188Channel

標題: [將軍收皮倒數第二作.上] 外母淫辱日記 [打印本頁]

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-4 11:21     標題: [將軍收皮倒數第二作.上] 外母淫辱日記

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-4 18:09

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-5 14:30

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-8 16:33

作者: 雲達沙    時間: 2016-10-10 11:20

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-11 17:11

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-13 15:53

作者: vychun2047    時間: 2016-10-14 06:57

講真 我也有差不多的經歷
作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-17 10:18

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-20 15:07

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-24 10:42

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-26 11:49

作者: 淄青李氏    時間: 2016-10-31 10:56

作者: spamna    時間: 2016-11-7 12:27

大將軍,你今次作品有點似H漫feel,女婿食外母,如果文字加多少少潮語,如"冷凍年齡"伍十歲看似四十出頭,前凸後蹺,一種熟女認有風韻猶存,同埋開要男主講行動不便,定是行房不便?開頭外母叫女婿好少叫老李,一係叫名,一係叫小李,初初老李第二個人添,要寫外母同女婿曖昧關係,開頭要落重少少味道,我意見以下
1)外母同住,她衣服除便,時時露春光,令女婿不少心偷望到,令j j 蠢蠢欲動,(一開始外母已脫了衣,變咗吸晴意欲降下,要慢慢令女婿對外母有性慾先)
2)最好寫下同老婆行房一場景,因大肚,用口和手來發洩,盡量俾外母聽到,
3)外母大耐冇異性慰藉,她好想食下女婿條j,開始用穿過來內衣放在浴室,誘下女婿慾念,
死啦,講到我有少少j起添,大將軍唔好嬲,俾咁多意見你,可能你寫放面經驗好過我啦:smile_o05:

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-8 15:31

作者: 無巧火成書    時間: 2016-11-8 16:44

作者: spamna    時間: 2016-11-8 23:25

引用:
原帖由 淄青李氏 於 8-11-2016 15:31 發表

所以話呢 , S兄係我色文區最鐘意既老友 , 次次都真心用力比議見 ,
絕不渣流灘 , 真係抵錫到想封你做色文區最佳版友 !!!

正所謂人人見解不 ...
哈哈!男主老婆大肚,行房係唔方便,用手或口來幫老公解決問題,再睇番你篇文(第一次睇到廚房,下段立立眼望,大將軍唔好嬲,因為外母同媽媽依類文我冇乜興趣睇),外母先係無辜辜俾女婿強,仲要爆菊,咁pk男主,其實都唔算日記啦,外母慘俾女婿老強兼爆菊先啱,小李真係心理不平衡,自己有公司,後生女唔搞,搞外母,真係痴母戀之類,

作者: spamna    時間: 2016-11-9 17:04

用我返工廁所同你吹下水啦,大將軍,再有冇新作寫緊呀?我再三次睇外母篇,我都覺得你未盡全力寫,可能你諗到想到即刻寫上,再po上來,有點似點心即叫即做,在上半part廚房篇(當係咁叫啦)都好好,再加點力落去會d d,掂講呢...等我比比意見你,例如女婿紮炮半年,女婿一定會上咸網,寫下女婿睇甜文(順便加插自己作品落去)女婿睇大將軍某某作品,講外母同女婿關係(寫作係加d 作d,寫時你又開心,又可以賣下自己作品),慢慢導致女婿入魔....唔講住,下次再來
作者: spamna    時間: 2016-11-10 13:29

哈哈!又係我,好啦講下下半part外母貨倉篇,女婿開始對戀母癖入魔(當住先,應該係病態),我都唔係好明,女婿有財有勢,好應該玩下後生女多,會掂會搞外母?:smile_41咁樣對五十路熟女有feel?)大將軍你寫有一段文話女婿搞外母時,去lock度門。如果比我寫的話,我會調轉來,"外母難逃女婿比搞一劫,如爭紮抗拒,不如亦來順受,外母叫女婿lock門,兔得好次上次有人撞破的。"這樣會有吸引d,最後:其實兩人都會得著,女婿威脅外母keep 住做炮友,都逃唔出女婿手指罅,懷疑魔高一呎,再寫外母心裡好想有個小鮮肉來慰藉心靈和性慾好耐,女婿來餵包自己,咁先係道高一丈嗎?好啦:smile_13:唔傾啦,會唔會有人話我做妹呢?

