188Channel

標題: 布吉荒淫之旅 更新#9 #33 [打印本頁]

作者: hkcsd    時間: 2017-1-21 18:59     標題: 布吉荒淫之旅 更新#9 #33

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 天峰絕嶺    時間: 2017-1-21 19:41

作者: hkcsd    時間: 2017-1-21 20:04

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-1-21 06:59 PM 發表
早前提過的長州野戰,但被版主消失咗!詳細唔講喇。
話說同條仔好失望咁去完長州。總係感覺冇玩得盡興,於是我地就決定去一次布吉荒淫之旅⋯⋯Hee
今次我地book咗一間Villa,超大間屋兩層仲有個大泳池(真 ...

作者: nakata_gary    時間: 2017-1-21 21:34

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-1-21 06:59 PM 發表
早前提過的長州野戰,但被版主消失咗!詳細唔講喇。
話說同條仔好失望咁去完長州。總係感覺冇玩得盡興,於是我地就決定去一次布吉荒淫之旅⋯⋯Hee
今次我地book咗一間Vall,超大間屋兩層仲有個大泳池(真 ...
霸位等睇好戲
作者: Gcmms    時間: 2017-1-22 10:36

去布吉仲唔吉番夠本
作者: Lolantoking    時間: 2017-1-22 17:47

我仲記得小小前文,好文就删,無聊吹水就唔刪,正19版主!
作者: smallcannon2002    時間: 2017-1-22 18:06

作者: hkcsd    時間: 2017-1-22 22:33

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2017-1-22 06:06 PM 發表
樓主去布吉玩左幾多日呀?
5日4夜
作者: hkcsd    時間: 2017-1-22 23:03

飛機上:
坐過夜機都知道,飛到某個時間就會熄燈,衰佬就喺依個時候隻手閞始自由行揸又摸又吹氣~~真係想叫出嚟但始終係飛機上唔可以太放縱,但我妹妹又唔爭氣⋯濕啦!由於今次係荒淫之旅,於是我去廁所將個bra除咗方便下衰佬,我又舒服亦由依刻開始5日都玩真空啦由於小妹件衫係前拉鍊的連身裙,所以亦拉低小小比個訊息個衰佬知,我真空㗎:smile_44:返到位到我攪返佢啦!先比佢睇下我條事業缐再玩下佢支棍,哈哈!支棍硬到呢!依刻大家都非常興奮,我搵張氈借住大家,佢就拉開我條拉鍊,拉到差不多到肚基本上成個波波都出哂嚟,當然我亦拉開佢條䃿條拉鍊比支棍出嚟啦大家就⋯佢玩我波波,我就不斷上上落落玩支棍,玩到咁上下衰佬話想射喎!吓⋯依刻我真係點呢!用手?用口?點呢?最後決定就剌激一下先一野扒落去佢支棍度,就快快咁吞吐~~咁就完成咗荒淫之旅第一炮啦!

作者: Gcmms    時間: 2017-1-23 01:51

快D寫第二砲呢
作者: pente    時間: 2017-1-23 08:20

附近見到你都一定硬曬,全程機慘啦
作者: roourin    時間: 2017-1-23 08:28

期待第二、三、四......砲
作者: peter5498    時間: 2017-1-23 14:08

期待
作者: ChiukitYan    時間: 2017-1-23 14:13

作者: ChiukitYan    時間: 2017-1-23 14:42

作者: hkcsd    時間: 2017-1-23 16:49

各位~~請唔好((砲))依個字吖:smile_38: 感覺有D不安:smile_45: 我之前所講第一炮意識只係第一次咁咋~~~~謝謝大家呀:') :')
作者: hkcsd    時間: 2017-1-23 16:51

應該冇人睇到啦:smile_35:
作者: hkcsd    時間: 2017-1-23 18:14

引用:
原帖由 pente 於 2017-1-23 08:20 AM 發表
附近見到你都一定硬曬,全程機慘啦
黑黝黝冇人睇到啦
作者: jfcs123    時間: 2017-1-23 18:52

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-1-23 06:14 PM 發表

黑黝黝冇人睇到啦
咁之後呢
作者: 晴天蝸牛    時間: 2017-1-23 22:56

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-1-22 11:03 PM 發表
飛機上:
坐過夜機都知道,飛到某個時間就會熄燈,衰佬就喺依個時候隻手閞始自由行揸又摸又吹氣~~真係想叫出嚟但始終係飛機上唔可以太放縱,但我妹妹又唔爭氣⋯濕啦!由於今次係荒淫之旅,於是 ...
快D出POST UPDATE LA
我黎緊都去泰國
作者: 最強魔法師    時間: 2017-1-23 23:16

作者: pineapple006    時間: 2017-1-24 13:14

引用:
原帖由 最強魔法師 於 2017-1-23 23:16 發表
樓主淫野:smile_47:
我果次曼谷飛機又係好似你咁熄哂燈
但我隻野唔比我摷 又唔偷偷地玩我支棍:smile_19:
驚青地死
btw, 快d更新
在飛機搞野如果給人投訴就麻煩和尷尬,還是忍忍為上
作者: ZZ_JoJo    時間: 2017-1-24 13:23

