188Channel

標題: 我個大肚人妻高高潮 3/4 Up [打印本頁]

作者: speedster    時間: 2017-3-10 16:55     標題: 我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 雞骨草之戀    時間: 2017-3-10 16:59

作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-10 17:02

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-10 04:55 PM 發表
又隔左半年冇出post.  雖然人夫post係呢度一定冇人妻post受歡迎(前兩個post感受左...), 不過我都想係呢度同有心既師兄師姐分享交流下. 今次想講下: 大肚陀B唔可以享受漁水之歡?

https://www.babycenter.com/sex-d ...
師兄,點解要生隊PSG?咁慘豬既隊
生對巴塞唔好咩?哈哈哈哈
作者: speedster    時間: 2017-3-10 17:06

引用:
原帖由 雞骨草之戀 於 2017-3-10 16:59 發表
有回報就分享下啦
你想我分享D咩?
作者: speedster    時間: 2017-3-10 17:07

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-10 17:02 發表

師兄,點解要生隊PSG?咁慘豬既隊
生對巴塞唔好咩?哈哈哈哈
Nonono, D長老話要話BB蠢豬, 佢地先會醒...:smile_35:
作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-10 17:10

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-10 05:07 PM 發表

Nonono, D長老話要話BB蠢豬, 佢地先會醒...:smile_35:
BB好慘豬呀,未出世就要做PS豬
作者: 雞骨草之戀    時間: 2017-3-10 17:12

作者: 酒店雀躍的膠袋    時間: 2017-3-10 17:22

作者: speedster    時間: 2017-3-10 18:45

引用:
原帖由 雞骨草之戀 於 2017-3-10 17:12 發表

個日係最後一次每兩星期早孕期產檢.
(確實係唔記得係每星期定每兩星期, 只係最記得每次七百幾都幾和味.
不過為求安心老婆健康(之後做得放心愉快), 產檢都係唔好慳)

提早收工車佢去產檢…唔知係有意定無意, 我老婆嗰日著左條新買既露膀“摟吊裙”…:smile_14:
“嘩, 老婆你做咩咁性感呀?...”
“嘻, 約你出街著靚D嘛”
“你個膀頭凍唔凍架…”
雖然係長袖, 同埋條裙係長, 不過因為貼身, 其實都好顯身材.
冇插佢幾個月, 不其然對佢即刻有幻想, 個塊薄布包住既肉體…
我一向覺得若隱若現既女人永遠最性感!:smile_47:
尤其老婆身材唔錯有D肉地又有豐臀, 我地經過商場上診所時, 都覺得好似特別多人望我地(佢)…

就算冇左雙非, 產科醫生依然係好好生意.
(有幸, 我地搵到個會聽你講野同你傾計檢查細心會主動同你解決問題既醫生)
等左半個鐘, 入到醫生房, 老婆已經熟手咁拉起條裙, 拉低條底露出小肚毛毛.
跟手姑娘好熟手咁再拉開少少條褲攝紙巾…
然後就係電光火石既一剎, 我見到老婆條底濕左一點!
究竟係陀B分泌, 定係…

(檢查情形, 請容我飛. 當然每次見到BB都開心, 不過個日個次我認我分左心, 好彩BB冇小氣)
產檢完, 我地當然珍惜最後幾個月既二人世界,去左行街街, 遊下車河, 去左黃金海岸(屯門者…)吹下海風踏下浪.
話晒我地一齊都算耐, 平時出街都唔會翹手翹足全程.
不過個日佢就全程翹實我隻手, 堅實, 每一步老婆C cup奶奶都壓到我手臂. 暗示?
微微海風吹住水, 行下行下, 就行到海灘既中段.
我地停左落黎, 面對面咁攬住, 我攬住佢膀頭, 佢攬住我條腰.
“咦? 我仲未feel到呀B既?”
“邊有咁快呀, 不過我好似feel到你有肚腩喎”
“……”
佢錫我個咀…
今日仲係平日, 黃金海岸雖然冇咩人, 不過都有人架.
老婆一向都唔係大膽既人, 不過佢依家仲主動伸脷溫柔咁舐我下唇…我當然即刻還以顏色啦.
打左一陣車輪, 我估到佢已經著晒 (因為我已經著晒…)
“老婆, 我地幾耐冇做呀?”
我一邊咁摸佢條腰, 再摸落屁股…
“咦~呢度有人架…”
“咁點算呀?”
“我唔要野戰呀~”
咪住, 我地幾時野戰過? 我好似重來都冇講過要野戰喎?
“咁我地而家即刻上車返屋企? 你係咪濕…”
“喂, Shhh…”
冇講唔認, 係味即係認呢?
“我咁細聲, 邊有人聽到架, 哈哈哈”我忽然大聲左講.
佢攬完我, 打左我一下
之後我地就慢慢(快快)行返停車場攞車走…
作者: speedster    時間: 2017-3-10 19:44

