188Channel

標題: 22/6 偷食格雷人妻...更新 #30#62#70#76 [打印本頁]

作者: 7man    時間: 2017-3-7 14:51     標題: 22/6 偷食格雷人妻...更新 #30#62#70#76

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Gcmms    時間: 2017-3-7 15:11

好睇呀,繼續喇
作者: kachun92916    時間: 2017-3-7 15:13

作者: 208208    時間: 2017-3-7 15:41

作者: 208208    時間: 2017-3-7 15:42

作者: 208208    時間: 2017-3-7 15:43

作者: 208208    時間: 2017-3-7 15:44

作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-3-7 15:46

甘多食唔飽咖人妻?
作者: jam911    時間: 2017-3-7 15:59

之後呢?
個人妻點解會38又睇落28歲架,咁誇張。
作者: 樓上優質小乳牛    時間: 2017-3-7 16:03

作者: savisavi    時間: 2017-3-7 16:15

快 d 打 la 硬晒 la
作者: masterc    時間: 2017-3-7 16:52

作者: 7man    時間: 2017-3-7 17:31

引用:
原帖由 樓上優質小乳牛 於 2017-3-7 04:03 PM 發表
38可以keep到似28好叻呀!😍😍😍
係呀,真係睇落後生,又索到暈
作者: 樓上優質小乳牛    時間: 2017-3-7 17:32

作者: 7度    時間: 2017-3-7 17:39

快啲啦 好心急呀
作者: Mr.Mustache    時間: 2017-3-7 17:51

Good wor, thanks for sharing!
作者: ronnymi    時間: 2017-3-7 18:19

hurry hurry
作者: bentayga    時間: 2017-3-7 18:30

格雷人妻,會唔會縛住嚟屌呀?
作者: SexDevil    時間: 2017-3-7 19:07

人妻正呀,食完冇手尾
作者: Raymondng2015    時間: 2017-3-7 20:00

作者: yausm1234    時間: 2017-3-7 22:42

作者: 愛因    時間: 2017-3-7 23:38

格雷其實拍得几好。。不過感覺唔够深入。就住就住。
作者: 加元    時間: 2017-3-7 23:51

睇黎又係爛尾收場
作者: kelvinsjs569874    時間: 2017-3-8 00:05

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 7man    時間: 2017-3-8 00:22

引用:
原帖由 加元 於 2017-3-7 11:51 PM 發表
睇黎又係爛尾收場
點解爛尾?
作者: 7man    時間: 2017-3-8 00:22

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-3-7 07:07 PM 發表
人妻正呀,食完冇手尾
食完再番食!
作者: 7man    時間: 2017-3-8 00:23

引用:
原帖由 愛因 於 2017-3-7 11:38 PM 發表
格雷其實拍得几好。。不過感覺唔够深入。就住就住。
都係嘅,不過我都冇認真睇,重點放咗係第二到,哈哈
作者: Skidsteer    時間: 2017-3-8 00:31

樓主, 請繼續, 追緊你嘅post:smile_15:
作者: SexDevil    時間: 2017-3-8 00:44

引用:
原帖由 7man 於 2017-3-8 12:22 AM 發表

食完再番食!
咁等你再出文啦
作者: 7man    時間: 2017-3-8 00:44

其實過程都冇乜特別,不過最特別嘅就係當我奶佢個西嘅時候。因為冇沖涼,我本身以為會好大浸味,不過唔知點解佢嗰到一啲味都冇,仲好濕好乾淨,又冇毛,咁我就梗係起勢咁盡情奶啦,佢個西真係好柔嫩,好似17歲嘅嫩西咁,可能佢老公屌得佢少,真係好神奇。我一路奶,佢就一路叫得好大聲,好似餓左好耐咁,奶一吓,叫一吓,之後起勢咁啜實佢粒豆豆,再用條利尖係咁同佢粒豆豆打鬥

奶到咁上下,佢就話想同我含,咁我就梗係想試吓佢嘅口技啦,又估唔到佢嘅技術又真係有37歲嘅經驗,含得勁舒服,勁正,又唔介意我未沖涼,都肯同我含到雪雪聲,好落力,口技了得,少啲定力都俾佢含到爆。之後就梗係即刻帶套入閘,過程都冇乜特別,不過淨係記得佢一直都叫得好大聲。

