188Channel

標題: 迷姦校園 (Part 1 #1, Part 2 #9, Part 3 #15, Part 4 #25) [打印本頁]

作者: phantom666    時間: 2016-12-27 22:20     標題: 迷姦校園 (Part 1 #1, Part 2 #9, Part 3 #15, Part 4 #25)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 慢嘗君    時間: 2016-12-27 22:43

作者: hojoe1    時間: 2016-12-28 06:46

努力寫落去
作者: phantom666    時間: 2016-12-28 15:00

都要睇大家反應
作者: ronaldo_c7    時間: 2016-12-29 00:19

十卜
作者: odinwong999    時間: 2016-12-29 11:58

支持樓主繼續寫落去
作者: fb58cc8914aaf8    時間: 2016-12-30 05:31

作者: 帆仔    時間: 2016-12-30 15:55

作者: phantom666    時間: 2017-1-2 22:59

Part 2

阿力:阿文,有乜好計劃呀?

我打開床頭櫃桶,拎左包粉紅色嘅藥丸。

阿力:呢包野係…?
我:呢包係我老豆間藥廠嘅新產品,出面冇得買ga。
阿力:咁隻藥有乜咁勁?
我:呢隻藥嘅特性有d似春藥,但係又有迷暈丸嘅特性,只要藥效一過,用果個人就會乜都唔記得曬。
阿力:咁西利?!
我:呢隻野其實未通過臨床測試,所以用左會有咩野反應真係冇人知。同埋呢隻藥只要成功就打算運去外國地下市場出售,到時肯定大賺。
阿力:haha,隻藥唔食得死人就得la。但係你諗住幾時用先?
我:就黎聖誕節,過幾日我要留低同班女同學佈置課室,Miss Chan都會留低幫手,到時我地就咁樣咁樣…….( 我湊緊阿力耳邊講)
阿力:果然係好橋!

到左星期五,我同阿力都”自願”留低幫手佈置。由於今次個設計係阿珊諗嘅,身為老友嘅阿婷同阿怡都有留低幫手。

阿怡:喂,阿力,快d手la,唔係做到聽朝都唔駛走嫁la。
阿力:小姐,快到至得ga
阿怡:阿文:得閒話下你老友la,做少少野都做咁慢。
我:有時唔係” 做得快” 就好嘅,”做得舒服” 都好緊要嫁。我故意將”做得快”,” 做得舒服”講得大聲d。
聽到弦外之音嘅阿婷同阿珊都偷笑
阿怡:妖,又係度講衰野。

呢個時候,Miss Chan打開門入黎。

Miss Chan:你地仲做緊呀,今次辛苦晒你地。唔好意思呀,我啱啱至改完d功課,而家至過到黎幫你地手。見你地咁辛苦,我請你地食野la。
阿婷:哇,乜原來七點幾嫁la。唔怪之得咁肚餓la。
Miss Chan: 阿文,阿力,你兩個幫手買D野食番黎la。

Miss Chan之後交左$500俾我

我:OK,冇問題。
阿怡:你兩個咪去左蛇王呀!
Miss Chan:得la,我填幫手搞埋佢地d野,你兩個速去速回la

我同阿力出左課室門口後,心諗:機會黎la!

待續.....

作者: fb58cc8914aaf8    時間: 2017-1-2 23:31

作者: him27    時間: 2017-1-3 03:09

作者: ronaldo_c7    時間: 2017-1-4 00:35

加油, 快啲入戲肉
作者: ssjmf    時間: 2017-1-6 05:11

作者: 阿記狂徒    時間: 2017-1-7 12:19

使乜搞咁多野杜女,條片威逼miss chan咪同你做:smile_47:
作者: phantom666    時間: 2017-2-28 16:19

Part 3

買完野食番去途中

阿力:阿文,今次係咪安全架,唔驚陣間玩玩下有人走入黎?
我:唔怕,因為除左你,我仲有另一個助手。
阿力:係邊個呀?之前冇聽你講過嘅。
我:咪係校工陳伯囉!
阿力:果條鹹濕老坑係你助手?
我:之前佢衰爛賭,咁啱又俾我見到班大耳窿逼佢還錢。我心諗佢係學校做校工,對我今次計劃又有利用價值,我咪幫佢還左d錢,但係就要佢幫我做野。仲記唔記得果日Miss Chan果段片呀,咪係佢幫我拍囉。
阿力:死仔,一早鋪排好曬成個計劃。不過益左件鹹濕老坑啫。

