188Channel

標題: 分享同老婆做愛歷程2 (更新6/10 #7) [打印本頁]

作者: speedster    時間: 2016-10-5 18:28     標題: 分享同老婆做愛歷程2 (更新6/10 #7)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: speedster    時間: 2016-10-5 18:28

Sorry板主原來是這樣的,下不為例,唔好意思,謝謝。

作者: jyh87    時間: 2016-10-5 18:52

作者: yanfu9394    時間: 2016-10-6 09:55

Very interest pls keep update please.
作者: leisiu    時間: 2016-10-6 11:19

作者: speedster    時間: 2016-10-6 12:06

引用:
原帖由 leisiu 於 2016-10-6 11:19 發表

呢個好似可以用電話APP遙控:smile_34:
係呀, 想點震都得, 又震得夠大力
不過擺左入去個濕滑既洞穴後就接收得比較差, 尤其我攬住老婆加埋插佢既時候.
作者: speedster    時間: 2016-10-6 14:48

新玩具一下唔為意原來要叉電,冇得玩。諗諗下,當晚都係冇搞老婆,餓佢一晚,咁第二晚…呵呵。

與此同時我都開始一路忐忑左落去,一路搭車,一路返工做野,腦海裡都係老婆既水聲呻吟聲。不過亦都有D擔心究竟佢會唔會抗拒玩具呢?羅羅巒左成日,終於又等到佢沖涼上床既一刻。

我襯呢個時候即刻set好晒D野,執好間房執好張床,仲執定個廳梳化放好咕臣清空埋張枱。準備定萬一有用。

係呀,我地係玩玩具之前已經會係廳打開窗簾做愛,唔知有冇師兄師姐見過老婆係格,老婆係咁坐係我上面un呢?哈哈。

好啦佢沖完涼出來到我沖。唔知係咪佢見到D野整齊晒feel到D野,我沖完涼入房佢竟然乖乖著左連身襪等我!個一刻,我貼身boxer裡面既小J已經醒左,仲俾老婆奸笑住話“你個度做咩脹晒呀?"…

我即刻上床攬住佢錫,錫佢額頭,錫佢面,錫佢上唇,佢伸脷還擊,我地條脷癡纏左一陣,我又開始手多摸佢下面,“老婆,你濕晒勒?"。唔知點解佢每次著連身襪都好似特別易濕易high?

慢慢再繼續錫落頸,再一路錫耳珠一路係耳邊呼吸,之後已經開始明顯聽到佢既呼吸,聽到佢細聲呻吟。

聽到老婆舒服,我就更加落力令佢舒服。一邊輕輕啜佢乳頭,一邊用柔軟既脷係佢乳暈打圈,慢慢錫佢腩仔,再繼而幫佢用口用唇用脷口交“老婆,你個度好濕,我成面都係無D水呀!",係呼吸呻吟聲中佢輕輕應左句“唔…我要…",而我條小J已經變成鐵棒大J…

咪住,而家就插大J入老婆小穴?我估計趁佢好想要既時候就係玩具出場既最佳時候!我一路錫返上佢頸,一路就偷偷地zip隻手入枕頭底攞玩具。雖然玩具表面係軟膠,不過都有D涼涼地“咩黎架?"當我用玩具了佢陰唇既時候,佢好似俾呢個陌生既感覺嚇一嚇。

“唔使驚,老公想你舒服,合埋眼,你會鐘意~"

佢抬一抬頭望一望我用玩具了緊佢洞口隻手,伸手摸一摸個玩具,摸一摸佢濕晒既陰唇,跟住就主動同我車輪。估唔到原來佢接受程度OK,而家我只能期望玩具廣告同D玩家評價係真。

我慢慢將玩具尾巴滑入佢小穴。“呀~"尾巴唔大,細過大J幾多,好易就入左去,不過都係激發到佢一聲呻吟。玩具尾巴已入,玩具大頭就留左係出面,岩岩襟到佢豆豆,睇黎應該刺激到佢C點。

“呀~插我呀~"佢一邊用手chok我大J,一邊細聲叫我。

“等一等"…我開著個玩具等佢震“呀~呀~~"佢即刻叫左出黎。正當我放開個玩具想攬住佢錫既時候,個玩具一下就比佢小穴必左出黎!睇黎真係有D料到喎?

我攬住佢錫左佢耳珠後頸一下“老婆得唔得呀?"“感覺好得意,我想你插呀"

咩話,得意咋?錢錢錢…
作者: wangshangkan    時間: 2016-10-6 16:16

作者: speedster    時間: 2016-10-6 23:42

引用:
原帖由 wangshangkan 於 2016-10-6 16:16 發表
thks for sharing
Ching第一次回文就比左我,多謝比面!
作者: s97001    時間: 2016-10-6 23:56

作者: speedster    時間: 2016-10-7 09:38

引用:
原帖由 s97001 於 2016-10-6 23:56 發表
有賢妻如此,夫復何求
兩公婆性生活愉快,真係唔錯架。只係佢唔太鐘意服侍我啫,哈哈...
作者: leisiu    時間: 2016-10-7 11:07

作者: speedster    時間: 2016-10-7 12:35

遠距離係得! 我試過係商場玩屋企
我估只要兩部電話都有app, 一個係尖沙咀J出口, 一個係中央公園西邊, 都可以操控到.
不過個玩具要收到個電話訊號囉, 單邊係洞穴冇問題, 兩邊都比人肉包住就差D.
我估同搭 車立 收唔到電話差唔多.:smile_35:
作者: speedster    時間: 2016-10-8 16:12

唔知有幾多師兄師姐試過玩具呢?:smile_41:
作者: lostergundam    時間: 2016-10-8 16:15

女女對玩具性趣唔大,試過玩到濕咗,都冇咩興趣再玩,兼隻蛋太大,擺入去痛>_<
作者: speedster    時間: 2016-10-11 17:06

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-10-8 16:15 發表
女女對玩具性趣唔大,試過玩到濕咗,都冇咩興趣再玩,兼隻蛋太大,擺入去痛>_
蛋應該唔會好大隻啫? 都痛? 咁你插入去時一定好爽啦, 佢咁緊
作者: speedster    時間: 2016-10-12 18:45

睇黎人夫post點都係唔夠人妻post歡迎:smile_39:
唔知大家有冇興趣一路聽我老婆淫叫, 一路睇文字旁白睇下我老婆點樣俾我插到高潮?
作者: kelvin999321    時間: 2016-10-12 20:17

作者: speedster    時間: 2016-10-18 17:16

過左成個星期都係得一個Ching有興趣...:smile_35:
作者: gn00482067    時間: 2016-10-18 17:25

作者: speedster    時間: 2016-10-18 17:32

引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-18 17:25 發表
玩具只係輔助呀 都係真既好好多
我地都係咁覺得, 老婆都話鐘意我條脷, 隻手, 同J多D
作者: gn00482067    時間: 2016-10-18 18:13

作者: speedster    時間: 2016-10-18 18:23

引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-18 18:13 發表

梗係啦 假野終於2回事
不過假野都可以有角式既, 就好似出街食飯D味精咁
作者: HERBERT-HERBERT    時間: 2016-10-18 18:39

作者: lonelymartian    時間: 2016-10-20 20:00

我同師兄有相似情況。結左婚幾年,近年都會買D情趣玩具或性感內衣尋求更好的刺激。
作者: gztdcs    時間: 2016-12-16 14:09

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)