188Channel

標題: 可欣的恥辱之淚(三章)悶騷美少婦的輪姦淫夢12/2更新於45樓 [打印本頁]

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-10-30 09:09     標題: 可欣的恥辱之淚(三章)悶騷美少婦的輪姦淫夢12/2更新於45樓

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-10-30 09:11

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-10-30 09:14

作者: BENSHP    時間: 2016-10-30 12:12

上一個故仔都未埋未......咁快又有新作:smile_30:
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-10-30 12:28

作者: poorhuman    時間: 2016-10-31 01:50

太好
作者: 慢嘗君    時間: 2016-10-31 07:30

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-10-31 08:34

作者: MINERALIZED    時間: 2016-10-31 22:34

終於睇到你篇序章啦!
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-11-1 00:44

作者: 狂彪    時間: 2016-11-3 15:46

舊作點呀咁....?
作者: headlinenews    時間: 2016-11-4 15:15

好,請繼續
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-11-9 08:28

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-11-9 08:31

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-11-9 08:34

作者: spamna    時間: 2016-11-11 23:36

文寫流暢到不得了,故事好有張力去追下去睇,點解咁好故事都冇人回呀?真係TMD,我心諗,可欣俾人老強,心裡應該有少少男性警惕,係冇咁易信人男人,劇情會唔會阿勇知道可欣俾人咩咗分手,導致精神有d錯亂,再識阿林來報復?

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-11-12 00:15

作者: Water_man    時間: 2016-11-12 08:28

支持精彩的作品、期待下一章的驚喜……
作者: 135272    時間: 2016-11-12 19:12

作者: spamna    時間: 2016-11-12 22:03

引用:
原帖由 水鏡第捌奇 於 12-11-2016 00:15 發表

多謝哂SPA兄甘支持,不過又唔止係小弟嘅劣作冇人回嘅,成個色文區而家全日數埋分分鐘十個發帖都冇,個大形勢係甘唯有大家俾心機推返色文區嘅人氣啦。

其實今次呢篇作品係之前愛妻可欣嘅脫胎作,主要係想表達返 ...
可欣本質會唔會M系女人,平時正正常常,但去到某位置,觸動神經?開始變淫?
作者: spamna    時間: 2016-11-18 17:44

可欣點呀?
快更新啦!
作者: Eddyo    時間: 2016-11-19 00:02

引用:
原帖由 水鏡第捌奇 於 2016-11-9 08:34 AM 發表
「那麼小欣先謝過王伯伯,我一定會努力的,那麼我先走不妨著王
伯伯工作了,再見王伯伯!」可欣說罷便起身準備離去。

「好!王伯伯也期待妳的表現!明天見!」王洪語畢,可欣便微笑著
...
故事性好強!!
作者: 西門吹簫    時間: 2016-11-19 20:56

引用:
原帖由 spamna 於 2016-11-11 11:36 PM 發表
文寫流暢到不得了,故事好有張力去追下去睇,點解咁好故事都冇人回呀?真係TMD,我心諗,可欣俾人老強,心裡應該有少少男性警惕,係冇咁易信人男人,劇情會唔會阿勇知道可欣俾人咩咗分手,導致精神有d錯亂,再 ...
冇人回係因為作者成日甩稿,話一個月就出新一期,但次次都冇口齒要成兩三個月先出一期,甩稿唔緊要,出尼say 個sorry等大家知作者尚在人間都好吖,但作者又完全冇回應,搞到大家冇晒癮,咁大家睇完咪算囉,回乜鬼吖,同空氣講野咩
作者: spamna    時間: 2016-11-19 23:14

引用:
原帖由 西門吹簫 於 19-11-2016 20:56 發表

冇人回係因為作者成日甩稿,話一個月就出新一期,但次次都冇口齒要成兩三個月先出一期,甩稿唔緊要,出尼say 個sorry等大家知作者尚在人間都好吖,但作者又完全冇回應,搞到大家冇晒癮,咁大家睇完咪算囉,回乜 ...
西門兄,可能作者真係多嘢做...,希望唔好似"可欣的恥辱第一輯"斷尾收場
作者: 慢嘗君    時間: 2016-11-25 01:50

作者: 慢嘗君    時間: 2016-11-25 01:52

作者: loyanpai303    時間: 2016-11-25 07:42

作者: asia9394    時間: 2016-11-26 15:01

舊POST唔更新啦?
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-11-26 18:50

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-12-11 19:30

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-12-11 19:33

作者: spamna    時間: 2016-12-11 19:36

等到頸長,仲於有新文上,回咗再看文
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-12-11 19:38

