188Channel

標題: 俾大廈清潔阿姐吹爆咗 [打印本頁]

作者: ~樂樂~    時間: 2017-2-12 16:28     標題: 俾大廈清潔阿姐吹爆咗

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ~樂樂~    時間: 2017-2-12 16:28

事後諗返起,其實覺得自己都幾冷靜,一來真係驚會攪出人命,二來係驚佢老公有性病,我反而對佢比較有信心。當我??認真同佢講話驚會有B同埋唔想破壞倒佢屋企,之後佢??力打左我心囗一下,然後?我耳邊細細聲話自己應該無得生,同埋成十幾年都同老公分房訓。此時我彷然大悟,怪錯好淫(人),我即時將我渺小的?佬放到洞囗邊,然後挺腰向前一郁,將?佬插入洞中。。嘩一聲(心講),真係好緊,好向左走向右走窄,雖然?佬好鬼?,但都覺得無比壓力,真係巧舒服,而佢亦都緊閉雙眼,咀裹發出??叫聲,胡言亂語(其實我都唔知佢講乜),而我大力搓波,亦忍唔住同佢濕吻,抽插左一陣,腳仔開始軟,而我襯回氣時拉佢入?所關門,原來我發現在挾窄環境內做?,係有另一種風味(當然要乾淨,無壓味啦)。此時萍姊雙手握住洗手盆,屎忽提起,我明啦,哽係用男人最輕鬆?老漢推車,唔知點解,我覺得佢屎忽都好大,同埋覺得更加緊,更加方便抽插。。突然嘩一聲(真叫),望到塊鏡,見到佢緊閉雙眼,而佢胸前對奶真係好大(雖然的確係有少少墜,但我相信係大而墜,反而唔墜重驚係假波),同埋上下左右係咁郁,我當然用手大力控制對波。此時萍姊都有留意鏡內情境,而佢開始放鬆D同叫大聲DD,而我亦都全力抽插,時間一秒一秒咁過,我亦都加快速度,準備出?之際(又唔知點解佢會知),萍姊用其中一隻手緊握我腰間。。哦,我明白喇,你想我射入去。(自己諗)最後我用埋我?飲奶力,全力抽插到細佬所有白槳射晒入佢個洞到,即係師兄講?“中出”喇!

好,繼續。首先交待上回情節,當我一洩如注腳軟軟後,並?有出現電影股劇情;如什麼“你好勁,悔開二度,用個囗?干?我細佬?情節。萍姐只係速速?番佢條阿婆底同肉色簿洛,就低頭想離開之際,我手拉?萍姊隻手,當然唔係比肉金或吊多鑊啦,而係比左張寫住“8xxx,少注”股票no.?紙比佢。隻股票名我聽都未聽過,係?隔離版青蛙兄吹過?一個no.跟住往後二日,隻股又無乜升又無乜跌,萍姐又無蒲頭同上來食飯盒,直至第三日午飯二,三點後,我睇財經電腦報價,比萍姐隻股票突然有異動(自己都買少少),哽係升動啦,都升巧多架,夠我食幾日KFC。咁我就渣渣淋用電腦放左隻股,就落停車埸?阿萍姊話比佢聽。

講番少少之前,我偷望佢張單,佢應該執左成皮?,好彩?買中,如果唔係我做鴨比佢吊都攪唔惦。。咁我就?公司hea到7點半,之前仲落左7仔買?(哽係唔係買套,剩係識買二罐紅牛,我都想去買偉哥,但買唔到同唔敢買。)門玲嚮,我飛奔開門。。大家以為萍姊?緊低胸?身短裙,set晒頭同噴哂香水來,通通都錯。萍姊依舊?番佢件臭衫同綿褲,手?住個飯盒,2枝獅威同一個?A水桶,水桶入面有半邊西瓜。但一切都唔緊要,我永遠都覺得女人D汗都係香?。。我熱情咁拉左萍姊入來,鎖好隻門,萍姊放低所有?之後就話好多謝我幫佢?到咁多錢,佢仲話頭先返左屋企煮左飯比屋企人食,話出去加班會夜D返。佢話想我教佢買多D升?股票,我哽係正義咁話唔係所有股票都升,我都要分析同收風架。佢聽到後就拉住我隻手,又話會對我好D.(我奸笑)。跟住我食住上,話你咁臭不如去沖沖身,佢聽到後就話??所?我就無答佢就拖住佢隻手,而佢無出聲就跟入?所,跟住佢想自己除衫,我襟住佢隻手,而我就?有風度幫佢除左件臭衫,當然見到佢個肉色薄洛,條事業線好深,跟本都唔駛好似D無波港女咁谷出泥,此時我都忍唔住左右手狂搓雙奶,跟手好似BB咁狂食人奶,將雙乳埋在自己我頭,好好味同好香,跟住我幫佢除左綿?同阿婆底後,自己都除晒衫,但因工廠沒有熱水,我地只有?住條水喉幫佢洗,不過最攪笑係無沐浴露,佢就?水桶度?左枝類似紅威寶?液體,嘩一聲(心想)惦,估唔到效果咁向左走向右走好,十足似AV?D待浴埸面,好多泡泡,我都唔理D紅威寶,依舊狂食奶仲同佢濕吻。這時見到佢對波咁多泡泡,我突然叫佢坐?屎塔,跟住用對大波夾下細佬,即係乳交Seven,又嘩一聲,真係感覺又唔同,又巧舒服,同埋對大波夾埋,連?佬都唔見左,其實佢都唔知我做乜,我哽係唔向左走向右走理佢,抽插一輪後我就一洩如注,射九晒落佢對波,同D泡泡混合,然後我就巧舒服咁同佢沖干?個身,同幫佢戴番個簿洛同底褲就出番去食飯盒。咁就完成第一Q啦!

