對我好有價值,我發誓,套片一窕唔會流出街,自己收藏好嗎?」

Kitty姐死都唔放心:「但...!我掂知依度有冇偷拍啊?」

大將軍開始不耐煩:「唉!我發誓,依度我冇整偷拍,你唔好當我係偷拍色魔啦?(好一句推翻自己說話)我真係想當你係女友來!信不信...由你啦?你唔做...我最多拿出來播,自己打飛機算吧!」

Kitty姐用手禁住:「唔...好!我...最多...上你屋企...做...可以嗎?」

大將軍再次拿出手機來:「咁樣我入廁所播來打...!」

Kitty姐發老脾:「做啦做啦!」

大將軍奸計得逞,手指勾Kitty姐下巴:「咪幾好囉!係就快手啦,一陣其他同事下來撞見唔好睇啦?」

彷彿早就知道Kitty姐一定會受範做出這樣的選擇。

Kitty姐氣憤地解開大將軍褲鏈:「不需要你提我,我只要用手幫...你...搞掂算啦!」

Kitty姐規出硬了雞巴來擼著。大將軍大枝爺挨著貨物享受俾人打飛機:「噢!Kitty姐今次進步咗,手藝...好過上次啊!」

Kitty姐冇心再聽衰人講嘢,心中只想快快幫他完事就是!手不停用力擼著雞巴,雞巴在手中發熱發慶來,她心中好想拗斷佢條嘢!

Kitty姐不安地輕咬朱唇,平時的她處事精明能幹的女人,今次幔一個卑鄙賤格下流無恥氣弄,心中真一用力捏爆條爛臭臭雞巴。

大將軍見Kitty姐擼得有點痛:「嘩!痛痛,唔好咁大力啦,Kitty姐你都要用嗎?如果癈咗...你冇徥用咋!」

Kitty姐真給他吹徥咩咩聲:「...鬼用你...條爛...J...!你人頭豬快D...出...?」

大將軍聽到Kitty姐爆粗,心裡無名興奮來:「你...單靠用手...好似...唔知幾時弄出來?不如...試下用口來,或者會快出呢?」

Kitty姐:「用口!唔可以。」

大將軍捉住她手仲繼續擼雞巴:「我覺得...有啲單調,想轉下方式來...?」說完用手按下Kitty姐頭向下來。

Kitty姐眼晴近望著雞巴『要放...入口...來...!』不經不覺嘴唇碰到龜頭來『好...濃臭氣味...!』最後她也張開口來含『點解...我會...再次...用口去...做...』龜頭肉邊磨擦Kitty姐上顎『條...J只係口中...含著...腦袋...好似一片空白來...點會咁樣...唔好諗其他...快點會事吧...!』Kitty姐用力吸住陽具上下作動來,爽鬼大幾軍五官扭曲:「正呀...正呀...嗚...!睇睇你吹蕭樣先得!」

大將軍撥開Kitty姐髮端看清口交個淫樣。Kitty姐害羞用手遮擋臉樣,大將手立即再伸手她背後,快手解開Kitty姐Bra扣來!Kitty姐停了口:「你...做乜?」

大將軍笑淫淫:「冇...只得我快樂,有啲過唔去,咪想你開心啲姐,唔好停口,繼續去...含呀!」

大將軍隻手做出去含姿勢,另一隻手襟下她頭顱去,唔唔唔唔!!!已被陽具塞進口腔裡。

Kitty姐想不到兩了兩日飯後,也逃不出衰人手中!她乳頭好快給大將軍靈巧手指頭玩弄,乳頭翹硬起來。

兩人在貨倉做出不道德行為,Kitty姐內心有點怕時,更有點不尋常快感來『仆街...明明俾人咸濕...但而家...反應比嗰晚...更過火...』Kitty姐不知不覺間,口交動作已大口大口地吞吐來,感覺到雞巴在口中顫斗像要射來『佢...佢要出...!』大將軍知道要爆,雙手襟實她頭發炮口中:「嗯!我出...!」