完咗第一次之後就梗係沖涼,之後大家攬住傾計睡瞓覺,睡瞓到咁上下,我細佬又有反應,之後就梗係又來多濟。不過今次就忍唔住,冇用到套就直接插入去,發覺佢個淫西真係好窄,好好吊。屌到咁上下佢話想坐上嚟,之後佢就一路喺度un, 女上男下嘅時候,望住佢個樣真係好靚,好正,好似屌緊自己個老婆咁,好high,唔知點解個一刻好想時間停頓落嚟。到我話差唔多想射嘅時候,佢就同我講千祈唔好射入去,怕會生bb。不過可能當其時谷精上路,我聽到佢呢句之後,就更加想佢同我生bb,所以就射咗少少入去,其餘嘅佢同我吞哂去,仲要同我清乾淨晒,真係估佢唔到。不過事後我都唔好意思係咁同佢say sorry。不過呢個人妻真係好正,應該有機會繼續同佢玩!

作者: kojiro9    時間: 2017-3-8 00:49

引用:
原帖由 7man 於 2017-3-8 12:44 AM 發表
其實過程都冇乜特別,不過最特別嘅就係當我奶佢個西嘅時候。因為冇沖涼,我本身以為會好大浸味,不過唔知點解佢嗰到一啲味都冇,仲好濕好乾淨,又冇毛,咁我就梗係起勢咁盡情奶啦,佢個西真係好柔嫩,好似17歲嘅嫩西 ...
ching 食好西
作者: dennischan224    時間: 2017-3-8 00:57

作者: bee.ee    時間: 2017-3-8 05:03

作者: yanfu9394    時間: 2017-3-8 08:21

引用:
原帖由 bee.ee 於 2017-3-8 05:03 AM 發表
內射人妻咁正
Wait Brother continue next time experience
作者: 7man    時間: 2017-3-8 08:28

引用:
原帖由 dennischan224 於 2017-3-8 12:57 AM 發表
師兄 點先 R到D 人妻講野
即係咩呀,小弟唔係好明
作者: siutoto    時間: 2017-3-8 08:44

作者: 華大    時間: 2017-3-8 10:05

師兄好嘢,乃西。內射。正
作者: constitute    時間: 2017-3-8 10:38

你又好,你朋友都好,真既話,都好很賤下。

出得黎玩,女方叫得唔好射入去都仲射入去。要個女人受晒,真係賤得交關。
作者: SexDevil    時間: 2017-3-8 10:41

下次唔好內射啦
作者: 88yes    時間: 2017-3-8 10:45

唔沖涼就奶。重口味左D
作者: ronnymi    時間: 2017-3-8 10:49

wow
作者: Gcmms    時間: 2017-3-8 12:04

唔你點寫,要甜嘢送飯,唔好停
作者: 7man    時間: 2017-3-8 12:51

引用:
原帖由 constitute 於 2017-3-8 10:38 AM 發表
你又好,你朋友都好,真既話,都好很賤下。

出得黎玩,女方叫得唔好射入去都仲射入去。要個女人受晒,真係賤得交關。
所以之後不繼say sorry, 我估我朋友都唔敢再試
作者: 7man    時間: 2017-3-8 12:51

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-3-8 12:04 PM 發表
唔你點寫,要甜嘢送飯,唔好停
咩甜野先
作者: 7man    時間: 2017-3-8 12:59

引用:
原帖由 88yes 於 2017-3-8 10:45 AM 發表
唔沖涼就奶。重口味左D
反而有啲味先正,不過竟然一啲味都冇,真係有啲奇怪
作者: 樓上優質小乳牛    時間: 2017-3-8 14:58

作者: joseph1203    時間: 2017-3-8 15:45

作者: 7man    時間: 2017-3-8 17:04

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-8 03:45 PM 發表
嘻嘻~~睇完格雷做係特別正

師兄~究竟係你定係你朋友?xd
我個朋友
作者: 20120816    時間: 2017-3-8 19:41

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-3-8 08:44 AM 發表
好多人都話格雷套戲引人入勝,真係咁勁?
你5去睇下
作者: bentayga    時間: 2017-3-9 09:20

