188Channel

標題: 再<續寫>女友阿嫂勁爽...出左更新part5. P.5 [打印本頁]

作者: 吉隆    時間: 2016-12-14 16:34     標題: 再<續寫>女友阿嫂勁爽...出左更新part5. P.5

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: gunfan    時間: 2016-12-14 16:58

作者: bentayga    時間: 2016-12-14 17:24

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-14 04:34 PM 發表
再女友阿嫂勁爽...

好得耐無發POST, 手痕痕, 又想出下先.

上文:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11342180
女友的阿嫂勁爽~~~真係....忍唔住
http://www.188channel.com/viewthread.php?t ...
就地正法啦!
作者: 吉隆    時間: 2016-12-14 17:37     標題: DEL

錯誤POST

作者: 吉隆    時間: 2016-12-14 17:37     標題: PART 2

PART 2

我正要從廁所出來, 一開門就見到F, 美得我不能郁動.

F此時竟然不理會我, 從我身邊走進廁所.
廁所門不大, F的身體擦過我的手臂,我感覺到F的肉體.

柔軟的乳房,微凸的乳尖,卜卜的下腹,仲有溫熱的濕氣擦過我.

我感到自己打左下冷震,下體又硬左些許.

我回神,F已經入左廁所,我正遲疑走出定走入.

背後傳出衣服的聲音,我估計是F牽起條裙,
我即時意識側頭, 望望浴室鏡, 鏡面好好大, 足夠反映全個廁所.

一望, 鏡內反射,就見F正拉低內褲, 係一條鮮紅色喱士T-back.
[喂!你企係度做乜呀?]F好輕聲,溫柔咁問.

我迷惑中[我...]我左2秒,
F一手...佢竟然一手...推我出去, 再拉埋門.

我大失所望,繼續傻傻咁企係廁所門口.
忽然聽到2把鼻寒聲, 就好似2重奏咁.

我忽然靈機一觸...
作者: 小淫娃MANDY    時間: 2016-12-14 20:50

作者: lostergundam    時間: 2016-12-14 22:04

以為樓主唔再出故,好正,回味無窮!
作者: Alexwu222844    時間: 2016-12-14 23:23

作者: 隔離房的大細路    時間: 2016-12-15 03:12

梗係衝入廁所同阿嫂打埋個下半場啦
作者: kamshek    時間: 2016-12-15 10:56

:smile_40:   吉隆兄都失踪咗好耐,終於都肯蒲頭再同大家分享下你嘅故事,努力加油,唔好俾佢停,好耐冇睇過咁引人入性嘅故事囉﹗正﹗  
作者: yayabibi    時間: 2016-12-15 12:44

作者: dennischan224    時間: 2016-12-15 13:01

作者: dixonlee    時間: 2016-12-15 13:40

作者: 戀杏仁    時間: 2016-12-15 15:39

作者: freepic1iman_dc    時間: 2016-12-15 17:00

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-14 16:34 發表
再女友阿嫂勁爽...

好得耐無發POST, 手痕痕, 又想出下先.

上文:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11342180
女友的阿嫂勁爽~~~真係....忍唔住
http://www.188channel.com/viewthread.php?t ...
有食唔食,罪大惡整,
Ching您屌到 G失神,
梗係要女友阿嫂都同樣享受啦。。。

等你大舅幫你養便宜仔啦。。。
作者: faifai1967    時間: 2016-12-15 18:20

作者: aa626    時間: 2016-12-15 19:39

好正
作者: fathing1986    時間: 2016-12-15 23:35

have been waiting your post so so long!
作者: MMK40    時間: 2016-12-16 07:54

好正!
作者: joseph.yychen    時間: 2016-12-16 09:16

吉隆兄,久違了。多點上來寫文。你一別就幾年。跌吉少咗你的文章失色很多。亞Gill的文章還會繼續嗎?
作者: Tellingme    時間: 2016-12-16 12:12

作者: uarenice    時間: 2016-12-16 15:42

作者: Skidsteer    時間: 2016-12-16 16:00

真是正到冇朋友, 睇到小弟弟都充晒血, 要安撫一下先可以平復:smile_o09:
作者: kensen    時間: 2016-12-16 17:14

How about next?
作者: edwardyeung    時間: 2016-12-16 21:07

師兄幾時再更新,我細佬吾等得。
作者: 42174217    時間: 2016-12-17 01:41

吉隆兄,其實我仲等緊你個女友弟媳GIL架,O個篇仲正︿幾時有?
作者: 吉隆    時間: 2016-12-17 02:36

Part 3

我忽然靈機一動。。。

我拎轉頭,喺匙孔度偷睇佢。

點知!點知。。。F。。。真係,
真係唔係去廁所,佢坐係自慰,用手指搓自己下面,
表情淫賤,而且好飢渴咁,一邊咬唇,一邊搓下面。
我明顯睇到佢下閃閃發光,似喺頭先同女友阿哥激烈做愛既痕跡。
擺明阿哥頭先餵唔飽F,所以佢要食自己。

