188Channel

標題: 與男友的甜蜜分享 [打印本頁]

作者: bbfriends    時間: 2017-3-12 21:27     標題: 與男友的甜蜜分享

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: my_yumiko    時間: 2017-3-12 21:40

引用:
原帖由 bbfriends 於 2017-3-12 09:27 PM 發表
自從同男友同居後,好耐沒有上來分享了,因為成日同男友一齊不太方便上網,不知道還有沒有人記得我呢?今日男友去了上班,又剩下我一個好悶就上來打下文

在上個月男友給我一個難忘而又溫馨的情人節。情人節當天男 ...
好睇
做個朋友傾下計
作者: 吳小賤    時間: 2017-3-13 00:20

作者: koex    時間: 2017-3-13 13:12

幾好唔錯,支持繼續寫
作者: bbfriends    時間: 2017-3-13 21:10

當我由廁所出來後,我男友阿軍就笑淫淫的看住著黑絲的我,然後我就突然間成個人震了一震及蹲下身體走不到路,因為我妹妹內有強烈的震動,之前阿軍叫我用最快速度著好黑絲出來就馬上去酒店食dinner, 我沒有想太多便好快的穿了黑絲出去,完全沒有把旦旦移動過,原來之前比阿軍一塞入去就頂到好入,個衰佬未開著時我根本不知道佢頂到如此入,當他一開動就一切太遲了

旦旦在妹妹最深處強烈震動令我全身發麻好辛苦,妹妹的水已經濕透了底底及黑絲,我男友真想得周到讓黑絲吸收妹妹的水,在我蹲下身體時不發現自己的身體動作過大令自己衣領弄開了,男友站在我前面一看著蹲下的我時,便清晰看見我光滑的心口連透視的爸爸,他便知道我原來沒有穿襯衫,只在爸爸外面穿了件外套,他好像被我這樣的衣著方式弄得很興奮,馬上把旦旦關掉,一手拉我起身擁我入懷,把軟軟的我攬到實一實,他一手拿著那扎大花放在我胸前,另一手攬住我的胸不斷在初我波波

佢細聲的在我耳邊說,話我今日穿得好性感,無論視覺同觸覺都好吸引佢,令到佢硬哂,佢話估不到我咁大膽外套內就只穿個薄薄的透視爸,又問我今早迫地鐵返工時啲咸濕佬有撞我胸或摸我下面嗎?佢話我條裙禁短地鐵禁迫好易比人掂到妹妹,佢隻手就馬上由我波波移去我裙底去摸我妹妹,以証明好易比人摸到,點知佢一摸我妹妹就笑說我賴尿,因為剛才佢開震旦震到我果度濕哂,佢仲要笑我,正衰佬>﹏<
作者: 男joey    時間: 2017-3-14 01:40

作者: 煎熬三寶    時間: 2017-3-14 09:12

支持 甜蜜分享
作者: bbfriends    時間: 2017-3-15 22:51

佢熄左震旦後,佢攬實我行左一會兒,不斷摸我同問我問題取笑我,由於我仍從旦旦的刺激中回個氣來而未能一一回答同避開他的撫摸,我波波都被他摸到突哂點,因爸爸同外套都好薄已經現哂形,好在有扎花遮掩住。妹妹在旦旦震後水流不停,再比阿軍隻手摸住我屁股隻手指兜到去隔住黑絲都掃我妹妹。我敏感到忍不住叫佢停下一會兒,讓我可以定下來講述早上地鐵的遭遇佢聽,佢好似好期待的想聽我講野,睇他當時的樣子仲興奮過同我愛愛時的樣。之後佢終於肯乖乖地停下來,繼續攬住我慢步等待我講述早上地鐵的事情。

當天早上等不到阿軍車我上班,我換好了性感的衣著後出門時已經是超繁忙的上班時間,所以搭地鐵時根本不用自己行已經好自然的進了車廂,被迫到在車廂中間沒有任何扶手去扶住,四周都被人包圍的迫著,沒扶手都不用擔心怕跌,因根本沒有空間能跌倒。我把這個情形告知阿軍,佢就馬上問我周圍是什麼人,我話身邊都是男人,有些穿西裝,有些穿便服,都是3,40出頭的男人。佢問我比成班男人迫實哂有無和他們身體接觸,我話咁迫實有接觸到,最慘有一下突然剎車,我沒有扶手沒平衡個人都向前撞,個胸撞到前面個男人隻手,佢又著短袖衫,我不知道佢是否感覺到我個爸爸好薄,總是覺得佢之後成程車一開一停都郁下手有意無意掂到我胸,我想避開但又沒空間避,佢撞到我又有說唔好意思,我想只是我多心,他應該不是故意吧,佢又不是次次都撞到我胸既。男友聽完都說應該不是,如果有心就不是這樣撞,會成機摸添。

