188Channel

標題: 再接再厲之人妻篇 [打印本頁]

作者: stevelai    時間: 2016-12-4 01:53     標題: 再接再厲之人妻篇

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Sing668    時間: 2016-12-4 02:32

支持師兄食人妻!!!
作者: 演唱會1999    時間: 2016-12-4 02:39

有冇話似邊個明星??
作者: mutalio    時間: 2016-12-4 03:14

食得了。熟了 快食 唔係分分中比人食左不定
作者: Water_man    時間: 2016-12-4 06:11

好快食得了……
作者: 蕭欣桐    時間: 2016-12-4 07:14

跟C兄學吓嘢  快D出下文:smile_34:
作者: freepic1iman_dc    時間: 2016-12-4 08:10

感謝出帖分享。
作者: 7度    時間: 2016-12-4 09:57

果然係老手 慢火煎魚。
作者: remyred    時間: 2016-12-4 11:05

玩咩玩具,後面開發,有無得詳細啲。
作者: AlvinGor456    時間: 2016-12-4 11:22

作者: stevelai    時間: 2016-12-4 11:50

引用:
原帖由 7度 於 2016-12-4 09:57 AM 發表
果然係老手 慢火煎魚。
我新手嚟架咋,從來未試過架,係喺度睇得文多偷師咋
作者: stevelai    時間: 2016-12-4 11:52

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2016-12-4 02:39 AM 發表
有冇話似邊個明星??
佢其實唔係好靚果啲,不過就係可食用人妻囉。咁我話晒第一次,食得唔好嘥
作者: stevelai    時間: 2016-12-4 11:55

引用:
原帖由 remyred 於 2016-12-4 11:05 AM 發表
玩咩玩具,後面開發,有無得詳細啲。
都係話玩過下蛋,不過佢唔鍾意太硬,但係我係對話入面話我未試過(事實真係,因為我真係新手),間唔中就問下佢會唔會試下同我玩,佢都冇抗拒。
同埋佢唔好sm,後門試過但唔好(反正我都唔好)
作者: 哈巴仔    時間: 2016-12-4 15:36

靜靜等候Steve 師兄報告!:smile_34:
作者: 20120816    時間: 2016-12-4 15:51

有 report 未呢?
作者: savisavi    時間: 2016-12-4 17:35

仲未睇完
?
作者: stevelai    時間: 2016-12-4 21:06

夜少少有report,有好事有唔好事,不過而家要陪老婆,夜少少先出文
作者: stevelai    時間: 2016-12-4 21:07

不過我唔知版規,我要係食個post講定係要開新post?
作者: 除我喜歡    時間: 2016-12-4 23:01

作者: bigbigbc    時間: 2016-12-5 00:53

引用:
原帖由 stevelai 於 2016-12-4 09:07 PM 發表
不過我唔知版規,我要係食個post講定係要開新post?
快快update
作者: kosan88    時間: 2016-12-5 15:25

等你出POST
作者: Klwong137    時間: 2016-12-5 15:47

作者: ArmorTecLover    時間: 2016-12-5 17:20

引用:
原帖由 stevelai 於 2016-12-4 09:06 PM 發表
夜少少有report,有好事有唔好事,不過而家要陪老婆,夜少少先出文
一日內未講到戲肉,個post可能會俾板主delete
作者: Leo6969    時間: 2016-12-5 17:55

引用:
原帖由 stevelai 於 2016-12-4 01:53 發表
話說之前係交友apps識左條女,玩埋cam sex,係埋門約出嚟果下點都就唔到時間,之後就慢慢冇左回事。都冇乜心機再玩,點知有一晚見到有條女個名寫住已婚女士(3x歲),梗係第一時間聊佢講野啦。
一開始都係正人君子咁問 ...
快d快d
作者: savisavi    時間: 2016-12-5 18:44

仲未出野 ?
作者: stevelai    時間: 2016-12-5 21:24

忙到趴街,依家先有時間寫report。
話說琴日約左晏晝睇戲,因為佢要搞埋小朋友野,所以就各自食完飯直接係戲院等,求其揀左套冇乜人嘅x腸派對嚟腸。套戲講乜當然唔會知啦,我淨係知初初就搵手爭撞下佢波,整下整下就篤佢波邊,最後就揸埋落去,人妻都不甘示弱揸返我下面,仲搵件褸遮住拎埋我條野出嚟玩,全程就係度互揸互摸,套戲未完就拖住佢走。