我喺門外睇到好肉緊,肉棒都硬Q晒,條褲挣到爆出黎咁濟。
我邊偷睇,邊忍唔住用手上下搓自己支鐵棒。

F如入無人之境,邊搓陰唇,又邊隔住睡裙搓自己粒lin.
無3分鐘,已經達至高潮,下腹來回起伏,雙腳夾緊。

而我就在門外,寂寞咁。。。
疚何女友同阿哥都喺度,雖然瞓到豬咁,但始終有啲忌諱。
我就去廚房飲淡水,冷靜返下。
準備埋沙發床瞓覺,經過廁所門外之際,其實F仲未出黎,我好奇又偷睇多眼。。。

**老婆醒左,未打住。**
作者: 雀帝    時間: 2016-12-17 04:19

作者: lostergundam    時間: 2016-12-17 09:55

究竟仲有冇得食阿嫂呢?定比阿嫂食?
作者: fb58cc8914aaf8    時間: 2016-12-17 14:23

作者: watergor2012    時間: 2016-12-17 16:46

一口氣睇晒你個故事, 好正,回味無窮!
作者: .sweety.    時間: 2016-12-17 23:37

睇親你D 文都睇到妹妹濕哂:smile_40:
弟媳果篇果係一絕
作者: dixonlee    時間: 2016-12-17 23:58

作者: kensen    時間: 2016-12-18 00:37

thanks you your share
作者: 主音仔520    時間: 2016-12-18 02:05

作者: tt388    時間: 2016-12-18 04:07

吉隆出品,必屬佳品。有冇得睇番吉隆啲舊 posts? 好多故事都好正。希望有人可以 post 番啲 links...
作者: 吉隆    時間: 2016-12-18 19:11

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-17 02:36 AM 發表
Part 3

我忽然靈機一動。。。

我拎轉頭,喺匙孔度偷睇佢。

點知!點知。。。F。。。真係,
真係唔係去廁所,佢坐係自慰,用手指搓自己下面,
表情淫賤,而且好飢渴咁,一邊咬唇,一邊搓下面。
我明顯睇 ...
我經過廁所門外,又再從匙孔偷睇。

%#@__F岩岩先自high完,佢竟然。。。

佢竟然唔選擇出黎休息,竟然留喺廁所進一步"自慰"
我從匙孔睇到F背住門口,上身烏前,
右手伸到下陰,用佢韱幼既手指,來來回回咁捽自己既陰唇。

因為F背對住門口,我從匙孔,超近睇到佢既陰部。佢閃爍住水滴既下陰,愈捽愈多淫水。
手指來回搓揉,間中仲插埋手指頭入去。
廁所仲傳出"嗯。。。哎"微弱細小既呻吟聲。

我喺出面睇到火都黎,慾火出晒黎!
我忍唔住。。。忍唔住。。。
伸手搓自己支硬到**既鐵棒。

F時快時慢咁捽,時不時插埋手指入去。

**我放工,唔打住**
作者: hk66051575    時間: 2016-12-18 19:28

贊下先.......利害  
作者: ray19870103    時間: 2016-12-19 16:22

作者: dennischan224    時間: 2016-12-19 16:25

作者: 吉隆    時間: 2016-12-20 01:31

Part 4

上次講到F捽到自己出晒水,個陰部濕潤到閃閃發光,
啲淫液黏黏立立咁。

我喺門外邊偷睇,邊打J.

突然,"咯。咯。"一聲,我驚到差啲9縮,
以為女友阿哥出黎,睇到我偷睇佢老婆。

拎轉頭望,無異樣,女友又瞓到好熟。
隨即聽到廁所內,輕聲問"邊個?"
我再回神諗一諗,原來自己打J太入神,
一下大力,敲到廁所門。

果刻,我唔知點回應廁所內阿F好。
諗左2秒,我作左個決定。

1秒。
2秒。

我拉開廁所度門入左去,再關上廁所門。
F驚訝咁:"你傻架!"
我極速用我個咀塞住佢個口。

當時身上衣衫不整,底褲頭先自己已扯到落膝頭,
件絲質吊帶睡裙,又有一邊拉到露出一邊雪白乳房。

佢用手推開我,唔知係扮野,定係high完無力,
完全對我無作用。
我一手就攬實F條腰,另一只手,伸到下面,溫柔又快速咁搓揉佢陰唇,我feel到成手都滑溜溜咁。

F由推我,變成摸我,仲向下移,F真係好x淫,明明反抗緊,轉頭又搓我條9。
佢一摸,即時縮一縮,望一望"乜咁脹既?"
我見佢一縮,我就進一步,攬實佢,我條鐵棒就擺喺佢兩腿之間,最頂尖嘅位置,但未插入去。