我繼續講我覺得有第二個是故意的,除了被撞胸,我下面都覺得比人摸,因我條裙太短,手好易便到裙底掂到妹妹,其實我一上車沒多久,已經感覺到妹妹比人好輕力好輕力咁掂下掂下,但我望向後面又沒有一個人有異樣,到我沒有望又再感到妹妹再次被摸,不止輕輕掂,大力左少少的掃掃下,我開始驚,行前左少少,變得貼近了撞我胸的男人,再看後面都沒看出那男人有異樣,之後再有人上車,再推得更迫更入,我胸貼著前面男人手,後面比啲硬物頂住,在我屁股外隨著地鐵郁動就郁住在我屁股磨,我開始感覺到那硬物越孌越硬,頂在我屁股位置,大比又有其他男人手掂到,我感到身體每個位置都好像給人掂住,心想快點到站啦!我要快速離開這個空間,到落車時,我要轉身準備落車,我不知道被誰在下面出手伸入去底底內掃左我妹妹一下,好恐怖,臨落車都被陌生人肉貼肉咁去掂到妹妹,我實在太驚啦!好急忙衝落車逃離現場。

男友聽完我的遭遇都心痛我成程車比咁多人摸,佢怪自己遲左收工送不到我上班,不過佢之後補多句話是我著得太性感先引到男人出手,佢都仲讚我這樣穿著100分,被人摸都抵,証明我有人會欣賞。
作者: bbfriends    時間: 2017-3-16 21:21

終於行到去攞車,佢話今晚訂左洲際同我食情人節晚餐,仲會在酒店住一晚,話今晚可以對住海景啪啪啪。上到車佢知我眼訓叫我拉低個位訓陣先,不過就叫我解開件外套胸前果幾粒鈕先,條裙拉高啲,佢話想一陣塞車時都可以望住我性感的身體不用太悶。仲同我講別擔心,佢啲車窗都貼哂遮陽貼,所以外面是看不到入車內,我鬧佢咸濕佬要我如此開放做這些野,我裡面著的都是透視,如果拉開哂同沒穿衣服有何分別,我怎樣也不解開,我沒理會他照訓覺。

到我醒來的時候我胸口的鈕真的解開了,裙也被拉高,個衰佬肯定在我睡著後自己整我的,我連忙整理好衣著坐起來話佢,佢只笑淫淫的按了一下按鈕,一下子我便不能出聲了,突然由責怪的聲音變成呼吸急速的聲音,然後更是呻吟的聲音,個衰佬又開了旦旦,我又被震到全身發麻妹妹出水了,在停燈位時他幫我按低個座位,我成個人訓住的曲著身子,我受不了叫他停左粒旦旦,佢叫我乖乖聽話先肯停,我只好答應他。

旦旦停左後佢話就到酒店,叫我將爸爸脫下放在手袋,我只能照做,我不想他在酒店開動旦旦令我出醜。然後一整晚便真空的吃晚餐,件外套又薄又淺色,我兩粒都好突應該好現形,總覺得成晚都有好多男人行過望住我。終於吃飽飽我叫佢快上房,佢話同我周圍行散步消化下。佢攬住我腰行,期間隻手不斷來往我胸同腰的摸著,行左陣佢終於肯上房。

間房個窗是一大塊玻璃,可以好廣濶的望到維港,當我行去大玻璃前望下夜景時,妹妹內的旦旦又震動起來,現在在私人地方得我和他,我終於可以放任的叫,丫,不要呀…妹妹好濕好痕,男友馬上走向我,把我按在玻璃上,一手扯下我的黑絲和底底,再解開我衫鈕,我雙乳便露了出來,他一手又初又揸,另一手已經捽緊我豆豆,我上下敏感位都被他刺激著,我放聲淫叫,原來對著維港祼露自己身體,看住海景比男友揸波指插果然有另一種滋味,我好享受在這個環境比男友按實的抄我,我比他旦旦震到同捽到我豆豆好興奮好想要,妹妹的水已經流到落小褪,男友都已經好硬,佢上緊套的同時我已經自己把旦旦取出,等待男友從後進攻。

男友很快便從後插到最入,佢支大棒一頂到盡,丫好爽好舒服,妹妹入面變得好充實,最愛男友從後插入,我兩都可以一起望著維港做愛,男友在妹妹內慢慢的出入輕輕插,佢都話第一次對住咁大塊玻璃望住夜景做到佢話多謝我肯做佢女朋友,願意放下朋友這兩個字和他做愛,佢話好感動好愛我。佢知道我肯行這步並不易,現在終於得到我個人同心圓再配上這個美景,佢話已無憾,語畢他便發動攻勢,強力的狠狠地抽插我,妹妹被他插到好爽,我好興奮的丫丫丫叫著,然後他把我緊緊的攬實就射了,我兩繼續攬住靠在玻璃望住夜景呼吸著來回氣,直到弟弟從妹妹滑出,他便把我抱入浴室來個鴛鴦浴了
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-3-25 10:46

好有情趣喔
作者: 月巴族    時間: 2017-3-27 12:33

我都想好似你地甘

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)