Kitty姐口含濃濃燙熱精液:「唔唔唔唔!」

大將軍最後一滴射盡先肯鬆手來。Kitty姐快手地含住泡精液吐下地上:「吐...咳...!」

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:25

「你...有冇搞錯...駛唔駛...咁做呀?」Kitty姐用手背抹光嘴角精液。

大將軍舒服地蹺腳說:「哎呀!你又...嘥料啦,依啲好補身㗎?」

Kitty姐發嬲:「補你老母...你都黐能線...你自己補個夠。」她破口大罵。

大將軍畸形毒男,完全好收落Kitty姐鬧罵:「殊...!細聲啲Kitty姐,你係淑女嗎?唔好咁爛口先得嗎?俾你...罵一罵,我心靈受損...你要呵番我啊?」

大將軍世紀賤格佬,拍住心口用手搭住Kitty姐膊頭。

Kitty姐甩開他隻手:「呵...你個頭!冇事...我返寫字室...喔!」

大將軍突然錫了一啖Kitty姐角:「唔該晒你呀!拜拜。」

大將軍擺出惰心款款樣同Kitty姐再見,Kitty姐用手再抹口水跡:「嘔死...!」

說完她步出貨倉。

當Kitty姐去廁所清理口腥精味時,手機再收訊息"

[Kitty姐,我真係好掛住你唷!不如今晚上來我家OK?"]

跟住一個心形圖案Kitty姐回覆

["想你個頭,除非刪除套片"]

她一心想刪除套片。

大將軍"刪除片沒問題,不過今晚要陪我,等你"Kitty姐望住訊息,俾個仆街用套片脅迫已經火滾,則才仲要口交來!係咪黐膠線,Kitty姐好後悔幫佢打飛機開始『我做錯咩嘢?今生咁折墮!』她望個鏡不知點算好,就算刪除,一定再有復制在手?肉在砧板上任由魚肉?如何是好?她又不經地手指輕掃唇邊!像回味剛才味道???。。。

晚上,Kitty姐站在大將軍住所地下,猶豫不決上定不上?最後都進入住所裡。

咯咯咯!

大將軍好興奮開門給Kitty姐入屋:「你來啦,我幾驚你唔來呀!入來坐。」

Kitty姐給他拉進屋裡坐下,已台上有粉玫瑰花半打,大將軍遞比Kitty姐!她心裡呆了三四秒:「做...做乜送花...比我...?」

她真不敢相信一信癈柴會送花。

大將軍:「我送比我愛人不需要理由嗎?我可以叫你Kitty可以嗎?」

Kitty姐收了紮花:「隨...你喜歡!」

『What the fuck...我做緊咩呀...!』大將軍用手輕輕捏她下巴:「Kitty,我入廚煎牛扒給你吃,你坐住先,好快有得食啦!」說完進入廚房,聽到廚房煎作聲來。

兩份牛扒?Kitty姐一頭霧水『個衰人唔係想我同佢撐台腳嗎...呸呸呸!』她戰戰兢兢坐下來,看著爛梳化,回憶那晚用手打飛機...『黐線...』她揈揈個頭,免得想不知所謂羞家事情。

大將軍:「Kitty姐有得食我煮心愛牛扒來。」

他捧兩碟香噴噴牛扒來和一枝紅酒。

Kitty姐不動地說:「要食你自己食,不要耍冇謂嘢來,我只想你刪...!」

Kitty姐俾大將軍硬扯起身來:「來啦!我親愛的Kitty哦!唔好咁掃興啦,好難得我落廚煮嘢食,俾個面...當我賠罪好嗎啦,食完再說好嗎?」

大將軍掃掃張櫈面:「坐啦!我的Kitty,發嬲都要食飯嗎?有氣力可以罵嗎?我地飲紅酒先。」

她氣慨慨地坐下來,碰碰杯酒呷啖紅酒,她望四周有冇偷拍,怕再次墮入人圈套:「你...有冇裝...偷拍之類,有...就我先回去...?」

大將軍開始食下牛扒:「我發誓...冇偷拍!唔...件牛扒整得好好美,你快試下啦,凍咗唔好食㗎。」

Kitty姐拿刀叉仲係猶豫,大將軍笑笑口:「你驚有毒呀!係毒一早毒死你啦,駛等今日,哈哈。」

Kitty姐被衰人奚落臉紅起來,她將大將軍怨恨放在牛扒上,用力切放入口『唔...好...好美,個衰人整牛扒都...一手...』大將軍見Kitty姐放口去食,心裡有種回心微笑滿足。

大將軍邊吃邊用淫眼看著她的胸部,Kitty姐初時有點抗拒,可以飲了紅酒鬆弛,漸漸也放開心情,不理會他眼光,大將軍為添情趣,用腳去騷擾Kitty姐雙腿,Kitty姐用叉反擊,作狀去插大將軍的腳,這一刻兩人好像情侶打情罵俏,Kitty姐暫時忘了不安情緒。