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-10 20:06

作者: spamna    時間: 2016-11-10 21:45

引用:
原帖由 淄青李氏 於 10-11-2016 20:06 發表

哈哈 , 你可以睇成D有錢人 , 玩到無野好玩羅 ... 之前咪有個墨西哥有錢人 ,
用狗鏈拖住老婆 , 同一個女模 ; 仲有俄國有錢佬 , 玩D咩美女保鏢 ,
玩到前幾年死左件(唔係SM死 , 係佢自已死腦殘)

而且 , 前排大台 ...
就如你所講,外母後生時生下女兒,外父嫌前面洞鬆,開始玩後面洞,反疑外父先係"爆菊王"喎,你真係漏咗依段緊要情節,變相文中不足(抵打啦!),我都應承人類都幾變態幾禽獸,我嫌女婿盡未賤格,一路幹外母一路迫外母講淫賤說話,你文章有就有,略少少,再多一點顯得出外母在淫威下就範。

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-11 18:19

作者: spamna    時間: 2016-11-11 21:43

引用:
原帖由 淄青李氏 於 11-11-2016 18:19 發表

哈哈哈 , S兄一回歸就連回小弟5次 , 搞到小弟回得果3次 ,
有D唔好意思TIM ... ^.^"

不過話說回來 , 我還真覺得自己有寫架喎 ... 就好似呢段咁 ,
賤男一眼就悉破外母己經玩慣屁眼 ; 後來就篤穿 ,
係生左女兒( ...
蝦!你唔講,我仲係一個謎團,比你講通,女婿年紀同外母差幾個月,咁就明白,所以文章寫得明確d嗎?(我...理解能力弱,唔關你事)其實可以再寫女婿賤格d ,顏射外母在迫佢吞精嗎?好啦,借你地方,賣賣自己廣告先,我近日開始寫番文,"淫娃姊妹"新作,唔係親姊妹,只係兩個淫娃稱姊妹,大概故事大約寫完,只係修改緊...望下星期五晚上,如果速度快...都係唔好迫自己!我會盡快啦:smile_38:

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-12 12:01

作者: spamna    時間: 2016-11-12 21:58

引用:
原帖由 淄青李氏 於 12-11-2016 12:01 發表

下 ... 又係非親生既淫亂姐妹花???
大鑊 , 係大大大大大鑊 ... 同我篇收皮作題材完全一樣 !!!

係呢 , S兄有無睇#10???
其實 , 中 , 末段出現的被調教熟女
就係外母本人 ... 時間點大概係 , 賤男調教外母幾個 ...
哈哈!大將軍你篇"女子便器育成手冊"唔會同我一樣嘅,放心,有時我都佩服你,雖然你每一個作品未必套套大紅,但真係對色區無私奉獻,我真係敬禮比你,唔好話收皮住,我都寫番少少短文,為色區再發光發熱。
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-13 11:18

作者: spamna    時間: 2016-11-13 14:45

引用:
原帖由 淄青李氏 於 13-11-2016 11:18 發表

說到這裡 , 我就有些不吐不快了 ... 我覺得兄既貢獻比我更大 ,
除左因為兄既色文作品 , 更重要既係兄既留言質素 ...

我咁講拉 , 作為一個色文區 , 色文作品當然重要 , 但沒有好的留言
這僅僅是個 "色文區閱覽 ...
大將軍,我明白,回覆係一種鼓勵,再談唔談討論其次,要明白有d師兄唔方便去討論,此中色區文要陰支支去睇去回,肯打番兩三個字都算好啦。
我成半年都冇睇色文,就算上都係路過唔入,我諗住收得皮唔寫!但睇到無巧兄出個topic,色區凋零,再次為色區出番少少少綿力,現在有數個師兄都為色區出力 馬鋒 水鏡 浪花 活色 劉sir同大將軍。(作者人大多,如果漏寫師兄名字,sorry)

作者: 無巧火成書    時間: 2016-11-13 21:25

作者: spamna    時間: 2016-11-13 21:57

引用:
原帖由 無巧火成書 於 13-11-2016 21:25 發表

spamna兄半年過門不入?我都有文架,唔該原創區追番啦,另外發哥鬼區都有貼文架
無巧兄,你同劉sir會看追來看
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-14 13:50

作者: spamna    時間: 2016-11-14 18:53

引用:
原帖由 淄青李氏 於 14-11-2016 13:50 發表

其實你呢個 , 我唔係未唸過 ... 我之前睇過一部片 ,
話外母係色文作家 , 所以為左有寫作靈感 , 成日帶男人翻屋企
... 其實 , 外母成日圍浴巾通屋走 , 呢個設定都係抄佢

女性色文作家呢條橋 , 我覺得有得唸 , ...
其實寫乜文都好,都係得閒有時間或抒發下再將自己作品分亨下,都唔諗住有什麼回報,寫乜題材都唔緊要,如果...例如外母故事其實都有把方法去寫,睇下你掂去寫作,就算西遊記電影都拍過廿幾次啦,當你係導演,掂樣帶出外母人物出來。

