188Channel

標題: 從那天一句你好嗎,好到轉眼 ... [打印本頁]

作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-9 16:33     標題: 從那天一句你好嗎,好到轉眼 ...

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: skylove168    時間: 2016-9-9 16:42

作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-9 17:01

咁又冇比錢, 始終bunny並沒有非食女不可的決心
作者: 吳小賤    時間: 2016-9-9 17:52

作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-9 18:05

seagull
作者: 喵喵星人    時間: 2016-9-9 22:28

作者: kman19852000    時間: 2016-9-9 22:38

作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-9 22:59

又唔係話一次過玩晒
整個性愛歷程一步步演進, 大家都好enjoy每個過程. 驟耳聽落好AV feel, 但又來得那麼自然
bunny都覺得好amazing
作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-9 23:01

引用:
原帖由 kman19852000 於 2016-9-9 10:38 PM 發表

咩apps呢請問,我好想試玩唔該。
師兄請盡你所能以最快速度讀一次seagull並以語音輸入就可以search到呢個app
作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-10 15:33

(續上回)

p小姐同bunny say hi之後大家講左幾句無聊野, 佢就問:「你係單身?」
bunny並無盤算太多, 直接就答:「唔係, 我有女朋友」
點知p小姐竟然話:「算你啦, 如果你答係, 我就唔會同你繼續傾」bunny暗喜~
可能佢覺得bunny都算幾好樣(雖然頭像冇show全相), 呢個年紀冇女友或未結婚就搵L信. 而p小姐本身都有個同居男友.

如是者過左兩日, bunny放假在家趁女友不在, 正打算上陣咸網順便JJ佢解下鄉愁, p小姐問: 「搞緊乜?」
bunny並無盤算太多, 直接就答:「準備打J囉」
p小姐:「你成日J架咩」
bunny:「情況許可的話基本上日日J」
p小姐:「先生你唔係十八廿二喇, 仲出得咁密」
bunny:「三張幾野日日出好唔正常?」
p小姐:「益下你啦」
跟手p小姐send左張背面下半身著住t-back既相比bunny, 就如scarlett johansson在Lost in Translation入面著住底褲仔背面瞓係張床嗰幕
bunny:「你pat pat線條好靚, 玩狗仔式一流」
p小姐:「狗仔式都係我favorite pose」
須知道bunny當時係J緊並處於亢奮狀態, 直接就問p小姐:「不如我book間酒店房, 今晚黎接你放工?」
...
作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-10 22:28

去到酒店房p小姐先沖涼, bunny就除剩條底褲係張床度等. p小姐沖完圍住條浴巾行出黎, bunny嗰一刻又冇話飛禽大咬, 反而慢慢同p小姐打個車輪, 又錫下佢面頰同耳仔, 一路索住佢散發出黎既女人香氣.

p小姐既呼氣好香, 唔係香水嗰種香, 而係一種aura, bunny實在唔識點具體形容, 好有催情作用. 碌野亦隨之開始充血, 雙手就不其然按壓p小姐對波, 沒幾下浴巾便自然脫下, 眼前就係一對34C的小盤桃, 乳頭及乳暈的比例亦恰到好處, 由p小姐的頸開始慢慢向下錫, 及至乳房位置就一口含住佢乳頭, 舌頭不停在乳暈打圈, p小姐發出的輕吟令我不其然用力吸啜佢乳頭, 她亦同時用手把弄著我已硬如鐵柱既小bunny.

之後佢示意我瞓低, 然後由袋底開始一下一下的向上奶至龜頭頂端, 再一口含晒整個龜頭, 唔知係小bunny粗定佢個咀仔細, bunny雖則覺得好爽好舒服, 但總係想佢含得再深啲, 又怕會頂親佢吊鐘...
作者: 四腳行    時間: 2016-9-10 22:31

作者: 芒果沙冰的芒果    時間: 2016-9-10 23:46

作者: 床下純情的湯圓    時間: 2016-9-11 00:41

作者: Jr.Bunny    時間: 2016-9-11 01:33

爆房之前其實係食過飯見過面, 不過見冇乜甜野bunny就skip晒

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)