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:25

Kitty姐吃完算是賠罪晚餐,大將軍想有餘慶節目,他再抽屜裡拿出唱歌神器來:「Kitty,我地一路喝紅酒一路唱歌好嗎?」

Kitty姐一心想刪走偷拍片:「我唔飲得咁多...戴公子,我求你不要再耍我啦!我只想刪走我...同你...!」

大將軍沒理會她,播放一首"相逢何必曾相識"合唱歌:「我地一齊唱歌先啦!」

得一枝唱歌神器,大將軍拿起手機,坐貼在Kitty姐。

卡拉OK那年她已經成行和接觸過是什麼,音樂播出,Kitty姐沒心情和他唱歌。

大將軍:「來吧,Kitty,成隻青蛙咁,隨便唱唱可以。」

Kitty姐見他鬼主意,好想發出聲音,但無論怎麼也發不出來!為了掩飾內心的胡思亂想,Kitty姐把手伸向杯子,其實並不是很口渴,只是想喝點紅酒冷靜一下。

大將軍自娛地唱歌,Kitty姐喉嚨中哼出來,大將軍將咪送在她口,Kitty姐細細聲唱出來,慢慢跟隨大將軍唱歌。她扛起家庭重擔艱辛工作,還要照顧自己女兒,女兒健康成長是她一生幸福,而且十年幾來乎沒怎麼享受過什麼人生。

期後耳邊傳來熟悉旋律,她抬起頭望手機,雖然她知道旋律十多年前,大將軍刻意點播來,她的心中還是感到一陣歲月無情的傷感!女兒也長大成人,才發覺自己不知不覺已經去徐娘半老熟女地步了。

大將軍:「這首歌是你的流行曲嗎?」

Kitty姐點頭來,更拿起神器獨唱。

大將軍隻手輕搭她肩膊,這次Kitty姐沒有甩開意思來,或者內心想有一個男人胸膛來依靠!這一刻;她對大將軍厭煩也降下一級來,漸漸也放開心情地享受。

Kitty姐不覺地喝光三枝紅酒,大將軍將她的身體靠近自己懷裡,更將她的臉頰緊緊貼在肌肉結實的胸膛,Kitty姐清楚地聽到大將軍心跳聲來。

這刻,腦海似觸電感覺,感覺好似初戀這樣的。

大將軍更在她耳窩裡呵氣來,比之前更加強烈更加需要。。。

性!!

『唔得唔得...我要清醒來...』Kitty姐托起頭來想說話時,大將軍深深吻下她嘴唇,她用雙手推開大將軍,但被他捉緊來,Kitty姐被他吻得心慌意亂,雙眼慢慢閉上來,兩片舌頭纏斗來『唔得...我唔可以再...錯...錯下...去...』Kitty姐吻得軟化來,被大將軍挨下爛梳化上熱吻來。

大將軍在她邊細說:「陪我多一陣好嗎?」

雙手伸進她衫內觸碰胸前敏感乳頭來。

她好想清醒過來?但意識漸漸薄弱沉下去,雙手用力緊緊摟進懷裡?連她自己搞不清;動情?或是坊間所講欲求不滿?Kitty姐嘆息下,已給大將軍脫去上衣來,酒精隨著血液流動,乳房更顯得淺紅色唯美來。

大將軍揭開酒紅色乳罩來:「諗唔到Kitty姐寡等咁性感內衣哦!」

搖晃包滿乳房,他雙手輕輕地捏搓著,柔軟彈性,張口地啜下她的乳首,Kitty姐嬌嗯一聲來,她完完全全地崩塌來,讓大將軍在她身上尋覓成人快慰來:「呵...!不如入房...做!嗯...!唔...!」