F一下失神,不知所操,緊張起黎,雙手攬住我。
我條鐵棒可以feel到F陰部傳黎嘅溫暖濕熱,一跳一跳咁。

我享受左3-4秒嘅擁抱,正想抽。。。動。

F竟然。。。

**打到自己都好high,忍唔住同老婆搞搞先。第晚再打**
作者: 吉隆    時間: 2016-12-20 01:38

引用:
原帖由 .sweety. 於 2016-12-17 11:37 PM 發表
睇親你D 文都睇到妹妹濕哂:smile_40:
弟媳果篇果係一絕
講堅!真係好想知。。。你妹好真係有濕!
作者: 吉隆    時間: 2016-12-20 01:42

引用:
原帖由 tt388 於 2016-12-18 04:07 AM 發表
吉隆出品,必屬佳品。有冇得睇番吉隆啲舊 posts? 好多故事都好正。希望有人可以 post 番啲 links...
依個post正
"女友求醫,被摸穴"
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=19055380
作者: joseph.yychen    時間: 2016-12-20 10:32

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-20 01:42 AM 發表

依個post正
"女友求醫,被摸穴"
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=19055380
吉隆兄你個個post都正。不過我最like 亞Gill系郊野公園廁所果一段
作者: tt388    時間: 2016-12-20 11:19

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-20 01:42 AM 發表

依個post正
"女友求醫,被摸穴"
吉隆兄, 多謝你 quote 番呢個 post 出嚟.

尋晚搵返吉隆兄另外兩個 posts. 同嗰導師去 camp 同去台灣, 再睇都喺咁正, 睇完要立刻同條女搞野出出火 !!!

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=12469128

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14334884   最鍾意呢個!
作者: dixonlee    時間: 2016-12-20 13:14

作者: 吉隆    時間: 2016-12-20 22:34

引用:
原帖由 tt388 於 2016-12-20 11:19 AM 發表

吉隆兄, 多謝你 quote 番呢個 post 出嚟.

尋晚搵返吉隆兄另外兩個 posts. 同嗰導師去 camp 同去台灣, 再睇都喺咁正, 睇完要立刻同條女搞野出出火 !!!

http://www.188channel.com/vie ...
多謝c hing支持,仲quote埋出黎分享。
有啲post我自己都好難揾返,我自己睇返都自己好high high.
作者: kensen    時間: 2016-12-21 15:04

thank you your share
作者: bibi928    時間: 2016-12-24 08:46

作者: sendohch    時間: 2016-12-24 19:40

作者: heaethan    時間: 2016-12-24 23:52

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-20 22:34 發表

有啲post我自己都好難揾返,我自己睇返都自己好high high.
好正, thx bro
作者: 美食之俘虜    時間: 2016-12-25 21:35

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-20 10:34 PM 發表

吉隆師兄可以pm個醫師資料俾我嘛!因為我本身腰痛左好耐,醫極都醫唔好,想試睇你個醫師,萬分感謝
作者: ntv7    時間: 2016-12-26 22:38

作者: ustrader    時間: 2016-12-27 09:56

支持!睇番所有文章。好正,會繼續追文
作者: 吉隆    時間: 2016-12-31 00:36

引用:
原帖由 ustrader 於 2016-12-27 09:56 AM 發表
支持!睇番所有文章。好正,會繼續追文
多謝c hing支持。

早幾日,同老婆去左旅行,所以無寫到。
作者: 吉隆    時間: 2016-12-31 00:38

引用:
原帖由 美食之俘虜 於 2016-12-25 09:35 PM 發表

吉隆師兄可以pm個醫師資料俾我嘛!因為我本身腰痛左好耐,醫極都醫唔好,想試睇你個醫師,萬分感謝
你想試下俾人"插菊花"呀!
C hing係男係女呢?
作者: 吉隆    時間: 2016-12-31 00:40

引用:
原帖由 主音仔520 於 2016-12-18 02:05 AM 發表
咁而家個老婆係咪就係當時既女友呀~?
唔話你知:p等你心思思>~<
作者: 美食之俘虜    時間: 2016-12-31 02:04