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-3-8 08:44 AM 發表
好多人都話格雷套戲引人入勝,真係咁勁?
呢集未睇,但上集就真係徹底失望,嗰啲所謂SM簡直小兒科,到喉唔到肺,原著小説已經差,導演又眼高手低,女主角又唔索。。。
作者: 巴打釣魚    時間: 2017-3-9 12:06

作者: bb藍    時間: 2017-3-9 12:17

作者: 7man    時間: 2017-3-9 12:50

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-3-9 09:20 AM 發表

呢集未睇,但上集就真係徹底失望,嗰啲所謂SM簡直小兒科,到喉唔到肺,原著小説已經差,導演又眼高手低,女主角又唔索。。。
今集簡直係唔掂,男主角每次都只係做咗勁少前戲就除褲入閘。。。

心諗,條女有冇咁快濕呀
作者: 演唱會1999    時間: 2017-3-10 23:36

引用:
原帖由 7man 於 2017-3-8 00:44 發表
其實過程都冇乜特別,不過最特別嘅就係當我奶佢個西嘅時候。因為冇沖涼,我本身以為會好大浸味,不過唔知點解佢嗰到一啲味都冇,仲好濕好乾淨,又冇毛,咁我就梗係起勢咁盡情奶啦,佢個西真係好柔嫩,好似17歲嘅嫩西 ...
四張野ge肉體竟然係年輕
作者: 7man    時間: 2017-3-11 00:16

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2017-3-10 11:36 PM 發表

四張野ge肉體竟然係年輕
37 姐,不過真係keep 得勁好!
作者: rock499562    時間: 2017-3-13 20:42

男主角幾歲??
作者: tongchunyu    時間: 2017-3-13 21:57

作者: Going!    時間: 2017-3-25 01:10

作者: 傑克心    時間: 2017-3-27 17:20

作者: ronnymi    時間: 2017-5-12 17:12

keep going bros
作者: Eddyo    時間: 2017-5-13 01:07

期待update
作者: 7man    時間: 2017-5-17 00:01

呢排成日見到好多師兄師姐都出人妻post,咁我就梗係唔輸蝕啦。

話說母親節嗰個星期我一條友放咗工,原本都打算返屋企架啦,點知無啦啦個人妻同我講話佢今晚想出嚟食飯(平時夜晚約佢出嚟食飯係難過登天,因為佢夜晚要交人嘅關係,另外加上假日我自己都要交人,所以對上次睇完戲之後就再冇約過大家出嚟)。既然咁難得佢主動約我出嚟,就梗係應承佢啦!

可能佢估唔到我應承佢嘅關係,佢突然間話要化個妝,執個袋先出到來。到最後我喺太子地鐵站等左佢成個鐘,咁當然我都好好利用呢一個鐘頭隊做資料蒐集(因為約咗佢喺太子,但係我又唔知嗰度附近邊度有時鐘酒店)同埋買定安全用品啦!

等左成個鐘終於見到佢出嚟,佢一出到嚟就好自動咁樣拖住我隻手行,好似普通情侶咁。我相信佢都已經當左我係佢情人,所以佢出到嚟表現得好自然,真係好似一對好普通嘅情侶咁。

食完個晚飯,飲咗杯酒落肚之後,佢就話其實因為今晚要返大陸陪老公揼骨,所以一陣要上大陸同老公meet up, 其實當我聽到之後都有啲失望架,難得約出嚟竟然講啲咁嘅嘢,真係激死我。之後我就膽粗粗同佢講話,今晚唔好返上大陸,陪我過一晚好嗎?之後佢又係依依哦哦,見到佢咁樣,就知道食得啦!