同萍姊沖完?,就出返去寫字?食飯,佢就好自然擺盒豆腐火腩飯同開枝啤酒比我飲,頓時好似阿媽照顧阿仔,我就梗係唔會當萍姊係我老母,食飯時就同佢傾下計,知佢有個仔,但好多野都欲言又止,我亦唔追問亦費事知甘多野啦。我飲左少少啤酒之後,就?D紅牛飲,剩低?啤酒就比晒萍姊飲,飲多幾杯,萍姊塊面都??地,不過係紅唔係醉,佢都話夠啦同埋聽日要開工,我又用?正義?囗敏話:你早D返去?下啦(心梗係唔想啦),跟住萍姊細細聲話:我都未幫你?骨,跟住我梗係飽?思淫欲,飛身放張紙皮?地下度享受萍姊?服務。經過上次幫佢按?經驗,萍姊今次手勢突飛猛進,當轉身按正面細佬時,萍姊還主動為細佬吹奏,雖然囗技都依然生疏,但都好比心機上下吹動。此時甚為感動,我亦不顧儀態倒轉身軀,幫萍姊除下底褲,用我條舌頭品嘗鮑魚,此時發現萍姊典來典去,囗裏發出深深呼吸聲,唔知係咪我今日剃鬚唔干?,增加對佢鮑魚?摩擦,攪到萍姊更加大呻吟聲,而佢就用手噤我個頭,好像叫我加強進攻,我服待多陣後,見時機成熟(驚自己勁軟),將萍姊放在地上,提起佢雙腳至我“博頭”度,將細佬放入萍姊好濕?洞囗處抽插,今次萍姊比上次更加放,叫聲更大,佢亦好配合甘用“下身”撞向我,可能表示想插入D,今次都插左好耐,此時我亦停一停,自己向後及將萍姊提起,即係觀音坐蓮,佢亦好自動用屁股前後扭動,而我當然雙手大力?萍姊?大波,可能之前乳交Seven出左一次,今次?佬都好爭氣,吊倒萍姊大汗淋漓,當然最後細佬都頂唔順萍姊屁股?套弄而將精液射哂入西度啦
作者: closer.    時間: 2017-2-12 16:29

作者: 賭得細巴能閉    時間: 2017-2-12 16:33

作者: alexyclam    時間: 2017-2-12 18:05

舊作。。。𨳒。。
作者: bentayga    時間: 2017-2-13 00:52

抄人嘢定係同ㄧ樓主舊作重舗呢?
作者: Gcmms    時間: 2017-2-13 00:55

巳經睇過,咪搞喇
作者: Henson14    時間: 2017-2-13 01:06

呢編文章出現過幾次喇,重覆又重覆,俾D誠意吖老友!
作者: 王小五    時間: 2017-2-13 06:49

溫固知新,故事有無新發展先?
作者: qifuren    時間: 2017-2-13 08:41

抄舊文,管理員應該封號刪貼啦
作者: west    時間: 2017-2-13 09:37

無得生但又有個仔?
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-2-13 09:58

好熟口面
作者: littlefox_yat    時間: 2017-2-13 10:37

舊文章都攞返出黎
作者: hk5234    時間: 2017-2-13 11:56

請尊重原創作。
作者: Skidsteer    時間: 2017-2-13 23:35

內容都照舊,懶人抄書之作。
作者: Gcmms    時間: 2017-2-14 06:17

去搵d我地未睇過但要有打J相嘅,我地都會歡迎,加油
作者: 窮奶媽    時間: 2017-2-15 12:02

作者: vertio    時間: 2017-2-15 14:32

俾大廈清潔阿姐吹爆咗個垃圾袋???
作者: 255699    時間: 2017-2-15 16:39

作者: 演唱會1999    時間: 2017-2-15 22:30

又興番二次創作...
作者: 中涼寒    時間: 2017-2-16 23:28

見咁多師兄話係舊作,但我都照睇,因為我未睇過,但睇完就.....不敢至評。

我想像唔到,理解唔唻。下次見到,應該唔會睇架啦。
作者: Gcmms    時間: 2017-2-17 00:43

又再問吓,有冇係邊度有新嘢呢?
作者: Klnqeman    時間: 2017-2-17 07:50

完全照搬
作者: Gcmms    時間: 2017-2-17 11:18

樓主做乜潛咗水,我地好掛住你
作者: 加元    時間: 2017-2-17 11:54

抄鳩人哋嘅
作者: 阿銘爺    時間: 2017-2-18 15:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)