188Channel

標題: 原來apps識人妻真係得? [打印本頁]

作者: wansiumeet    時間: 2016-11-27 15:46     標題: 原來apps識人妻真係得?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wansiumeet    時間: 2016-11-27 23:35

見面之前我都有啲驚會尷尬,因為始終兩個人年紀有啲差別之餘,有時啲人喺apps到好好傾,出到嚟又另一回事,而C就特登同我約遠啲,話驚約屋企附近會見到熟人

到咗見面嗰日,我哋約咗一齊去brunch,我喺個train station 等咗一陣,C就突然出現咗喺我面前,問我係咪等咗好耐,我就當然話我都係啱啱到,C真人就矮我半個頭左右,無我想像中咁白,但皮膚依然好似啲相咁滑,佢嗰日着咗件白色Tee再加牛仔褲同牛仔外套,同佢平時send畀我啲返工相比,好casual,亦都顯得更加年輕 (佢本來睇落都似2x歲)

我哋之後就去咗間餐廳食brunch,有aycd 之餘,啲音樂都幾好,食嘢呢part 就無咩特別,都係一般咁傾下計之餘,我又flirt下佢,但C飲完酒之後好明顯比啱啱見面嗰時放鬆咗好多

食完之後,我同佢講不如去行下,然後我就直接拖住C隻手走,之後一路行,我就一路問下C啲比較私人啲嘅問題,佢平時好少mention 佢老公,嗰日就反而主動同我講,原來佢老公大佢成十幾年,仲成日美國,中國兩邊咁飛嚟飛去,雖然佢知佢老公唔似會周圍開餐,但有時C就真係得自己一個人咁,無咩朋友,比較悶,我哋行咗一陣,我就同C講不如去公園坐下

坐低之後,我哋就繼續傾計,講咗一陣,C就話有啲凍,我就除咗我件外套畀佢摟住,再搭住佢膊頭,將佢攬埋啲我到,嗰一刻我真係覺得我哋有啲似couple,之後我就錫咗C塊臉一啖,佢好愕然咁望住我
C: 你做咩?
我: sorry,我頭先忍唔住,因為我哋真係超似一對couple
C: 拍拖要錫嘴咖啵
之後錫返我轉頭,我哋坐喺公園到錫咗幾下,C又話
C: 呢到大庭廣眾,唔好咁啦
我: 明明係你做主動錫埋我個嘴到先嘅
C: 你又攬住我,畀件衫我着之後仲要kiss我塊臉,我好易turn on 咖啵
我: 咁不如去你度繼續?

之後我哋就直接uber咗去佢屋企,到咗佢屋企樓下,佢同我講,唔好入去住,佢睇下個doorman喺唔喺到,好彩個doorman 星期日原來放假,但C睇嚟真係好驚畀熟人見到...

Tbc
作者: 烚熟仔    時間: 2016-11-27 23:44

咁仲去佢到?
作者: alfred1398    時間: 2016-11-28 00:54

引用:
原帖由 wansiumeet 於 27-11-2016 23:35 發表
見面之前我都有啲驚會尷尬,因為始終兩個人年紀有啲差別之餘,有時啲人喺apps到好好傾,出到嚟又另一回事,而C就特登同我約遠啲,話驚約屋企附近會見到熟人

到咗見面嗰日,我哋約咗一齊去brunch,我喺個train sta ...
應該直接去爆房  仲返屋企做咩
作者: lo29780    時間: 2016-11-28 01:23

作者: wansiumeet    時間: 2016-11-28 09:15

引用:
原帖由 alfred1398 於 2016-11-28 12:54 AM 發表

應該直接去爆房  仲返屋企做咩
我呢啲仲係窮學生嚟...
作者: 青頭萬歲    時間: 2016-11-28 10:35

作者: Skidsteer    時間: 2016-11-28 11:26

第一次都係唔好上人地屋企,  始終大家都唔熟, 小心有伏:smile_o05:
作者: bentayga    時間: 2016-11-28 13:12

引用:
原帖由 wansiumeet 於 2016-11-28 09:15 AM 發表

我呢啲仲係窮學生嚟...
食brunch又飲酒,又Uber又盛,全部係佢出錢?否則點會係窮學生?
作者: Sing668    時間: 2016-11-28 16:45

師兄真係性福…好Lucky!!
作者: kiddor    時間: 2016-11-29 15:14

識玩一定係人妻
作者: Thomas3319    時間: 2016-11-30 18:17

第一次見面就有得食,好羨慕
作者: stevelai    時間: 2016-11-30 19:42

師兄你仲有冇下文啊?
作者: Julia_woo    時間: 2016-12-1 04:53

作者: kensen    時間: 2016-12-1 16:08

very good experience, please keep going
作者: benng2012    時間: 2016-12-1 18:08

等你!
作者: carrcarrcarr    時間: 2016-12-2 00:06

作者: Thomas3319    時間: 2016-12-6 08:44

冇咗下文嘅
作者: Ashleymak    時間: 2016-12-6 10:20

再接再厲💪🏻
作者: 神聖衣    時間: 2016-12-6 11:40

故事幾吸引, 快D更新啦喂
作者: Badboy6699    時間: 2016-12-6 22:13

作者: 七七梧州    時間: 2016-12-6 22:48

作者: 王王王先生    時間: 2016-12-8 19:52

作者: 哈巴仔    時間: 2016-12-19 16:02

等你新一輪報告!!
作者: 哈巴仔    時間: 2016-12-19 16:02

等你新一輪報告!!
作者: 哈巴仔    時間: 2016-12-19 16:03

等你新一輪報告!!
作者: rsdnas    時間: 2016-12-19 21:21

作者: stevelai    時間: 2016-12-20 08:42

仲有冇updates?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)