續。。。
下一篇先至開波,唔好意思小弟眼瞓訓先
作者: bitterwing    時間: 2017-5-17 09:36

作者: Ricky869    時間: 2017-5-17 11:08

師兄,𡃤無毛西真係好正,我都係要求女朋友剃光先啃𡃤佢,佢又鍾意我𡃤,所以乖乖哋咁保持住無毛狀態。
作者: 7man    時間: 2017-5-18 12:50

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-5-17 11:08 AM 發表
師兄,𡃤無毛西真係好正,我都係要求女朋友剃光先啃𡃤佢,佢又鍾意我𡃤,所以乖乖哋咁保持住無毛狀態。
無毛真係好正!
不過上次見佢竟然冇剃。。。變咗森林
作者: LeonBridges    時間: 2017-5-18 13:00

作者: ronnymi    時間: 2017-5-18 14:15

hurry :smile_o05::smile_o05:
作者: joseph1203    時間: 2017-5-18 14:41

作者: benng2012    時間: 2017-5-18 19:10

師兄真好!又有得食返!
作者: 7man    時間: 2017-5-28 16:27

唔好意思,過咗一排都忘記咗。

之後就梗係即刻埋單去酒店啦,好彩仲有房,上到房之後,大家都好自動波即刻交換口水。睇嚟佢已經餓左好耐,不過因為我好想去同我含撚(佢含撚技術真係好正, 係我食過咁多女之中,佢係最舒服嗰個) 所以我捉咗佢一適沖涼,可能因為大家一齊沖涼已經咩都睇晒嘅關係,之後佢出返嚟就變得唔怕羞,仲好自動自覺上床等我好似餓左好耐。

開波嘅時候,佢就不停同我交換口水,發覺佢真係好鍾意俾佢啲口水我吞,我都不甘示弱還返啲口水俾佢。玩到咁上下再用我中指插入去流晒水嘅淫西,完全豪不留力咁樣抽插,直頭加藤鷹上身,玩到咁上下已經feel到佢好想要。我同佢講話等我攞安全套先,佢就一手捉住我細佬唔想我落床攞,見到佢淫笑我都知咩事啦,之後我就直接喺佢個淫西出面磨吓磨吓,再用兩隻手指擘開佢個兩塊陰唇,細佬一下子插到最入,佢又叫咗出來,佢啲叫聲真係好淫。真係想像唔到平時去做媽咪同埋做人老婆嘅時候可以有幾正經,點知一上到床就咁淫蕩。

頭嗰一次都冇乜特別,反而第二次嘅時候,我就捉咗佢同佢一齊企喺快鏡面前。一度屌佢,一度鬧佢,鬧佢做咗人lm都要出嚟偷食,你真係不知廉恥,佢又好high 咁回應我,話因為佢老公餵佢唔飽,好想比我屌,呢啲女人真係犯賤,不過我好鍾意。最後屌到咁上下,就推佢上床,繼續男上女下不停抽插,最後一次過將我啲精液射晒佢個肚到,都見到佢反晒白眼,就知道應該好飽,屌完之後佢訓係張床度,攰到涼都冇沖,就瞓係張床度休息。
作者: 20120816    時間: 2017-5-28 16:32

引用:
原帖由 7man 於 2017-5-28 04:27 PM 發表

之後就梗係即刻埋單去酒店啦,好彩仲有房,上到房之後,大家都好自動波即刻交換口水。睇嚟佢已經餓左好耐,不過因為我好想去同我含撚(佢含撚技術真係好正, 係我食過咁多女之中,佢 ...
自我感覺良好!
作者: Hkwargod    時間: 2017-5-28 22:02

引用:
原帖由 7man 於 2017-5-28 04:27 PM 發表

之後就梗係即刻埋單去酒店啦,好彩仲有房,上到房之後,大家都好自動波即刻交換口水。睇嚟佢已經餓左好耐,不過因為我好想去同我含撚(佢含撚技術真係好正, 係我食過咁多女之中,佢 ...
你朋友都SHARE得好DETAIL正
作者: Hkwargod    時間: 2017-5-28 22:02

引用:

作者: 7man    時間: 2017-5-28 22:36

哈哈戰神哥,你懂的
引用:
原帖由 Hkwargod 於 2017-5-28 10:02 PM 發表

作者: Hkwargod    時間: 2017-5-28 23:27

引用:
原帖由 7man 於 2017-5-28 10:36 PM 發表
哈哈戰神哥,你懂的
我想估到少少啦:smile_40:
作者: 7man    時間: 2017-6-22 17:39

今次已經係第三次約淫妻出來,哈哈其實都唔算出來,應該係去我屋企先啱。話說對上一次到宜家都已經一排冇見佢,就緊係不停約佢出來啦,不過食淫妻最煩嘅就係夜晚要交人,好難夜晚約出來,我日頭又要返工。。。所以我最後決定,請咗半日假去扑野。哈哈真係為咗扑野可以去到幾盡。