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-10 17:10 發表

BB好慘豬呀,未出世就要做PS豬
師姐睇波架?
作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-10 21:00

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-10 07:44 PM 發表

師姐睇波架?
睇新聞架嘛,大勝但無得晉級。真係PS慘豬!但
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-10 21:36

作者: speedster    時間: 2017-3-10 23:31

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-10 21:00 發表

睇新聞架嘛,大勝但無得晉級。真係PS慘豬!但
上場就大勝,今場衰心態大敗,冇得怨:smile_39:
作者: speedster    時間: 2017-3-10 23:36

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-10 21:36 發表
好似好正咁:smile_o01:
望下同將來個老公大左肚都搞下先:smile_03:
一定要啦,我都想知第個大肚婆漁水之歡有咩感受喎,到時記住分享下呀
不過話時話,會唔會有男人覺得搞大肚婆太重口味,冇晒性趣,唔想搞大肚老婆既呢?:smile_41:
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-10 23:41

作者: joseph1203    時間: 2017-3-11 00:21

作者: speedster    時間: 2017-3-11 00:25

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-10 23:41 發表

我諗我黎緊10年內會結到婚生到仔掛
ER, 呢樣野 我覺得相向架姐 梗係大家都想搞先搞架啦:smile_47:
10年有心一定得啦!師姐有心一半都得有突啦!
唔知其他師兄點睇搞大肚婆呢回事?
作者: speedster    時間: 2017-3-11 00:42

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-11 00:21 發表

師兄同太太好sweet啊

大肚婆既感受我就未知
不過有時睇朋友facebook放d大肚媽媽去studio影既相,老公就好反感
所以我諗未必人人鍾意攪大肚婆
多謝師姐讚賞,兩公婆過人世,最緊要大家開心啦,忍下將就下搞下笑,好快就過架啦,。望返轉頭...:smile_35:
自己未結婚時,睇到D大肚婆AV(唔知點解會撳左入去架喎),都覺得太重口味冇美感即交叉架。
係後來老婆越來越錫我搞到我越沉...呀越愛越深,仲結埋婚,人大左(老...),先開始覺得女人陀B堅偉大,唔係1822個種,完全係另一種,大肚婆,堅係靚。(太走樣另計
作者: speedster    時間: 2017-3-11 00:46

今日星期五,冇長老留宿,大B瞓左,大肚婆沖緊涼,等我而家準備下(新買左部Sony Cam),陣間開心返晚先。
各位晚安~
作者: Gcmms    時間: 2017-3-11 00:47

大肚婆個波超大
作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-11 00:48

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-11 12:46 AM 發表
今日星期五,冇長老留宿,大B瞓左,大肚婆沖緊涼,等我而家準備下(新買左部Sony Cam),陣間開心返晚先。
各位晚安~
嘩,原來師兄咁幸福有第二名!!
恭喜晒
作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-11 01:01

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-11 12:42 AM 發表

多謝師姐讚賞,兩公婆過人世,最緊要大家開心啦,忍下將就下搞下笑,好快就過架啦,。望返轉頭...:smile_35:
自己未結婚時,睇到D大肚婆AV(唔知點解會撳左入去架喎),都覺得太重口味冇美感即交叉架。
係後來老 ...
雖然我係女人,未有幸經歷呢個幸福階段。但都有幻想過,如果我大左肚走咗樣(唔多唔少都會無之前咁好架),我老公會有咩反應?會唔會唔鍾意?因為我都覺得大肚婆會無左之前既美感,所以老公會唔鍾意
作者: speedster    時間: 2017-3-11 01:40

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-11 01:01 發表

雖然我係女人,未有幸經歷呢個幸福階段。但都有幻想過,如果我大左肚走咗樣(唔多唔少都會無之前咁好架),我老公會有咩反應?會唔會唔鍾意?因為我都覺得大肚婆會無左之前既美感,所以老公會唔鍾意
學家計會話齋,真係兩個夠晒數...$$$

而家老婆個肚籮咁大,我呢世人都剩返冇得幾多次搞大肚婆lu...(所以先忽發其想一時衝動早幾日走去買左部Sony Cam(又咁岩搞優惠送多舊電)記錄低呢個重要回憶...)