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-15 14:23

作者: spamna    時間: 2016-11-15 20:30

引用:
原帖由 淄青李氏 於 15-11-2016 14:23 發表

老實講 , 係呢方面我算有d自信 ...
我覺得大部份作者而言 , 其實較常寫相近的題材 ,
而小弟自問題材就較多面化

當然睇文筆  結構 , 唔難睇得出邊d係我既作品 ,
但我一時寫賣萌既 ,
一時寫重口味既 ,
一時 ...
其實我諗到故事,"曾經拍過艷戲的外母"聽過主題,係咪有少少扯扯地呢?外母;外母曾經拍過艷戲,唔屬於咸戲,類似狄娜那年代,有波又有籮,仲要肯花錢保養自己,五十幾歲人,保養得四十來歲,嗰種風韻猶存,嗰種風華絕代,嗰種識睇人面識女人,在男人打滾...哇!如果你寫有冇得諗呢?
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-16 11:11

作者: spamna    時間: 2016-11-16 21:24

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-11-2016 11:11 發表

哈哈 , 你竟然講狄娜 ... 咁咪暴露晒你既年齡羅 ,
我點解知狄娜 , 我睇風月片回顧先知佢架咋 ^.^

1,"嗰種識睇人面識女人,在男人打滾..."
================================================
想確認翻 ...
你篇總經理調的學生妹調教有點問題,埃西娜一出已被人玩後庭,仲玩3p,吞精,變相唔係調教埃西娜,你只可寫總經理的學生妹媛交生活,調教係要將個天真無邪女孩,慢慢帶女孩入魔,再慢慢3p...!
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-17 09:49

作者: spamna    時間: 2016-11-17 13:15

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-11-2016 09:49 發表

好坦白講 ... 其實都係架 !!!

最近睇 , 內容就麻麻 , 但比我聽到一句金句 :
"所以話 , 控制成本都係藝術既一部份" ...
小弟覺得同理 , 改名都係文學既一部份 ... 說真的 ,
"總經理的學生妹調教" 係背景部份  ...
斗膽問問,你作品帶有H漫feel,一個單元完結?
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-17 21:41

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-19 11:56

作者: spamna    時間: 2016-11-19 14:38

引用:
原帖由 淄青李氏 於 19-11-2016 11:56 發表

不過話說回來 , 小弟都收集左幾個爆菊花既理由
(我係指除左 "就係鐘意爆菊花" 果D之外) :

1,生左BB , 老公嫌個西太闊
2,搞人妖
3,男友唔想戴套
4,個處要留比老公

如果S兄  無兄想寫爆菊花 ,可以隨便用喎 ...
寫爆菊要情節需唔需要,你創作一個女人時,會加入女主咩性格,愛心,內向,撥辣,撐雞,天然呆,豪放,任性...,就算豪放女還豪放,唔代表玩爆菊,要睇劇情需唔需要啦,就算我寫"她們淫西年代"冇加入爆菊情節,兩條女淫,唔係一定爆菊來
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-19 23:29

作者: spamna    時間: 2016-11-20 00:12

引用:
原帖由 淄青李氏 於 19-11-2016 23:29 發表

當然 , 寫女人唔一定要爆菊花 !!!

我都想澄清一下 , 你地雖然覺得我係爆菊狂人 ,
但其實小弟作品中 , 有超過6成都無爆菊 ...
(強調 : 齋浣腸  異物塞唔計架)

至於 , 咩女人適合爆菊花???
我同意 "就算豪放 ...
其實邊類型女士,都係作者去諗爆唔爆,大將軍,新作動手未呀?
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-20 11:15

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-21 10:05

作者: spamna    時間: 2016-11-21 12:26

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-11-2016 10:05 發表

不過話說回來 , 我都唔係完全咩都唔理 , 無因由就接受比人爆菊花 ...

以為例 , 正如我之前所說 , 外母己經習慣了爆菊花 ;
當然佢都仲係半強迫 , 但佢唔係會拼死反抗果D人 , 而爆菊花對佢來講 ,
亦唔係第一次 ...
大將軍,大家學術性討論,如有一兩突罪,sorry先,先君子後"屌"人,我睇你作品都有五,六年,你90%作品都帶帶淫迫玩後庭或重口味道,雖則後庭(後庭好似斯文過爆菊)有市有價,但要寫後庭花...真係要用心多過玩前面個洞(我諗咋!!!)首先講"外母篇"被女婿威淫下先發現到外母有後庭經驗,外母羞恥地算是半推半就益女婿,但你忽略外母當初係被老公嫌前面鬆先玩後面,係咪!雖則你都有寫,但唔夠長細,最好寫外母初玩爆菊心路歷程,如外母初嘗爆菊體驗,"初頭一兩次痛苦得要死,做完後面之後,全日都行唔到路,屁眼一陣陣痛楚,我都有叫老公不如前面做,但個衰佬玩了後面返唔到轉頭,我仲衰佬講,我仲幫你添丁,個衰佬話生唔生唔緊要,最緊後有得玩...後門,有時諗真一層,衰佬都唔知邊度地方學堆咁變態行為,但我愛我衰佬,所以佢一直玩我玩後來,漸漸我開始有性興奮來',如果依段加重戲份,會好少少。