番到學校門口,已經見到陳伯企係門口。

陳伯笑淫淫話:文少,d野係咪預備好曬啦?
我:落埋d野就搞掂。

我係褲袋拎左d藥倒落樽飲品度。

我:陳伯,你一個鐘之後先好上黎呀!
陳伯:係嘅,係嘅。

番到課室,阿怡已經急不及待寸我地。
阿怡:你兩個唔好出年至番,想餓死人咩!
Miss Chan:好啦,大家休息一陣,食野先啦。

由於大家太肚餓嘅緣故,我地好快清曬所有野食同飲品。

阿珊:食完野好想訓番陣….
阿婷:我都想訓。

我:你地恰一陣先囉,d野等我同阿力搞埋佢。
阿力:係呀。你睇阿怡已經係果邊訓著左。
Miss Chan:你地辛苦左成日,休息陣先啦…….

講完之後,阿婷,阿珊同Miss Chan都伏係枱上面訓左。
阿力:睇黎d藥都好快見效,哇咁快訓著。
我:咪講咁多啦,你最想扑果個Miss Chan已經係你面前,鍾意點玩都得。
阿力:我而家淨係想搞掂阿怡條八婆,寸寸貢。

阿力一路講一路摸緊阿怡。

阿力:阿怡把口雖然寸d,但係身材真係算唔錯,對B cup波仔真好揸。
阿力繼續摸,一路同阿怡打車輪。
我:玩還玩,咪玩到佢殘曬呀!
阿力:得啦,你睇下阿怡今日個bra同條底係同一set,係淺黃色。

原來阿力已經忍唔住除左阿怡套校服同埋d鞋襪。

阿力繼續隔住胸圍揸阿怡,然後將隻手向下移。
當阿力摸阿怡下體時,發覺佢下面已經濕曬。阿怡亦係阿力嘅刺激下,發出輕輕嘅呻吟聲。

阿力:阿怡都幾淫喎,咁快就濕曬。
我:真係睇唔出,哈哈。

阿力:頂唔順la,好想扑死條八婆。
我:慢慢黎,我地大把時間間。陣間唔用套都得喎,隻藥可以令個女仔身體吸收曬d精,又唔會搞大佢個肚,保證冇手尾跟。
阿力:咁正!
阿力開始拉低阿怡條底褲,亦解開佢個胸圍,露出佢一對雪白乳房,加上粉紅色嘅乳頭。
阿力貪婪地吸吮阿怡乳頭嘅同時,下身亦掏出堅硬嘅陽物。
阿力:今日等我扑死你,睇你仲有冇咁寸!
阿力說著下身向阿怡粉嫩嘅陰道插入。

阿怡:啊…
阿力插到一半嘅同時感到有一點阻力。
阿力:唔通阿怡仲係處?
當阿力再用力向前一挺,阻力亦隨之消失,跟住只有下體傳來嘅快感。
阿怡嘅表情亦由剛才嘅痛楚變成而家嘅享受。
阿怡:啊….. 啊……. 大力d…..

阿力:哇,阿怡唔止係處,仲越插越淫,下面仲猛出水,隻藥真係好勁。
呢個時候,我都冇理阿力點扑阿怡。我開始享受住我嘅獵物:阿婷。

突然間課室嘅門打開…….
作者: Ricky869    時間: 2017-3-1 01:53

好文,唔好爛尾,最好有三穴同時
作者: phantom666    時間: 2017-3-1 21:14

大家支持,我會繼續寫
作者: KennyPKLeung    時間: 2017-3-3 13:21

寫得好!請繼續寫落去!
作者: Eddyo    時間: 2017-3-4 18:10

引用:
原帖由 phantom666 於 2017-2-28 04:19 PM 發表
Part 3

買完野食番去途中

阿力:阿文,今次係咪安全架,唔驚陣間玩玩下有人走入黎?
我:唔怕,因為除左你,我仲有另一個助手。
阿力:係邊個呀?之前冇聽你講過嘅。
我:咪係校工陳伯囉!
阿力:果 ...
好正, 期待更新, 吾好爛尾呀!!
作者: vichow    時間: 2017-3-5 18:26