大將軍:「起廳度做有樂趣啲。」

他吻下她滑溜小腹上,痕癢得輕扭枝腰來。

大將軍解開她褲鈕,扯下她長褲和內褲放在地上,濃密陰毛圍住陰唇生長,大將軍分開她的雙腿。

Kitty姐雙眼幽美地:「唔好...肉酸...!」

沒有阻止沒有推開,大將軍舌頭碰粉紅小穴來。

Kitty姐第二次再給獨男"吹口琴"來,羞害的雙手遮臉:「呵...唔...喔...!」

她的尊嚴也被男人舌頭摧毀,快速帶勁竄進陰道腔壁,愛液已濡濡滲下來:「呵...好...舒服...我...唔得...呀...!」Kitty姐除了扭動下枝和呻吟。

大將軍手拍輕捽充血陰蒂來:「Kitty,你濕得好...緊要呀!我駛唔駛停手呀」

Kitty姐檔不住騷痕,紅著俏臉,咬著手指說:「唔好...停...請你...繼續...幫我錫錫...!」

大將軍很用心為她去奶西,多麼厲害舌功,再加上指功來插進小穴,噗滋噗滋西水四溢出來,西癢得讓她發出一聲喘氣來,呵呵呵嗯嗯嗯!感覺再比上次更快慰更爽樂,意想不到時她高潮下噴出水來,爽歪歪用功地摟住大將軍脖子:「呀...呀...的去...嗚...嗚...去唷...!」

潮吹噴得大將軍一手到是,情景也點嚇呆:「Kitty,你噴得好多西水來啊!」

他伸手臂被她看的傑作。

「唔好...好肉酸啊!」

Kitty姐高潮一波後,小腹微微抽搐著餘韻,用手撫摸大將軍腹部,似想再要更多快樂來。

大將軍知道女人一挑起慾根,連矜持也會忘了。他脫去上衫,Kitty姐用手指甲來,輕劃大將軍胸口個一將功成萬骨枯紋身,大將軍順勢將胸膛移近她臉龐,Kitty姐自動地伸出舌頭吻他胸膛和粒蓮撩撥來,她的舌尖再向下游動,大將軍解開牛仔褲,連底褲一同脫去。

Kitty姐雙眼迷戀看著剛硬熱燙雞巴來,獨特雄性氣味,讓Kitty姐慾望熾盛來,張開口伏去含雞巴來,不討厭那種臭壓味,這種味覺讓她的全身神經都敏感了起來,更加享受口交樂趣,大啖大口地去吞盡做來『唔...真好大條好粗...妞...唔!』大將軍再次捉開她雙手放向後腦,將身體更壓下她嘴部當作淫穴來深喉來。

Kitty姐含得面通紅來,一深一淺進她口腔才褪回雞巴。

大將軍時機成熟,是時候進入小穴,但Kitty姐發出幽怨聲來:「唔!戴帶...做...!」

大將軍諗全無套插入,只好順她意拿避孕套戴上來。狹窄梳化,Kitty姐屈住身體,扒開雙腿等待交合,大將軍紮好馬步一聲進入晒小穴裡盡頭,交配的舒暢快感的她,雙手緊緊抓住他背脊來『呵...真...真粗大...呵盡...頂盡我子宮...嗯!』她的雙腳纏繞他腰,嘴唇緊閉合來,怕做愛聲傳出來!大將軍看得出眼前女人開始失去理性,是時候開始調教為性奴來,他更將扯著她的雙手交叉接合胸口,夾出豐滿乳溝來,隨著劇烈動作,乳房上下搖動,讓人目不暇給。

這樣又玩了一陣,終於準備高潮的性感裸體重新轉過來,變回了"後背位"的性交姿勢緊密推騎來,渾身就像要飛起來那樣,Kitty姐全身都在劇烈顫抖,背脊都直起來了,頭部受衝擊而碰梳化軟墊:「啊...咿...啊...!」

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:26

強勢的衝刺在小穴裡面抽動攪拌,臨近高潮的她,小穴快感變得更加緊收縮陰道來夾緊雞巴:「啊!Kitty我我要射...呀吖...!」大將軍雙臂牢牢固Kitty姐身體爆發來。

她再次感受到精液沖碰子宮快慰,小腹抽搐顫抖:「哈啊……啊啊、啊嗯嗚嗚嗚……」

已經忍不住發出了舒暢的呻吟,兩人伏在梳化喘氣。

大將軍意游未盡深吻Kitty姐嘴唇,Kitty姐迎合他濕吻攻勢,大將軍褪下雞巴來,除去避孕套,讓她的手握住雞巴在擼動來,大將軍隨即起勃,在她耳邊說:「今次試下冇套做?好嗎?」