"學生妹篇"一個援交女經歷,埃西娜係貪無虛榮性格,如果再寫將皮肉錢去幫家人會唔會好少少,只少令家生活好一點,如果被我寫學生妹尾段,埃西娜最後笑住收到三叔手機,如果調轉來,將埃西娜三叔手機,但心裡一點都不好開,眼淚漸漸滴下三叔手機上,雖然金錢賺到一點,但肉體和靈魂已骯髒"我會咁寫,起馬埃西娜都會內疚自責,或者儲點錢做生意都得,講住咁多先,大將軍睇完唔好慶,大家當學術"性"討論:smile_35:

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-22 00:51

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-22 09:48

作者: spamna    時間: 2016-11-22 11:24

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-11-2016 09:48 發表

小弟想了一晚 , 覺得昨晚講左一大揪野 , 好似都沒說中重點 ,
所以今日想再講清楚D ... 小弟係最末兩段 ,
想講既就係埃西娜 , 這種貪慕虛榮女子的可悲  可笑 ...
搭配好似鄧加這種 , 超級跨國企業高管 , 做出強烈 ...
其實我一路會錯意埃西娜係貧民區女孩,屋企窮先出來"擺",佢又收美式教育,不過佢都係讀唔書嗰種,冇心向學,貪戀物質主意,先唔入歧途做鄧加小母狗,任由凌辱,如果鄧加這種高層淫魔,用金錢來踐踏埃西娜心身來滿足自己獸慾,其實來睇,鄧加應該唔只一個咁少小母狗,應該有三四個,已鄧加語氣凌辱埃西娜吞精...,埃西娜唔做,鄧加可以搵另一個女子來替你,要令埃西娜屈凌鄧加魔手,就範自願去受變態行為,不過你寫故事太短(5仟字-6仟字),好難將故事一下睇得明,鋪排再長少少,會令大家會明白少少。
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-22 20:41

作者: spamna    時間: 2016-11-22 22:00

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-11-2016 20:41 發表

這個麻 ... 成人文學也是文學 , 文學麻 , 說白了就不美
不只是我這樣 , 金像電影也是這樣

不過老實說 , 也很多謝S兄你 ... 其實說反映現實的意義
和 ,
倒是小弟近年作品中最強的 ; 不過 , 我想你也能看得出 ...
哈哈!大家都討論姐,今次作品冇咁好,下次再寫好d,突然間比你"學生妹"打通大腦同小腦,總經理淫辱埃西娜故事,不如再將寫立圾會,慧禎bb被6+8+9淫淫佢,有冇得寫呢?你對國家地理,風土人情,經濟命脈都滾瓜爛熟
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-23 11:03

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-24 10:27

作者: spamna    時間: 2016-11-24 13:20

引用:
原帖由 淄青李氏 於 24-11-2016 10:27 發表

SORRY , 隔左咁耐 , 先回S兄有關既建議 ...
事關小弟昨晚至今朝 , 好似唔小心入左傷風 , 一直係咁打乞痴 ,
唔知係咪比人講壞話呢 ^.^

1,無呀 ... 真係無 "90%作品都帶帶淫迫玩後庭或重口味道" ,
2012年至今2 ...
賤女婿搞外母篇,就好似美國4仔片一樣,男女主角一見面即埋牙,初頭係吸到晴去看,變相為做以做,冇咗追故事張力,如果寫到好似日本AV,又道具又花臣之煩,初初幾吸引,時間一耐,搞咁唔入正題,又係飛去片睇嗰隻。而家觀眾睇色文唔同十年八年前啦,要有故事性,仲要甜味要好(少少重口味冇問題)要有張力,針邊有兩頭利。不過;色文都出到神人"劉金發",(期後有鋒馬 文迪 撐色區)。寫色文沒有最好,只有更好!!!整蘋果批,教人整,仲要教埋人地揀邊類蘋果來整批最好味。希望大將軍睇完有不舒服,sorry,好啦,都同你傾咗咁多,我一唔上來,一上來同你傾傾都有十次八次多,免得人地我兩做妹。
作者: slamdunk24    時間: 2016-11-25 07:47

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-25 17:55

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)