188Channel

標題: 色區凋零 [打印本頁]

作者: 無巧火成書    時間: 2016-10-27 00:46     標題: 色區凋零

作者: 無巧火成書    時間: 2016-10-27 00:50

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-10-27 08:51

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-27 12:15

作者: 一招收你皮    時間: 2016-10-27 16:29

活色生香
van仔
文迪
thisisalcpd
MANMAN
等等等等.............................
作者: 浪花十三    時間: 2016-10-27 23:05

有些色版的讀者很樂於表達自己對文章的看法,亦會與作者交流。

此外,我一覺得作家之間應可寫文章互相欣賞一下對方的作品。
由「行家」欣賞點評自己的作品,創作人的動力更大。
作者: machikaka    時間: 2016-10-28 14:26

各位大師, 本人只是cd-rom 一名. 冇各位咁有功力寫作, 只系覺得尼一年好多好故事都爛尾或者少回貼喺因為有一D太重口味一D吾深沉...算了反正本人想回贴都冇人理.
作者: br292    時間: 2016-10-28 15:46

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-28 17:48

作者: 無巧火成書    時間: 2016-10-28 19:00

作者: machikaka    時間: 2016-10-28 22:06

多谢了, 另外我有一個主因,我吾可以覆太多因為我吾会打中文以前吾比心機學
作者: fb8224446    時間: 2016-10-28 22:09     標題: 真心交友加+LINE:LV52078你不主動,我們永遠也不可能認識

作者: 無巧火成書    時間: 2016-10-28 23:03

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-29 17:00

作者: br292    時間: 2016-10-29 20:46

作者: 過路人文迪    時間: 2016-10-29 23:33

作者: machikaka    時間: 2016-10-30 13:16

thank you, 文迪兄支持,我會盡力留言嫁啦

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-30 16:35

作者: machikaka    時間: 2016-10-30 22:08

䀆力啦少弟寫字功力有限
作者: big-eye-hen    時間: 2016-10-31 01:21

以小弟愚見色區凋零原因較複雜,
1.現在香討的受歡迎程度已經大不如前,很難吸引更多筆者在此區貼文和讀者追捧,除非此區筆者人氣旺盛才有讀者追看。
2.現在的色文討論區百花齊放,例如:高登、大眾、KYO、留香園...等等,兼且規則和限制較少。
最重點是筆者發帖會帶來收益的,這才是對筆者最大的動力。
作者: br292    時間: 2016-11-1 14:28

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-3 09:23

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-11-4 10:04

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-4 12:12

作者: 可可queena    時間: 2016-11-4 12:36

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-4 13:25

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-11-5 09:40

作者: loyanpai303    時間: 2016-11-5 09:56

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-5 10:43

作者: asdasdhk    時間: 2016-11-5 23:13

spamna 同 ghosthand999
我其實幾中意睇佢地啲文
作者: br292    時間: 2016-11-5 23:40

作者: spamna    時間: 2016-11-7 11:25

引用:
原帖由 asdasdhk 於 5-11-2016 23:13 發表
spamna 同 ghosthand999
我其實幾中意睇佢地啲文
多謝asd兄俾面小弟,你的回應令我心裡有團火,但...小弟工作纏身,短時期都唔會再有新作,將來....望會有:smile_o03:
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-7 11:44

作者: spamna    時間: 2016-11-7 17:17

引用:
原帖由 淄青李氏 於 7-11-2016 11:44 發表

終於見到你現身拉 ...
S兄我知你忙 , 無時間寫文 , 有無時間睇文???
可以既話 , LOOK一LOOK我篇文丫 :
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26140339&extra=page%3D2

強制宣傳再次成功 !!
:smil ...
大將軍,我睇咗你篇文啦,算係咁啦:smile_15:
作者: assault    時間: 2016-11-7 17:26

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-7 17:41

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-7 18:26

作者: spamna    時間: 2016-11-7 21:11

引用:
原帖由 淄青李氏 於 7-11-2016 18:26 發表

收到拉 ... 不過岩岩先睇到 , E+又岩岩要放工 ,
為左唸好先回你 , 比少少時間我 ...
我聽日一定同你大吹一輪  !!!

仲有呀 , 回得我唔好唸住回一次就走呀 , 我一定捉住
吹翻一頭半個月架
:smile_47: :smile ...
吹下水冇所謂,今日休息日才上來吹吹水,閒時都係行過look look算啦,有時間我會上來吹吹水

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)