Kitty姐不想:「唔好...我唔想...嗯呀!」

大將軍一手用力捏住她的乳房搓揉和吻她的乳首道:「Kitty...上次都試過冇套做啦,你都好有快感啊!最多射會射出面好嗎?」

Kitty姐回憶上次無套做愛,她承認是開心,但怕大將軍中出怎辦?大將軍不給她思考:「來啊!你都想有多點開心嗎?」

Kitty姐最後受不住誘惑和逼功:「好啦!但...一定要射出面啊?」

大將軍連錫兩啖:「梗會啦!今次你坐上來動啊?」

大將軍將自己躺下地下來,他的雙腳晾起梳化上,做人肉軟墊讓她坐下筆直雞巴來。

「唔好喇!姿勢...好肉酸?」:Kitty姐像坐馬式咁,分開雙腳,粉紅肉洞展示給他看,慢慢套下雞巴來『感覺...好充滿...無套做...真有感覺啊』她用背脊靠住他雙腿,Kitty姐雙腳放在大將軍胸膛支撐,慢慢滑下滑上,扭動纖腰套動來,大將軍用雙手撐開她的雙腳,看住雞巴插住肉洞。他再將Kitty姐身體作360度插住來轉動,Kitty姐濕端亂髪,大將軍稍為休息,雙手放在後腦,看住Kitty姐春潮盪漾的樣子,心裡浮起勝利。而Kitty姐隨著枝腰扭動推騎,西水溢出來,強烈快慰,令她再咬緊手指,不知不覺,她的頭部和上身向後仰起,搖動著胸前乳房,嬌嗲喘淫浪叫聲中,眼角流下既羞恥但又歡喜的淚水!很快就又一次達到高潮!這一次高潮比之前更快更強烈『呵嗯...啊啊!唔得了!我真係唔得...我...我又要...嗚...嗚!』快慰令她腰部酸軟沒氣力,已伏再大將軍胸膛上,任他衝刺小穴芯花。

大將軍又再向她臉上爆發來,Kitty姐臉上鼻和嘴都掛著熱烘烘精液,她面帶上幸福的笑臉,舌尖也舔下精液。大將軍的手輕握住Kitty姐的手背撫摸著,她的身體滿足地喘息,她漸漸對大將軍反而不害怕什麼來,兩人一同沖身,Kitty姐心情完全放開,像隻發情小野貓,用舌頭舔大將軍全身來,連他的皺皮陰囊和屁眼,Kitty姐也細心為他服務!大將軍調教熟女正識成功。。。

而大將軍一有閒著時,會叫Kitty姐受落男歡女愛,而且對畸戀姐弟接受,Kitty姐對怛需求漸漸多,更開始起倉裡或大將軍家中,做愛起碼兩Q才收手,花式也玩好幾個。

這日;大將軍又再叫Kitty姐落倉解悶;Kitty姐穿上白色長袖恤衫和黑色短裙和黑色襪褲,兩人用貨來遮檔中行,大將軍揶揄Kitty姐:「我的親愛,你穿裙來?你下面一定好痕定啦!」