唔好暴飲暴食應該唔會太走樣既,而且我身邊朋友都係鐘意女仔有肉地,多過瘦底幾多架喎。
作者: naws.L    時間: 2017-3-11 07:44

作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-11 09:32

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-11 01:40 AM 發表

學家計會話齋,真係兩個夠晒數...$$$

而家老婆個肚籮咁大,我呢世人都剩返冇得幾多次搞大肚婆lu...(所以先忽發其想一時衝動早幾日走去買左部Sony Cam(又咁岩搞優惠送多舊電)記錄低呢個重要回憶...)

唔好 ...
再次恭喜師兄!你兩個好sweet,感覺到你好鍚太太呀!
但除左最明顯既變化,個肚外。其他生理變化對你同太太有冇影響?好似個乳頭變大變色之類?你會唔會覺得無以前咁靚?
作者: speedster    時間: 2017-3-11 11:49

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-3-11 00:47 發表
大肚婆個波超大
呢樣真,老婆升左一cup,要趁特價買過批...XD
作者: speedster    時間: 2017-3-11 11:54

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-11 07:44 發表
師兄加油!
睇得出你同你老婆真係勁sweet,
同埋我都想知到底大肚既時候做有咩要特別注意。
有冇野係食完飲完唔會眼瞓?諗起初生要餵夜奶然後聽日仲返工就......

我地都冇特別注意D咩,只係同平時一樣,只要唔好撞到壓到個肚。D非典型既激烈野應該唔得掛,哈哈。
作者: mrfour1973    時間: 2017-3-11 12:04

生完計得等老婆谷人奶玩對波
作者: speedster    時間: 2017-3-11 12:13

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-11 09:32 發表

再次恭喜師兄!你兩個好sweet,感覺到你好鍚太太呀!
但除左最明顯既變化,個肚外。其他生理變化對你同太太有冇影響?好似個乳頭變大變色之類?你會唔會覺得無以前咁靚?
我覺得又唔會唔靚呀,pink有pink靚(老婆入面),黑有黑靚(黑絲),不過呢樣主觀野應該好個人。(可能老婆本身...唔算pink...:smile_44:)
乳頭大左其實sexy呀,你睇下我頭像。
而且有反應時仲明顯,誇張D講,好似J咁
作者: c0206420    時間: 2017-3-11 13:20

作者: jacky2235    時間: 2017-3-11 15:15

有沒試過大肚婆口交?
作者: speedster    時間: 2017-3-11 15:35

引用:
原帖由 c0206420 於 2017-3-11 13:20 發表
高汁~~:smile_34: :smile_o12: :smile_o12:
多汁正D:smile_o12:
作者: speedster    時間: 2017-3-11 15:36

引用:
原帖由 jacky2235 於 2017-3-11 15:15 發表
有沒試過大肚婆口交?
即係點?我幫大肚婆舔?
作者: jacky2235    時間: 2017-3-11 17:48

大肚婆幫你口交?
作者: speedster    時間: 2017-3-11 22:17

引用:
原帖由 jacky2235 於 2017-3-11 17:48 發表
大肚婆幫你口交?
有就係有,不過我老婆係呢方面就認真麻麻,哈哈...(苦笑)
作者: veryok    時間: 2017-3-12 00:31

玩大肚婆,真係得幾個月玩咋!
作者: speedster    時間: 2017-3-12 01:12

引用:
原帖由 veryok 於 2017-3-12 00:31 發表
玩大肚婆,真係得幾個月玩咋!
睇來師兄已經係好爸爸喇喎?:smile_15:
作者: superken07    時間: 2017-3-12 11:28

恭喜師兄

想問下大肚果陣插入去感覺有冇咩分別
阿嫂會唔會特別敏感d
作者: speedster    時間: 2017-3-12 13:42

師兄師姐可能會覺得我唔man,不過我就係買左呢架自動波車...
因為老婆得自波牌,佢又話想揸(不過實情係咁耐以黎都揸唔夠廿次,女人:smile_39:)
男人的浪漫唯有寄情公司架錢七...:smile_13:

不過自動波都有好處,除左趕返工仲可以食早餐,個次上左車之後,我隻左手未離開過老婆大肶(主要係內側:smile_46:)
掃下掃下,佢又夾下夾下,我地一路都係情話綿綿。

“唔好咁啦,比人睇到啦”咁岩燈位隔離有架小巴停係度。
咦,既然而家先係黃金海岸岩岩出發,仲有排先到屋企...
回到未有B前,我地其實已經試過係港島南區一個景點度,就係海邊,背山面海...(唔知有冇師兄師姐估到係邊呢?)
雖然依刻我慾火焚身,不過個腦都仲有血到。以我遊車河既經驗,不如就係...
“CTM,點解你唔行上路行下路既?”過左小欖老婆問。
係我地對好朋友都係叫人全朵,我覺得咁樣先最有親切感。
“下路安全D嘛。你好趕咩?”
佢打左係佢大肶內側隻手一下。
就係一個路口,我轉左入去。越入越濕...呀係黑者,仲揸緊車。
“有D驚喎,冇人既,又黑”
我感覺到老婆有D緊張(定會唔會係興奮?)
“呢D環境,有人先驚啦”我講笑咁講。

沿住條羊腸小路又行左一排,我地終於黎到目的地。
雖然望出去冇遠就係條熙來攘往既繁忙道路,不過街燈照唔到上來,真係你在明我在暗。我地週圍就只漆黑同滿樹蟲語。
(師兄師姐,如果你地知道我去左邊,都唔好開名呀,大家唔好少左個正點:smile_o09:)
停低架車,熄晒燈。不過香港光害,我地依然望到大家。
“下?好多蟲叫喎,落車?有冇蟲蟲架?”
我冇答佢,左手已經即刻由大肶移左上佢左膀攬住左佢,一野咀落佢上唇,左手由佢大肶一下摸上佢陰暗處...
隔住底褲,不過已經濕淋左!岩岩先咀咋喎

作者: speedster    時間: 2017-3-12 13:45

引用:
原帖由 superken07 於 2017-3-12 11:28 發表
恭喜師兄

想問下大肚果陣插入去感覺有冇咩分別
阿嫂會唔會特別敏感d
我就冇,不過你第二個問題,一個字,會!
作者: superken07    時間: 2017-3-12 16:11

會點敏感法, 好易濕同好易就高潮?
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-12 18:45

作者: speedster    時間: 2017-3-12 23:00

引用:
原帖由 superken07 於 2017-3-12 16:11 發表
會點敏感法, 好易濕同好易就高潮?
本身都濕,而家仲多水。
本身都次次高潮,而家每次高潮都持續得耐左,我感覺到佢每次收縮強烈左。
不過,我估呢D野都好個人,因人而異...
作者: speedster    時間: 2017-3-12 23:16

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 18:45 發表

CTM:smile_30:我下意識睇到係陳大文:smile_30:真係sorry:smile_35:
女人就係咁架啦 一時一樣
我依然努力游說緊 我屋企兩老比我揸26:smile_24:好想學:smile_24:

btw 黑蚊蚊 正呀喂 好鬼刺激:smile_47:
不 ...
係呀, My name is Chris, 陳大文, Chris:smile_30::smile_30::smile_30:
可能人大左,你叫我係香港高速揸26都唔係好敢,人老左,珍惜生命(怕死)
師姐仲想揸26,應該好多青春啦:smile_o12:

揸26去黑抆抆刺激下都得架,我地最後都係落車架啦:smile_46:
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-12 23:25

作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-12 23:31

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 11:16 PM 發表

係呀, My name is Chris, 陳大文, Chris:smile_30::smile_30::smile_30:
可能人大左,你叫我係香港高速揸26都唔係好敢,人老左,珍惜生命(怕死)
師姐仲想揸26,應該好多青春啦:smile_o12:

揸26去黑抆抆刺激下 ...
笑咗,Chris chan 當年會考作文必用既名
又,26係夏天入隧道簡直係人生既考驗。同一情況係冬天渣入青馬
作為大媽既我年紀有返咁上下。已經承受唔起26了
樓主換左7人車未?同自由自在兜風say bye bye
作者: speedster    時間: 2017-3-12 23:41

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 23:25 發表

好名好名
我梗係趁自己重後生 去玩下啦:smile_o13:
一個人出出入入 26方便嘛 帶隻狗出去都得:smile_13:
青春呢家野 ... 我今年20有     架啦:smile_44:

睇下下一個男朋友係揸26定46囉:smile_30:如果無 ...
冇6有冇6既黑抆抆既,信我:smile_46:
再唔係,叫Uber。
再唔係,我扮Uber車你地,幫到同好有得爽我又唔介意呀(有觀眾席就最好勒:smile_04:
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-12 23:46

作者: speedster    時間: 2017-3-12 23:50

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-12 23:31 發表

笑咗,Chris chan 當年會考作文必用既名
又,26係夏天入隧道簡直係人生既考驗。同一情況係冬天渣入青馬
作為大媽既我年紀有返咁上下。已經承受唔起26了
樓主換左7人車未?同自由自在兜風say bye bye
前個排十度多DD,高速跟係架26後面,都感覺到陣寒氣,J都縮一縮...
真心佩服26師兄師姐既堅毅!

冇換7人巴士啦,一來養兩名皮費將甚高,二來4門5座望落好似後生D?...
我好似有中年危機?
作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-12 23:55

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-12 11:50 PM 發表

前個排十度多DD,高速跟係架26後面,都感覺到陣寒氣,J都縮一縮...
真心佩服26師兄師姐既堅毅!

冇換7人巴士啦,一來養兩名皮費將甚高,二來4門5座望落好似後生D?...
我好似有中年危機?
但7人巴士方便你同阿嫂出去尋開心喎!哈哈
同埋有好爸爸形象
中年危機,唔好提了!當我地覺得26係受罪,唔型,我地已經踏入中年危機了
作者: speedster    時間: 2017-3-12 23:57

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 23:46 發表

梗信你格:smile_38:你經驗一定多過我
Call uber好尷尬架喎點樣叫佢係D黑蚊蚊既地方擺低我:smile_30:
我OK架喎, 你咪睇囉 記得車返我走 我唔想留低係黑蚊蚊:smile_42:
我都係20有           咋喎,而且我呢D遲開竅,可能其實你熟D,多多指教

有免費飛咁我唔客氣啦。:smile_o01:
不過,點解要淨係車你走呢?掉低另一半?佢...唔得要罰佢?:smile_o03:
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-13 00:03

作者: speedster    時間: 2017-3-13 00:04

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-12 23:55 發表

但7人巴士方便你同阿嫂出去尋開心喎!哈哈
同埋有好爸爸形象
中年危機,唔好提了!當我地覺得26係受罪,唔型,我地已經踏入中年危機了
夏天週圍都係蚊,可以去到邊都有得係室內開心,呢個係7人巴士我諗到既唯一吸引之處。

Good,我仲覺26有性格,亦只係覺得26係磨煉。
所以我應該未有中年危機。:smile_40:
作者: speedster    時間: 2017-3-13 00:09

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 00:03 發表

我almost識既野都係前男友教架咋 我邊到熟:smile_13:
隨便 可能到時我重興奮添:smile_30:
唔係呀我講漏左之嘛 please take him away too
得唔得 未知架喎:smile_47:可能係我唔得呢:smile_24:
咁你男友教到師姐去到咩程度呢?

要call車去黑抆抆記住打比我,99909394,記住比免費飛,我自己識擔櫈:smile_04:
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-13 00:13

作者: speedster    時間: 2017-3-13 01:02

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 00:13 發表

我好衰係前男友關於sex既所有野都係佢教我架喎 ..
咩程度我要點講至少唔係bb班囉 點都上緊K2
999 call黑警就快:smile_03:有需要 我會PM你搵車:smile_04:
到我收到PM時,你男友應該已經射左9次,你就高潮左19次...:smile_03:

咩程度,例如分享下你同ex或者現任點樣開心過,又順便等我攞下靈感
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-13 01:14

作者: brotheron    時間: 2017-3-13 02:48

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-12 06:45 PM 發表

CTM:smile_30:我下意識睇到係陳大文:smile_30:真係sorry:smile_35:
女人就係咁架啦 一時一樣
我依然努力游說緊 我屋企兩老比我揸26:smile_24:好想學:smile_24:

btw 黑蚊蚊 正呀喂 好鬼刺激:smile_47:
不 ...
我有26,也有46
作者: speedster    時間: 2017-3-13 17:57

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 01:14 發表

唔好提:smile_39:要個男人射得出唔難 問題係我好難高潮:smile_13:
我同ex有試過係office搞過, 堅刺激 聽到少少聲真係嚇到個心離一離
之前間唔時去澳門 係酒店窗台又有 對住個海:smile_40:
去台灣旅行7日,  ...
玩具同望街都試過,係屋企望住對面樓,唔知有冇師兄師姐見到呢?哈哈:smile_04:
我都想試係office...不過...你前度係同事?如果唔係要冇人懷疑咁一齊入公司,好似幾困難?:smile_41:

師姐唔係次次有高潮,咁咪吊住癮?都幾慘喎...
雙愛但性夾唔到,會唔會有D遺憾?:smile_13:
如果淨插比唔到師姐G高潮,有冇試過一路插一路玩豆豆?會唔會由C高潮開始容易D?
萬幸,C又好G又好,我都叫次次比到高潮老婆...:smile_30:
作者: speedster    時間: 2017-3-13 18:01

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-3-13 02:48 發表

我有26,也有46
我估我明,你意思係,你踩單車(26),仲有性慾(46)?
我仲讀大學時,都好熱衷單車架,環港島,寶蓮寺...不過都一樣影響唔到我性慾同性能力架:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-13 18:25

作者: speedster    時間: 2017-3-13 18:39

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 18:25 發表

可能有呢
唔係呀 我之前份工我自己都有鎖匙開門既, 有日得返我自己OT ..
佢買野上黎比我食, 食食下又搞人地, 咪搞左囉

係呀, 但因為我愛佢, 咪扮無野, 同扮有囉 ...:smile_13:
唔會, 咁梗係要 ...
我又未比女仔扮過高潮?一係有,一係冇,冇個D好似有時,都唔覺有陰道抽搐既,定係佢地冇交戲?定係唔係人人高潮會陰道抽搐?好亂...

你葡萄唔到咁多架啦,哈哈...
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-13 21:32

作者: speedster    時間: 2017-3-13 21:56

嘩,睇返桌面版原來小弟個人夫post都有過萬點擊?好欣慰...
特別多謝Coco同滴水豬豬同我R左咁多post.

其實係咪要見相聽聲睇片先會更多人出黎吹水?
作者: speedster    時間: 2017-3-13 22:10

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-3-11 12:04 發表
生完計得等老婆谷人奶玩對波
唔好意思呀師兄,睇返轉頭原來我回漏左你呀!
第一名之後有玩過呀,老婆坐我噴到我成身...奶...哈哈...
呢個故事完左後有機會再分享啦。
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-13 22:14

作者: speedster    時間: 2017-3-13 22:38

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 22:14 發表

客咩氣:smile_30:
難得岩傾又講到Sex

男士post係小人入d架啦
都係,有時都唔多想主動同朋友講性,都唔知佢點諗,又唔想少左個朋友。
咁你而家未有拖拍?
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-13 22:41

作者: cococaobrownie    時間: 2017-3-13 23:30

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 09:56 PM 發表
嘩,睇返桌面版原來小弟個人夫post都有過萬點擊?好欣慰...
特別多謝Coco同滴水豬豬同我R左咁多post.

其實係咪要見相聽聲睇片先會更多人出黎吹水?
多謝師兄提起我呀,你呢啲sweet爆分享真係羨慕死人啦!

等你再多啲分享呀過氣運動健將現任人夫人

作者: veryok    時間: 2017-3-14 10:55

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-13 10:38 PM 發表

都係,有時都唔多想主動同朋友講性,都唔知佢點諗,又唔想少左個朋友。
咁你而家未有拖拍?
香港人比較保守,唔敢同朋友講性。
作者: waiwaiwai3    時間: 2017-3-14 11:19

作者: waiwaiwai3    時間: 2017-3-14 11:22

作者: siopang    時間: 2017-3-14 11:50

同大肚婆搞有時真係要睇運數.要肚入面個小朋友識做..先有得食..
唔係個個人都可以CHIGN咁..可以食到:smile_27:
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-14 11:52

作者: siopang    時間: 2017-3-14 11:58

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 11:52 發表
噴水呀:smile_42:
佢抆出黎 就噴到佢一身都係:smile_42:
尷尬到我:smile_42:
哇...識得噴水女仔..好少有...都未遇到過..:smile_13:
作者: waiwaiwai3    時間: 2017-3-14 12:14

作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:27

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 22:41 發表

我係真係好FD個D朋友先會講, 最記得係一齊行緊山咁講
男人唔係通常同返D兄弟講架咩?