我以參觀我屋企為名,因為屋企冇人,接咗淫妻返去我屋企,食咗少少野,就入房,入到房佢就話頭痛,我就有理冇理話試吓幫你按摩睇吓有冇幫助啦,佢一聽到就已經對住我淫笑,我當然都要扮吓君子啦。

一開始大家沖完涼,我就好正經俾佢按摩,佢扒係張床,背脊又白又滑,真係好吸引,估唔到3到尾嘅女人,皮膚可以keep 得咁好。我就一路幫佢按,細佬就keep 住硬,起初我都盡可能正正經經,哈哈不過最後我都抵擋唔住,我成個人扒佢上面,不停進攻佢耳仔(佢最敏感位置)同埋頸。唔駛一陣佢已經被我攻破咗,起勢不停同我打車輪,大家不地交換口水。錫到咁上下我就去奶佢下面,真係淫汁多美味,奶到濕哂,就一如既往套都唔帶直接插入去。佢個西真係勁窄,就算濕哂,頭幾吓都好難入。。。

我: 小淫娃,做乜個淫西咁窄?
妻: 已經成個月冇搞過啦。
我: 咁以後多啲出來俾我吊,但係唔準俾老公吊,知道未?
妻: 嗯嗯嗯,知道。
我: 以後只可以俾我一個人吊! (佔有慾係大咗啲,哈哈)

係不停抽插嘅過程入面,就只有聽到佢嘅淫賤叫床聽,西水聲同埋啪啪聲不斷交替。真係猶如置身係大會堂中聽緊貝多芬嘅交響樂。蓬勃充沛的生命力,聽住真係有無比強烈嘅振奮!

吊到咁上下,就係佢個淫西到攞出我條佔滿鮑汁嘅淫腸,叫佢幫我啜乾淨佢自己啲鮑汁,如是者重覆幾次,務求要佢完全接受奶番佢自己啲鮑汁 (準備我下次嘅調教)。

對於平時中意拍片嘅我,吊到中途嘅時候,就攞起電話去拍片,估唔到佢又唔抗拒。睇來淫妻底線深不可測,最後吊到咁上下,佢就用口同我接哂我啲子孫,之後自動自覺同我吞埋,係男人見到咁都有一絲嘅感覺,哈哈

最後係3個鐘裏面我地吊咗4獲,4次吞咗兩次精,最後一次仲要只係射咗兩滴,真係俾淫妻揸乾揸淨,都唔知其實係我食佢定佢食我。
作者: lemongrass2017    時間: 2017-6-22 19:49

作者: SexDevil    時間: 2017-6-22 23:19

正呀師兄, 有個淫妻比你食, 對方底線咁低, 一於玩盡佢啦
作者: patrick.c    時間: 2017-6-23 01:05

識食,前年小弟都食左個而家應該係37,當年33既人妻,未生過仔,又係C-D CUP軟林林波,又夠窄
樣唔差,起碼似廿尾
作者: tomtomchan    時間: 2017-6-23 05:14

Did you shoot inside?
作者: 7man    時間: 2017-6-23 08:18

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-6-22 11:19 PM 發表
正呀師兄, 有個淫妻比你食, 對方底線咁低, 一於玩盡佢啦
絕對需要玩到盡! 挑戰佢底線
作者: 7man    時間: 2017-6-23 08:20

引用:
原帖由 patrick.c 於 2017-6-23 01:05 AM 發表
識食,前年小弟都食左個而家應該係37,當年33既人妻,未生過仔,又係C-D CUP軟林林波,又夠窄
樣唔差,起碼似廿尾
哈哈師兄你都真識食!

我呢件仲要生咗兩個小朋友,老公冇吊好耐,所以都好窄
作者: 7man    時間: 2017-6-23 08:21

引用:
原帖由 tomtomchan 於 2017-6-23 05:14 AM 發表
Did you shoot inside?
冇啦今次,我呢4獲都係射肚同口爆,佢同我吞哂
作者: Bkbk677    時間: 2017-6-23 18:36

作者: joseph1203    時間: 2017-6-23 21:26

作者: rickylau1115    時間: 2017-7-17 11:17

LM

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)