188Channel

標題: 諾基亞年代的阿儀 [打印本頁]

作者: loklok2d    時間: 2017-1-13 13:22     標題: 諾基亞年代的阿儀

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: fb58cc8914aaf8    時間: 2017-1-13 13:33

作者: hin_s2047    時間: 2017-1-13 13:57

作者: 64200369    時間: 2017-1-13 14:12

作者: bentayga    時間: 2017-1-13 14:15

師兄請繼續!
作者: savisavi    時間: 2017-1-13 15:08

High high 地最正
作者: sam7211    時間: 2017-1-13 15:15

引用:
原帖由 loklok2d 於 2017-1-13 01:22 PM 發表
交代下時代背景和身份先
大約00至04年吧!
我:30歲不到,一名已婚的單身漢,那時喜愛夜浦
她:23歲,當時單身,大約165cm,100磅,34b竹笋24,35,OL,回憶中有90%像初出道的楊儀

那時好流行去的士高,小弟亦 ...
師兄的故事很不錯,描述得好好,
支持。。。
作者: KK_CHAU    時間: 2017-1-13 15:37

故事不錯.........很吸引:smile_40:
作者: Klnqeman    時間: 2017-1-14 09:33

一名已婚的單身漢🙄
作者: 犯了錯的獅子    時間: 2017-1-14 11:02

故事不錯.........很吸引,等你下一集,希望唔好爛尾,謝謝。
作者: garykphong    時間: 2017-1-14 22:18

等你下集
作者: guthrie    時間: 2017-1-15 08:12

引用:
原帖由 Klnqeman 於 14/1/2017 11:33 AM 發表
一名已婚的單身漢🙄
好正常吖。狗公係咁㗎啦。

我嘅解讀係:實際已婚,但出嚟蒲時則扮單身。成班豬朋狗友亦夾定哂口供。方便搵食吖嘛,大佬!

食厭咗條女,咪開估囉。
作者: guthrie    時間: 2017-1-15 08:15

初出道楊怡好索㗎喎。又冇木偶鼻。
作者: 天體男    時間: 2017-1-15 08:49

等代你下集
作者: 演唱會1999    時間: 2017-1-15 12:26

go ahead!!繼續打下文
作者: loklok2d    時間: 2017-1-15 12:34

已婚的單身漢,意思係那時已婚,但太太長期在外地,明後天會有更新,請各位師兄師姐忍耐下
作者: k93m63    時間: 2017-1-15 15:21

好吸引
等你更新
作者: heaethan    時間: 2017-1-15 19:35

引用:
原帖由 loklok2d 於 2017-1-15 12:34 發表
已婚的單身漢,意思係那時已婚,但太太長期在外地,明後天會有更新,請各位師兄師姐忍耐下
呢類富挑逗性既故事
真係令人著急
加油啊
如果可以就寫得越細緻越好

多謝巴打
作者: loklok2d    時間: 2017-1-15 22:33

因為年代久遠,小弟會盡量使記憶用文字呈現在各位眼前,謝謝各位支持
作者: ansonal    時間: 2017-1-15 23:02

非常期待,等待更新。
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-1-16 16:34

等師兄更新
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-1-16 18:21

等師兄更新
作者: mmktsui    時間: 2017-1-17 01:22

作者: fireinurhole123    時間: 2017-1-17 08:31

唔好急!快update please!
作者: loklok2d    時間: 2017-1-17 10:22

2.
我拖著阿儀離開房間,行去場內的大洗手間,因為小弟只係係放水比較快,當我出來時發現阿儀還在女廁門外排隊,我話不如妳跟我來啦!又再次拖著她在場內左穿右插,那時場內實在太多人,我帶去了一間冇人的VIP房,我就和守在門口的保安講了幾句,就帶了阿儀入VIP房內,她去完洗手間開門時,我就大著膽上前把她拉回洗手間內,她有點慌張,我根本唔畀佢有多餘時間思考,就抱緊她和錫下去,小弟明白時間有限,這一刻一定要以快打慢。
儀起初有強烈反擴,但以她的體質又那有可能反擴呢haha小弟同時對她上下其手,一手把她抱緊使她胸脯被我身體壓迫住而另一隻手已經從後穿越那緊身短裙直達儀的屁股(不太大的翹臀,好有手感),當我手指游走阿儀股間,儀的反擴亦都開始慢慢變成軟弱無力,我馬上申長手指進擊儀的下身,另一隻手就隔著bartop把玩她的胸脯,由我入來的那一刻到現在應該不到三分鐘,我的咀巴終於離開了阿儀的咀巴,這一刻儀就話
儀:「衰人,無啦啦!重咩嘢搞人地?」
我:「妖,妳引我的,如果我咁都忍得,還是男人咩!而且妳真係好正,其實我留意妳好耐,畀個機會我可以嗎?」<~全部都係當場老作,男人為了曳曳真係咩嘢說話都講得出口><
我知這時係唔可以畀時間儀思考,於是再次抱緊她再加強進擊她的身心,今次手指更從後底抄儀的下體,唔摸由自可,一摸發覺又濕又熱,隔著內褲我的手都濕了,這時兩個人的咀同時進行交換口水的行為,我正想有進一步行動時,門外傳來「X哥!d客到啦!搞掂未?」我只好死死地氣回應「ok!」馬上拖阿儀離開,離開時時阿儀底下頭回避保安員的眼神,haha咁再進入自己的VIP房時,阿儀在門外停下腳步拉停我,同我講「畀d時間佢」我並冇回答她,只係抱緊她一下就進入房間繼續狂歡。

其實男女之間的開始可能係依靠一剎那間的感覺,男人只要本著大膽行事細心分析,就會提高成功機率。回想起當年的少年輕狂,今天睇又真係幾瘋狂下。

ps小弟寫文的進度比較慢,請各師兄師姐多多包涵
作者: kensen    時間: 2017-1-17 17:51

Thank you your share
作者: elimination    時間: 2017-1-18 02:09

阿儀知唔知你結左婚?
作者: loklok2d    時間: 2017-1-18 07:48

知道與不知道之間
作者: 5000Yen    時間: 2017-1-18 11:42

作者: ycw1572    時間: 2017-1-18 14:52

作者: 進擊的昆蟲    時間: 2017-3-4 16:59

作者: NYBB    時間: 2017-3-4 20:24

回左先睇,往事只能回味!我同師兄差唔多,請繼續!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)