Kitty姐嬌嗲:「得穿...裙係...方便你...個人頭豬...來嗎?」

大將軍老實不客氣,拉下她裙和襪褲褪腳踝來:「嘿嘿!我未入你下面...濕了!仲話唔係?」

Kitty姐心態開始變了:「你有空說話,快點始我...止痕啊?」

大將軍已將雞巴在陰唇口徘徊,一下盡入晒肉洞,Kitty姐全身爽約顫動。

大將軍發現她穿無肩帶胸圍:「呵呵,連胸圍都...咁方便啊?」

Kitty姐幹得爽爽道:「上...上次你個人頭豬...粗魯弄爛了...我心愛...胸圍!所以...戴...方便...給你...除...嗯呀!」

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:26

大將軍成隻色狗咁樣用和頭舔Kitty姐玉背:「嘿嘿!你唔記得你嗰晚"扯"得咁盡,掙少少...整斷我...枝炮...?」

Kitty姐抖氣:「今次...我專程...落來睇睇你枝炮...得唔得,你...頂得好舒服呵...啊!」

大將軍扣開她胸圍來,放在自己鼻度勁索:「唔...!陣陣香味...唔得啦...射...射啦!快...跪下來張口啊!」

Kitty姐好樂意地蹲下來,張口等他精液!大將軍已經調教她乖乖口爆吞精,Kitty姐將濃稠精液一口吐下肚來。

大將軍搣下她面珠:「唔...叻女呀!不過...今次再訓練你...大膽,今次試下你唔戴bra...到收工!」

Kitty姐整理好衫和襪褲搶回胸圍:「吓!唔得...俾返我啊!」

大將軍將bra收埋自己衫裡:「No...!你要聽我話...你...快啲返上寫字室,唔係俾人懷疑就唔好啦!再電聯OK。」

大將軍邊說邊推走Kitty姐,當Kitty姐離開,大將軍嘴角勾起邪念來,他下步將會怎樣去調教Kitty姐?Kitty姐雙臂護住胸前返回崗位,好彩她仲有件吊帶底衫打底,否則單薄恤衫易透點給人看穿!而寫字室人數不多,個個都專心工作,她小心亦亦地工作,免得動作大胸部搖晃!心裡罵著大將軍衰人!有不知搞什麼鬼主意?現在她真空工作,反而有種興奮感覺,除了家中唔戴之外,都未曾今天這樣,越想越下面有點兒濕!她潛意式想早收工可以同他巫山尋歡?『衰人一定係帶我去什麼鬼地方吧...?』好彩直到收工一刻,沒有人發現她真空來,她夠鐘離開公司,約好地方等候。

Kitty姐致電給女兒會夜返來,不需等好門,早點睡覺,Kitty姐口中不斷地罵大將軍衰人賤格!但心中像期待?「Kit...你到咗啦!」大將軍在她耳邊溫柔說。

Kitty姐面有不悅:「你個人頭豬,約人都遲到...嗯!」

大幾將軍來一個突擊吻下她嘴唇,Kitty姐也軟下來和他打"車輪":「唔!Kit你的嘴永遠係甜美,嘻嘻!我幫你挽手袋!」

他一手搶了她手袋,嚇得她雙手護胸來:「你...俾返...個袋我先啦!」

大將軍專登拖實她的手:「嗯喲!怕咩羞,冇人會留意你,你自然啲得啦!」

Kitty姐底下頭來,只用一隻手掩護,手拖著大將軍的手行街,街外人見似情侶一雙,其實Kitty姐心中未分清楚是情侶或是炮友?Kitty姐從拾戀愛滋味,大將軍逗得她喜樂,忘了無戴胸圍,漸接受天然感覺,不理他人眼光,融合兩人開心姊弟戀的世界。

兩人不合不覺步進公園,這裡公司最多情侶拍拖,Kitty姐看周邊情侶依偎一起:「做...乜帶我來公園行呀?」

大將軍細聲道:「聽聞依個公園係打野戰聖地,咪來試下囉?」

聽到打野戰驚呆:「唔...好啦?有人...經過會...!不如回家...做!」

大將軍手指向另一對情侶:「你睇嗰pair情侶都係咁做啦,都冇人會理你做乜㗎!來啦。」

Kitty姐見對情侶合埋一體知道什麼回事,她臉紅了一片,曾經新聞都有報導紅磡一對男女當場街上做愛,連最轟動是某議員講"仆嘢"都冇地方!令人驚奇!趣事十足?Kitty姐心裡好想試下野戰!大將軍兜兜轉轉找到隱蔽草叢坐下來(大家唔好學佢地,咁無公德心,淺踏草地)。

Kitty姐背脊挨下他身體,她已不急及待仰頭吻去大將軍嘴,大將軍雙手不客氣在她身上撫摸,手指剛碰到肉縫已濡濕:「喔!你咁快就濕了呀!」

kitty姐雙媚眼地:「係你衰人...人頭豬...亂摸一通...才...咩呀?」

作者: spamna    時間: 2017-3-29 22:39

大將軍開懷笑:「嘿嘿!我的小Kit啊!我下面...你知掂做啦?」

Kitty姐輕咬住他下唇:「你條爛臭賓周,邊叉個...要你呀?」

Kitty姐已被大將軍調教心態變質了,開始說出粗俗說話來。

她說完嘴巴向下移,拉開褲鏈,掏出硬了雞巴,張口去含,漸漸她接受雞巴味道,氣味令她融化,越愛越墜落!大將軍脫去她襪褲,手指伸小褲褲內進,不停撩撥肉穴來,動用黃金手指來快速插進陰道,噗滋噗滋。