作者: hkcsd    時間: 2017-1-24 13:38

引用:
原帖由 最強魔法師 於 2017-1-23 11:16 PM 發表
樓主淫野:smile_47:
我果次曼谷飛機又係好似你咁熄哂燈
但我隻野唔比我摷 又唔偷偷地玩我支棍:smile_19:
驚青地死
btw, 快d更新
依D冇得迫㗎!首先你要尊重女生先囉!
作者: hkcsd    時間: 2017-1-24 13:40

引用:
原帖由 pineapple006 於 2017-1-24 01:14 PM 發表

在飛機搞野如果給人投訴就麻煩和尷尬,還是忍忍為上
特別係有小朋友在附近,就萬萬忍忍忍!
作者: hkcsd    時間: 2017-1-24 13:43

引用:
原帖由 ZZ_JoJo 於 2017-1-24 01:23 PM 發表

呢D係好多人�幻想, 你就好啦,真係玩到, 我都希望可以同女咁玩
其實好多時唔係我地姐妹唔想玩,只係好多時係D仔唔敢玩咋
作者: 最強魔法師    時間: 2017-1-24 15:32

作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-1-24 17:49

打一炮打得夠響嗎?
作者: BananaOne    時間: 2017-1-24 17:51

作者: lialexanderr    時間: 2017-1-24 18:55

作者: hjmll    時間: 2017-1-24 22:16

作者: giggs_628    時間: 2017-1-26 15:56

作者: hkcsd    時間: 2017-3-1 14:47

潛水一排係時候上水啦:smile_15:
話說到埗後由於已經夜深我們在機場付近租住一晚普通酒店口過程冇乜特別唔講喇
早上我們坐上已約去架車直去Villa。
依間Villa真係好靚我地間屋一入去就是一個超大泳池,之後先入室內兩層高,地下係大廳,廚房,全開放式.睡房在二樓又係超大仲有露台:smile_o06:放低行李我地當然第一時間,咀下摷下啦大家都興合合,我地當然唔放過咁正的泳池,兩個二話不說就除清光,跳落水享受下祼泳.....當然唔小得要黎一次水戰啦.嘩~~~~真係好high呀!我亦好快咁黎左一次高潮相信男友都好high感覺佢比平時硬好多好多,於是我提議上水去太陽椅果度玩~~~~我叫佢坐低等我服侍返佢啦..含下支炮仔:smile_47:環境實在太正啦~~在陽光照住下兩條肉蟲就不斷發出呻吟........我頂唔住啦!!我決定坐上去搖佢,今次比上次更快黎...我高潮後都佢啦...佢要我狗仔式玩,好大力咁插我~~~我亦叫得好大聲!
我已經忘我啦~~~~~直頭係叫到驚隔離屋聽唔到咁太high啦~~~~我主動叫佢射落我塊面度(心知道陣間跳落水容易處理),但比佢射面佢又射唔準好多都射晒落個下巴不過都好我更容易清潔完事後我地玩多陣水就梳洗埋就出街行下啦!!服飾方面當然係....真空啦太方便太舒服啦!!
作者: yy830    時間: 2017-3-1 16:07

good post.  謝謝 update.
作者: billywl    時間: 2017-3-1 23:04

果然系荒淫之旅。應該吾只這幾場激戰啦!
作者: jabichan    時間: 2017-3-2 03:20

Villa 祼泳, 正
作者: hkcsd    時間: 2017-3-2 09:50

引用:
原帖由 billywl 於 2017-3-1 11:04 PM 發表
果然系荒淫之旅。應該吾只這幾場激戰啦!
當然唔只咁簡單啦⋯哈哈!
作者: 俾比    時間: 2017-3-2 12:53

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-3-1 02:47 PM 發表
潛水一排係時候上水啦:smile_15:
話說到埗後由於已經夜深我們在機場付近租住一晚普通酒店口過程冇乜特別唔講喇
早上我們坐上已約去架車直去Villa。
依間Villa真係好靚我地間屋一入去就是一個 ...
睇到我都硬哂
咁大間屋,搵多對人幾p,仲淫
作者: Cultureman    時間: 2017-3-2 14:57

作者: lostergundam    時間: 2017-3-2 17:15

Villa無拘無束,裸泳水戰好正
作者: billywl    時間: 2017-3-2 22:51

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-3-2 09:50 AM 發表

當然唔只咁簡單啦⋯哈哈!
咁快d分享埋下半場啦口
作者: Gcmms    時間: 2017-3-3 04:46

仲有冇多d更新
作者: Oscaropii    時間: 2017-3-4 03:13

加油 期待!仲有幾多回合呢
作者: kris5857    時間: 2017-3-4 03:37

Villa 梗要裸泳
加全天候裸體 方便隨時午愛

作者: hkcsd    時間: 2017-3-4 08:57

引用:
原帖由 Oscaropii 於 2017-3-4 03:13 AM 發表
加油 期待!仲有幾多回合呢
Villa內起碼仲兩次刺激玩法⋯⋯哈哈
作者: hkcsd    時間: 2017-3-4 08:58

引用:
原帖由 kris5857 於 2017-3-4 03:37 AM 發表
Villa 梗要裸泳
加全天候裸體 方便隨時午愛
大部分時間都係唔著,真係舒服啊!
作者: hkcsd    時間: 2017-3-6 22:43

Sorry各位由於小妹未夠分pm,所以不能回覆大家的問題!請見諒!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)