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-12-11 19:40

作者: spamna    時間: 2016-12-11 22:27

悲哀的可欣,一連幾次比王伯伯搞,仲要被母親脅迫就範,進勇心裡可能知道心愛可欣給人污辱,他可能一直知道唔出聲,默默承受心裡的剌?
作者: Eddyo    時間: 2016-12-11 22:52

引用:
原帖由 水鏡第捌奇 於 2016-12-11 07:40 PM 發表
「哇......哈哈......小欣妳真是個小淫娃......看妳外表這麼純情原來竟然
這麼淫蕩......才教妳兩下子吃雞巴的技巧就已經純熟成這樣......好!妳不用再吸了......
給我趴到妳母親床邊!王伯伯要從後面幹妳!」

...
好正!! 等咗咁耐都值得!!
作者: Water_man    時間: 2016-12-12 07:24

分手亦是一個很好的理由、令男友可以保住性命。但耐何他一定不會放手……
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-12-14 08:53

作者: spamna    時間: 2016-12-14 11:25

引用:
原帖由 水鏡第捌奇 於 14-12-2016 08:53 發表

進勇暫時都係懷疑可欣為解燃眉之急而走去同王伯有不道德交易,但遲D佢好大機會直頭有真人Show睇啦...
六國大封相真人show
作者: 慢嘗君    時間: 2016-12-16 00:55

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2016-12-19 13:38

作者: 03小隊    時間: 2017-1-30 23:29

什麼時候再出帖呀?等很久了!
作者: MINERALIZED    時間: 2017-2-2 23:36

等到頸都變長,幾時再有更新呀?
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2017-2-3 00:27

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2017-2-3 00:34

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2017-2-12 18:50

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2017-2-12 18:52

作者: spamna    時間: 2017-2-12 21:18

好似寫寫下遍離咗...進勇同啟林二人時間好易亂,睇進勇同可欣分手後,跟住多咗個啟林叫老公仔,但兩人又未結婚,好似光怪陸離,自慰時多了兩位阿伯,雖然係噩夢,可欣潛質係想俾人輪...
作者: DboyAK47    時間: 2017-2-13 17:07

兩段時空有點乱
作者: 慢嘗君    時間: 2017-2-13 18:28

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2017-2-13 20:46

作者: spamna    時間: 2017-2-13 21:44

引用:
原帖由 水鏡第捌奇 於 13-2-2017 20:46 發表

其實都唔係甘難分嘅,進勇出現就係六年前,而啟林出現就係六年後嘅現在,如果轉換時間仲有分隔線間隔添,希望可以幫到大家清楚啲瞭解故事啦!
我覺得今次第三章文有D行行地貨,六成寫可欣夢中發生,如果將夢境再縮番少少會好睇,而開後進勇死得冤枉(可能未死之類?)
作者: 水鏡第捌奇    時間: 2017-2-13 21:56

作者: spamna    時間: 2017-2-13 23:46

引用:
原帖由 水鏡第捌奇 於 13-2-2017 21:56 發表

睇嚟好多讀者都覺得寫男女主角發夢係呃篇幅但小弟本來係想借呢個可欣嘅淫夢嚟表達佢對性愛好有渴望,而啟林呢個早洩嘅未婚夫又滿足唔到佢,如果縮小呢段重頭肉戲今集會變到好單薄,始終一篇色文都 ...
其實寫親男女主角發夢時,主筆係諗唔到下步掂寫好,所以用發夢來帶過算,因為我都係咁寫,當寫寫下爛尾,一Q發夢就算,我自己慣性寫法,希望你唔會啦?:smile_35:

進勇真係咁討厭,比條生路人地行好喎

作者: 水鏡第捌奇    時間: 2017-2-14 10:37

作者: 慢嘗君    時間: 2017-2-14 13:45

作者: spamna    時間: 2017-2-15 22:43

引用:
原帖由 水鏡第捌奇 於 13-2-2017 21:56 發表

睇嚟好多讀者都覺得寫男女主角發夢係呃篇幅但小弟本來係想借呢個可欣嘅淫夢嚟表達佢對性愛好有渴望,而啟林呢個早洩嘅未婚夫又滿足唔到佢,如果縮小呢段重頭肉戲今集會變到好單薄,始終一篇色文都 ...
其實好同差回覆都係對作者好好體驗,好回應固然係好啦,差回應都未必壞事,可以對下次檢討方針嗎?最起馬有人回應:smile_15:,起馬好過我先啦,冷清清咁。:')
作者: spamna    時間: 2017-3-2 16:06

樓主,幾時再有呀,可欣等到發毛啦:smile_o03:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)