Kitty姐口含雞巴發出淫浪沉聲:「喔...嗯...!」

她張開口去含,嘴角都流下口水來,她下面越慶奮更加落力吹。

而大將軍一輪手指攻勢下,手指滿是西水,他將手指放入自己口啜得一乾二淨:「唔...水好好味呀!」

(變態)。

Kitty姐春潮泛濫,雙手抓住他上衣:「俾我...要...!」

大將軍有心氣弄她:「但...你話野戰唔好!」

Kitty姐手握雞巴不放擼著:「俾我...嗯喲...唔好插...手指...我要呀?」

大將軍擺明玩人:「你要乜?講出來啦?不過要講粗口來聽。」

她明知故意捉弄也乞求:「我要你...臭周...來...插我...西洞...嗯!」

大將軍調教成果開心:「但...我用晒袋袋啦!要做...那你自己來動啦,今日我做嘢都好攰。」

Kitty姐自己移動身體用"觀音坐蓮"(面對面),拉高短裙,坐下他雞巴來扭動腰間來。

像狼狗似大將軍,脷頭奶她玉頸上汗水,雙手捏著住對波捏下捏下,推上扯長。

在外面第一次做愛的Kitty姐,被平時興奮數倍,但怕給人看見,她扭動腰部郁動更快,只想盡快一點完事,太害羞但又刺激!畸戀讓她沉淪下去。。。。。

第二步曲完

作者: Henry23687    時間: 2017-3-30 04:15

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-3-30 11:27

作者: spamna    時間: 2017-3-30 13:09

引用:
原帖由 Henry23687 於 30-3-2017 04:15 發表
我都想揾個好似Kitty姐咁嘅熟婦做我個砲友。
唔好話你呢?我都想有番伴咁樣炮友呀,其實我都懷疑你身份,會唔會屬同一人:smile_41:
作者: spamna    時間: 2017-3-30 13:12

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 30-3-2017 11:27 發表

天啊 ... 點解 ... 點解我寫親咩野 , 都會同你撞橋架???!!!
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
好彩我出快一步姐
唔係好話我撞你橋
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-3-30 18:36

作者: spamna    時間: 2017-3-30 20:51

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 30-3-2017 18:36 發表

我懷疑你係咪黑客來架 , 成日HEAT我電腦偷橋 ...
再唔係你就同李安納度  渡邊謙係一夥 ,
潛入我個夢度偷橋~~
我都想知邊段撞橋,如果啱用咪copy我段文,咪唔駛打寫囉,又慳水慳力
,我授權俾你,唔怕人話你偷橋
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-3-31 10:31

作者: spamna    時間: 2017-3-31 13:00

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 31-3-2017 10:31 發表

死拉死拉死拉 ... 連對白都咁似 , 今次真係撞到車毀人亡拉:smile_35:
今次寫玩煮牛扒,幾有男人的浪漫,都唔話得嗎?:smile_15:
作者: yausm1234    時間: 2017-4-1 07:22

作者: lamyip    時間: 2017-4-1 09:36

作者: spamna    時間: 2017-4-1 13:00

引用:
原帖由 yausm1234 於 1-4-2017 07:22 發表
精彩精彩,支持
多謝多謝,有緣再會:smile_15:
作者: machikaka    時間: 2017-4-2 00:44

繼續努力唔好停
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-4-2 08:15

作者: cw5    時間: 2017-4-2 08:33

作者: spamna    時間: 2017-4-2 11:07

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2-4-2017 08:15 發表

咦 , 呢排S兄玩情感主導喎 ... 寫得唔錯丫

不過 , 大將軍想做COOL MAN , 果種對愛表達得好激烈 ,
令女人好感動 , 但也好痛苦既果種虐戀FEEL ...
https://www.youtube.com/watch?v=mdVJkTMOkqE
有點虐戀咪啱你口味嗎?係咪有種代入感呢?睇睇下會有戚戚然感覺
作者: spamna    時間: 2017-4-2 11:11

引用:
原帖由 cw5 於 2-4-2017 08:33 發表
故事好正。下次可以寫鄰居靚師奶偷嗒少年小鮮肉僑段。扑人妻啱我。
多謝多謝呀,靚C9嗒小鮮肉橋段可能唔得啦,冇時間寫作,就算有時間都會寫番大將軍手記三、四、五步曲,不過暫時停一停寫作,sorry
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-4-2 13:04

作者: spamna    時間: 2017-4-2 13:18

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2-4-2017 13:04 發表

其實我主要想講 ... 寫到我好似古天樂咁有型丫唔該
嚇我一跳,跟住得啖笑要邁到古天樂咁型棍,下次寫大將軍少年無知外傳吧?

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-4-3 07:41

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-4-3 07:52

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-5-24 16:53

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)