之前做過下資料搜集,搵左間尖咀嘅時鐘,我就拖住人妻飛的直落尖咀,雖然第一次,但過程都算順利,日光日白唔使等。

入到房,人妻開始緊張,我地就又傾下計,傾傾下佢收到屋企人電話,原來佢夜晚約左屋企人食飯,屋企人早左,所以佢都都要早啲交人,我就心諗仆街喇,得返半個鐘,唔係又食白果,房錢都蝕埋呀麻,不過件妻都知道我有少少失望,佢主動kiss落嚟,咁我就順勢同佢脷疊脷,一隻手揸蘿,一隻手搓波(依度有少少失望,原來人妻都係得32b)。之後除埋衫,摔下佢下面,挖左陣夠水就上套入閘。挖果陣兩隻手指一插入去就覺得緊,無他,因為人妻係開刀生,所以下面唔太鬆,由於時間只係淨返10分鐘,咁我就好快插入,同時快速咁抽插。由於人妻之前話鍾諗攬住,所以大部份時間都係男上女下,之後又試過狗仔,最後佢坐左上嚟,由於連續劇烈抽插,有啲攰,佢又差唔多夠鐘,所以最後都冇射到,大家就着返衫走人喇

事後仲有賽後檢討
作者: bigbigbc    時間: 2016-12-5 22:59

引用:
原帖由 stevelai 於 2016-12-5 09:24 PM 發表
話說琴日約左晏晝睇戲,因為佢要搞埋小朋友野,所以就各自食完飯直接係戲院等,求其揀左套冇乜人嘅x腸派對嚟腸。套戲講乜當然唔會知啦,我淨係知初初就搵手爭撞下佢波,整下整下就 ...
咁趕,大家都慘
作者: savisavi    時間: 2016-12-5 23:38

So bad
作者: Skidsteer    時間: 2016-12-6 00:19

樓主,未能夠盡情happy,又真係唔抵,希望你下次夾好啲時間,玩得開心啲。
作者: lo29780    時間: 2016-12-6 01:21

作者: stevelai    時間: 2016-12-6 01:24

事後同人妻傾返,人妻都話冇諗過咁快就同我做。人妻都話我用手果下前戲整到佢幾舒服。事後都講左好多性習慣,包括佢同佢老公鍾意咩姿勢,幾時破處,連以前男朋友啲性史都講埋出嚟。

佢仲話下次要試下吹爆我,不過就真係好難夾時間,因為人妻話而家一星期有兩晚去做gym,其餘時間要湊仔,星期六日老公唔使返工又冇乜可能,所以都未約到下次。

講多少少人妻身材啦,各位唔使抱咁大期望。人妻都有成165,因為生完,所以都算大份,不過好彩人妻做左幾個月gym,開始瘦返(比起佢之前啲相),整體上係有肉地果隻。樣就有少少似風帆果個李麗珊(自己想像下啦),都係咁黑,係個32b同個身型唔襯,嘥左個高度
作者: stevelai    時間: 2016-12-6 01:25

引用:
原帖由 lo29780 於 2016-12-6 01:21 AM 發表
几時有下集出 今日期二啦 快快啦。
冇住喇,約唔啱時間
有我會再同大家分享
作者: 演唱會1999    時間: 2016-12-6 01:47

引用:
原帖由 stevelai 於 2016-12-5 21:24 發表
話說琴日約左晏晝睇戲,因為佢要搞埋小朋友野,所以就各自食完飯直接係戲院等,求其揀左套冇乜人嘅x腸派對嚟腸。套戲講乜當然唔會知啦,我淨係知初初就搵手爭撞下佢波,整下整下就 ...
火都唔走下...真係咁急..
作者: bigbigbc    時間: 2016-12-6 07:38

引用:
原帖由 stevelai 於 2016-12-6 01:24 AM 發表
事後同人妻傾返,人妻都話冇諗過咁快就同我做。人妻都話我用手果下前戲整到佢幾舒服。事後都講左好多性習慣,包括佢同佢老公鍾意咩姿勢,幾時破處,連以前男朋友啲性史都講埋出嚟。