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-31 12:38 AM 發表

你想試下俾人"插菊花"呀!
C hing係男係女呢?
我係男,如果俾人插菊花又醫得好既,咁又唔拘呀,哈哈。
不過講真既,我有時真係會痛到行唔到,你講到個醫師咁犀利,我想試下
作者: CTAN2Y33    時間: 2017-1-2 04:54

唔好理真定作文
吉隆兄文章水準之高
令人再三回味
吉隆兄快d令返個copyright
比其他人抄襲都知道你先係原作者
作者: 老狗    時間: 2017-1-2 13:21

:smile_o05:
作者: roourin    時間: 2017-1-3 23:52

吉隆兄你寫得好好,要繼續追睇!
作者: one_sky    時間: 2017-1-4 16:52

作者: one_sky    時間: 2017-1-4 17:00

作者: 吉隆    時間: 2017-1-9 12:31

引用:
原帖由 吉隆 於 2016-12-20 01:31 AM 發表
Part 4

上次講到F捽到自己出晒水,個陰部濕潤到閃閃發光,
啲淫液黏黏立立咁。

我喺門外邊偷睇,邊打J.

突然,"咯。咯。"一聲,我驚到差啲9縮,
以為女友阿哥出黎,睇到我偷睇佢老婆。

拎轉頭望,無異 ...
Part 5

我同F二人緊緊抱擁,下體性感帶連連相接,我條火熱堅挺既火棒,緊密咁貼住F溫暖濕熱既陰唇。

感覺非常真實,我條9可以feel到F陰唇既一下一下彈跳,被我抱住既身體,仲持續住F剛剛自慰時既起伏。

3秒4秒左右,我慾火驅使我要進一步行動,我慢慢向後抽出,準備向前。。。

F竟然。。。竟然。。。一手,
一手掩住自己下面。
一手溫柔咁推住我胸口,
"唔好。。。我地唔可以咁架!"
F嬌媚咁講,我望住佢一面紅潮,真係唔捨得。。。

唔捨得放過佢,我前後抽動我既腰部,
肉棒繼續在F兩腳既頂端磨擦,雖然F隻手擋住。
但我既肉棒就在F既三角地帶進出,
就好似佢用下面幫我打飛機咁,雖然無剛才咁爽,但就撫慰住我條火熱既肉棒先。

F繼續用一手有力無力咁推我,口角含春咁叫住"唔好"

我隻手無空閒到,我溫柔又憐香惜玉咁揸佢搓佢豐滿既乳房,F更加酸軟,上身埃晒落我胸口。

我問"點解唔得?以前都試過架啦!"

F"嗯(酸軟呻吟聲。。。)以前~~~以前我~~~依家我係人妻喇."佢講野都喘氣咁。

我繼續磨佢下面,繼續揸佢豐滿既肉球。
我一口咀落F,佢少少反抗,唔到兩秒就投降。同我打起車輪,F既咀,乳房,下體都被我引誘。

我乘機用手,輕輕咁拉佢掩住下體既手出黎。F似唔想又想咁,最終被我成功拉出。

肉棒再次重新接觸陰唇,被我咀緊既F,都稍稍打左下冷震。

我懷著興奮又愛憐既心情,準備。。

**夠鐘開工,打到唔知時間,遲到添,下次再打**
作者: dixonlee    時間: 2017-1-9 12:36

作者: kensen    時間: 2017-1-9 13:05

期待你的更新
作者: fathing1986    時間: 2017-1-28 00:30

期待再次更新
作者: harry1968    時間: 2017-1-29 08:20

萬分期待續集。
作者: kelvinkwok828    時間: 2017-2-8 15:44

作者: Gcmms    時間: 2017-2-8 15:47

呢個人妻欲拒還迎真攞命
作者: dixonlee    時間: 2017-2-10 13:20

作者: lostergundam    時間: 2017-2-10 15:05

引死人,埋緊牙果吓唔比入
作者: Playplayplay119    時間: 2017-2-10 15:07

等緊更新
作者: kenji_    時間: 2017-2-13 15:54

支持下先.. 等左咁耐以為唔會再寫喇.. 我係你fans黎... 以前個post都有追... 兩邊都好正
作者: 進擊的昆蟲    時間: 2017-3-4 16:54

作者: 囧Sally0623    時間: 2017-3-5 00:06

好好玩啵,哈
作者: heaethan    時間: 2017-3-7 20:22

引用:
原帖由 吉隆 於 2017-1-9 12:31 發表

Part 5

我同F二人緊緊抱擁,下體性感帶連連相接,我條火熱堅挺既火棒,緊密咁貼住F溫暖濕熱既陰唇。

感覺非常真實,我條9可以feel到F陰唇既一下一下彈跳,被我抱住既身體,仲持續住F剛剛自慰時既起伏。

...
唔知道下次會係幾時呢?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)