support
作者: a-group    時間: 2017-3-6 03:32

期待之後更新,故事精彩非常!
作者: vichow    時間: 2017-4-7 00:52

作者: 楓0    時間: 2017-4-8 03:03

Wait u
作者: little_pepper    時間: 2017-4-13 13:55

Very nice
作者: phantom666    時間: 2017-4-15 22:40

Part 4

門打開後,我同阿力都嚇左一跳。

之後門後面出現一張咸濕老坑嘅面孔……係陳伯…

阿力:差d俾你嚇死….
阿力一路都唔妥陳伯,一見到陳伯,即時將怒氣發洩係阿怡身上,抽插著阿怡嘅下體亦開始加速。阿怡亦係阿力嘅抽插下,面色轉紅,身上亦不停出汗。呻吟聲亦不停由佢口中發出。
阿怡:呀…….. 呀….. 大力d…..

陳伯:騎騎…..唔好意思,頭先食左粒偉哥開始黎料…騎騎……乜你地已經開緊餐la…
陳伯望住面前三個少女同埋學校miss,心諗:今次正wo,我諗出面叫雞都搵唔到呢d咁好質素。陳伯正想向我嘅獵物阿婷下手。

我:喂!呢條女你唔搞得!之後我手指指向阿珊方向,果條女俾你la!

陳伯:都好!
陳伯心諗:頭先好似見到阿力扑果條女下面好似有血,唔通呢幾條女都係處,係就發達la,我咁大個都未扑過處女!

貪心嘅陳伯已經等唔切,一個頭埋入阿珊對波裡面,盡情吸著阿珊少女嘅乳香。
陳伯:真係短幾年命都制!
我望著陳伯漲起嘅下身,亦對阿珊即將面對嘅糟遇感到可憐。
陳伯:正呀!正呀!

我再望番阿力果邊,們佢已經將阿怡抱起,再令佢趴係枱上面。
阿力:阿怡下面真係好窄又多水。說著阿力再次將肉棒從後插入阿怡下體。
阿力:阿文,你仲唔快d揀番個黎上,無謂益晒條老坑。後面果句阿力特登壓低聲線講,費事陳伯聽到。
我只係以一個微笑作回應。
另一方面,陳伯心急到將阿珊嘅校裙掀起並拉低阿珊嘅粉紅色內褲,之後用口品嘗阿珊下體,雙手則用力搓弄阿珊對C cup波。
我:陳伯,陣間扑野你記得戴套呀!
陳伯:收到,我一早准備好套。
我專登唔同佢講隻藥可以令個女仔身體吸收曬d精,又唔會搞大個肚,算係對阿珊嘅少少補償。
陳伯戴好套後亦預備入洞,但係當佢進入阿珊嘅身體時竟然完全冇阻礙,再插多兩三下竟然發現阿珊下體冇血流,唔通佢唔係處?

係呢一刻,我真心覺得好笑。其實阿珊隻豬一早俾個畢左業嘅師兄食左。同樣知道呢件事嘅阿力都笑左出聲。

呢一刻,陳伯竟然將自己短小嘅肉棒抽出,並向著阿珊嘅後門進發。
呀!!! 阿珊露出痛楚嘅表情並呻吟著,而陳伯卻繼續對阿珊作出無情嘅抽插。
作者: Ricky869    時間: 2017-4-16 00:03

終於有下文
作者: 10471    時間: 2017-4-18 12:23

不好再放飞机啦。 加油啊师兄 !
作者: 中環的可愛龜頭    時間: 2017-4-18 13:55

一定追落去
作者: tom.care    時間: 2017-4-19 11:19

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)