佢仲話下次要試下吹爆我,不過 ...
打鐵趁熱
作者: stevelai    時間: 2016-12-8 20:05

而家約緊下星期中射波開房,希望成事
作者: john_smith    時間: 2016-12-12 23:52

作者: superlady1221    時間: 2016-12-13 15:08

作者: uarenice    時間: 2016-12-13 17:28

作者: zzza    時間: 2016-12-13 22:10

其實邊個交友多人妻?
作者: stevelai    時間: 2016-12-14 10:24

約左人妻今日下午一齊射波爆房,依兩日希望有報告啦
作者: stevelai    時間: 2016-12-15 19:18

琴日再同人妻去爆房,因為一早plan好,所以事前都冇咩特別。由於較少上時鐘,所以都上網search定,最後揀左天后大街果間。約埋人妻2點係地鐵站行過去。穿過水果店上樓梯,按鐘後有人聲叫我地開門入去,行完條迷宮咁嘅走廊(我同人妻都覺得好新奇+條走廊有冇咁長),行到盡終於見到reception,放低310兩個鐘就自己行入房
入到房先攬住人妻車,人妻都好配合,車果陣都揸下蘿(因為人妻冇乜波)。佢又撚下雀,之後各自除衫一齊去沖涼。沖涼就冇乜特別,最緊要都係洗乾淨重要部位,抺完身就赤條條咁出去,話晒上次爆房果陣初頭人妻都緊張,今次都係一樣,上床攬住人妻傾陣計,傾傾下就車喇,今次大把時間,所以諗住前戲做足啲,一唔車,隻手一路摔佢下面,人妻都唔執輸輸,捉住我支炮係咁chok。之後就使出我我拿手絕技,快速挖水坑,人妻夾實我隻手叫到拆晒天,爽到張床濕左一灘。車車下我越𡃶越低,雖然波細,同埋生完仔,粒lin都預左少少黑,但勝在乳暈唔大,加上扯lin旗後凸起長長啱啱好,加返唔少分。輕力咬兩咬lin頭後,由於實在冇波,所以都好快move on,去到食鮑。

個人嚟講唔介意食飽,不過人妻就有少少味--減分,可能本身都夠晒濕,所以分唔到係體味定西水味,總之就係攻鼻(可能我聞唔慣),不過我都照交足功課,啜佢陰核,條脷仲伸入佢,人妻都頂唔順㩒實我個頭,差啲俾佢搞到抖唔到氣。
嘗完鮑交完功課就到人妻服侍我,訓低俾人妻慢慢𡃶,十足睇av咁由我粒lin𡃶到支炮,人妻口技幾唔錯,含落嚟果下又濕又暖,啜果下又唔會咬到,又會用條脷"瀨"勻成支炮,袋袋都"瀨"埋,再加上望返上來嘅眼神,真係以為做左av男主角,定力少啲都走火。
含完一陣之後,為左氹人妻,梗係同佢車返啦(依下一定要做,佢含完你你仲肯同佢車,女人絕對會冧爆)。車完帶套就入戲玉。由於人妻已經濕q晒,所以唔難入,雖然生過,但因為開刀,所以下面唔算鬆。一開始男上女下正常姿勢慢慢做,之後就慢慢加快加深,人妻又係忍唔住叫(好彩係日頭去,冇乜人,如果唔係隔離實聽到),直情有幾下插得入到人妻都話痛,我先唔再插咁入,插左三四分鐘有少少攰,換人妻坐上啜,佢坐姿一般啦,只懂上下坐,不懂呼拉圈扭腰,不過唔要求得咁多。佢坐上嚟頂得仲入,不過佢慣左,冇再叫痛,仲不停呻吟。坐左陣我見佢都攰,又再換成狗仔(本人至愛),下下差唔多抆出嚟之後又插到最入,直情佢爽我都爽,人妻有幾下仲彎晒腰震下震下,我下面都feel到佢夾實我,我知佢嚟左,所以我都加把勁咁,最後係洞入面射晒.....入袋,射完我下面每扯一下,人妻又用下面夾我一下,抖左陣軟返先抆出嚟。我地兩個就出左成身汗,咁就完左第一次,連前戲大約半個鐘,完事之後我地又攬住傾左陣計。
作者: ALHK2010    時間: 2016-12-20 15:39

支持師兄eat人妻
作者: CXXiang    時間: 2016-12-21 09:33

我都想食人妻!!!
作者: mlaf    時間: 2016-12-21 11:01

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)