未呀 希望今年有
岩岩先有同事話介紹比我:smile_13:
有得幾多個真兄弟呀...
拍多D拖好呀,不過唔好太揀擇,永遠都係隔離飯香...哈哈
作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:29

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-13 23:30 發表

多謝師兄提起我呀,你呢啲sweet爆分享真係羨慕死人啦!

等你再多啲分享呀過氣運動健將現任人夫人
有你支持,過氣年青好爸爸會繼續努力。
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-14 12:30

作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:31

引用:
原帖由 veryok 於 2017-3-14 10:55 發表

香港人比較保守,唔敢同朋友講性。
我驚嚇親人...哈哈哈...
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-14 12:31

作者: 滴水豬    時間: 2017-3-14 12:32

作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:33

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 11:50 發表
同大肚婆搞有時真係要睇運數.要肚入面個小朋友識做..先有得食..
唔係個個人都可以CHIGN咁..可以食到:smile_27:
都係呀,好彩兩個都生性,一D都唔高危,穩穩陣陣乖乖係媽媽肚入面。
作者: siopang    時間: 2017-3-14 12:35

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:30 發表
:smile_39:個晚之後 脫水腳軟:smile_43:
飲多D水就得啦..補充返D水份..再噴過..:smile_34:
作者: siopang    時間: 2017-3-14 12:39

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:33 發表
都係呀,好彩兩個都生性,一D都唔高危,穩穩陣陣乖乖係媽媽肚入面。
咁第一個生左隔左幾耐先在搞返啊...
作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:40

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 12:14 發表

:smile_o06:
好正AR...被粉紅的乳頭更難求AR..不愧為滴水豬
咩原來滴水豬豬師姐咁有名架?仲有傳說中既pink乳頭!失敬失敬。
我又唔介意喂喂喂師兄“騎劫”喎,大家都係吹下水,等我知多D滴水豬威水史都好。
作者: waiwaiwai3    時間: 2017-3-14 12:41

作者: 滴水豬    時間: 2017-3-14 12:43

作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:43

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 12:39 發表

咁第一個生左隔左幾耐先在搞返啊...
老婆陰公D,順產剪左刀,加上傷口又埋得唔靚,要成兩個月先唔痛...
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-14 12:44

作者: waiwaiwai3    時間: 2017-3-14 12:48

作者: siopang    時間: 2017-3-14 12:49

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:43 發表
老婆陰公D,順產剪左刀,加上傷口又埋得唔靚,要成兩個月先唔痛...
女人肯為男人生個小朋友..真係需要好愛里個男人先得..更何況生兩個..
又要照顧小朋友..又要俾老公搞..滿足老公唔同需求...所以話女人都唔易做..
作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:49

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 12:41 發表

其實我覺得pink LIN 易得...潮吹難求:smile_o08:
潮到噴,小弟真係未見識過...
滴水豬得架?我堅想見識下...
作者: siopang    時間: 2017-3-14 12:50

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:43 發表
幸好我平時鐘意飲水:smile_o13::smile_o01:
鐘意飲水好啊...網上傳聞..多飲水既女仔.係易濕.過唔飲水既女仔..
係唔係咁啊.
作者: waiwaiwai3    時間: 2017-3-14 12:52

作者: siopang    時間: 2017-3-14 12:53

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:49 發表
潮到噴,小弟真係未見識過...
滴水豬得架?我堅想見識下...
噴水女..真係可遇不可求..
有時有技巧都未必得...女仔會忍住..唔肯噴
作者: siopang    時間: 2017-3-14 12:54

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:31 發表
唔好騎劫人地個post:smile_38:
講完就算:smile_38:
個post唔係我架:smile_43:
你可以出個POST講第一次噴水..
等我地學下野..睇下搞唔搞到女噴水..
作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:55

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:44 發表

邊到係:smile_o04:
PINK LIN我無架:smile_o03:
我無乜威水史架 有都要度下故仔先寫得出:smile_39:
我覺得Pink lin都係錦上添花,胸形同雨雲整體美感緊要D。

即係有威水野啦~
作者: speedster    時間: 2017-3-14 12:57

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 12:54 發表

你可以出個POST講第一次噴水..
等我地學下野..睇下搞唔搞到女噴水..
一齊等滴水豬出噴水池指南。
作者: 滴水豬    時間: 2017-3-14 13:09

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)